2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Buarada sizinde oylemi bilmiyorum ama benim takvim bir hafta önden gidiyor aslında pazartesi 17 haftalık olucak ama ben 17.haftayi doldurunca takvim 18 gösteriyor

evet evet öyle hipnoz etkili şeyleri sevmiyorum ben pek zaten bir de oyun halısı al bence, o da hem faydalı hem güzel oyalıyor :)
Oyun halısı çok faydalı gerçekten ama yerde kullanılacağı için usurmu acaba diye bir tereddute kapılıyorsunuz :)

Hayırlı olsunn güle güle kullanın markası nedir acaba ben de arayıştayım

Güle güle kullanın Can'ım güzelmiş Markası ne kaça aldınız sorması ayıp

Buarada sizinde oylemi bilmiyorum ama benim takvim bir hafta önden gidiyor aslında pazartesi 17 haftalık olucak ama ben 17.haftayi doldurunca takvim 18 gösteriyor
Canim yaş gibi düşün yeni dogan cocugun yasi dolmamistir ama 1 yasinin içindedir. Mesela ben bugun 19 arti 0 oldum yani 20. Haftanin icinde oluyorum. Doldurdugun haftayi degil icinde oldugun haftayi gosteriyor takvim.

Kızlar gelip geçip evde tartılıyorum.takıntı oldu bende.kaç kilo aldınız
Ben hiç kilo almadım henüz hatta kilo verdim -1.600 gr la devam ediyorum hedefim 20. Haftaya kadar hiç almamak bakalım başarabilecekmym

Hayırlı olsun canım güle güle kullan çok gizelmiş bencede bir tane travel sistem şart özellikle ilk altı ay için

Kizlar oyun halısı için cok erken bazi şeyleri dogumdan sonra gezmek amaçlı erteleyinki bebekle birlikte alisveris yapin. mesela benim kızım 1 yasinda eşim dogunca almis sormadan ve hâlâ kızım in hiç ilgisini cekmiyor. yani hersey çok gerekli değil bence. inanin evdeki mandal caydanlik plastik oyuncaklar daha hoşuna gidiyo. ablalarindan kalan onlarca oyuncaga hoc bakmiyor. birtek pepesi çok kiymetli nedense. ven mama sandalyesini Salıncağı hic kullanmadim kenarda duruyo.

Hayırlı olsunn güle güle kullanın markası nedir acaba ben de arayıştayım
Markası Kraft twist lrx canım markası
Güle güle kullanın Can'ım güzelmiş Markası ne kaça aldınız sorması ayıp
Teşekkürler canım markası Kraft canım fiyatı 1300 civari ama ben bı tanıdık vasıtasıyla 800 aldim
Takvimine baktim 16 diyor simdi...
Ay ben doğum tarihini ileri aldım ondan öyle diyor ama senin dediğinde mantıklı geldi duzeltirim olmazsa
Hayırlı olsun canım güle güle kullan çok gizelmiş bencede bir tane travel sistem şart özellikle ilk altı ay için
esimde aynı fikirde birde yazın doğum yapicaz ama ilk ayları sonbahar ve kısa denk gelicek diye daha korunaklı bişey istedik inşallah memnun kalırız

Bende acalesi olmayan şeyleri doğumdan sonraya birakicam şimdi zaten bütçe onları almaya el verisli değil acil olanlari halledelim dedi gerisi hallolur

Güzel günlerde güle güle kullan canım gayet güzel gözüküyor

Kızlar gelip geçip evde tartılıyorum.takıntı oldu bende.kaç kilo aldınız
Ben aynıym cnm zaten kilolu hamile kaldım mide bulantılarm yeni geçti ogluma hamileyken toplam 8 kilo almıstım ama doğumdan snra süt olsun onu yedim bunu yedim veremedim bakalm bunda ne olacak ama bu sefer dogumdan snra bol bol su icicem herkezi lafına bakmıcam en kaliteli sütü su yapıyormuş

Kızlar bencese oyun halısı cokta elzem değil. Biz kendimiz yapmıştık evde. İki üç ay kullandık herhalde. Her bebek aynı şeyden hoşlanmıyor olabiliyor. Benim kizim da mutfak eşyalarıyla oynardı. Mama sandalyesi e bebekten aldık max 15. Aya kadar kullandık. Sonra sandalyeye geçti. O kadar bile kullanmayan bebekler var. Bence bu tarz şeylere çok para harcamak çok iyi değil. Hatta giysiye bile öyle. Kızımın eşyalarına baktım yepyeni yepyeni. Öylece dolap bekliyor. Bu kez de kiz olsaydı hiç birşey almazdim. Şimdide ablamdan alicam gerçi. Bir iki yeni şey alırız ama başka gerek yok İnAnın kıyafetler eskimeden kuculuveriyor.

evet 2. çocuğu olanlar ilk başta kıyafetleri çıkarıp gözden geçirmeli bence de. ilk oğlumun bir sürü çıtçıtlı badisi varmış alışveriş yapmaya kalksam bir sürü daha alacaktım. şimdi bir hastane çıkışı alıcam bir tane de hastane veriyor. tulum alt üst alıcam 4-5 tanede yeterli gibi duruyor. zaten 4-5 tane battaniyesi var alt açması var. havlusu herşey yepyeni duruyor kız olsa bile evde mavi mavi giydiririm kıyafetleri. oğlum zaten bunu da kardeşim alsın onu da alsın. hem böyle paylaşmayı da öğrenir ablalar abiler:)

sabahtan beri sağ el ve parmaklarda uyuşukluk hissediyorum rahatsızlık vermeye başladı neden oabilir yaşayan var mı?

Güle gule kullanin canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…