2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bende katiliyorum size..yinede ilk bebek olunca ufak tefek yapiliyor tabi hevesleniyoruz ama arabasini besigini 8.ayda almayı dusunuyorum kısmet olursa..daha bikac gün once bi arkadaşım 7 aylik bebegini kkaybetti karninda çok etkilendim..sizde yasamissiniz çok haklısınız..sağlıkla kavusalim insallah da hepsi olur

Evet arastirmak guzel ama zibilyon tane sey var gerekli mi gereksiz mi gerekli ise hangisi iyi fln derken zibilyon kare zibilyon tane sey arastirmis oluyorsun kafa tabi 1 milyon oluyor

kesinlikle katiliyorum bir sure sonra zevk almaktan cok bitse de gitsek moduna giriyorum ben. sanki bi tek benim umurumdaymis gibi hissetmeye falan basliyorum :)) o yuzden arabayi aldik kafam nasil rahatladi anlatamam. bugun de bebek odasini hallettik. o konuda da kafam rahatladi.

Allah hayirlısı ile kullanmayı nasip etsin cnm. Evt bir sure sonra is çetrefilleniyor gerci keşke tum sıkıntılar böyle olsa hep tatlı yorgunluklar bunlar

Nasıl aldınız Can'ım foto atsana

Bence ütülemek için çok erken en az 4ay var.bir kez daha yıkaman gerekebilir Doğuma yakın.bence şimdilik sadece lekeleri çıkarman yeterli

Dogrumu cnm bilmiyorum utuleyip koyunca oyle leke oluyor diyorlar bnde utuleyip kaldrmistim
ben ütülemeden kaldırdım yine de olmuş. eee 4 senedir gün yüzü görmediler o lekeler de kolay kolay çıkmaz sanırım :))

Bence ütülemek için çok erken en az 4ay var.bir kez daha yıkaman gerekebilir Doğuma yakın.bence şimdilik sadece lekeleri çıkarman yeterli
evet haklısın aslında lekeleri çıkarıp temiz bir hurca kaldırıp son 1 ayda da ütülenir yerleştirilir. bazen fazla heyecan yapıp kaptırıyoruz kendimizi:)

Allah hayirlısı ile kullanmayı nasip etsin cnm. Evt bir sure sonra is çetrefilleniyor gerci keşke tum sıkıntılar böyle olsa hep tatlı yorgunluklar bunlar
amin insallah canim. ben de senin gibi esime gorev veriyorum arada arastirsin diye

Nasıl aldınız Can'ım foto atsana
malesef foto cekemedim ya. kendi uretim yapan firmalar fotograf cektirmiyorlar. ama mobilya olculerini isteyecegim onlarla birlikte bi foto da rica edicem cunku kendi annemlere bile gosteremedim sehir disindalar umarim gonderirler :) o zaman paylasirim.

Bakalım bnmkiler ne alemde biraz daha dursun cikarip bakcm bnde benim oglumda 3 bucuk yasinda

merhaba arkadaşlar,dün dr ma gittim şu demir eksikliği için
MALTOFER FOL verdi,eve gelince bektım içinde aspartam varmışşş
kafam allak bullak kullanmak istemiyorum ama demir eksikliği çok da etkiliyor beni
ne yapsam bunun mukabili başka demir ilacımı istesem acaba

Yok ben yanlış anlamam zaten, çünkü benim doktorum da kendi bakıyor. Ama çoğu arkadaşımız kendi doktorunun yönlendirmesiyle bakşa bir doktora gidiyor ayrıntılı için. Şimdi tedavisi kesinlikle yokmuş deyince öyleyse gitmeyelim diye düşünülebilir. Bir de sırf aktif arkadaşlar değil,, ben mesela hiç yazmayıp kendi doğum takvimini sadece okuyan da çok insan olduğunu biliyorum, onlar da etkilenebilir diye yazmak istedim. Çünkü çok çok ciddi tedaviler uygulanabiliyor anne karnında, en kötü ihtimalle teşhis edilen hastalık için doğum anında müdahele edebilmek adına o dalda uzman doktorlar donanımlı halde bekliyorlar vs vs... tabi dediğiniz gibi doktorun cihazı uygunsa ve gerekli eğitimi almışsa zaten birine daha gidip kafa karıştırmaya bence de gerek yok :)

Ona sormadan maaşınızla kendiniz alsanız bir kısmını? Yine sorun olur mu? Yani onu fazla detaya boğmadan, ilgisini tamamen uzaklaştırmadan? çünkü normal öyle davranması; yani doğru demiyorum, normal derken çoğu baba adayı öyle anlamında söylüyorum :) biz hamileliği öğrenir öğrenmez anne oluyoruz, bebeği taşımak beslemek hissetmek sağlığını sağlamak vs ,, bütün sorumluluklar derhal başlıyor. "Anne adayı olmak" diye birşey yok yani... haliyle daha heycanlıyız her konuda, çünkü fiziksel olarak da psikolojik olarak da net şekilde biliyoruz bebeğin varlığını. Ama onlar gerçekten sadece "baba adayı" henüz... bebek doğduğundaki sevgisi bile aslında tam anlamıyla olgunlaşmış olmayacak inanın, ne zamanki bebek ona gerçekten bakıcak, gülücek, babasını tanıdığını belli edecek ve nihayetinde "baba" diyecek, işte onların gerçek ilgisi ve sevgisi asıl o zaman başlayacak. Yeri gelicek sizden daha çok özenicek, hiç merak etmeyin :)

Ya onu almamak lazımmışmış ben almıştım; ama fazla kullanmadım. Gerçekten çocuk onu takip ederken normalde baktığı gibi bakmıyordu, bakmak zorundaymış gibi bakıyordu, üstüne bir de birkaç olumsuz yazı görünce açmadım bi daha... ama yatak kenarında güzel görünüyo o ayrı :) yalnız bir de chicconun çok güzel bi müzik kutusu vardı, müzikleri de güzeldi, sadece tavana yıldızlar falan yansıtıyordu; onu sevmiştim ama atmışım heralde nedense, bulamıyorum onun gibi birşey alıcam sadece bu defa...

Bence çok erken, şimdi yıkasanız bile son ay tekrar yıkayıp ütüleyin.

Bugün işe kızımla gittim; hem bakıcı hem annem grip olmuş.. tabi öyle kısa bi kontrol edip çıktık; arkadaşlarım bir üst katta kahvaltı yapıyormuş onlara eşlik ettik, market alışverişi yaptık, eve geldik, epey ev işi yaptık (çöpleri kızım attı, büyük iş , annem çaya geldi, yedik içtik vs... o gittikten sonra yemek yaptım, kızı yedirdim, oyun oynadık, çıplak gezicem diye inat ettiği için bolca koşturduk.. sofra kurduk topladık vs ... en son sabah kahvaltıya misafirimiz olduğu için eşim yardımcıyı çağırmamda ısrarcı olduğu halde kadına bu saatte zulmetmicem diye inat ettiğim için bir de banyoyu ve çamaşır odasını toplayıp temizledik (uzanamadığım yerleri kocam sildi, o da büyük iş tabi ))) ! Şimdi de kardeşim bizde , onlar mutfakta keyif (!) yapıyor , bense dik açıya geçemediğim için 170 derecelik açıyla uzanıp belimin ağrısının geçmesini bekliyorum. Sonuç ; Kesinlikle çalışan kadın olmak ev kadını olmaktan daha kolay! Daha da elimi sürmem işe mişe... heryerim ağrıyo aklım çıktı bebişe birşey oldu diye de çok şükür hafiflemeye başladı az biraz (( bari boş kalmışken 1000. Sayfaya da derdimi dökeyim de bulunsun burda dedim :))) iyi geceler hanımlar :)

Alsam mi acaba kararsiz kaldim arastirdikca daha cok kafam karisir diye dusunuyorum ne yapsam ki
Baya özellikli aslında cep kısımlarına bez, krem vs doldurmuşlardı, çok pratik görünüyordu o nedenle. Genelde park yataklarda o bölmeli kısım bulunmuyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…