2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bende kıyafetleri degilde esyalari gözden gecirdim bebek arabasi oto koltuklari kuvet seti mama sandalyesi yurutec oyun halisi herturlu donence oyuncak park yatak vs var kiyafetler cinsiyet farkindan alinacaklar var tabi.onlari da elden gecirmem lazim ama iyiki de almışız saklamistim herseyi yikayip kaldirmistim.kiyafetlerdende mavili kirmizili yesilli sarili bi dunya var cok masrafim olmaz.ama lohusa setleri alacagim kendime inşallah.

Ben bio oil kullanıyorum şişesi baya azaldı şimdi de hindistan cevizi yağı aldım eve gidince bir deneyeceğim bakalım
Ben 4. ayın başında başladım krem kullanmaya. Ondan önce sabah akşam hindistan cevizi yağı sürüyordum. Şimdi ise sabahları Lierac krem akşamları da hindistan cevizi sürüyorum. Göbeğim bayağı büyüdü ancak bir gerginlik hissetmiyorum şimdilik. Mühim olan çatlaklar başlamadan önce cilde bakım yaparak nem dengesini korumak.

Canım ya aslında evde var hindistan cevizi yağı da katı olduğu için ben her defasında eritmeye üşeniyorum :) O yüzden aldım ama pek kullanamadım. Arada lierac'a alternatif olarak dönüşümlü kullanmayı düşünüyorum da sen nasıl kullanıyorsun hindistan cevizini, eritiyor musun, kaloriferin üstünde falan mı bekletiyorsun?

Canım onu eritmene gerek yok, parmağını daldır bir parça çıkar sür direk göbeğine. Teninin sıcaklığıyla eriyor zaten :) Saçına sürmek için de kullanabilirsin avucunu ovuştur eriyor hemen :)

Bende 15. haftadan sonra hisseder gibi olmustum ama 1 haftadır flan hıc hıssetmıyorum.belki de o zaman hissettiğimi sandıgım bebiş degildi..şu tekmeler gelse de bi rahatlasak

Canım onu eritmene gerek yok, parmağını daldır bir parça çıkar sür direk göbeğine. Teninin sıcaklığıyla eriyor zaten :) Saçına sürmek için de kullanabilirsin avucunu ovuştur eriyor hemen :)

Hadi ya :) Ben daha önce denedim baya katıydı, hiç ericek gibi gelmedi. Öyle de kaldı zaten, bir deneyim bakayım :)

Nasıl bir lohusa seti almayı düşünüyorsun canım

Ben Gratisten almıştım yağ kıvamında sıvı zaten direk sürülüyor

Ya benim tsh da düşük cikiyor. 0.4 oldu en son. Sadece takip gerekli dedi dr ama acikcasi ciddi dusuk olmadığından dahiliyeye falan gitmedim. Yükseliyor nu gerçekten

Z zeynebim111 genelde ilk 3 ayda düşer sonra çıkar diyorlar ancak yükselse bile takip etmekte fayda var deniliyor.Benim 0,16ydı 2,5 aylıkken , 1 ay sonra baktırdığımda 0,67 olmustu.Çok düşük değil ,riskli değil ama her ay ölçtür dediler bu yakınlarda yine baktırmam gerekiyor.Sende arada baktır bence.

Saçı güçlendirmek için mi kullanılıyor Can'ım Hindistan cevizi yağı, eğer öyleyse karna falan sürdüğünde ordaki kılları da arttırıyor mu yani

Bende her ay baktiriyorum insallah canm. Beni çok korkuttular çok önemli baktir baktır diye. Allah dermansiz dertler vermesin hepimize

Saçı güçlendirmek için mi kullanılıyor Can'ım Hindistan cevizi yağı, eğer öyleyse karna falan sürdüğünde ordaki kılları da arttırıyor mu yani
Hayır canım badem yağı gibi kıl arttırmıyor, saçı yumuşatıyor bakım yapıyor. Ben hamile kalmadan önce de kullanırdım hem vücuduma hem saçlarıma. Yemeklere bile kullanılıyor. Yalnız sen bir mesajında sıvı demişsin, sıvı değil de ortam sıcaklığına göre sıvılaşıp katılaşan soğuk sıkım hindistan cevizi yağı almak gerekli. :)

Hadi ya :) Ben daha önce denedim baya katıydı, hiç ericek gibi gelmedi. Öyle de kaldı zaten, bir deneyim bakayım :)
Dene canım hatta şöyle bir kullanımı da var mesela duştan çıkarken vucudun daha ıslakken dırek yağı suruyorsun tum vucuda sonra bir su dokup cıkıyorsun. Bu şekilde nem vucuduna hapsoluyor ve yumusacık oluyor. Her dustan sonra tavsiye ederim. Şimdi hava serin olduğu için katılaşmış yazın su gibi oluyor mesela :)

Katıları daha iyi diye biliyorum canım, ben eczaneden aldım sadece katı satılıyordu.
Evet katı olması lazım sogukta. Çünkü soğuk sıkım hindistan cevizi yağı sağlıklı olan. Nasıl ki zeytinyağının soğuk sıkımı faydalı, bunda da öyle.

Tatlım benimki çok yüksek 5.5 tsh
Troid bezlerim olmadığı için sürekli ayarlamak Zor oluyor, troidler normalde duruma göre kendini ayarlıyor ama benimkiler tamamen alındı. Seninki gayet normal ama, zaten 2,5 ün altı olması isteniyor. Böylece metabolizman da normale döner.
Geçmiş olsun bu arada limonlu ballı ıhlamur iyi gelir umarım.

Güzel tavsiye canım, saç için de baya faydalı diye biliyorum. Ben kullanımı kolay diye badem yağı kullanıyordum ama h.cevizini de tekrar deneyim bakayım bir .

saglik ocagina gittim fakat 20 haftadan once kalp atışını ancak ultrason cihaziyla duyabiliriz dedi...ellerinde şu piyasada satilan doppler cihazlarindan varmis...
şimdi deneriz duyamayiz panik yaparsin dediler...haklilar panik yaparim

Ben akşamları Mustela sürüyorum göbek, göğüs, kalçaya. Daha başlayalı 3 hafta olmadı ama doktorum en çok bunu önerdi. O yüzden çatlamam diye umuyorum

Bu benim daha ilk çocuğum ama içimizde bir kanguru hevesi var, beşikten dolaptan önce kanguru alacağız galiba bu gidişle . Bizim aklımızda bu ürün var. Ergo Baby kanguru kullanan var mı aranınzda? https://www.amazon.com/Ergobaby-Original-Position-Carrier-Black/dp/B001JZU8O8?th=1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…