Günaydın kızlar...
Haftasonu kontrolümüz vardı. :) Cinsiyetin erkek olduğu artık kesinleşti.
Doktorumuz da baya detaylı inceledi, her şey yolunda gözüküyor çok şükür. Bir dahaki randevu 1 ay sonra detaylı ultrasonla olacak. Bizim hastanede detaylı ücreti 350liraymış. Sizden fiyat alan oldu mu? Fiyat biraz yüksek mi yoksa genel olarak fiyatlar mı böyle?
Doktor güzel şeyler söyleyince biz de biraz heves edip ilk alışverişlerimizi yaptık.
4 aya kadar hiçbir şey almıcam demiştim ama artık vakti geldi ilk çıtçıtlı badilerini aldık :) Galleria Joker mağazasına gittik, 20-25 tane bebek arabası modeli vardı. Hepsi de en çok merak ettiğim arabalar. 2-3 saat mağazada araba denedik.
İçime en çok sinen Chicco Liteway travel sistem oldu. Ana kucağı kısmı baya güvenilir geldi gözüme. Puset kısmı da gerçekten hafif, kapanınca baya az yer kaplıyor. Concord vs modellerini de denedim ama onların tekerlekleri biraz ağır geldi bana. O tarz tekerlek arabayı çok ağırlaştırıyor. Benim tek başıma kapatıp, bagaja atabileceğim modeller değil gibi. Aslında daha o gün chicco liteway alıcaktık, eşim de alalım aradan çıksın dedi, ama ben biraz daha fikir almak için bekleyelim dedim. Kızlar sizin de chicco liteway travel sistem hakkında görüş ve önerileriniz varsa çok iyi olur. Nasıl bir araba acaba?
Hepinize iyi haftalar :)