2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bizim bebişte son iki kontrolde hep yüzüstü duruyordu bende korktum açıkçası niye hep böyle diye normalmiş galiba

Bize kız demiştiniz bilginiz :))

Kızlar Allah nasıp eder de yavrucum sağlıkla doğarsa adını Kumsal koymayı düşünüyorum..Eşim de Rüya olsun diyor..Hangisi güzel sizce?

Bu arada doktorum dün bana kızım olacağını söylediğinde gülümsedı ve "Hayırlı olsun bu sene kız senesi galiba" dedi :)

Ben de takmıyorum işin kötüsü. Geldikleri gibi giderler moduyla yiyorum da yiyorum :) Biri sormasa aklıma gelmez ama sorduklarında utanıyorum :)
aynen, iş yerinde hamile olduğumu bilmeyen arkadaşlar "sen de bu aralar ipin ucunu kaçırmış gibi görünüyorsun, kilo almışsın" dediler, hayata küstüm resmen 2 gün (
ben 52,5kg ile hamile kaldım şuan 57kg oldum, ama gereksiz aldığım çok net, yanaklarım da kocaman oldu, bel simidim de büyüdü, bir tek bebek için alsam yanaklar ne alaka di mi :) dikkat etmek laızm sonraki aylarda daha zor olacak, hareket de azalacak..

66 ile basladim 71 olmusum bu sabah... yani 5 kg
canım sen bir de sabitsin, çok hareket olanağın yok, ben bütün gün günde 20 kat merdivenden fazla inip çıkıyorum ama hala alıyorum senin gibi evde olmak zorunda olsam 10dan aşağıya almamıştım kesin..
sağlıklı olsun da bıdıklar, bunlar da verilir, geçer canım..

ben çinkoyu da kullanmıyorum :) demiri de, benim doktor da vermedi onları. sen sor da buradan da yaz canım. benim doktor randevuma çok var

lierac olabilir mi canım o krem dediğin?
çatlaklar için de kullanılıyor, meme ucu için de

bebekler ateşliyken extra huysuz oluyolar. O yüzden alından ölçenler en mantıklısı. Ama bir tane de dijital almanınzı öneririm. Ateş önemli çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…