2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ağustostan sonra havale soğumaya başlıyor ya birkaç aya kış geliyor ondan bilemedim hangisi ne kadar kullanılır
Canm bu port bebeler nedense bana çok tehlikeli geliyor. Sanki her an bebek düşecek gibi bir his veriyor. Ben hep oto koltugu kullandım ev ziyaretlerinde. Üstüne bir battaniye at istediğin yere çık gayet sıcak tutuyor bence. Yinede sen bilirsin

ben almadım portbebe ilk kızımda. nedense lüzumsuz gelmişti bana. çünkü çok zor onunla taşımak. bebek arabalarına uyumlu olup takılanlar var, belki onlar bi nebze... kanguru da chicconun almıştı eşim, ya biz beceremedik kullanmayı, ya geç kaldık... markete kadar götürdü eşim heves edip, orada bi baktı bacakları morarmış çocuğun (biraz tostostu bacaklarımız :)... bir daha da denemedik... şimdi nekowrap tarzı bişey düşünüyorum o yüzden...

benim de dun geceden beri bogazim aciyor fena bi geniz akintim var burnum tikali, basimi agritiyor. gunde 1 ihlamur icebilirmisim umarim ilerlemez ya, hamileligin basindan beri 2. soguk alginligi bu
endiselenme canim birseyi yoktur bebisinin, benim de gecen hafta basladi hareketler. senin bebis de baslar yakinda icini ferah tut :)

benim tsh yukselmis. bir onceki tahlilde 0.03tu. 1 ay sonrakinde 1.67 cikti :) dusuk olanlarinki 18. haftadan sonra normale donuyor.

Gecmis olsun

Slingler de guzel diyorlar... diyecektim ki nekowrap da slingmis

Ya benim tsh da düşük cikiyor. 0.4 oldu en son. Sadece takip gerekli dedi dr ama acikcasi ciddi dusuk olmadığından dahiliyeye falan gitmedim. Yükseliyor nu gerçekten

Geçmiş olsun canım..

Ya benim tsh da düşük cikiyor. 0.4 oldu en son. Sadece takip gerekli dedi dr ama acikcasi ciddi dusuk olmadığından dahiliyeye falan gitmedim. Yükseliyor nu gerçekten

evet canim yukseliyor iste 1 ay arayla iki tahlil arasindaki fark bu; ilki 0.03 ikincisi 1.67 :) zaten dusuk bile olsa normal kabul ettikleri icin takip ediyorlar ilac vermiyorlar. bebege de bir zarari yok dusuk olmasinin

Ben bio oil kullanıyorum şişesi baya azaldı şimdi de hindistan cevizi yağı aldım eve gidince bir deneyeceğim bakalım

Allah güc kuvvet versin. Gercekten cok zor bir durum. Inanır mısınız bilmiyorum ama ben nazara cok inaniyorum valla bir kursun döktürün siz cok büyük badire atlattiniz. Bir de fakir sevindirin.
Taniyan tanımayan aile icini bilen bilmeyen herkes ayni seyi soyledi gerek telefonda gerek ziyarette nazar dediler inanirim tabi o gun harika bi gun gecirmistik havada gunesli doktora giderken arabada fotograf koymustum faceye herkes kazadan sonra onu kaldir dedi tabi is isten gecti artik herseyden korkar oldum. Esimde bende burali degiliz gorev icabi buradayiz ama 3 hafta oldu ne hastanede ne evde arkadas es dost yalniz birakmadi bizi her cevreden tanidigimiz cok ve sevenimizde cokmus simdi o bile dilleniyor hastanede doktorlar bile diyormus cok önemli birisi galiba diye. Allah razi olsun ama hersey karşılıklı esim 9 senedir ben 7 senedir buradayim demekki sevdirmisiz kendimizi ondan bile korkuyorum.bi toparlanalim.insallah kurban keseceğim. Kizimi da pedagog a goturmem lazim geceleri normalde üstünü hic örtmez kazadan beri yansada iki dk aciyo sariliyo yorgana huyunu biliyorum eger biseyden korkarsa öyle yapıyordu.onada ayri üzülüyorum küçücük yavrum neler düşünüyor acaba dünyasında

deli gibi alışveriş yapasım var,,,,, amma velakin haftasonu kızımdan kalan kıyafetleri toparlamaya devar ederken hiç ama hiçbir şey almamamız gerektiğini bir kez daha anladık. yüze yakın üst ve bir o kadar da alt çıktı ilk iki sene için... elbiseleri zaten en fazla 2-3 kez giyilmiş, ütüsü bozulduğu halde yepyeni... sadece çorapları atmışız nedense, çabuk yıpranıp yamuldukları için heralde :) annem de bi yandan baktı bi yandan söylendi ne çok almışsınız falan diye,, çoğu da kendi aldıkları halbuki, söyledim bu sefer de ne çok almışım diye kendine söylenmeye başladı :)) kırk kere tembihledi daha almayın diye. üstelik şimdiden o da bizim kadar aldı bile :)))))) ama insanın da illa birşey alası geliyor gerçekten, ne yapsam da telkin etsem kendimi acaba :)

Krem almayı düşünüyor musun Can'ım, bir de ne kadar sıklıkta sürüyorsun nerelerine sürüyorsun
Krem almayı düşünmüyorum açıkçası ama kullananlar var lireac ve mustela iyi diye duydum. Günde bir kez sürüyorum ilerleyen aylarda günde iki kez kullanırım, karın ve göğüse sürüyorum..

Kanguru konusunda bi uyari yapayim eğer cocugunuz sıkı canli ise bunalan bi yapiya sahip ve özgür ruhlu ise ki benim kizim oyleydi asla o kangruya girmez bence almakta acele etmeyin.bi de o elde tasimali anakucagini alacaginiza zaten oto koltugu tarzi ana kucagi aliniyor ben kraftinkini almistim ve evde arabada hastanede hep onu kullandik bi yere giderken zaten oto koltugu sart asla kucaginizda goturmeyin arabada o yuzden o.tarz ana kucagina gerek yok .yuruyerek giderseniz de bebek arabasi en guzeli.benim tecrübelerim bunlar tabiki karar herkesin kendine

Bence ikeaya bakın, fiyatlar yakın çünkü. Bu da güzel ama bebek için uygun değil gibi. Beyaz falan alsanız?
Bebek odasında kullanmayacaksanız bu dolabı, dolaplar için ayrı bir odanız varsa ve oraya alacaksanız olabilir. Ancak bebek odası için çok kasvetli bence de, A AysheDuru doğru söylemiş. Ayrı bir odadaysa da rengin önemi yok tabi. Mesela daha kayın kaplama görünümlü rengini alabilirsiniz bu modelde kararlıysanız.

.
Berk cok guzel bı ısım hem modası gecmıyor hem modern hem anlamlı tercih ettiğimiz ismi herkese begendırmemizin imkanı yok o yuzden hiç takmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…