2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
afiyet olsun yarasin paşa na...
zeytin benim kabizligimada coook iyi geldi şükür...
ben zeytini de abartmaya başladım ama magnezyum da verdi doktor, bağırsaklarım düzene girdi resmen ama magnezyumdan mı zeytinden mi bilemedim :) yine de ikisine de devam edicem, kabızlık zor zanaat :)

Kızlar benimki de 20. Hafta detaylı yaptırmayacagımı söyledim doktoruma.doktorumda hoş karşıladı.aradaki farkı sordum tabi.3 yıl ultrason eğitimi görmüş uzmanlar bakıyormuş.ben 5 parmak diyorum mesela dedi o ise tamam 5 parmak ama sağ elindeki işaret parmağında hafif eğrilik var diyor dedi.ben kalbinde 4 kapakçığı var gayet sağlıklı görünüyor diyorum dedi o ise evet 4 kapakçıklı fakat 3.kapakçıga giden damarın bilmem neresinde tıkanıklık var diyor dedi.peki anne karnında bunun tedavisi varmı dedik kesinlikle Yok dedi.ve Doğuma kadar herşey normalleşebilir de dedi. Diyelim ki allah korusun çoçuğumuzun 1 parmağı Yok aldıracakmıyız ya da tedavisi var mı kalan 4 aylık hamileliğimizi de psikolojik sıkıntılarla geçirmemek adına yaptırmamaya karar verdik.rabbim ne verirse hayırlısını versin.

ayrıntılı için henüz erken canım, günümüz yakın, bana 3-4 nisanda gel dedi doktor. kalbin detaylı incelenmesi için sanırım o haftalar daha iyiymiş, dolayısıyla benim 21+4 falan oluyor. 4 lü test hakkında bir fikrim yok canım.

goremeyince insan hayal kirikligina ugruyormus ama ya suan onu anladim :)))
ben de ptesi gittim, bildiğin uyuyordu, doktor kımıldattı ama uyanmadı, kalbini dinledik, ama bu kadar tembel de olunmaz ki, azıcık kımıldasa ne güzel olacaktı. ben de bugün eşime diyorum haftaya yine gideyim, bu çocuk neden kendini göstermedi, azıcık kımıldamadı diye, içimde kaldı resmen

neden kii diyetisyenlik mi olduk Ben şu an 64 oldum. Doktor git derse giderim ama ne yapayım
Bilmem ki ya aslında bi sıkıntı olmadığı sürece sorun değil ama işte herkes çok kilo aldın deyince kafaya taktım Bi uğrayayım diyorum :/ yoksa o kadar da kötü değiliz yaaa

Mrb KIZLAR , ben 15. Haftada gittim ama cinsiyeti öğrenemedim , göstermiyor DEDİ Dr , ayaklarını topluyor deyip:) rüyamda iki kez erkek gördüm ama hayırlısı ve sağlıkla gelsin inş, birde bugün nifty testimin sonucunu öğrendim çok şükür riskli çıkmadı :) hepimize sağlıklı günler

annesine naz yapmış bıcırık,herşey yolunda ya canım bir 3 hafta daha bekleyiceksin mecburen,keyfi gelirse bebişinin,gösterir yüzünü belki bir dahakine
halbuki gecen kontrollerde pek hareketliydi alismisim o haline

Bizim bebişte son iki kontrolde hep yüzüstü duruyordu bende korktum açıkçası niye hep böyle diye normalmiş galiba
korkulcak bisey niye olsun canim dr soylerdi zaten. benim hic oyle bisey aklima gelmedi :)

maşallah diyelim cnmsağlıkla ya hamdolsun bir daha ki kontrole giderken çikolata ye meyve suyu iç

evet sonraki kontrolde deneyecegim bunu :))

bizimki de baya durtukledi ama yok kipirdamadi bile. valla benim de icimde kaldi ama saglikli oldugunu biliyorum o yeter gercekten :)

Saglikli dogsunda onemli olan o tabiki ama insan merak ediyor iste bende 14 te gittim doktor erkek gibi dedi on gun sonra kesinlesir dedi bir kizim var sizin ilk mi

Bu arada ben cikolata yemistim cok hareketlenmisti

valla hic oyle pit pit gaz bilmiyorum ben hayatim boyunca yasamadim :))
benim de 3 gundur duzenli ve ayni saatlerde oluyor :) hissettiginiz saatlere dikkat edin bak o zaman daha kolay takip edersiniz :)

aynen ben de 3 hafta sonra 1 nisanda gidicem 21+5 oluyor. kalp yaninda bugun ugrasip da goremedigi; yuzundeki kemiklere gozlere falan bakicak insallah gosterirse sipa :))

Yok pit pit degil bildigin tekme atiyor...ic tarafta seyirme gibi... ama siddetli seyirme cok guzel bir duyguymus :) Allah herkese nasip etsin

desteğiniz için çok teşekkür ederim kızlar çok şükür aramız düzeldi kendisi hatasının farkına vardı bende affettim:)

Ay muhakkak yaz nolur beter birsey o meme catlagi.... arkadasimin gogsu 4 e yarilmisti hatta sen kirmizi harflerle yaz araya kaynamasin mj
Arkadaşın bahsettiği krem Lansinoh sanırım. Doğum öncesi ve sonrası kullanılıyor. Bir de bulabilirseniz fotoğrafını attığım var baya etkili ve yoğun. 7 ayı geçmeden başlamak gerekiyor. Alternatif tıpta da soğan doğumdan sonra bir kaç kez kurusoğan basmak gerekiyor hatta ilki bebek ilk emmeden önce. Halka halka olacak şekilde ortadan ikiye kesilecek. Sonra ıslak pamukla bikaç kez silince koku kalmıyor. Yakınlarımdan denendi onaylandı

Eklentiler

• IMG_3414.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 43

ben hissediyorum, pıt pıt değil hissettiğim ama sanki içimde kaydırak varmış gibi kayma hissi hissediyorum.Ya bu her şeye gaz diyenler moralimi bozuyor.28 yıldır o bağırsaklar var bende.Gaz olsa ayırırım gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…