2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İstanbul'da mısınız? Ssk anlaşmalı özel hastaneler epey uygun oluyor bildiğim kadarıyla. Zeynep Kamil bana dışarıdan bile çok soğuk geliyor nedense
Bursa'dayim Zeynep Kamil e hiç gitmedim ama orada doğum yapan çok arkadaş var. WhatsApp ssvd grubumuz var. Hergun farklı doğum hikayelerine canlı canlı şahit oluyoruz

D vitamini eksiginiz var mi? Hamilelerin gunluk ihtiyaci 1000 ui bu da solgarin 1 kapsulunde bulunan miktar evet d vitamini stoklanir vucutta ama kullanildikca da biter... A D E K vitaminlerinin hepsi bu sekilde bu arada saglik bakanligina bakma bu ulke zamaninda cernobilden sonra karadeniz cayini millete için diyen ve bardakla boy boy kamera onunde olan bakanlari gormus bir ulke... milleti kanserden kirdilar maalesef ulke olarak cok gerideyiz hele mevzu insan hayati oldugunda...

Cok haklısınız ben de cok kullanmayayım demiştim ama doktor bırak dyene kadar kullanayım bnde böyle kapsul daha iyi olur bana solgar ın tam adını yazarsanız sevinirim size zahmet cünkü nette ceşitli sanki baktım.birde imom u kullaıyorum onda bi skntı yok inş.demir ilacına da yarın baslayacm

Gunaydin kizlar bende bir iki birsey aldim bu hafta ama.hic icime.sinmedi cinsiyetini bir kez daha duysam iyidi icime erkek doğmuştu hep cunku umarim haftaya kesinlesir de rahat rahat.alirim

Saglikli dogsunda onemli olan o tabiki ama insan merak ediyor iste bende 14 te gittim doktor erkek gibi dedi on gun sonra kesinlesir dedi bir kizim var sizin ilk mi
Evet benim de ilk , Dr hiç yorumda bulunmadı , pazartesi gideceğim inş öğrenirim

Canım asla yanlış yönlendirme yaptığını düşünmüyorum.inceledim siteleri de.tesekkür ediyorum.doktorumun kullandığı ultrason gelişmiş bi ultrason olduğu için o yazanlarla ilgili bilgileri veriyor bize her gidişimizde.kalp kapakçıkları arasındaki büyüklük farklarını olsun ritimleri olsun iç organlarını ,beyin içinde oluşabilecek boşluklara kadar bilgi veriyor.çok deneyimli bi doktor.iki ultrasonda da gösteriyor bize.her gidişimizde yarım saat konuşuruz biz.yanlış anlaşılmasın.

Arkadaslar erken teşhis hayat kurtarır demek istiyorlar. Yani erken tespit edilip erken mudahale edilebilecek bir durum varsa bebek için faydalı olacaktır. O yüzden her türlü erken teşhis muayenesini yaptirmaktan fayda vardır diye düşünüyorum. Sonuçta en basit ornek erken doğum riski varsa akciğer gelişimi için ilaç veriliyor. Şeker yüklemesi sayesinde bebekte şeker varsa erkenden teşhis ediliyor. Bunlar önemli şeyler.

şeker yüklemesi yaptırmak iyi değil diyorlar ay kafam karıştı
bir de 3 lü testte neye bakıyorlar

Kızlar ya yine Can'ım sıkıldı eşim herşeye ne gerek var yok artık diyor benim abarttığımı düşünüyor, ona kalsa beşiği bile sahibinden den ikinci el alacak beşik bu eskiyecek hali yok ya diye,durumumuz da kötğ değil çift Maaşlıyız istediğimizi alabilecek gücümüz var ama hiç özenmiyor yok o abartı yok o pahalı yok artık ona ne gerek var sürekli bu halde, ilk çocuğumuz bir de, çok üzülüyorum

Canım aynısı bizde de var ve dediğin gibi çift maaşlıyız gayet iyi kazanıyoruz sonunda dayanamayıp ben bu kadar düşünceksem bişe alırken niye mühendis oldum bile dedim :) takmayın bence kafanıza bi şekilde alınacak onlar bence hevesinizi kırmamasını ciddi bi şekilde söyleyin kararlı olun.

canım bir orta yol bulursunuz umarım canını sıkma ama bazı araç gereçler varki gerçekten çok detay o tarz şeyler bakmıyorsun umarım
bizde tek maaşız üstelik yeni evliyiz eşim her şeyin en güzelini alıcam diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…