2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canim sen onu sallama bu gerecleri kullanacak olan biziz zaten maasin var müdana etmene luzum yok al gitsin. O da sonunda pes edecektir

Süper bence hem vakit geçirmiş olursunuz araştırırken :) tadını çıkarın

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...Aido8P8HAQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
Böyle bişey Can'ım, daha gidip Bakmadım da internetten beğendim sadece

Dönence ne canım

Ya kardeşimin çocuk gelişimi dersi hocası dönenceler çocuklarda psikolojik problemlere sebep oluyor demiş ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. Bi araştırmak lazım bunu

Süper bence hem vakit geçirmiş olursunuz araştırırken :) tadını çıkarın
Evet arastirmak guzel ama zibilyon tane sey var gerekli mi gereksiz mi gerekli ise hangisi iyi fln derken zibilyon kare zibilyon tane sey arastirmis oluyorsun kafa tabi 1 milyon oluyor

Ya kardeşimin çocuk gelişimi dersi hocası dönenceler çocuklarda psikolojik problemlere sebep oluyor demiş ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. Bi araştırmak lazım bunu
Evt ya iste arastirmak sadece marka bazinda degil etkileri yan etkileri fln derkeeeeen uzayip gidiyor liste

kızlar alışveriş yapmadan önce oğlumun hastane çıkışları zıbınları yakalıkları daha birçok kıyaferini çıkardım bugün hepsini yıkanmış kaldırdığım halde sarı sarı lekeler oluşmuş. gittim roxy toz sabun ve kosla leke çıkarıcı aldım ilk önce kovaya suyla leke çıkarıcı ekleyip bastırdım hepsini. bir gece beklsetsem renkleri gidre mi o kadar bekletmesem mi bilemedim akıl verin
bir de en son toz sabunla yıkayıp ütüleyip şimdiden hazır etmek istiyorum.

Bi bak lekeleri çıkmışsa bir gece durmasına gerek Yok bence.kıyafetler yıpranmasın daha fazla

Bende bakm oglumun kıyafetlerini kaldrdktan snra bakmamamıstım leke falan varmi

Bende bakm oglumun kıyafetlerini kaldrdktan snra bakmamamıstım leke falan varmi
vakumlu hurçla hepsini tertemiz kaldırmıştım neden böyle olmuş anlamadım. sizin ki olmamıştır inşallah. benim çocuk biraz kusmukluydu onun izleri kalmış demekki :)

vakumlu hurçla hepsini tertemiz kaldırmıştım neden böyle olmuş anlamadım. sizin ki olmamıştır inşallah. benim çocuk biraz kusmukluydu onun izleri kalmış demekki :)
Dogrumu cnm bilmiyorum utuleyip koyunca oyle leke oluyor diyorlar bnde utuleyip kaldrmistim

Lekeler icin soda matikler var onlar cikariyor arkadasim denemis cikmis bende yikarken sodaya islayacam

Selam kizlar 10 gündür girus yapamamistim. baya konususulmus alisverisler yapilms. umarim herkes iyidir. Bütün sayfalari okuyamadim maalesef. ben erken alışverişe karsi olanlardanim galuba. 7. aya girmeden hicbirsey almayi düşünmüyorum.daha önce kaybettigim bebeğim olmustu. ona alinan seyleri görünce üzülürdum. insallah hayirlisiyla tavas yavaş alirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…