Maclareni chicco light way i fln hep denemistik showroom da eşim maclaren icin tekerlekleri yağ gibi ve kalitesi bariz yorumunu kullanmistı. eger butce kisitlaman yoksa maclaren daha iyi olur. Dr um 16 haftadayken bana artik 5 ayin icindeyiz demisti... o yuzden 5. Ayı doldurmus sayabilirsin kendini20 bitince 6. Ayin icine giriyoruz. Ama 5 i doldurmus oluyoruz
Berk cok güzel bir isim hem modern hem de kaba degil.
:))) Ay valla hamaratliktanmi bilmiyorum ama kış boyu pek biseye elimi suremedim ev aldı başını gitti bu şekildede ben huzursuz oluyorum hazır birazda kendimi iyi hissedince basliyim dedim malum havalar ısındıkça biz daha çok ağırlasicazAy maşallah ne hamaratsiniz... bende mi başlasam aklıma düşürdünüz simdi
Gözün aydın canım. Biz de her kontrol sonrası bir şey alıyoruz. Bu kontrolde bebek arabasını aldık. Sonrakinde kanguru alacağız. Momfortbaby ve ergobaby hoşuma gitti kanguruda daGünaydın kızlar...
Haftasonu kontrolümüz vardı. :) Cinsiyetin erkek olduğu artık kesinleşti.Doktorumuz da baya detaylı inceledi, her şey yolunda gözüküyor çok şükür. Bir dahaki randevu 1 ay sonra detaylı ultrasonla olacak. Bizim hastanede detaylı ücreti 350liraymış. Sizden fiyat alan oldu mu? Fiyat biraz yüksek mi yoksa genel olarak fiyatlar mı böyle?
Doktor güzel şeyler söyleyince biz de biraz heves edip ilk alışverişlerimizi yaptık.4 aya kadar hiçbir şey almıcam demiştim ama artık vakti geldi ilk çıtçıtlı badilerini aldık :) Galleria Joker mağazasına gittik, 20-25 tane bebek arabası modeli vardı. Hepsi de en çok merak ettiğim arabalar. 2-3 saat mağazada araba denedik. İçime en çok sinen Chicco Liteway travel sistem oldu. Ana kucağı kısmı baya güvenilir geldi gözüme. Puset kısmı da gerçekten hafif, kapanınca baya az yer kaplıyor. Concord vs modellerini de denedim ama onların tekerlekleri biraz ağır geldi bana. O tarz tekerlek arabayı çok ağırlaştırıyor. Benim tek başıma kapatıp, bagaja atabileceğim modeller değil gibi. Aslında daha o gün chicco liteway alıcaktık, eşim de alalım aradan çıksın dedi, ama ben biraz daha fikir almak için bekleyelim dedim. Kızlar sizin de chicco liteway travel sistem hakkında görüş ve önerileriniz varsa çok iyi olur. Nasıl bir araba acaba?
Hepinize iyi haftalar :)
Gözün aydın canım. Biz de her kontrol sonrası bir şey alıyoruz. Bu kontrolde bebek arabasını aldık. Sonrakinde kanguru alacağız. Momfortbaby ve ergobaby hoşuma gitti kanguruda daLiteway'den çoğu kişi memnun. Baston olduğu için de hafif. Ben bir ara düşünmüştüm o modeli de..Eki Görüntüle 1966948 biz bu modeli tercih ettik..
Yeni doganlari 1 ay zor giyiyorlarmis tecrubeli annelerden duymustum. O nedenle 3 aylik alman isabetli olmus. Tabi cocugun cüssesine de bagli ancak erkek bebekler daha hizli buyuyorlar. Tabi birkac parca yenidogan da edinmelisin.Canım bir dahaki gidişimizde (kesin önümüzdeki haftasonu:) Maclaren denicem, aslında vardı modelleri ama ben denemedim sanırım. Ya da o kadar çok model denedim ki unuttum :) Bir dahakine daha hazırlıklı bilgili gitmek lazım.
İlk alışverişim olduğu için biraz tecrübesizdim, çıtçıtlı badileri bile 3 aylık almışımHalbuki en az yarım saat nasıl alsam diye başında düşündüm. Gittikçe tecrübe kazanıcaz inşallah.
Teşekkür ederimhayirli olsun arabaniz :)
Ayrıntılı için ben özel muayneden 200 TL fiyat aldım ama hala araştırıyorum tabi ben ilcedeyim İstanbul gibi büyük şehirlerde fiyat artıyor araba konusunda ise macarelan evet belki daha iyidir ama bebek ilk doğduğunda kullanılırmı bilemedim cihicco un avantajı üzerine oto koltuğu monte edilebilmesi ilk aylar osekilde kullabicaksiniz alacağınız arabanın ilk zamanlarda kullanılacağına dikkat edin derim baston pusetler tam yatsada bebek çok küçükken anneye doğru bakması ve kışı düşünerek daha korunaklı olması önemliGünaydın kızlar...
Haftasonu kontrolümüz vardı. :) Cinsiyetin erkek olduğu artık kesinleşti.Doktorumuz da baya detaylı inceledi, her şey yolunda gözüküyor çok şükür. Bir dahaki randevu 1 ay sonra detaylı ultrasonla olacak. Bizim hastanede detaylı ücreti 350liraymış. Sizden fiyat alan oldu mu? Fiyat biraz yüksek mi yoksa genel olarak fiyatlar mı böyle?
Doktor güzel şeyler söyleyince biz de biraz heves edip ilk alışverişlerimizi yaptık.4 aya kadar hiçbir şey almıcam demiştim ama artık vakti geldi ilk çıtçıtlı badilerini aldık :) Galleria Joker mağazasına gittik, 20-25 tane bebek arabası modeli vardı. Hepsi de en çok merak ettiğim arabalar. 2-3 saat mağazada araba denedik. İçime en çok sinen Chicco Liteway travel sistem oldu. Ana kucağı kısmı baya güvenilir geldi gözüme. Puset kısmı da gerçekten hafif, kapanınca baya az yer kaplıyor. Concord vs modellerini de denedim ama onların tekerlekleri biraz ağır geldi bana. O tarz tekerlek arabayı çok ağırlaştırıyor. Benim tek başıma kapatıp, bagaja atabileceğim modeller değil gibi. Aslında daha o gün chicco liteway alıcaktık, eşim de alalım aradan çıksın dedi, ama ben biraz daha fikir almak için bekleyelim dedim. Kızlar sizin de chicco liteway travel sistem hakkında görüş ve önerileriniz varsa çok iyi olur. Nasıl bir araba acaba?
Hepinize iyi haftalar :)
iyi gunlerde kullaninGözün aydın canım. Biz de her kontrol sonrası bir şey alıyoruz. Bu kontrolde bebek arabasını aldık. Sonrakinde kanguru alacağız. Momfortbaby ve ergobaby hoşuma gitti kanguruda daLiteway'den çoğu kişi memnun. Baston olduğu için de hafif. Ben bir ara düşünmüştüm o modeli de..Eki Görüntüle 1966948 biz bu modeli tercih ettik..
Teşekkürler canımiyi gunlerde kullanin
Evt evt kullaniliyor onun da otokoltugu anakucagi zimbirtisi var.Ayrıntılı için ben özel muayneden 200 TL fiyat aldım ama hala araştırıyorum tabi ben ilcedeyim İstanbul gibi büyük şehirlerde fiyat artıyor araba konusunda ise macarelan evet belki daha iyidir ama bebek ilk doğduğunda kullanılırmı bilemedim cihicco un avantajı üzerine oto koltuğu monte edilebilmesi ilk aylar osekilde kullabicaksiniz alacağınız arabanın ilk zamanlarda kullanılacağına dikkat edin derim baston pusetler tam yatsada bebek çok küçükken anneye doğru bakması ve kışı düşünerek daha korunaklı olması önemli
Hayırlı olsun güle güle kullansın pıtırcık rabbim hayalini kurduğumuz şeyleri yaşamamızı nasip etsinGözün aydın canım. Biz de her kontrol sonrası bir şey alıyoruz. Bu kontrolde bebek arabasını aldık. Sonrakinde kanguru alacağız. Momfortbaby ve ergobaby hoşuma gitti kanguruda daLiteway'den çoğu kişi memnun. Baston olduğu için de hafif. Ben bir ara düşünmüştüm o modeli de..Eki Görüntüle 1966948 biz bu modeli tercih ettik..
Gözün aydın canım. Biz de her kontrol sonrası bir şey alıyoruz. Bu kontrolde bebek arabasını aldık. Sonrakinde kanguru alacağız. Momfortbaby ve ergobaby hoşuma gitti kanguruda daLiteway'den çoğu kişi memnun. Baston olduğu için de hafif. Ben bir ara düşünmüştüm o modeli de..Eki Görüntüle 1966948 biz bu modeli tercih ettik..
Ben bilmiyordum teşekkürler benim gibi bilmeyenler de öğrenmiş olur bu markanın duruşu çok güzel birde joie pusetlerinin duruşunu çok beğeniyorumEvt evt kullaniliyor onun da otokoltugu anakucagi zimbirtisi var.
Evimdeki diğer mobilyalar beyaz.beyaz dan bunaldim. Hem bebek bununla oyun oynamayacak ki. Ben eşyalarını depolamak için kullanacagim. Cekmeceli ve rafli dilerse kizim veya kardeşi büyüdükçe kendi boylarının yetiştiği yerlerden kıyafetlerini alır. Herkesin kendi tercihi tabi
Ayrıntılı için ben özel muayneden 200 TL fiyat aldım ama hala araştırıyorum tabi ben ilcedeyim İstanbul gibi büyük şehirlerde fiyat artıyor araba konusunda ise macarelan evet belki daha iyidir ama bebek ilk doğduğunda kullanılırmı bilemedim cihicco un avantajı üzerine oto koltuğu monte edilebilmesi ilk aylar osekilde kullabicaksiniz alacağınız arabanın ilk zamanlarda kullanılacağına dikkat edin derim baston pusetler tam yatsada bebek çok küçükken anneye doğru bakması ve kışı düşünerek daha korunaklı olması önemli
Canım aslında ben de netten baktığım kadarıyla Joie'yi beğeniyordum ama haftasonu 1-2 modelini denedim, kumaşı, sürüşü vs pek hoşuma gitmedi. Belki daha iyi modelleri vardır tabi.Ben bilmiyordum teşekkürler benim gibi bilmeyenler de öğrenmiş olur bu markanın duruşu çok güzel birde joie pusetlerinin duruşunu çok beğeniyorum
Aynen cnm bu sefer cok dikkat ederz insallah:)Ben de ben de :)))) hala almadım şükür; sütten ağzı yanan .... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?