2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Bu konuda size katılamayacağım. Ntv' de belgesel izledim. Bebeğin kalp damarlarının çapraz olduğunu görüyorlar yani temiz kanı taşıyacak olan kan ile kirli kanı taşıyacak kan ters bağlanmış. Bunu anne karnında görebildikleri için bebeğin doğumda zarar görmesini engelleyip daha erken aldılar ve doğar doğmaz bebeği açık kalp ameliyatı yaptılar. Tabi ki her şey Allah'tan ama tedavisi olabilecek bir sıkıntı olduğunda bunu tespit edebilmeleri bir nimet.Mesela ben de 2'li testi yaptırmadım çünkü olasılık üzerine ve etrafımda down sendromlu denilip sağlıklı doğan çok bebek var.

Hayrli olsn cnm prenses geliyor desene kz cocukladi cok tatli oluyor kendilerini coj sevdiriyor erkkler pek oyke degl bnm oglum herkeze yaklasmaz bizim bile cok sarmas dolas olmuyor agr abi
Ay evt cok tatli oluyorlar saglikla sihhatle gelsinlerde hepsi kabulumuz.

Hamilelikteki gaz hareketleri farklı oluyor ama :) anlayamayabilirsin :) yalnız 18. Haftada olduğuna göre bebek de olabilir seninki :))

Yok pit pit degil bildigin tekme atiyor...ic tarafta seyirme gibi... ama siddetli seyirme cok guzel bir duyguymus :) Allah herkese nasip etsin
Yaa benim de seyirme gibiydi ama bir haftadır yok canim sıkıldı.. tekme atması daha güzel bir duygu olacak inanıyorum Allah im o günleri de göstersin inşallah..

benimde icimde bisey gidikliyormus gibi oluyor ya. bebisim tepkilerini vermeye basliyor sanirim. gaz hareketi degil eminim. ama tekmelerini de hissetmeyi nasip eder insallah Allahim.

Ya normal de daha sık olurdu son bir haftadir olmuyor ki takip edeyimm.. beni de o korkutuyo.. Artik tamamen hareketlensede hissetsek her gün rahatlasak..

Devit 3 kanserojen forumda onceden konuşulmuştu icinde bha diye bir madde var. Solgar in d3 ünü tavsiye ederim.
Bnde bugün dktoruma sordum sağlık bakanlığı bunu öneriyo daha iyisi baska dyosan onu kullanblrsin dedi bnde bitince solgara baslayayım o zamn cok fazla kullanmakta iyi değil dyolar ama bilemedm d3 vitamni vücuttan atılmıyomuş ondan

Amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım Ins. Ben usg fotolarini yorumlayan kisimdaydim. Kendi fotomu yorumlayamadan 12.haftada ogrendim cinsiyeti. .
.
Amin inş bnde bugün öğrendim erkek miş. evet bana erkek yorumunu yapmıştın ama bebeklerin cinsiyetleri bölümünde iki kişiden de kız cevabı aldım onların tutmadı canım ama bu bölümde tahminde bulunanlarn tuttu hepimizin bebişleri hayırlı olsun inş

Ay muhakkak yaz nolur beter birsey o meme catlagi.... arkadasimin gogsu 4 e yarilmisti hatta sen kirmizi harflerle yaz araya kaynamasin mj

Lansinoh ,,, bir ay önce başlıyoruuuzzz :)))) bebek emmeye başlayınca da göğsü her emişten önce ve sonra siliyoruz, kendi sütümüzü sıkıp krem gibi meme ucuna ve etrafına sürüyoruz. Mis oluyor :)) bunu lütfen ihmal etmeyin, ben ilkinde geç başladım bilmediğim için ama sonrasında hemen geçti çatlak ve yaralar. Halbuki denemediğim şey kalmamıştı öncesinde

Sağol Can'ım ya sayenizde baya bilgileniyprum yoksa bunların hiçbirini bilemeden bir sürü çatlaklar doğuma girecektim

bence bir daha düşünün. çünkü çok yanlış bir yönlendirme yapmış doktorunuz. hatta hayatımda hiç böyle bir doktor konuşması duymadım. başka bir hekimin uzmanlığını manasız ve hatta yok saymak bu... kan vs alınan zor bir test de değil üstelik...

Sizce bebeklerimize bunu borçlu değil miyiz?

Hangi Hastalıklar Anne Karnında Tedavi Edilebilir?
.....
.....
Kalp Rahatsızlıkları ve Ritm Bozukluğu: Anne karnındaki bebekte kalp ritim bozuklukları oluşsa da bazı durumlarda kendiliğinden geçebiliyor. Fakat bazı durumlarda ilerleme gösterip kalp yetmezliğine yol açabilir. Ultrason yoluyla kalp rahatsızlıkları teşhis edilip tedaviye başlanabiliyor. Bebekte ritim bozukluğu tanısı konduğu zaman anneye kalp ilaçları verilerek bebeğe ulaşması sağlanıyor. Bunun yeterli olmadığı durumlarda direk bebeğe göbek kordonundan ilaç verilerek tedavi gerçekleştirilebiliyor.

Bu linkler de belki bir kez daha düşünmenize yardımcı olur :

http://mkkanburoglu.com/anne-karninda-tedavi-edilebilen-hastaliklar/
http://www.bebek.com/kalp-hastaliklari-anne-karninda-tedavi-edilebilir-mi_m
http://www.tombulbebek.com/index.ph...lari/483-bebeklerde-dogumla-gelen-hastaliklar

benimde icimde bisey gidikliyormus gibi oluyor ya. bebisim tepkilerini vermeye basliyor sanirim. gaz hareketi degil eminim. ama tekmelerini de hissetmeyi nasip eder insallah Allahim.

ben de ilk gıdıklanıyor demiştim doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…