hayırlı olsun canım :) erkek çoğunlukta sanırım aramızda.Günaydın hayırlı Cumalar hanımlar. .
Bu gün kontrolumuz vardı. Her sey yolunda çok şükür. Bebisimizin de erkek olduğu netleşti
ben zeytini de abartmaya başladım ama magnezyum da verdi doktor, bağırsaklarım düzene girdi resmen ama magnezyumdan mı zeytinden mi bilemedim :) yine de ikisine de devam edicem, kabızlık zor zanaat :)afiyet olsun yarasin paşa na...
zeytin benim kabizligimada coook iyi geldi şükür...
ayrıntılı için henüz erken canım, günümüz yakın, bana 3-4 nisanda gel dedi doktor. kalbin detaylı incelenmesi için sanırım o haftalar daha iyiymiş, dolayısıyla benim 21+4 falan oluyor. 4 lü test hakkında bir fikrim yok canım.kizlar haftaya persembe devlet hastanesinden randevu aldim...o gun 18 +1 oluyor kuzum insallah...bana şu tarihte gel diyen olmadigi icin testleti falan internette takip edip kendim kafama gore gidiyorum...birde 1 aydir görmedim yavrumu kipirti falan hic bisey yok ...napiyo içerde bir kontrole gitcem...o gun bir test gunune denk geliyormuydu...ayrintili yada 4 lu test icin haftasi uygunmu...
ben de ptesi gittim, bildiğin uyuyordu, doktor kımıldattı ama uyanmadı, kalbini dinledik, ama bu kadar tembel de olunmaz ki, azıcık kımıldasa ne güzel olacaktı. ben de bugün eşime diyorum haftaya yine gideyim, bu çocuk neden kendini göstermedi, azıcık kımıldamadı diye, içimde kaldı resmengoremeyince insan hayal kirikligina ugruyormus ama ya suan onu anladim :)))
Bilmem ki ya aslında bi sıkıntı olmadığı sürece sorun değil ama işte herkes çok kilo aldın deyince kafaya taktımneden kii diyetisyenlik mi oldukBen şu an 64 oldum. Doktor git derse giderim ama ne yapayım
Amin..Sağolasın canımhayırlı olsun canım :) erkek çoğunlukta sanırım aramızda.
halbuki gecen kontrollerde pek hareketliydi alismisim o halineannesine naz yapmış bıcırık,herşey yolunda ya canım bir 3 hafta daha bekleyiceksin mecburen,keyfi gelirse bebişinin,gösterir yüzünü belki bir dahakine
korkulcak bisey niye olsun canim dr soylerdi zaten. benim hic oyle bisey aklima gelmedi :)Bizim bebişte son iki kontrolde hep yüzüstü duruyordu bende korktum açıkçası niye hep böyle diye normalmiş galiba
maşallah diyelim cnmsağlıkla ya hamdolsun bir daha ki kontrole giderken çikolata ye meyve suyu iç
ben de ptesi gittim, bildiğin uyuyordu, doktor kımıldattı ama uyanmadı, kalbini dinledik, ama bu kadar tembel de olunmaz ki, azıcık kımıldasa ne güzel olacaktı. ben de bugün eşime diyorum haftaya yine gideyim, bu çocuk neden kendini göstermedi, azıcık kımıldamadı diye, içimde kaldı resmen
Red krill oil ve krillom ikisi de olur ben krillom kullaniyorumkrill oil hangi marka canım?
Saglikli dogsunda onemli olan o tabiki ama insan merak ediyor iste bende 14 te gittim doktor erkek gibi dedi on gun sonra kesinlesir dedi bir kizim var sizin ilk miMrb KIZLAR , ben 15. Haftada gittim ama cinsiyeti öğrenemedim , göstermiyor DEDİ Dr , ayaklarını topluyor deyip:) rüyamda iki kez erkek gördüm ama hayırlısı ve sağlıkla gelsin inş, birde bugün nifty testimin sonucunu öğrendim çok şükür riskli çıkmadı :) hepimize sağlıklı günler
Bu arada ben cikolata yemistim cok hareketlenmistiMrb KIZLAR , ben 15. Haftada gittim ama cinsiyeti öğrenemedim , göstermiyor DEDİ Dr , ayaklarını topluyor deyip:) rüyamda iki kez erkek gördüm ama hayırlısı ve sağlıkla gelsin inş, birde bugün nifty testimin sonucunu öğrendim çok şükür riskli çıkmadı :) hepimize sağlıklı günler
ben geçen gün bebek görmeye gittiğimde gördüm arkadaşımda vardı bu park yataktan, çok memnundu ve tavsiye etti, ben de baya beğendim.
Hayirli cumalar kızlar. .. bebişlerinizi hissetmeye başladiniz mi... pıt pıt atmalara gaz hareketi diyolarda bütün gebelerde mi olur bu yani... ben gaz oldugunu düşünmüyorum bildiginiz pıt pıt oynuyo :)) benim en son bir hafta önce oldu bi daha da olmadi korkmaya başladim..
Canım benim 2-3 gündür düzenli oluyor. Bugün en yoğununu yaşıyorum. Hatta tam bu mesajı yazmaya başlamadan önce yine oldu. :) Yalnız ben her defasında irkilip istemsizce "hıh"diyorum dönüp bakıyorlar. Alışıcaz herhalde :) Sen de korkma canım, başlar yine en kısa sürede.
ayrıntılı için henüz erken canım, günümüz yakın, bana 3-4 nisanda gel dedi doktor. kalbin detaylı incelenmesi için sanırım o haftalar daha iyiymiş, dolayısıyla benim 21+4 falan oluyor. 4 lü test hakkında bir fikrim yok canım.
Evt cnm 20. Haftadayim sükurzaten acil olanlar var öyleyse, işin kolay :) 20. hafta di mi senin de, 16 kaldı yani?
Ay muhakkak yaz nolur beter birsey o meme catlagi.... arkadasimin gogsu 4 e yarilmistiYok canım değil. Bende şuan lierac kullanıyorum ama vücüduma. Öğrenince yazıcam ismini.
Yok pit pit degil bildigin tekme atiyor...ic tarafta seyirme gibi... ama siddetli seyirme cok guzel bir duyguymus :) Allah herkese nasip etsinHayirli cumalar kızlar. .. bebişlerinizi hissetmeye başladiniz mi... pıt pıt atmalara gaz hareketi diyolarda bütün gebelerde mi olur bu yani... ben gaz oldugunu düşünmüyorum bildiginiz pıt pıt oynuyo :)) benim en son bir hafta önce oldu bi daha da olmadi korkmaya başladim..
Canım selam. İstersen eşinle bu durumdan duyduğun rahatsızlık ve endişeyi paylaş. Aranızda ne geçti tam bilmiyorum ama bir çözümü vardır mutlaka. Sen mesela bu akşam bir adım at, içini dök. Eşin de sana eşini döksün, belki onun da bir sıkıntısı var. Birbirinize destek olarak çözebilirsiniz umarım.
erkekler de etkileniyor bu hamilelik döneminden. gösterin tepkinizi, nedir soğukluğunun sebebi diye sorun bence... belki de o da sizden yakınlık bekliyordur, belki bebeğe fazla endekslenip onu ihmal etmişsinizdir vs... benim eşim genel olarak çok çok iyiydi hamileliğin başından beri ,,, sadece önceki akşam ağır saçmaladı, herşeye laf etti falan, yok köfte tuzsuz yok pilav tatsız şu bu... fazla tepki vermedim, sadece tuz döküp ye o zaman, o kadar büyütülecek bir mevzu değil dedim, gitmedim bir daha da yanına... dün aradı köfte kaldı mı akşam da yiyelim dedi, tuzsuz diye sevmedin falan dedim,, dün huysuzluğum üstümdeydi kusura bakma dedi.... baktım akşam köfteyi de pilavı da yedi bitirdi... fazla alttan almak da iyi değil aşırı tepki vermek de... ama en kötüsü tamamen tepkisiz kalmak, çünkü bir süre sonra eşler arasındaki bu uzun süreli konuşmama durumu kronik bir tavıra dönüşüyor, o zaman sonuçlar iyi olmuyor.... bir de eşinize (ben ilkinde gayet açıkça söylemiştim), ''bana hamilelikte ve lohusalıkta nasıl davrandığını hayatım boyunca asla unutmayacağım'' demenizde yahut ima etmenizde fayda var. çünkü bu tartışmasız bir gerçek. farkında olsun ve ona göre davransınlar bi zahmet... herşey affedilip unutulabiliyor duruma göre,, ama bu hassas zamanda yaptıkları iyi yahut kötü hiçbir şey unutulmuyor...
desteğiniz için çok teşekkür ederim kızlar çok şükür aramız düzeldi kendisi hatasının farkına vardı bende affettim:)Şu an bebeğin aranızda geçenleri duymuyor ve etkilenemez ama böyle devam ederse ilerde de bu tarz şeyler yaşarsanız, çocukken aranızdaki bu tarz küslüklerden etkilenme ihtimali var. Bence problem neyse oturup boylu boyunca konuşun başka türlü aşılmaz. Ömür boyu küs kalamayacağınıza göre bigün o konuşmayı yapacaksınız. O konuşmasa da yapıcı gönül alıcı bi konuşmaya çok fazla suskun kalmayacaktır. Sonra o zaten suçunu kabul edip yayları gevşetecektir o zaman ne istiyosan söylersin hatası yanlışı kusuruu neyse artık...
Arkadaşın bahsettiği krem Lansinoh sanırım. Doğum öncesi ve sonrası kullanılıyor. Bir de bulabilirseniz fotoğrafını attığım var baya etkili ve yoğun. 7 ayı geçmeden başlamak gerekiyor. Alternatif tıpta da soğanAy muhakkak yaz nolur beter birsey o meme catlagi.... arkadasimin gogsu 4 e yarilmistihatta sen kirmizi harflerle yaz araya kaynamasin mj
Hayirli cumalar kızlar. .. bebişlerinizi hissetmeye başladiniz mi... pıt pıt atmalara gaz hareketi diyolarda bütün gebelerde mi olur bu yani... ben gaz oldugunu düşünmüyorum bildiginiz pıt pıt oynuyo :)) benim en son bir hafta önce oldu bi daha da olmadi korkmaya başladim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?