2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Gunaydın yarın 4lü test günümüz ınsallah artık cınsıyetı ogrenırız :) cicişler çok guzeller ama ben erken oldugunu düşünenlerdenim tabıkı heveslenıyoruz bakıyorız ama sadece bıtanecik bısey alırım 7ncı ayda alışveriş e devam ederim o bıtanecıkte nefsım körelsin :) optum sızı

Günaydın kızlar 10 sayfa okudum maşallah ne yazismissiniz bende henüz hicbisey almayanlardanim bekliyorum ayrıntılı usg için doktor araştırıyorum doktorum kendi yapmadığını söyledi ayrıntılı dan sonra belki birşeyler almaya başlarım bende :)

Kızlar isim konusunu ne yaptınız, biz yine kararsiziz bir isime birde bebek arabasına karar veremiyorum

Bence çok erken, şimdi yıkasanız bile son ay tekrar yıkayıp ütüleyin.
Yıkadım ama lekeler kosla ile çıkmadı malesef. Bugün yine attım makineye çamaşır sodası koydum bu sefer Son ay yine yıkàrım ancak gider bu lekeler.

Kızlar isim konusunu ne yaptınız, biz yine kararsiziz bir isime birde bebek arabasına karar veremiyorum
Kızım olursa sueda ya da ervasu. Erkek olursa da toprak ismi vardı aklımda ama cinsiyeti tam belli olsun daha fazla düşüncem bu konuyu aceleye gelsin istemiyorum. Oğlumda Çağan ismini 5. ayda falan belirlemiştik doğduğunda hiç zorluk çekmedik hemen benimsedik.

Hayırlı pazarlar ikinci çocuğu olacak anneler ilk kızımın büyüyen beşiği var ona yatak alıp bebeğe büyüyen beşiği mi kullansam çok kararsız kaldım .Sizler neler düşünüyorsunuz???

Hayırlı pazarlar ikinci çocuğu olacak anneler ilk kızımın büyüyen beşiği var ona yatak alıp bebeğe büyüyen beşiği mi kullansam çok kararsız kaldım .Sizler neler düşünüyorsunuz???
Merhaba canım benimde 2.5 yaşında oğlum var ona ikea dan büyüyen çocuk yataklarından alıp bebeğide park yatakta yatırmayı düşünüyorum zaten bebek doğduğunda oğlun 3 yalında olacak çocuk yatağına geçmek içinde yaşı uygun o yüzden ikinci beşik almayı mantıklı bulmuyorun

Balık yiyemiyorsan omega3 tableti almakta fayda var ben de eskiden yiyordum ama 2. Aydan beri çok midemi bulandırıyor balık yiyemiyorum doktor tablet verdi. Et yerine de proteini yüksek şeyler yemeye çalış, yumurta, peynir, süt, yoğurt yanı sıra bakliyat mutlaka tüket derim. Barbunya, nohut, kuru fasulye, mercimek vs.

Eşlerimizin tarzları benziyormuş, tüm araştırmayı bana yaptırır örneğin 2 model arasında kalırım o zaman devreye girer ama yine de bana bırakır. Ama müdahale etmeden de duramaz. Sadece hamallık kısmı bana ait

Oğlumun büyüyen beşikli odası var yatağını falan almıştık o odasında yatmaya devam edecek. Gelecek bebiş için de agashinin sallanan sabitlenen beşik var ondan alıcam 3 yaşına kadar idare eder saniyorum 60 120 ebatında

Beşik bu fiyatı çok uygun. Aklımda bu var yinede araştırıyorum

Eklentiler

• images.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 72
O beşiği ben de gördüm Can'ım fiyatı da uygundu baya nasıldır sence canlısını inceledin mi hiç

Teşekkür ederim benim de bir an önce karar verip kızımı alistirmam lazım

O beşiği ben civilde gördüm uygun hafif bir yatak bende çok beğendim

Aynen cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…