2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Canım bir dahaki gidişimizde (kesin önümüzdeki haftasonu:) Maclaren denicem, aslında vardı modelleri ama ben denemedim sanırım. Ya da o kadar çok model denedim ki unuttum :) Bir dahakine daha hazırlıklı bilgili gitmek lazım.

İlk alışverişim olduğu için biraz tecrübesizdim, çıtçıtlı badileri bile 3 aylık almışım Halbuki en az yarım saat nasıl alsam diye başında düşündüm. Gittikçe tecrübe kazanıcaz inşallah.

Ay maşallah ne hamaratsiniz... bende mi başlasam aklıma düşürdünüz simdi
:))) Ay valla hamaratliktanmi bilmiyorum ama kış boyu pek biseye elimi suremedim ev aldı başını gitti bu şekildede ben huzursuz oluyorum hazır birazda kendimi iyi hissedince basliyim dedim malum havalar ısındıkça biz daha çok ağırlasicaz

Gözün aydın canım. Biz de her kontrol sonrası bir şey alıyoruz. Bu kontrolde bebek arabasını aldık. Sonrakinde kanguru alacağız. Momfortbaby ve ergobaby hoşuma gitti kanguruda da Liteway'den çoğu kişi memnun. Baston olduğu için de hafif. Ben bir ara düşünmüştüm o modeli de.. biz bu modeli tercih ettik..

Gunaydin hanimlar

hayirli olsun arabaniz :)

Yeni doganlari 1 ay zor giyiyorlarmis tecrubeli annelerden duymustum. O nedenle 3 aylik alman isabetli olmus. Tabi cocugun cüssesine de bagli ancak erkek bebekler daha hizli buyuyorlar. Tabi birkac parca yenidogan da edinmelisin.

Ayrıntılı için ben özel muayneden 200 TL fiyat aldım ama hala araştırıyorum tabi ben ilcedeyim İstanbul gibi büyük şehirlerde fiyat artıyor araba konusunda ise macarelan evet belki daha iyidir ama bebek ilk doğduğunda kullanılırmı bilemedim cihicco un avantajı üzerine oto koltuğu monte edilebilmesi ilk aylar osekilde kullabicaksiniz alacağınız arabanın ilk zamanlarda kullanılacağına dikkat edin derim baston pusetler tam yatsada bebek çok küçükken anneye doğru bakması ve kışı düşünerek daha korunaklı olması önemli

iyi gunlerde kullanin

Evt evt kullaniliyor onun da otokoltugu anakucagi zimbirtisi var.

Eklentiler

• indir.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 55
Hayırlı olsun güle güle kullansın pıtırcık rabbim hayalini kurduğumuz şeyleri yaşamamızı nasip etsin

Saol canım. Ben de araştırıyorum da dediğin kanguru modellerine baktım, güzel gözüküyor. Arabanız da hayırlı olsun, marka ve modeli ne canım?

Tabi tamamen tercih meselesi, ben fikir sorduğunuz için söyledim. Bir de sonradan odaya tamamlayacaksınız sandım. Aynı rengi bulmak kolay olsun diye beyaz pratik olur diye düşündüm :) sadece depolamak amaçlı kullanacaksanız zaten pratik ve hacimli olması yeterli. Güle güle kullanın.

Doğru canım. Chicco için ana kucağı olmadan da kullanılıyor dediler, tam yatıyormuş. Ama öyle gözüme rahatsız geldi, ana kucağını takarım mutlaka. Puset için de dediğin gibi korunaklı bir model lazım, bir dahaki gidişimde daha detaylı bilgili incelicem inşallah :)

Ben bilmiyordum teşekkürler benim gibi bilmeyenler de öğrenmiş olur bu markanın duruşu çok güzel birde joie pusetlerinin duruşunu çok beğeniyorum
Canım aslında ben de netten baktığım kadarıyla Joie'yi beğeniyordum ama haftasonu 1-2 modelini denedim, kumaşı, sürüşü vs pek hoşuma gitmedi. Belki daha iyi modelleri vardır tabi.

Aslinda ben Alman malı ürünleri cok begeniyorum. Cok dayanıklı oluyorlar beyaz esyada fln da tercih ediyorum. Keske biz de en iyisini uretebilsek. Tuketici olarak aldigim urunun fiyatindan cok beni ne kadar goturecegini hesapliyorum genelde... 3 5 yilda ariza vermesinden hic hoslanmiyorum 15 20 yil gotursun istiyorum. Bebek urunleri cok uzun yıllar kullanilmasa da bebek arabalari bayagi eziyet gorecek eger gezentiyseniz. Maclaren concord gibi alman araclari bu sebeple behim icin bir tık ileride.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…