Troid bezlerim olmadığı için sürekli ayarlamak Zor oluyor, troidler normalde duruma göre kendini ayarlıyor ama benimkiler tamamen alındı. Seninki gayet normal ama, zaten 2,5 ün altı olması isteniyor. Böylece metabolizman da normale döner.
Geçmiş olsun bu arada limonlu ballı ıhlamur iyi gelir umarım.
Selam bizim bugün kontrol vardı bebeğim iyiymiş çok şükür.Cinsiyet için erkege benziyor dedi kesin birşey söylemedi 20 gün daha bekliyecegiz cinsiyet için
Kanguru ve ana kucağı Hakkı'nda ne düşünüyorsunuz kızlar alınmalı mı lazım oluyor mu, benim aileler hep şehir dışında çok tanıdık yok ev gezmesi pek tapmıyorum ama burda kullanılır mı bilemedim, Anakucağu dediğim resmini attığım şey
Kanguru ve ana kucağı Hakkı'nda ne düşünüyorsunuz kızlar alınmalı mı lazım oluyor mu, benim aileler hep şehir dışında çok tanıdık yok ev gezmesi pek tapmıyorum ama burda kullanılır mı bilemedim, Anakucağu dediğim resmini attığım şey
Canım ya aslında evde var hindistan cevizi yağı da katı olduğu için ben her defasında eritmeye üşeniyorum :) O yüzden aldım ama pek kullanamadım. Arada lierac'a alternatif olarak dönüşümlü kullanmayı düşünüyorum da sen nasıl kullanıyorsun hindistan cevizini, eritiyor musun, kaloriferin üstünde falan mı bekletiyorsun?
Hindistan cevizi yağını eline alınca eriyor canım zaten önceden eritmeye gerek Yok. Ama söylemeliyim ki bende tüylenme yaptı lierac kullanmaya başladım o yüzden
Hindistan cevizi yağını eline alınca eriyor canım zaten önceden eritmeye gerek Yok. Ama söylemeliyim ki bende tüylenme yaptı lierac kullanmaya başladım o yüzden
Canım lierac'ı günde kaç kez kullanıyorsun? Ben sabah akşam 2 kez kullanıyorum da hani diyorum 2-3 günde bir sabah veya akşam yağ ile bakım yapsam. Vücut ikisinin de faydasını alsa... Sürekli bir kullanım düşünmüyorum, çünkü dediğin gibi tüylenme yapıyor.
Hayır canım badem yağı gibi kıl arttırmıyor, saçı yumuşatıyor bakım yapıyor. Ben hamile kalmadan önce de kullanırdım hem vücuduma hem saçlarıma. Yemeklere bile kullanılıyor. Yalnız sen bir mesajında sıvı demişsin, sıvı değil de ortam sıcaklığına göre sıvılaşıp katılaşan soğuk sıkım hindistan cevizi yağı almak gerekli. :)
Selam bizim bugün kontrol vardı bebeğim iyiymiş çok şükür.Cinsiyet için erkege benziyor dedi kesin birşey söylemedi 20 gün daha bekliyecegiz cinsiyet için
İnsan vakit geçtikçe sabırsızlaşıyır Can'ım, benim de daha belli değil yarın gidicem doktora inşallah belli olur yoksa bir ay daha beklemek çok zor gelecek,ben de tulum falan almak istiyorum artık
Gecelik pijama takimi cnm.sezeryan oldum kizimda hastanede pijama rahat olmuyor sezeryanda o yuzden hastaneye gecelik giymiştim hep yine alacagim sabahlikli.evdede pijamali takim.
Gecelik pijama takimi cnm.sezeryan oldum kizimda hastanede pijama rahat olmuyor sezeryanda o yuzden hastaneye gecelik giymiştim hep yine alacagim sabahlikli.evdede pijamali takim.
İnsan vakit geçtikçe sabırsızlaşıyır Can'ım, benim de daha belli değil yarın gidicem doktora inşallah belli olur yoksa bir ay daha beklemek çok zor gelecek,ben de tulum falan almak istiyorum artık
aynen, pijama hiç rahat değil,, bir de kontrol falan yazmıştı daha önce bazı arkadaşlar ama kontrol olmuyor ki anneye hastanede.. belki normal doğum için vardır onu tecrübe etmedim ama sezeryanda annenin dikişler bantlı zaten, kimse de gelip bakmıyor haliyle... ben de ikisini de almıştım ama gecelikle rahat ettim. şimdi de öyle yapıcam da hala öyle çok bayıldığım birşeye rastlamadım
Kızlar hazır gecelik konusu açılmışken, nerelere bakıyorsunuz? Özellikle bakmamız gereken mağazalar var mı? Her işin olduğu gibi bu işin de bir püf noktası vardır kesin :)
bazi bebeklerde reflu oluyor cok kusuyorlar...allah korusun yattiginda falan kustugunda nefesini toparliyamaya bilir...o yastik iyi geliyor bebeğe...yan yatis yastigini duymadim bebek için ama hamilelikte saga sola donerken hani su legen kemigi genisledigi icin muthis bir agri oluyor ya onun icin uzun bir yastik var bacak arasina konuluyor ...ben ondan almadim ama normal bir yastık koyuncada işimi görmüştü...
eger bebeginde reflu olursa alirsin ...benim kizimda ihtiyacim olmamisti...
Gerçekten lohusa gecelikleri hiç güzel değiller. Daha estetik daha güzel gecelikler bulabileceğimiz markalar hangileri bilgisi olan paylaşsın lütfen :) Bir arkadaşım Oysho demişti ama çok uygun gecelik takımı bulamadım hastane için.
Benim bir erkek bir kız dediler işte nasıl seveceğimi şaşırıyorum meraktan çatlıcam tutmaya çalışıyorum kendimi 2 hafta sonra gel demişti beklemek çok zor geliyor. Kıyafetlere bakıp duruyorum internetten almak istiyorum ben de artık. Güzel bekleyişler bunlar sağlık olsun yeter ki :)