2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Tabiki doktorumuz veriyo. Ben şu an 19 haftalığım. Demir omega 3 ve 3 4 günde bir decavit alıyorum. Doktorum bunlar yeterli dedi.

Canm uzun uzun görürsün insallah yavrunu. Ayrıntılı20. Haftadan sonra yapılıyor. Bir dahaki muayene 22.de olur o zaman tam uygun hafta olur.
iyi ozaman ... haftaya perşembe gidersen sonra ayrintili icin arada 1 ay var yine...is yerinde sıkıntı oluyor...bir ay içinde 2-3 defa izin alinca...ayrintiliya belki ozele giderim...kizimdada ozele gitmistim...haftaya sorayim doktora devlette nasıl yapiliyor

maşallah diyelim cnmsağlıkla ya hamdolsun bir daha ki kontrole giderken çikolata ye meyve suyu iç

detaylı gününüz yaklaşmış sizinn ayy ne güzell ilk resimler sizlerden gelicek inşallah

Evet , az kaldı :) ama zaten detaylı gibi şimdiki resimleri de,, ağzı burnu parmakları herşeyi belli :) tabi ilerledikçe daha iyi çıkıyor, ama geçen kızımla kendi ultrason videolarını izledik de gerçekten son 3-4 ay nasıl görünüyorsa birebir aynı doğdu; mesela yanakları ultrasonda tombik çıkıyor sanıyordum bi doğdu gerçekten sırf yanak :))) aslında teknoloji daha doğmadan tamamen benimsetiyor bebişleri bize :)

aynı acıyı çektim. Göğsümden kan geliyodu. Bebeğim onu içtmiş. Bi kere bi kustu her yer kan. Şok yaşadım resmen. O zamanlarımı asla unutamam. Ve aman göğüs yarası ne ki diye önemsememiştim herkes kremler hamamotları sürerken ben ağustos böceği gibi uzaktan baktım :) Sonra çok pişman oldum. Bir kere daha doğum yapardım o göğüs acısını çekmektense.

Hayirli cumalar kızlar. .. bebişlerinizi hissetmeye başladiniz mi... pıt pıt atmalara gaz hareketi diyolarda bütün gebelerde mi olur bu yani... ben gaz oldugunu düşünmüyorum bildiginiz pıt pıt oynuyo :)) benim en son bir hafta önce oldu bi daha da olmadi korkmaya başladim..

Canım benim 2-3 gündür düzenli oluyor. Bugün en yoğununu yaşıyorum. Hatta tam bu mesajı yazmaya başlamadan önce yine oldu. :) Yalnız ben her defasında irkilip istemsizce "hıh"diyorum dönüp bakıyorlar. Alışıcaz herhalde :) Sen de korkma canım, başlar yine en kısa sürede.

Son düzenleme:
Kızlar bu arada benim çok çok hafif bir linea nigram oluşmuş. Şuanda ten renginin 1-2 ton koyusu, daha artar mı bilmem ama artmazsa iyi. :)

Gerçekten koltukaltı ölçerler bebeklerde çok zor çünki hasta olduklatında bir saniyelik ateş ölçümünde bile kıyameti koparabiliyor çocuklar

Ben uc ayliklikken bebegimi bit bit hissediyordum doktor inanmiyor ama ablamda ilk oyle hissetmis gunler gectikce hrgun degil iki gube bir hissetmeye basladim ama artik tekmeleri hissetmek istiyor

Bizim zamanlarda yakın mış srnin daha yeni mi oldu benim bayadir oluyodu sıklaşmasi gerekirken durdu ya ne zormuş yaa panik atak olcam yakinda :)

Ben uc ayliklikken bebegimi bit bit hissediyordum doktor inanmiyor ama ablamda ilk oyle hissetmis gunler gectikce hrgun degil iki gube bir hissetmeye basladim ama artik tekmeleri hissetmek istiyor
Bende erken hissettim.. ama 1 haftadir tık yok ya

gecelik olmaz mı canım, sonuçta sıyırırsın geceliği de, hem tutuki sezeryan oldu, tam dikiş kısmına pijama gelmesi daha kötü gibi geliyor bana. ama tabi tecrübeli olanlar daha iyi bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…