- 29 Ocak 2017
- 4.537
- 8.651
- 158
Aynen öyle Can'ım tek maaşlı olup özelde dopum yapan neler neler alan insanlar da var ,neden yani neyi kısıyor, maalesef eşimin gelen yapısı böyle zaten herşeye ne gerek var almasak ölür müyüz diye yaklaşır, ben boşuna mı okudum istediklerimi alamayacaksamCanım aynısı bizde de var ve dediğin gibi çift maaşlıyız gayet iyi kazanıyoruz sonunda dayanamayıp ben bu kadar düşünceksem bişe alırken niye mühendis oldum bile dedim :) takmayın bence kafanıza bi şekilde alınacak onlar bence hevesinizi kırmamasını ciddi bi şekilde söyleyin kararlı olun.
Yok Can'ım burun aspiratörü termometre sterilizatör falan baktıklarım yani çoğu insanın aldığı şeyler, beşik Bebek arabasında da orta yol bişeyler bakıyorum daha ne pahalılar var buna rağmen ne gerek var diyor , hevesimi öok kırıyorcanım bir orta yol bulursunuz umarım canını sıkma ama bazı araç gereçler varki gerçekten çok detay o tarz şeyler bakmıyorsun umarım
bizde tek maaşız üstelik yeni evliyiz eşim her şeyin en güzelini alıcam diyor
Canim ilk bebisim kiz icime.kiz doğmuştu gercekten de kiz oldu bunda da.erkek hissetmiştim. Birde esim cok.guzel bir ruya.gormustu ilk.hamile oldugumu.ogrendigimiz zaman ama.oyle.bebekli bir ruya degil ertesi gun.yorumuna bakip bana gondermis o gordugu sey erkek bebege.soyun devamina.cikar vs yaziyordu. 13 haftada dr cikinti var.ama cinsiyet.belli degil. Demisti bu hafta bacak arasi bos dedi aslinda. Kizim diye hemen isindim ama aklima gelince acaba diyorumneymiş cinsiyti neden içine sinmedi canım
Hevesinizi hiç kırılmasın örneğin bu saydığınız şeyleri araştırın alın internetten koyun bi köşeye ben ihtiyaçları yavaş yavaş alıyorum diyin kaldıki saydıklarınız çok da büyük olmayan şeyler. Beşik de eminim 3-4 ay kıllanılanlardan bakmıyorsunuzdur .Yok Can'ım burun aspiratörü termometre sterilizatör falan baktıklarım yani çoğu insanın aldığı şeyler, beşik Bebek arabasında da orta yol bişeyler bakıyorum daha ne pahalılar var buna rağmen ne gerek var diyor , hevesimi öok kırıyor
Canım hiç üzülüp kafaya takma. Bizim de ilk çocuk. Eşime ne göstersem daha erken deyip gecistirdi. Sıfır heves yani. İlk başta üzüldüm ama sonra dedim aman ya... Takmıyorum artık. Bizim de durumumuz iyi ama eşimin tutumu hevessiz. :/ Ben de 6 ya da 7de başlarım dedim artık alışverişe. Belki o zamana hevesi gelir. Bir de sağlık sektöründe olduğundan o ürünlere bakmıyor bile yani:)) Alırız hallederiz vs. tavrı bu :)))Kızlar ya yine Can'ım sıkıldı eşim herşeye ne gerek var yok artık diyor benim abarttığımı düşünüyor, ona kalsa beşiği bile sahibinden den ikinci el alacak beşik bu eskiyecek hali yok ya diye,durumumuz da kötğ değil çift Maaşlıyız istediğimizi alabilecek gücümüz var ama hiç özenmiyor yok o abartı yok o pahalı yok artık ona ne gerek var sürekli bu halde, ilk çocuğumuz bir de, çok üzülüyorum
Ben yaptıracağım ya güveniyorum doktoruma zaten. Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Şeker tüketimini azaltmaya çalışıyorum zaten artık. Sürekli şeker daha zararlı gerçektensiz yaptıracak mısınız
anladm canm benmde 15 te belli oldu erkekCanim ilk bebisim kiz icime.kiz doğmuştu gercekten de kiz oldu bunda da.erkek hissetmiştim. Birde esim cok.guzel bir ruya.gormustu ilk.hamile oldugumu.ogrendigimiz zaman ama.oyle.bebekli bir ruya degil ertesi gun.yorumuna bakip bana gondermis o gordugu sey erkek bebege.soyun devamina.cikar vs yaziyordu. 13 haftada dr cikinti var.ama cinsiyet.belli degil. Demisti bu hafta bacak arasi bos dedi aslinda. Kizim diye hemen isindim ama aklima gelince acaba diyorum
of ben günde 3-5 kare parça bitter yiyorum mecbur bulantım olunca ağzıma atıyorumCanım hiç üzülüp kafaya takma. Bizim de ilk çocuk. Eşime ne göstersem daha erken deyip gecistirdi. Sıfır heves yani. İlk başta üzüldüm ama sonra dedim aman ya... Takmıyorum artık. Bizim de durumumuz iyi ama eşimin tutumu hevessiz. :/ Ben de 6 ya da 7de başlarım dedim artık alışverişe. Belki o zamana hevesi gelir. Bir de sağlık sektöründe olduğundan o ürünlere bakmıyor bile yani:)) Alırız hallederiz vs. tavrı bu :)))
Ben yaptıracağım ya güveniyorum doktoruma zaten. Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Şeker tüketimini azaltmaya çalışıyorum zaten artık. Sürekli şeker daha zararlı gerçekten
Tabikş hayır anne yanı falan bakmıyorum çocuğun 3yaşına kadr falan kullanabileceği 600lira civarı bişey bakıyorum hadi maksimum 900olsun yani, millet oda bile yapıyor hemenHevesinizi hiç kırılmasın örneğin bu saydığınız şeyleri araştırın alın internetten koyun bi köşeye ben ihtiyaçları yavaş yavaş alıyorum diyin kaldıki saydıklarınız çok da büyük olmayan şeyler. Beşik de eminim 3-4 ay kıllanılanlardan bakmıyorsunuzdur .
Ben de bulantı lar yüzünden şekerli karbonhidratli beslendim hep mecburen ama artık çikolata şekerli içecek hamur işi yemek istemiyorum yaa bebeğe faydasız zararlı şeylerof ben günde 3-5 kare parça bitter yiyorum mecbur bulantım olunca ağzıma atıyorum
bazende tutamıyorm kendimi 1 paket rulokat. 2-3 kez yaptm bunu ama çok pişman oldum
çikolata kesin zaten ama üstüne bazen 3-4 tane kavala kurabiyesi çok mu yiyorum tatlıyı
ama 3 ay gıdasız kaldm tatlı bile kusturdu beni ondan saldırdım
bu arada bi benm eşim mi hevesli lisanslı forma alacakmış hastane çıkışına
normal alalım dedm hastane çıkışını. sen formasını ayrı al dedm. hayır durumumuz refah içinde değil yani yeni evliyiz bi kısım borç var ev kira bebekte geliyor ama hamd olsun iyi geçiniyoruz.
son aylara sıkıştırma ne olacağımız belli değil zor olur
Sizi çook çok iyi anlıyorum ben de bi beşik bi dolap alırım odaya gerek yok dedim :) aynı düşünüyoruz. Sen yeteri kadar tutumlu davranıyosun bence bazı şeyler de alınacak içini rahat tutTabikş hayır anne yanı falan bakmıyorum çocuğun 3yaşına kadr falan kullanabileceği 600lira civarı bişey bakıyorum hadi maksimum 900olsun yani, millet oda bile yapıyor hemen
aynen maaşallahBen de bulantı lar yüzünden şekerli karbonhidratli beslendim hep mecburen ama artık çikolata şekerli içecek hamur işi yemek istemiyorum yaa bebeğe faydasız zararlı şeylersen de azaltmaya çalış istersen.
Ya esinin hevesli olması ne güzel masallah diyelim :)))
canım şu 600liralık beşik nasıl bi şey atsana bi tarzına bakayım ben park yatak düşünüyordm çünkü onda yatar biraz sonra onu kaldırırım kendi yatağını alırımTabikş hayır anne yanı falan bakmıyorum çocuğun 3yaşına kadr falan kullanabileceği 600lira civarı bişey bakıyorum hadi maksimum 900olsun yani, millet oda bile yapıyor hemen
Ben de balıktan çok iğrendimaynen maaşallah
ama ne yemeliyim düşünüyorm düşünüyorm aklıma gelmiyor
süt,yoğurt,peynir,ceviz başka ne yemeliyim yemek türü olarak
her yemeği yiyemiyorum bulantıdan dolayı
et balık hayatta yiyemem. hamile kalmadan önce yiyordm
yerim onu canmBen de balıktan çok iğrendimMantar yiyebiliyor musunuz et yerine belki olabilir
Valla yeterli gibi aklıma bir şey gelirse söyleyeyim:))yerim onu canm
dışarda et yiyorum bi de
bakla da iyi diyolar fasulye nohut başka aklıma gelmiyor
Gayet guzel cnm bnde oğlumda chicco baska bir modelini almıştım gayet memnunum bu oğlum dada kullanıcam Allah nasip edersehttp://m.babymall.com.tr/chicco-lite-way-plus-travel-sistem-bebek-arabasi-siyah_CHC-607930320-NGH
Kızlar bu Bebek arabası Nasıl sizce
Resmini yukledimCok haklısınız ben de cok kullanmayayım demiştim ama doktor bırak dyene kadar kullanayım bnde böyle kapsul daha iyi olur bana solgar ın tam adını yazarsanız sevinirim size zahmet cünkü nette ceşitli sanki baktım.birde imom u kullaıyorum onda bi skntı yok inş.demir ilacına da yarın baslayacm
Kızlar ya yine Can'ım sıkıldı eşim herşeye ne gerek var yok artık diyor benim abarttığımı düşünüyor, ona kalsa beşiği bile sahibinden den ikinci el alacak beşik bu eskiyecek hali yok ya diye,durumumuz da kötğ değil çift Maaşlıyız istediğimizi alabilecek gücümüz var ama hiç özenmiyor yok o abartı yok o pahalı yok artık ona ne gerek var sürekli bu halde, ilk çocuğumuz bir de, çok üzülüyorum
Canım aynısı bizde de var ve dediğin gibi çift maaşlıyız gayet iyi kazanıyoruz sonunda dayanamayıp ben bu kadar düşünceksem bişe alırken niye mühendis oldum bile dedim :) takmayın bence kafanıza bi şekilde alınacak onlar bence hevesinizi kırmamasını ciddi bi şekilde söyleyin kararlı olun.
Benimki de ne istersen al hayatim diyor tek sikinti arastirma isini bana yikti ben arayip tarayip buluyorum o begeniyor ya da bir kulp takiyor. Eger urunde israrciysam al hayatim bana sorma diyor. Gecen donenceleri sen arastiracaksin sana ev odevi veriyorum dedim. Sen bak iste diyorcanım bir orta yol bulursunuz umarım canını sıkma ama bazı araç gereçler varki gerçekten çok detay o tarz şeyler bakmıyorsun umarım
bizde tek maaşız üstelik yeni evliyiz eşim her şeyin en güzelini alıcam diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?