Bugün işe kızımla gittim; hem bakıcı hem annem grip olmuş.. tabi öyle kısa bi kontrol edip çıktık; arkadaşlarım bir üst katta kahvaltı yapıyormuş onlara eşlik ettik, market alışverişi yaptık, eve geldik, epey ev işi yaptık (çöpleri kızım attı, büyük iş
, annem çaya geldi, yedik içtik vs... o gittikten sonra yemek yaptım, kızı yedirdim, oyun oynadık, çıplak gezicem diye inat ettiği için bolca koşturduk.. sofra kurduk topladık vs ... en son sabah kahvaltıya misafirimiz olduğu için eşim yardımcıyı çağırmamda ısrarcı olduğu halde kadına bu saatte zulmetmicem diye inat ettiğim için bir de banyoyu ve çamaşır odasını toplayıp temizledik (uzanamadığım yerleri kocam sildi, o da büyük iş tabi
))) ! Şimdi de kardeşim bizde , onlar mutfakta keyif (!) yapıyor , bense dik açıya geçemediğim için 170 derecelik açıyla uzanıp belimin ağrısının geçmesini bekliyorum. Sonuç ; Kesinlikle çalışan kadın olmak ev kadını olmaktan daha kolay! Daha da elimi sürmem işe mişe... heryerim ağrıyo
aklım çıktı bebişe birşey oldu diye de çok şükür hafiflemeye başladı az biraz
(( bari boş kalmışken 1000. Sayfaya da derdimi dökeyim de bulunsun burda dedim :))) iyi geceler hanımlar :)