2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
O vakit bir dertten daha kurtuldum. Projektör almak daha mantikli o zaman

O beşiği ben de gördüm Can'ım fiyatı da uygundu baya nasıldır sence canlısını inceledin mi hiç
Bende yakından bakmadım daha. Civil mağazasına gidince incelicem. Birde bu markanın anne yanı beşiği de çıkmış o da çok güzel 499 tl idi o da aklımda.

Hayırlı pazarlar ikinci çocuğu olacak anneler ilk kızımın büyüyen beşiği var ona yatak alıp bebeğe büyüyen beşiği mi kullansam çok kararsız kaldım .Sizler neler düşünüyorsunuz???
Benimde ikinci bebek kismetse. Bende direk baza alıp park yatağı oglusa kullanacağım kismetse. Ya düşerse korkusu var ama alisiyorlarmis bir süre sonra öyle dedi herkes. Bugün baktım yataklara hatta ama hala kararsızım biraz yüksek gibi de geliyor.

Eşim almaya gitti acele ediyor ya Rabbim.karar tam vermeden gitti alayım bitmeden diyor. Hay Allah

Benim kızım 3 yaşında çok hareketli uyuyor bende çok tereddüt ediyorum o yüzden . Yatağını da vermek istemiyor cadı

Benim kızım 3 yaşında çok hareketli uyuyor bende çok tereddüt ediyorum o yüzden . Yatağını da vermek istemiyor cadı
Ay benimkide öyle hareketli uyuyor. Park yatak çok rahatti benim için. Ama mecbur büyük almalıyım küçük almanın alemi yok diye düşünüyorum. Belki siz yeni bir yatak ve kendi beğendiği bir nevresim takımını alirsaniz heves eder. Artık iyice anlıyor çünkü. Gidip birlikte yatak beğenirsiniz falan.insallah işlerimiz kolaylaşır.

Canım kızım kaç yaşında bilmiyorum ama bazların ayaklarını söküp kullanabilirsiniz yere daha yakın oluyor biz şahsen şu anda öyle kullanıyoruz kızımın bazasi hem büyük hemde yuksek oyuzden ayaklarını soktuk birde baza kenarlarına takılan korumaları var bakabilirsiniz

Kızlar slm dün Gece ve bugünden beri kasık rahim. Arası batma oluyor normal mı ki yarın doktor randevum var sorarım ama içim rahat etmedi size sorayım dedim

Hayırlı olsun

Çok güzel duruyor güle güle kullanın .Ne kadara aldınız acaba
Kızlar gelip geçip evde tartılıyorum.takıntı oldu bende.kaç kilo aldınız
Ben 54 kilo ile başladım şuan 59 kiloyum 5 kilo aldım

Kızlar slm dün Gece ve bugünden beri kasık rahim. Arası batma oluyor normal mı ki yarın doktor randevum var sorarım ama içim rahat etmedi size sorayım dedim
geçmiş olsun benim de oluyor arada bazı günler koltuktan her kalktığımda kasıklarıma karnımın altına sancılar giriyor ama her zaman olmuyor. yarın doktorun rahatlatır seni. uzan dinlen canım

Kızlar gelip geçip evde tartılıyorum.takıntı oldu bende.kaç kilo aldınız
ben 63.5 ile başladım 60.5 da kaldım kilo almaktan çok korkuyorum mecbur alıcaz ama doktorum çok almamaya çalış dedi. ilk hamileliğimde derin ven trombozu geçirmiştim. max 10 kilo ile kapatmak istiyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…