yaa hic yuz vermedi bugun bebis. yuz ustu secde pozisyonunda duruyodu cuma saati gittik tabi ahaha 1 saat boyunca ugrasti dr kipirdamadi ya :) yuzune falan bakamadi bazi yerlerini hic goremedi dr o yuzden 3 hafta sonra tekrar bakicak kalp ile birlikte. bunun disinda kemikler organlar olmasi gerektigi gibi. gelisim haftasiyla uyumlu. bi sıkıntı yok.
aynen, iş yerinde hamile olduğumu bilmeyen arkadaşlar "sen de bu aralar ipin ucunu kaçırmış gibi görünüyorsun, kilo almışsın" dediler, hayata küstüm resmen 2 gün (
ben 52,5kg ile hamile kaldım şuan 57kg oldum, ama gereksiz aldığım çok net, yanaklarım da kocaman oldu, bel simidim de büyüdü, bir tek bebek için alsam yanaklar ne alaka di mi :) dikkat etmek laızm sonraki aylarda daha zor olacak, hareket de azalacak..
canım sen bir de sabitsin, çok hareket olanağın yok, ben bütün gün günde 20 kat merdivenden fazla inip çıkıyorum ama hala alıyorum senin gibi evde olmak zorunda olsam 10dan aşağıya almamıştım kesin..
sağlıklı olsun da bıdıklar, bunlar da verilir, geçer canım..
Kızlar sizin demir ilacı dediğiniz decavit mi? Eğer değilse bana niye doktor vermedi ki :) Ben şuan Osteo Zinc (Çinko Hapı), Decavit, omega 3 (balık yağı), bir de magnezyum kapsülü kullanıyorum. Hepsini doktor verdi. Cumartesi kontrolümde demir ilacını da sorayım o zaman.
Dr um veriyor. Özellikle Krill oil in cok faydasini gordum gercekten bebegim suan 10 gun ileriden gidiyor cok sukur. Demir +omega3 +d vitamini hepsini kullaniyorum
olsun olsun vericez heeepsini vericez :) bebeklerimiz sağlıklı olsun da gerisi kolay açarız bi hamileleik kilolarını birlikte verelim topiği başlarız birbirimize destek olamaya :)
Aklıma gelmişken paylaşmak istedim. Aynı durumu yaşamış olan varsa belki yardımcı olur. İlk hamileliğimde doğumdan sonra göğüs uçlarım yara olmuştu. Ve o ağrı doğumdaki ameliyat ağrımı unutturmuştu bana. Ağlayarak emzirdim herşeyi denedim ama bir ay çektim. Şimdi bile düşününce içim sızladı. İkincide genelde daha az oluyor diye duydum ama riske atmak istemiyorum. Bunun için şöyle bişey yapılıyormuş. 5. 6. Ay civarında şimdi adını hatırlayamıyorum ama krem var çatlamasını önleyen ondan doğuma kadar hergün kullanınca olmuyormuş o çatlamalar. Ben mutlaka kullanıcam. İlk hamileliği olanlarada tavsiye ediyorum. O ağrıyı çekmektense denemekte fayda var. Bu arada herkeste olmuyor fakat genel olarak yaşanan ciddi bir sıkıntı. Umarım kimse yaşamaz o ağrıyı.
Normalde e-bebek ve morhipo'dan alıyorum ama bu braun'un sitesinde yazan hiçbir online mağazada yok. Ya gezip bakacağız ya da eczaneye sipariş ettiririm hiçbir yerde bulamazsam.
Kimler nasıl ateş ölçer kullandı, yorumlarınızı merak ediyorum gerçekten. Kulak içi için olana kötü demişler ben de o yüzden eski usul ama dijital olanlardan alırım diye düşündüm.