2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Artık dörtlüye girersiniz bence. Benimki de ikiliden sonra dörtlü yaptı direk. Down ve benzeri birkaç anomaliye bakılıyor.

Herkese iyi aksamlar kizlar, gecmisi okuyamadim ama herkes iyidir insallah
Benim bugun nefroloji kontrolum vardi ve hic iyi seyler soylemedi dr once 28 haftalikken sonlandirmamiz geekicek riske gremeyiz bekleti,birde sonuclarin cikinca konusalim dedi. Sonuclarim cikti ve proteinim 3000 ne yukselmis 10 gunde cok yuksek gebeligi sonlandirmamiz lazim bobrek yetmezligi riskin cok yuksek dedi daha sonra baska bir doktorla gorusup persembe gunu tekrar 24 saatlik idrar bakmak icin cairdi gerekirse biyopsi yapailiriz bobrekten dedi. Kizlar benim ve bebegim icin dua edin olur mu

canim günde 1 kez yaziyor diye akşamları sürüyorum ben, bildiğim kadarıyla hergün 1 kez yetiyormuş. yağı bıraktım ben, ama arkadaşım tüylenme yapmayan tek yağ kayısı ve fındık yağının karışımı dedi bana, belki onları da denerim bulabilirsem. hatta bugün konuştuk arkadaşım ile, lierac sürdüğüm yerlerim çatladı ama fındık+kayısı sürdüğüm yerlerde hiç birşey olmadı dedi, 2 çocuğu var.

Artık dörtlüye girersiniz bence. Benimki de ikiliden sonra dörtlü yaptı direk. Down ve benzeri birkaç anomaliye bakılıyor.
yok beni 3 lüye çağırdı canm 17-21 arası gel dedi
yani 2 liyle 3 lü arasında 2 hafta oluyor bu durumda

lierac mı tüylenme yapıyor
benm doktorda badem yağı-kakao yağı ve sıvı vazelini karıştır dedi
ama ben badem yağını saçımı uzatsın diye eklerdim tüylenme yapabilir

Canm ins bisey olmaz neden alalm diyor bir doktorla kalma baska doktorada sor neden aliyor

Allahım şifa versin. Hemen kötüyü düşünme. Ikiniz de iyi olacaksiniz. Duamda olacaksın. .

ah canım kıyamam yaa, çok geçmiş olsun, tez vakitte allah şifa versin.
ama hiç bir zaman tek doktora güvenmem ben, nolur sen de üniversite hastanesine git, orası her zaman daha güvenilir geliyor bana. dualarım seninle ve bebişinle canım, iyi düşün lütfen

inşallah bu gibi durumlara gerek kalmaz canım dua edeceğim

Allahım şifa versin..ikinizde iyi olacaksınız insallah sağlıkla kucaginiza alicaksiniz..

Mesajını okuyunca gülümsedim çünkü bizde kanguruyu aldık daha beşik falan yok piyasada :) Ben Boba 4g tweeet aldım. Ergo baby kullananlar da çok memnun.

Canım dilerim o doktor yanılmış olsun.
Canını sıkma olur mu, birkaç doktora daha gözük. Dualarım seninle.

Canm çok üzüldüm. Neler hissettiğini tahmin edebiliyorum. Ama içini ferah tut bakalım neler olacak. Bence de tek dr la sınırlı kalma . Allah korusun dualarimiz sizinle

Arkadasim dua edecegim birkaç dra daha git bir yolu olmali mutlaka

Y
lierac mı tüylenme yapıyor
benm doktorda badem yağı-kakao yağı ve sıvı vazelini karıştır dedi
ama ben badem yağını saçımı uzatsın diye eklerdim tüylenme yapabilir
Yok canımcım Hindistan cevizi tüylenme yapıyor. Lierac, kayısı yağı ve fındık yağı yapmıyor tüylenme.

Saol canım. Ben de araştırıyorum da dediğin kanguru modellerine baktım, güzel gözüküyor. Arabanız da hayırlı olsun, marka ve modeli ne canım?
Canım selam ben oğlumda boba kanguru aldım çok memnun kaldım yenidoğan aparatı var yenidoğan dan iyibaren kullnılıyor kanguru şnternettem incelemeni tavsiye ederim

İnşallah böyle şeylere gerek kalmaz. Allah şifa versin. Başka başka doktorlara da görün. Moralini bozma sakın. Dualarımız sizinle. Bizi de haberdar edin lutfen gelişmelerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…