2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Erkek çocuk agrisi bele kiz çocuğu agrisi kasiklara vururmus annem oyle diyor ama bilimsel degil benim 3 ayda agrimaya basladi hala devam zayifimda doktora soyledim normal dedi benim doktor cok ioac kullandirmiyor en basda demişti
erkek çocuğun hamileliğinn daha ağır geçtğini çok kişiden duymuştum akşam sırtım belim nasıl ağrıdı anlatamam ben bütün evi kaldrp badana boya temzlk yapardım böle ağrı bilmedim simdi mutfakta fazladan yarım saat oyalnp iş yapsam kopuyor sırtım belim eşime masaj yaptrdım.. sıcak su torbası rahatlatıyor beni sırtıma koydum zar zor uyudm hoppp saatler 3 ü gösterdiğinde uyku giitti bacaklarım bu sefer burnm tıkanıyo tam raht pozisyona geçtm oh uyurum diorum çişim geliyor geceleri sürekl 3-5 nöbetndeym 5ten sonra uyku bastryor dalıyorum 6da alarm çalıyor mecbur kalkıyorum

günaydın bacılar.. 17.hftadya merhaba derken uykularım yalanm oldu bugün kontrolmz var herşyi sorcam daktırıma ...akşam sırtım belim nasıl ağrıdı anlatamam ben bütün evi kaldrp badana boya temzlk yapardım böle ağrı bilmedim simdi mutfakta fazladan yarım saat oyalnp iş yapsam kopuyor sırtım belim eşime masaj yaptrdım.. sıcak su torbası rahatlatıyor beni sırtıma koydum zar zor uyudm hoppp saatler 3 ü gösterdiğinde uyku giitti bacaklarım bu sefer burnm tıkanıyo tam raht pozisyona geçtm oh uyurum diorum çişim geliyor geceleri sürekl 3-5 nöbetndeym 5ten sonra uyku bastryor dalıyorum 6da alarm çalıyor mecbur kalkıyorum

Gunaydınnnnn bugün doktor kontrolumuz var cok heyecanlıyız

Güzel haberlerle gelin kızlar.
Hijyenik geçmiş olsun. Annelik daha simdiden başlıyor. Fedakârlık hep.. Vitamin değerlerine baktirmani tavsiye ederim..

Ben yavaş yavaş bahar temizliğine başladım dün eşimle yatak odasınin büyük bölümünü hallettik şimdiden başladım dinlene dinlene anca yaparım

Güzel haberlerle gelin kızlar.
Hijyenik geçmiş olsun. Annelik daha simdiden başlıyor. Fedakârlık hep.. Vitamin değerlerine baktirmani tavsiye ederim..
aynen canm anneleri hakkı ödenmez ve daha yolun en başındayız... bir gram haklarını napsak ödeyemeyiz isticem cnm bütün değerlerme baksn yarında sağlık ocağından çağrdılar zaten dökülüyorum bu kadr da ağrı olmaz ki çok teşekkür

Bende bugün Bebişim için çekmece dolap boşalttım.çünkü bir süre bizimle yatak odamızda kalacak.ta ki oda hazırlayana kadar.1.5 yaşına kadar falan kalır gibime geliyor.ayrılamam kuzudan

Bizde dün aynı o işlemi yaptık alınan birkaç bişeyi çekmeceye dizdik oda normald ebize yetmezken üç kişi olucaz artık evimizde küçük nasıl olucak bu dolap beşik işleri bakalım:)

Belim agriyor ama dr kiz dedi 14 de daha da sormadim bir daha karnimda top gibi insallah degismez ya... böyle seyler okuyunca supheye dusuyorum. Zaten bir de ruya gördum. 3 boyutluda dr erkek bu diyormuş

tatlım ya ben sana mesaj atamadım profilinde bulamadım resmen bilgilerimi atıcaktım:)

Günaydın kızlar...

Haftasonu kontrolümüz vardı. :) Cinsiyetin erkek olduğu artık kesinleşti. Doktorumuz da baya detaylı inceledi, her şey yolunda gözüküyor çok şükür. Bir dahaki randevu 1 ay sonra detaylı ultrasonla olacak. Bizim hastanede detaylı ücreti 350liraymış. Sizden fiyat alan oldu mu? Fiyat biraz yüksek mi yoksa genel olarak fiyatlar mı böyle?

Doktor güzel şeyler söyleyince biz de biraz heves edip ilk alışverişlerimizi yaptık. 4 aya kadar hiçbir şey almıcam demiştim ama artık vakti geldi ilk çıtçıtlı badilerini aldık :) Galleria Joker mağazasına gittik, 20-25 tane bebek arabası modeli vardı. Hepsi de en çok merak ettiğim arabalar. 2-3 saat mağazada araba denedik. İçime en çok sinen Chicco Liteway travel sistem oldu. Ana kucağı kısmı baya güvenilir geldi gözüme. Puset kısmı da gerçekten hafif, kapanınca baya az yer kaplıyor. Concord vs modellerini de denedim ama onların tekerlekleri biraz ağır geldi bana. O tarz tekerlek arabayı çok ağırlaştırıyor. Benim tek başıma kapatıp, bagaja atabileceğim modeller değil gibi. Aslında daha o gün chicco liteway alıcaktık, eşim de alalım aradan çıksın dedi, ama ben biraz daha fikir almak için bekleyelim dedim. Kızlar sizin de chicco liteway travel sistem hakkında görüş ve önerileriniz varsa çok iyi olur. Nasıl bir araba acaba?

Hepinize iyi haftalar :)

Sıcak su torbasının hamilelikte bele konulmasi sakıncalı diye biliyorum. Lutfen dr a danismadan tekrar yapma

Günaydın temizlik demeyin canim çekiyor kırık kaburgayla bana baya uzak ama içim daraliyor

Iyi yapmissin e artik 5 ayliksin chicco light way i dogumdan itibaren kullananlar var. Ben o tur arabalari hep baston puset kategorisinde goruyorum bu sebeple dogumdan itibaren tercih etmem. Eger hafif birsey ve konforlu olsun diyorsan maclarenlere de bir bak tavsiye ederim

5 aylık olduk mu ya, ben hep 4 ay diyorum soranlara. Bu modeller de güzelmiş, hem hafif gözüküyor. Chicco'nun ana kucağı da var aslında ilk 6 ay onunla kullanırım, sonra pusete geçiririm diye düşünmüştüm. Ama böyle fikirler almak lazım. Benim tercihim daha çok değişir, 7-8.ayda alıcam arabayı. Hem evde boş yere yer kaplamasın, hem de en doğru kararı vermek istiyorum.

Maclareni chicco light way i fln hep denemistik showroom da eşim maclaren icin tekerlekleri yağ gibi ve kalitesi bariz yorumunu kullanmistı. eger butce kisitlaman yoksa maclaren daha iyi olur. Dr um 16 haftadayken bana artik 5 ayin icindeyiz demisti... o yuzden 5. Ayı doldurmus sayabilirsin kendini 20 bitince 6. Ayin icine giriyoruz. Ama 5 i doldurmus oluyoruz

Bu arada biz isim olarak Berk düşünüyoruz. Gerçi KV'ye pek beğendiremedik, moralim bozuldu ama benim ve eşimin içine çok sindi. Hatta evde sürekli Berk'in odası, Berk'in eşyaları diye dolaşıyoruz. Şu isim konusunu keşke daha geç duyursaydık. Eşim de üzüldü annesinin tepkisine ama yapıcak bir şey yok, sonuçta bizim çocuğumuz

Berk cok güzel bir isim hem modern hem de kaba degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…