Bende kıyafetleri degilde esyalari gözden gecirdim bebek arabasi oto koltuklari kuvet seti mama sandalyesi yurutec oyun halisi herturlu donence oyuncak park yatak vs var kiyafetler cinsiyet farkindan alinacaklar var tabi.onlari da elden gecirmem lazim ama iyiki de almışız saklamistim herseyi yikayip kaldirmistim.kiyafetlerdende mavili kirmizili yesilli sarili bi dunya var cok masrafim olmaz.ama lohusa setleri alacagim kendime inşallah.deli gibi alışveriş yapasım var,,,,, amma velakin haftasonu kızımdan kalan kıyafetleri toparlamaya devar ederken hiç ama hiçbir şey almamamız gerektiğini bir kez daha anladık. yüze yakın üst ve bir o kadar da alt çıktı ilk iki sene için... elbiseleri zaten en fazla 2-3 kez giyilmiş, ütüsü bozulduğu halde yepyeni... sadece çorapları atmışız nedense, çabuk yıpranıp yamuldukları için heralde :) annem de bi yandan baktı bi yandan söylendi ne çok almışsınız falan diye,, çoğu da kendi aldıkları halbuki, söyledim bu sefer de ne çok almışım diye kendine söylenmeye başladı :)) kırk kere tembihledi daha almayın diye. üstelik şimdiden o da bizim kadar aldı bile :)))))) ama insanın da illa birşey alası geliyor gerçekten, ne yapsam da telkin etsem kendimi acaba :)
Ben 4. ayın başında başladım krem kullanmaya. Ondan önce sabah akşam hindistan cevizi yağı sürüyordum. Şimdi ise sabahları Lierac krem akşamları da hindistan cevizi sürüyorum. Göbeğim bayağı büyüdü ancak bir gerginlik hissetmiyorum şimdilik. Mühim olan çatlaklar başlamadan önce cilde bakım yaparak nem dengesini korumak.Ben bio oil kullanıyorum şişesi baya azaldı şimdi de hindistan cevizi yağı aldım eve gidince bir deneyeceğim bakalım
Ben 4. ayın başında başladım krem kullanmaya. Ondan önce sabah akşam hindistan cevizi yağı sürüyordum. Şimdi ise sabahları Lierac krem akşamları da hindistan cevizi sürüyorum. Göbeğim bayağı büyüdü ancak bir gerginlik hissetmiyorum şimdilik. Mühim olan çatlaklar başlamadan önce cilde bakım yaparak nem dengesini korumak.
Canım onu eritmene gerek yok, parmağını daldır bir parça çıkar sür direk göbeğine. Teninin sıcaklığıyla eriyor zaten :) Saçına sürmek için de kullanabilirsin avucunu ovuştur eriyor hemen :)Canım ya aslında evde var hindistan cevizi yağı da katı olduğu için ben her defasında eritmeye üşeniyorum :) O yüzden aldım ama pek kullanamadım. Arada lierac'a alternatif olarak dönüşümlü kullanmayı düşünüyorum da sen nasıl kullanıyorsun hindistan cevizini, eritiyor musun, kaloriferin üstünde falan mı bekletiyorsun?
Bende 15. haftadan sonra hisseder gibi olmustum ama 1 haftadır flan hıc hıssetmıyorum.belki de o zaman hissettiğimi sandıgım bebiş degildi..şu tekmeler gelse de bi rahatlasakkizlar ben bugün cok tuhafim...psikolojik olarak... üstüne birde karnim kucucuk oldu hani hafif gobegim vardi ama içime cekemiyordum..şimdi icime çekince dum düz oluyor...ne agrim var ne bişey...goguslerimde yumuşadı...zaten bebegide henüz hissetmiyorum...
her suphelendigimde de hastaneye kosmak istemiyorum...bu endişe mahvediyor...persembeye randevu almistim..o güne kadar beklemek cok zor...kizim bi kipirda bi tekme at ben burdayim de diyorum...saatlerce kendimi dinledim ama o gaz hareketi dedikleri sey bile olmadi...
Canım onu eritmene gerek yok, parmağını daldır bir parça çıkar sür direk göbeğine. Teninin sıcaklığıyla eriyor zaten :) Saçına sürmek için de kullanabilirsin avucunu ovuştur eriyor hemen :)
Nasıl bir lohusa seti almayı düşünüyorsun canımBende kıyafetleri degilde esyalari gözden gecirdim bebek arabasi oto koltuklari kuvet seti mama sandalyesi yurutec oyun halisi herturlu donence oyuncak park yatak vs var kiyafetler cinsiyet farkindan alinacaklar var tabi.onlari da elden gecirmem lazim ama iyiki de almışız saklamistim herseyi yikayip kaldirmistim.kiyafetlerdende mavili kirmizili yesilli sarili bi dunya var cok masrafim olmaz.ama lohusa setleri alacagim kendime inşallah.
Ben Gratisten almıştım yağ kıvamında sıvı zaten direk sürülüyorCanım ya aslında evde var hindistan cevizi yağı da katı olduğu için ben her defasında eritmeye üşeniyorum :) O yüzden aldım ama pek kullanamadım. Arada lierac'a alternatif olarak dönüşümlü kullanmayı düşünüyorum da sen nasıl kullanıyorsun hindistan cevizini, eritiyor musun, kaloriferin üstünde falan mı bekletiyorsun?
Ya benim tsh da düşük cikiyor. 0.4 oldu en son. Sadece takip gerekli dedi dr ama acikcasi ciddi dusuk olmadığından dahiliyeye falan gitmedim. Yükseliyor nu gerçekten
Saçı güçlendirmek için mi kullanılıyor Can'ım Hindistan cevizi yağı, eğer öyleyse karna falan sürdüğünde ordaki kılları da arttırıyor mu yaniCanım onu eritmene gerek yok, parmağını daldır bir parça çıkar sür direk göbeğine. Teninin sıcaklığıyla eriyor zaten :) Saçına sürmek için de kullanabilirsin avucunu ovuştur eriyor hemen :)
Bende her ay baktiriyorum insallah canm. Beni çok korkuttular çok önemli baktir baktır diye. Allah dermansiz dertler vermesin hepimizeZ zeynebim111 genelde ilk 3 ayda düşer sonra çıkar diyorlar ancak yükselse bile takip etmekte fayda var deniliyor.Benim 0,16ydı 2,5 aylıkken , 1 ay sonra baktırdığımda 0,67 olmustu.Çok düşük değil ,riskli değil ama her ay ölçtür dediler bu yakınlarda yine baktırmam gerekiyor.Sende arada baktır bence.
Hayır canım badem yağı gibi kıl arttırmıyor, saçı yumuşatıyor bakım yapıyor. Ben hamile kalmadan önce de kullanırdım hem vücuduma hem saçlarıma. Yemeklere bile kullanılıyor. Yalnız sen bir mesajında sıvı demişsin, sıvı değil de ortam sıcaklığına göre sıvılaşıp katılaşan soğuk sıkım hindistan cevizi yağı almak gerekli. :)Saçı güçlendirmek için mi kullanılıyor Can'ım Hindistan cevizi yağı, eğer öyleyse karna falan sürdüğünde ordaki kılları da arttırıyor mu yani
Katıları daha iyi diye biliyorum canım, ben eczaneden aldım sadece katı satılıyordu.Ben Gratisten almıştım yağ kıvamında sıvı zaten direk sürülüyor
Dene canım hatta şöyle bir kullanımı da var mesela duştan çıkarken vucudun daha ıslakken dırek yağı suruyorsun tum vucuda sonra bir su dokup cıkıyorsun. Bu şekilde nem vucuduna hapsoluyor ve yumusacık oluyor. Her dustan sonra tavsiye ederim. Şimdi hava serin olduğu için katılaşmış yazın su gibi oluyor mesela :)Hadi ya :) Ben daha önce denedim baya katıydı, hiç ericek gibi gelmedi. Öyle de kaldı zaten, bir deneyim bakayım :)
Evet katı olması lazım sogukta. Çünkü soğuk sıkım hindistan cevizi yağı sağlıklı olan. Nasıl ki zeytinyağının soğuk sıkımı faydalı, bunda da öyle.Katıları daha iyi diye biliyorum canım, ben eczaneden aldım sadece katı satılıyordu.
Troid bezlerim olmadığı için sürekli ayarlamak Zor oluyor, troidler normalde duruma göre kendini ayarlıyor ama benimkiler tamamen alındı. Seninki gayet normal ama, zaten 2,5 ün altı olması isteniyor. Böylece metabolizman da normale döner.benim de dun geceden beri bogazim aciyor fena bi geniz akintim var burnum tikali, basimi agritiyor. gunde 1 ihlamur icebilirmisim umarim ilerlemez ya, hamileligin basindan beri 2. soguk alginligi bu
endiselenme canim birseyi yoktur bebisinin, benim de gecen hafta basladi hareketler. senin bebis de baslar yakinda icini ferah tut :)
benim tsh yukselmis. bir onceki tahlilde 0.03tu. 1 ay sonrakinde 1.67 cikti :) dusuk olanlarinki 18. haftadan sonra normale donuyor.
Güzel tavsiye canım, saç için de baya faydalı diye biliyorum. Ben kullanımı kolay diye badem yağı kullanıyordum ama h.cevizini de tekrar deneyim bakayım bir .Dene canım hatta şöyle bir kullanımı da var mesela duştan çıkarken vucudun daha ıslakken dırek yağı suruyorsun tum vucuda sonra bir su dokup cıkıyorsun. Bu şekilde nem vucuduna hapsoluyor ve yumusacık oluyor. Her dustan sonra tavsiye ederim. Şimdi hava serin olduğu için katılaşmış yazın su gibi oluyor mesela :)
Merhaba kızlar göbeğiniz için ne kullanıyorsunuz ben günde 1kere Hindistan cevizi yağı sürüyorum, kreme birkaç ay sonra başlarım dşye düşündüm de geç mi kalmış olurum acaba o daha kı etkili şimdiden sıkıntı olur mu alsam mı acaba ne dersiniz
Kanguru ve ana kucağı Hakkı'nda ne düşünüyorsunuz kızlar alınmalı mı lazım oluyor mu, benim aileler hep şehir dışında çok tanıdık yok ev gezmesi pek tapmıyorum ama burda kullanılır mı bilemedim, Anakucağu dediğim resmini attığım şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?