2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım aslında ben de netten baktığım kadarıyla Joie'yi beğeniyordum ama haftasonu 1-2 modelini denedim, kumaşı, sürüşü vs pek hoşuma gitmedi. Belki daha iyi modelleri vardır tabi.
Oylemi bende netten bakıyordum hep işte muhakkak yakından görmek önemli cihiccoyu az çok biliyorum oto koltugumuz cihiccoydu ağır olması dışında çok iyi kardeşime verdim oglu oldu yakın zamanda şimdi Kraft aldık hiç bakmadan netten inşallah memnun kalırız bakalım pek risk almayı sevmem aslında galiba nasip olunca her şekilde oluyor :)))

Hayırlı olsun güle güle kullansın pıtırcık rabbim hayalini kurduğumuz şeyleri yaşamamızı nasip etsin
Amin canım İnşallah Sağolasın...

Saol canım. Ben de araştırıyorum da dediğin kanguru modellerine baktım, güzel gözüküyor. Arabanız da hayırlı olsun, marka ve modeli ne canım?
Sağolasın canım. Soo baby plus crome modeli. Aslında yeni doğanlara için uygun değil, indirimde oluşu ve sağlam oluşu nedeniyle tercih ettik. İlk aylar kanguru kullanıp sonraki aylar arabaya geçmeyi planlıyoruz..

Saol canım, gayet güzel gözüküyor. Hayırlı olsun.

Doğru canım, chicco'nun oto koltuğu/ana kucağı bana da biraz ağır geldi ama sağlam duruyor. Arabanız da hayırlı olsun canım, inşallah memnun kalırsınız.

Resmen beni tarif etmişsin ya bu kadar olur gerçekten...

kizlar ben bugün cok tuhafim...psikolojik olarak... üstüne birde karnim kucucuk oldu hani hafif gobegim vardi ama içime cekemiyordum..şimdi icime çekince dum düz oluyor...ne agrim var ne bişey...goguslerimde yumuşadı...zaten bebegide henüz hissetmiyorum...
her suphelendigimde de hastaneye kosmak istemiyorum...bu endişe mahvediyor...persembeye randevu almistim..o güne kadar beklemek cok zor...kizim bi kipirda bi tekme at ben burdayim de diyorum...saatlerce kendimi dinledim ama o gaz hareketi dedikleri sey bile olmadi...

panikleme hiç, bende de yok birşey. şaşırıyorlar 5 ay bitti deyince. bebiş de aynı şekilde hareketsiz... doktor da sakin çocuk o yüzden, hiçbir şey olmaz diyor ki doktoruma sonsuz güvenirim, bebek için elinizi kesmemiz dese başka doktora sormam, o kadar yani :))) hiiiiç korkma o yüzden, bizimkiler gece gündüz uyuyan tipte bebiş olur da rahat ederiz belki ?? :)))))))))

Son bir haftadir bende senin gibiydim hiç bir şey hissedemedim bi kıpırti en ufak bir işaret yok tu hiç bir şey dediğin gibi göbek yumuşadı içime çeker oldum ayni şeyleri bende yaptim benim kontrol de perşembe ama dayanamıyorum bugün sağlık ocağına gidicem bi kalp atışı duymak istiyorum...

insallah canim...göbekli hamile kaldim bayagida cikiyordu karnim ama bu gun sadece kendi gobegim duruyor..hamur gibi...ilk kizimda da boyle arada suphelenince hemen doktora kosardim aglayarak...insallah dedigin gibi olurlar....sakin gazsiz bebisler...

hormonlardan hep felâket senaryolari yaziyor beyin...

aaa is yerimin yaninda saglik ocagi var...kizimdayken arada gel kalbini dinletirim demisti bir hemsire...telefon numarasinida vermisti...gerci ben bu saglik ocagina kayitli degilim ama 3 sene oldu hala orada calisiyordur insallah... arayim istende bi yarim saat izin alırım...sagol iyi hatirlattin...

o yüzden bence zaten, ben de kiloluydum, iç karnımız geniş heralde yeterince :) zaten zayıfların daha çabuk çıkıyormuş göbüş :)))

Tez vakitte Allah sifa versin eşin nasıl oldu ?
Aminn tesekkur ederim cnm esimin ayak alçıda hala 28ine kadar kalacak dikisleri alindi ama.sonrasinda da fizik tedaviye baslayacak bu ara araba almamiz sart oldu malum.arabamiz pert sigortadan paranin gelmesini bekliyoruz gelsin bende biraz toparlanayim is bana düşüyor.3 ay basamazmis ayagina.hamileyim bide araba olmazsa zor ilcede yasiyoruz ama ilde medicalpark var takiplerim ordan gidip gelmek minibusle sıkıntı haftayada büyük ihtimalle ise başlarım.

Allah güc kuvvet versin. Gercekten cok zor bir durum. Inanır mısınız bilmiyorum ama ben nazara cok inaniyorum valla bir kursun döktürün siz cok büyük badire atlattiniz. Bir de fakir sevindirin.

Yeni eşyalar alınmış, güle güle kullandın güzel bıdıklar hasta olan arkadaşlar çok geçmiş olsun. Bel ağrısı bende de mevcut, biraz iş yapınca zor doğrultuyorum belimi, dayanıyoruz işte. Ben geçen ptesi doktora gitmiştim bakalım bugün De giderim diye düşünüyorum çünkü aklım kaldı, kımıldamadı bebeğimiz vs bugün tekrar gideyim en azından doktorumla da konuşacaklarımı konuşayım diyorum. Malum troid problemi var.
Sağlıklı haftalar kızlar

Merhaba kızlar göbeğiniz için ne kullanıyorsunuz ben günde 1kere Hindistan cevizi yağı sürüyorum, kreme birkaç ay sonra başlarım dşye düşündüm de geç mi kalmış olurum acaba o daha kı etkili şimdiden sıkıntı olur mu alsam mı acaba ne dersiniz

Kanguru ve ana kucağı Hakkı'nda ne düşünüyorsunuz kızlar alınmalı mı lazım oluyor mu, benim aileler hep şehir dışında çok tanıdık yok ev gezmesi pek tapmıyorum ama burda kullanılır mı bilemedim, Anakucağu dediğim resmini attığım şey

Eklentiler

• image.webp
    10 KB · Görüntüleme: 40
Cnm aslında altina ana kucagi yazmislar ama bunun adı benim bildigim port bebe bu tamamen yasam tarziniza bagli bunu cok kullanan da oluyor hic gerek duymayan da. Bir de bizim bebekler yaz bebegi bundan ziyade kanguru daha iyi olur sanki...

Cnm aslında altina ana kucagi yazmislar ama bunun adı benim bildigim port bebe bu tamamen yasam tarziniza bagli bunu cok kullanan da oluyor hic gerek duymayan da. Bir de bizim bebekler yaz bebegi bundan ziyade kanguru daha iyi olur sanki...
Ağustostan sonra havale soğumaya başlıyor ya birkaç aya kış geliyor ondan bilemedim hangisi ne kadar kullanılır

Ağustostan sonra havale soğumaya başlıyor ya birkaç aya kış geliyor ondan bilemedim hangisi ne kadar kullanılır
Bunda bebegi 4 aydan sonra zor tasirsin gibime geliyor ama ben de tecrubeli anne degilim sonucta bakalim ne yorumlar gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…