- 25 Ocak 2016
- 1.473
- 2.233
- 53
- 35
Canm bu port bebeler nedense bana çok tehlikeli geliyor. Sanki her an bebek düşecek gibi bir his veriyor. Ben hep oto koltugu kullandım ev ziyaretlerinde. Üstüne bir battaniye at istediğin yere çık gayet sıcak tutuyor bence. Yinede sen bilirsinAğustostan sonra havale soğumaya başlıyor ya birkaç aya kış geliyor ondan bilemedim hangisi ne kadar kullanılır
Kanguru ve ana kucağı Hakkı'nda ne düşünüyorsunuz kızlar alınmalı mı lazım oluyor mu, benim aileler hep şehir dışında çok tanıdık yok ev gezmesi pek tapmıyorum ama burda kullanılır mı bilemedim, Anakucağu dediğim resmini attığım şey
endiselenme canim birseyi yoktur bebisinin, benim de gecen hafta basladi hareketler. senin bebis de baslar yakinda icini ferah tut :)kizlar ben bugün cok tuhafim...psikolojik olarak... üstüne birde karnim kucucuk oldu hani hafif gobegim vardi ama içime cekemiyordum..şimdi icime çekince dum düz oluyor...ne agrim var ne bişey...goguslerimde yumuşadı...zaten bebegide henüz hissetmiyorum...
her suphelendigimde de hastaneye kosmak istemiyorum...bu endişe mahvediyor...persembeye randevu almistim..o güne kadar beklemek cok zor...kizim bi kipirda bi tekme at ben burdayim de diyorum...saatlerce kendimi dinledim ama o gaz hareketi dedikleri sey bile olmadi...
Yeni eşyalar alınmış, güle güle kullandın güzel bıdıklarhasta olan arkadaşlar çok geçmiş olsun. Bel ağrısı bende de mevcut, biraz iş yapınca zor doğrultuyorum belimi, dayanıyoruz işte. Ben geçen ptesi doktora gitmiştim bakalım bugün De giderim diye düşünüyorum çünkü aklım kaldı, kımıldamadı bebeğimiz vs bugün tekrar gideyim en azından doktorumla da konuşacaklarımı konuşayım diyorum. Malum troid problemi var.
Sağlıklı haftalar kızlar
Gecmis olsunbenim de dun geceden beri bogazim aciyor fena bi geniz akintim var burnum tikali, basimi agritiyor. gunde 1 ihlamur icebilirmisim umarim ilerlemez ya, hamileligin basindan beri 2. soguk alginligi bu
endiselenme canim birseyi yoktur bebisinin, benim de gecen hafta basladi hareketler. senin bebis de baslar yakinda icini ferah tut :)
benim tsh yukselmis. bir onceki tahlilde 0.03tu. 1 ay sonrakinde 1.67 cikti :) dusuk olanlarinki 18. haftadan sonra normale donuyor.
Slingler de guzel diyorlar... diyecektim ki nekowrap da slingmisben almadım portbebe ilk kızımda. nedense lüzumsuz gelmişti bana. çünkü çok zor onunla taşımak. bebek arabalarına uyumlu olup takılanlar var, belki onlar bi nebze... kanguru da chicconun almıştı eşim, ya biz beceremedik kullanmayı, ya geç kaldık... markete kadar götürdü eşim heves edip, orada bi baktı bacakları morarmış çocuğun (biraz tostostu bacaklarımız :)... bir daha da denemedik... şimdi nekowrap tarzı bişey düşünüyorum o yüzden...
Gecmis olsun
Huylandiysan kapmissindir ben de oyle oluyor...sagol canim. cuma gunu hastanedeydim acaba orda mi kaptim diye dusunuyorum, usutmedim de. evden ciksan dert cikmasan dert
Ya benim tsh da düşük cikiyor. 0.4 oldu en son. Sadece takip gerekli dedi dr ama acikcasi ciddi dusuk olmadığından dahiliyeye falan gitmedim. Yükseliyor nu gerçektenbenim de dun geceden beri bogazim aciyor fena bi geniz akintim var burnum tikali, basimi agritiyor. gunde 1 ihlamur icebilirmisim umarim ilerlemez ya, hamileligin basindan beri 2. soguk alginligi bu
endiselenme canim birseyi yoktur bebisinin, benim de gecen hafta basladi hareketler. senin bebis de baslar yakinda icini ferah tut :)
benim tsh yukselmis. bir onceki tahlilde 0.03tu. 1 ay sonrakinde 1.67 cikti :) dusuk olanlarinki 18. haftadan sonra normale donuyor.
Geçmiş olsun canım..benim de dun geceden beri bogazim aciyor fena bi geniz akintim var burnum tikali, basimi agritiyor. gunde 1 ihlamur icebilirmisim umarim ilerlemez ya, hamileligin basindan beri 2. soguk alginligi bu
Ya benim tsh da düşük cikiyor. 0.4 oldu en son. Sadece takip gerekli dedi dr ama acikcasi ciddi dusuk olmadığından dahiliyeye falan gitmedim. Yükseliyor nu gerçekten
Slingler de guzel diyorlar... diyecektim ki nekowrap da slingmis
Geçmiş olsun canım..
Ben bio oil kullanıyorum şişesi baya azaldı şimdi de hindistan cevizi yağı aldım eve gidince bir deneyeceğim bakalımMerhaba kızlar göbeğiniz için ne kullanıyorsunuz ben günde 1kere Hindistan cevizi yağı sürüyorum, kreme birkaç ay sonra başlarım dşye düşündüm de geç mi kalmış olurum acaba o daha kı etkili şimdiden sıkıntı olur mu alsam mı acaba ne dersiniz
Taniyan tanımayan aile icini bilen bilmeyen herkes ayni seyi soyledi gerek telefonda gerek ziyarette nazar dediler inanirim tabi o gun harika bi gun gecirmistik havada gunesli doktora giderken arabada fotograf koymustum faceye herkes kazadan sonra onu kaldir dedi tabi is isten gecti artik herseyden korkar oldum. Esimde bende burali degiliz gorev icabi buradayiz ama 3 hafta oldu ne hastanede ne evde arkadas es dost yalniz birakmadi bizi her cevreden tanidigimiz cok ve sevenimizde cokmus simdi o bile dilleniyor hastanede doktorlar bile diyormus cok önemli birisi galiba diye. Allah razi olsun ama hersey karşılıklı esim 9 senedir ben 7 senedir buradayim demekki sevdirmisiz kendimizi ondan bile korkuyorum.bi toparlanalim.insallah kurban keseceğim. Kizimi da pedagog a goturmem lazim geceleri normalde üstünü hic örtmez kazadan beri yansada iki dk aciyo sariliyo yorgana huyunu biliyorum eger biseyden korkarsa öyle yapıyordu.onada ayri üzülüyorum küçücük yavrum neler düşünüyor acaba dünyasındaAllah güc kuvvet versin. Gercekten cok zor bir durum. Inanır mısınız bilmiyorum ama ben nazara cok inaniyorum valla bir kursun döktürün siz cok büyük badire atlattiniz. Bir de fakir sevindirin.
Krem almayı düşünüyor musun Can'ım, bir de ne kadar sıklıkta sürüyorsun nerelerine sürüyorsunBen bio oil kullanıyorum şişesi baya azaldı şimdi de hindistan cevizi yağı aldım eve gidince bir deneyeceğim bakalım
Krem almayı düşünmüyorum açıkçası ama kullananlar var lireac ve mustela iyi diye duydum. Günde bir kez sürüyorum ilerleyen aylarda günde iki kez kullanırım, karın ve göğüse sürüyorum..Krem almayı düşünüyor musun Can'ım, bir de ne kadar sıklıkta sürüyorsun nerelerine sürüyorsun
Bence ikeaya bakın, fiyatlar yakın çünkü. Bu da güzel ama bebek için uygun değil gibi. Beyaz falan alsanız?
Bebek odasında kullanmayacaksanız bu dolabı, dolaplar için ayrı bir odanız varsa ve oraya alacaksanız olabilir. Ancak bebek odası için çok kasvetli bence de, A AysheDuru doğru söylemiş. Ayrı bir odadaysa da rengin önemi yok tabi. Mesela daha kayın kaplama görünümlü rengini alabilirsiniz bu modelde kararlıysanız.Evimdeki diğer mobilyalar beyaz.beyaz dan bunaldim. Hem bebek bununla oyun oynamayacak ki. Ben eşyalarını depolamak için kullanacagim. Cekmeceli ve rafli dilerse kizim veya kardeşi büyüdükçe kendi boylarının yetiştiği yerlerden kıyafetlerini alır. Herkesin kendi tercihi tabi
Berk cok guzel bı ısımBu arada biz isim olarak Berk düşünüyoruz. Gerçi KV'ye pek beğendiremedik, moralim bozuldu ama benim ve eşimin içine çok sindi. Hatta evde sürekli Berk'in odası, Berk'in eşyaları diye dolaşıyoruz. Şu isim konusunu keşke daha geç duyursaydık. Eşim de üzüldü annesinin tepkisine ama yapıcak bir şey yok, sonuçta bizim çocuğumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?