Eki Görüntüle 1966628
kızlar bu bebek arabasını aldık tentesi ve iç dolgusu başka renk sadece inşallah memnun kalırız hep pratik birşeyler istedim ama eşim biraz daha konfordan yana süspansiyonlu tekerlekli olsun istedi buradaki bütün yollar paket taş çünkü inşallah pişman olmayiz
Kızlar kilo almadım daha zaten kiloluyum ama bu sırt bel ağrıları şimdiden yoruyor son aylarda napariz bilmiyorum ( magnezyum kalsiyum isticem zaten gecele ri kramplar giriyor yavrum saglkli olsun bu da geçer inşallah
Eki Görüntüle 1966628
kızlar bu bebek arabasını aldık tentesi ve iç dolgusu başka renk sadece inşallah memnun kalırız hep pratik birşeyler istedim ama eşim biraz daha konfordan yana süspansiyonlu tekerlekli olsun istedi buradaki bütün yollar paket taş çünkü inşallah pişman olmayiz
Kızlar kocaman gobegim olmasa kendimi hamile hissetmicem. İkinci gebelik olmasına rağmen devamlı olan tekkeleri hareketleri hissetmeye baslamadm henüz. Endişeleniyorum bazen ama belki bu hafta başlar diye umut ediyroim. 1.5 kg yakın verdim ama gobegim 5 aylık resmen artık sabah ta inmiyor. Bazen kendimi uzulerken buluyorum yine
Teşekkürler canım markası Kraft canım fiyatı 1300 civari ama ben bı tanıdık vasıtasıyla 800 aldim
Ay ben doğum tarihini ileri aldım ondan öyle diyor ama senin dediğinde mantıklı geldi duzeltirim olmazsa
esimde aynı fikirde birde yazın doğum yapicaz ama ilk ayları sonbahar ve kısa denk gelicek diye daha korunaklı bişey istedik inşallah memnun kalırız
Canım beni ilk bebeğimde ekim doğumlu bende concord neo travel set kullandım ve kışın gerçekten çok korunaklı ve kummanışlı yazında bence maclaren tecno ex baston puset kulmanıyorum oğlum 2.5 yaşında hala baston puseti kullanıyorum yürümeyi sevmeyenr çocuk uzun sürede kulanqcağım gibi görünüyor ikinci bebeğede yine concord u kullanacapım
Canım beni ilk bebeğimde ekim doğumlu bende concord neo travel set kullandım ve kışın gerçekten çok korunaklı ve kummanışlı yazında bence maclaren tecno ex baston puset kulmanıyorum oğlum 2.5 yaşında hala baston puseti kullanıyorum yürümeyi sevmeyenr çocuk uzun sürede kulanqcağım gibi görünüyor ikinci bebeğede yine concord u kullanacapım
Baston pusetimiz var canım kizimdan kalan oyuzden bende küçük bebeğe uygu. Birşeyler bakiniyordum nasip buymuş :) bende bastonu kızım 4 yaşına kadar kullandık kimisi koca çocuk arabada neisi var desede özellikle yazın gece geç saatlere kadar dışarda oluyoruz uykusu gelince uyuyordu biz geziyorduk :))
Baston pusetimiz var canım kizimdan kalan oyuzden bende küçük bebeğe uygu. Birşeyler bakiniyordum nasip buymuş :) bende bastonu kızım 4 yaşına kadar kullandık kimisi koca çocuk arabada neisi var desede özellikle yazın gece geç saatlere kadar dışarda oluyoruz uykusu gelince uyuyordu biz geziyorduk :))
Aynen canım şimdi yaş araları yakın olunca zaten bana iki araba şarttı ikiside çok işime yarayacak sizde arabanızı güZel günlerde kulmanın canım sağlıkla
Oyun halısı isteyip zamanı olanlara şöyle bir alternatif sunabilir miyim:)
Şu tarz nasıl örüldüğü anlatılan sevimli halılar var.
Bu halılardan örüp üzerine şu tahta oyucaktan babamıza yaptırıyoruz.
Sonra üzerine ister keçe filan alıp oyuncak yapıyoruz ya da küçük oyuncaklar alıp asıyoruz :))
Böyle şeyler çok hoşuma gidiyor nedense el emeği olduğu için :))
Kızlar kilo almadım daha zaten kiloluyum ama bu sırt bel ağrıları şimdiden yoruyor son aylarda napariz bilmiyorum ( magnezyum kalsiyum isticem zaten gecele ri kramplar giriyor yavrum saglkli olsun bu da geçer inşallah
Bende de sırt ağrıları var doktorum osteozinc verdi ilaç değil takviye için. Kalsiyum magnezyum çinko ve d vitamini var içinde. Doktoruna danışıp kullanabilirsin
Bende de sırt ağrıları var doktorum osteozinc verdi ilaç değil takviye için. Kalsiyum magnezyum çinko ve d vitamini var içinde. Doktoruna danışıp kullanabilirsin
Dönmeyi öğrenene kadar yatakta, çekyatta vs kullandık biz. Sonra da battaniye serdim ben altına 30-40 günlükken başladı oynamaya, eller ayaklar güçleniyor, halının üstüne asılan oyuncaklara ulaşmak için de dönmeye çalışıyor, yakalama refleksi vb gelişimler açısından da çok güzel.
Erkek çocuk agrisi bele kiz çocuğu agrisi kasiklara vururmus annem oyle diyor ama bilimsel degil benim 3 ayda agrimaya basladi hala devam zayifimda doktora soyledim normal dedi benim doktor cok ioac kullandirmiyor en basda demişti
Erkek çocuk agrisi bele kiz çocuğu agrisi kasiklara vururmus annem oyle diyor ama bilimsel degil benim 3 ayda agrimaya basladi hala devam zayifimda doktora soyledim normal dedi benim doktor cok ioac kullandirmiyor en basda demişti
Belim agriyor ama dr kiz dedi 14 de daha da sormadim bir daha karnimda top gibi insallah degismez ya... böyle seyler okuyunca supheye dusuyorum. Zaten bir de ruya gördum. 3 boyutluda dr erkek bu diyormuş
Kizlar oyun halısı için cok erken bazi şeyleri dogumdan sonra gezmek amaçlı erteleyinki bebekle birlikte alisveris yapin. mesela benim kızım 1 yasinda eşim dogunca almis sormadan ve hâlâ kızım in hiç ilgisini cekmiyor. yani hersey çok gerekli değil bence. inanin evdeki mandal caydanlik plastik oyuncaklar daha hoşuna gidiyo. ablalarindan kalan onlarca oyuncaga hoc bakmiyor. birtek pepesi çok kiymetli nedense. ven mama sandalyesini Salıncağı hic kullanmadim kenarda duruyo.
Oyun halısı benim çok işime yaramıştı,, aynalı, gözleri ışıklı , uzayan vs çok fazla oyuncak asılıydı o yüzden belki de. Zaten onu sürünmeye emeklemeye falan başlayınca istemiyorlar artık, ilk aylarda güzel... mama sandalyesi geç alınabilir gerçekten ama olmadan da çok zor, nasıl yediriyorsunuz yemeğini?
Ben aynıym cnm zaten kilolu hamile kaldım mide bulantılarm yeni geçti ogluma hamileyken toplam 8 kilo almıstım ama doğumdan snra süt olsun onu yedim bunu yedim veremedim bakalm bunda ne olacak ama bu sefer dogumdan snra bol bol su icicem herkezi lafına bakmıcam en kaliteli sütü su yapıyormuş
Kızlar slm dün Gece ve bugünden beri kasık rahim. Arası batma oluyor normal mı ki yarın doktor randevum var sorarım ama içim rahat etmedi size sorayım dedim
Evimdeki diğer mobilyalar beyaz.beyaz dan bunaldim. Hem bebek bununla oyun oynamayacak ki. Ben eşyalarını depolamak için kullanacagim. Cekmeceli ve rafli dilerse kizim veya kardeşi büyüdükçe kendi boylarının yetiştiği yerlerden kıyafetlerini alır. Herkesin kendi tercihi tabi