2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
kızlar oda yapacak var mı yani biz haftasonu biraz baktık 30 nisana kadar( kdv den) indirimler iyi ondan sonra fiyatlar gene artacakmış ayrıca E0 E1 bir çok detay var emin olamadım hiç

Lohusa geceliği olmayınca rahat emzirme olmaz belki diğerleri üstten iki taraftan düğmeli oluyor rahat kullanılıyor.

Sezeryanda agri vs cok oluyor ya cnm wcye giderken gecelik en iyisi.evdede tayt pijama tisort idare ederiz artık sicaklarda

kızlar oda yapacak var mı yani biz haftasonu biraz baktık 30 nisana kadar( kdv den) indirimler iyi ondan sonra fiyatlar gene artacakmış ayrıca E0 E1 bir çok detay var emin olamadım hiç

biz yapacagiz insallah. haftasonu siparisi verdik hatta. dediginiz gibi nisan sonu fiyatlar artacak. o yuzden simdiden fiyati sabitlemek istedik. ha 1 ay sonra ha simdi cok da farki yok bence. bir de zaten kendi uretimi olan bir yere yaptirirsaniz 1 ay teslim suresi var. 1-1.5 ay da havalansa anca iste :)

Lohusa geceliği olmasın demedim, daha estetik lohusa gecelikleri istiyorum :)

kesinlikle katiliyorum cok kotuler. internetten dagi penti falan oralara baktim ama onlarda da pek birsey yok. suwen e bakmadim belki orda olabilir.

Lohusa geceliği olmasın demedim, daha estetik lohusa gecelikleri istiyorum :)
:) ben Eminönünden almıştım Bahanın mağazası vardı. Çok da uygun almıştım geliş fiyatına veriyorlardı. Eminönü havuzlu han tarafına giderseniz bakabilirsiniz çeşit vardı. Gecelik hiç giymedim 2 takım pijama takımı kurtarmıştı beni. Olduğu gibi duruyor onları kullancam yine.

evet ben de birçok markayı inceledim, çok kötüler. Güzel modeller bulursam buradan paylaşırım. Fotoğraf çekimi olacak, ziyaretler olacak ev geceliği gibi şeylerle gözükmek istemem :)

Anlaşılan İST'deki hemen herkes için hepimizin yolu bir gün Eminönü'nden geçecek :)

Selam

İnternette lohusa sepeti diye bi site var,ordan bir bak istersen

evet ben de birçok markayı inceledim, çok kötüler. Güzel modeller bulursam buradan paylaşırım. Fotoğraf çekimi olacak, ziyaretler olacak ev geceliği gibi şeylerle gözükmek istemem :)
bir de aklima marks & spencer geldi. orda da bulabilirsiniz belki. ben henuz detayli arastirma kismina girmedim hatta ilk bugun baktim internetten. kac kilo olacagimi bilmedigimden simdi bisey begenirsem beden yuzunden alip almama konusunda kararsiz kalirim diye direk es gectim bu konuyu :))

Evet hemen almamakta fayda var ama en azından şu markada güzel ürünler var diyebilsek harika olacak :)

Canım ben kizimda kullandım bunu ama kış doğumlu kızım arabayla biyerlere giderken rahat oluyor onun dışında kucakta taşımak zor canım kanguru bencede daha kullanışlı olur

Selamlar ikinci dogumu olup sezeryan yerinde kaşınma yasayan varmi doktor krem fln verdimi ameliyat yeri icin bnm daha kontrlume iki hafta var en son gittigimdede sormayi unutmustum gerci bu ay daha artti

kızlar 3 lü taramaya ne zaman gidiyorduk bana doktor tarih verdide yanlış mı hatırlıyorum size bir sorayım dedm
3 lü de neye bakıcak
2 'li de down sendromuna mı bakıyor sadece

belki konuştunuz ama ben çok sık girmiyorum görmedm

Ergo baby ve momfort baby ikisinden birini almayı düşünüyorum. .

Anlaşılan İST'deki hemen herkes için hepimizin yolu bir gün Eminönü'nden geçecek :)

Ömrünün 15 senesi oralarda geçtiği için tiksinmiş haldeyim ben ya hayatta gidemem gecelik için, lohusa bulamazsam da normal markalara bakıcam, Markandspencer'a falan bakmayı düşünüyorum.. aslında yan komşum olduğu halde onlara bile bakmaya üşendim hatta.. denemesi çok zor geceliğin :))))))))) bir de güzel olmazsa hepten darlanıyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…