Ne yaptın gittin mi nasıl miş bebiş...aaa is yerimin yaninda saglik ocagi var...kizimdayken arada gel kalbini dinletirim demisti bir hemsire...telefon numarasinida vermisti...gerci ben bu saglik ocagina kayitli degilim ama 3 sene oldu hala orada calisiyordur insallah... arayim istende bi yarim saat izin alırım...sagol iyi hatirlattin...
Herkese iyi aksamlar kizlar, gecmisi okuyamadim ama herkes iyidir insallah
Benim bugun nefroloji kontrolum vardi ve hic iyi seyler soylemedi dr once 28 haftalikken sonlandirmamiz geekicek riske gremeyiz bekleti,birde sonuclarin cikinca konusalim dedi. Sonuclarim cikti ve proteinim 3000 ne yukselmis 10 gunde cok yuksek gebeligi sonlandirmamiz lazim bobrek yetmezligi riskin cok yuksek dedi daha sonra baska bir doktorla gorusup persembe gunu tekrar 24 saatlik idrar bakmak icin cairdi gerekirse biyopsi yapailiriz bobrekten dedi. Kizlar benim ve bebegim icin dua edin olur mu
Canım kanguru kullanışlı ama belli bir aydn sknra bebek ağarlaştıkça taşımakta oldukça zorlanırısınız bebek arabası şart yaniAğustostan sonra havale soğumaya başlıyor ya birkaç aya kış geliyor ondan bilemedim hangisi ne kadar kullanılır
Bende wrao tarzı düşünüyorum canım bem bebeğin ilk üç ayı annenin bebeğe yakın olması süper birşeyben almadım portbebe ilk kızımda. nedense lüzumsuz gelmişti bana. çünkü çok zor onunla taşımak. bebek arabalarına uyumlu olup takılanlar var, belki onlar bi nebze... kanguru da chicconun almıştı eşim, ya biz beceremedik kullanmayı, ya geç kaldık... markete kadar götürdü eşim heves edip, orada bi baktı bacakları morarmış çocuğun (biraz tostostu bacaklarımız :)... bir daha da denemedik... şimdi nekowrap tarzı bişey düşünüyorum o yüzden...
fındık ve kayısı yağı kullanma sebebi neY
Yok canımcım Hindistan cevizi tüylenme yapıyor. Lierac, kayısı yağı ve fındık yağı yapmıyor tüylenme.
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun ve bebeğinle huzurlu bir hamilelşk geçirip sağlıkla kucağına alırsın allah şifa versinHerkese iyi aksamlar kizlar, gecmisi okuyamadim ama herkes iyidir insallah
Benim bugun nefroloji kontrolum vardi ve hic iyi seyler soylemedi dr once 28 haftalikken sonlandirmamiz geekicek riske gremeyiz bekleti,birde sonuclarin cikinca konusalim dedi. Sonuclarim cikti ve proteinim 3000 ne yukselmis 10 gunde cok yuksek gebeligi sonlandirmamiz lazim bobrek yetmezligi riskin cok yuksek dedi daha sonra baska bir doktorla gorusup persembe gunu tekrar 24 saatlik idrar bakmak icin cairdi gerekirse biyopsi yapailiriz bobrekten dedi. Kizlar benim ve bebegim icin dua edin olur mu
Herkese iyi aksamlar kizlar, gecmisi okuyamadim ama herkes iyidir insallah
Günaydın bayanlar. Bugün 18+1 oldum ama hala hissedemiyorum bebeğimi. Resmen göğüslerim dıșında hiç bir belirtim kalmadı. Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorumSizce bu durum normal mi? Bir kaç hafta daha mı beklemeliyim hissetmek için? Doktor kontrolüme de daha 2 hafta var.. Benim gibi olan bașkaları da var mı?[/QUOTE gunaydın kızım yedi yasında 21 haftada hissettmiştim ilk hareketini.. Şu anda da 17.haftam hissetmiyorum ikinci olmasına ragmen.. Yani endişelenmeyin :)
Günaydın bayanlar. Bugün 18+1 oldum ama hala hissedemiyorum bebeğimi. Resmen göğüslerim dıșında hiç bir belirtim kalmadı. Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorumSizce bu durum normal mi? Bir kaç hafta daha mı beklemeliyim hissetmek için? Doktor kontrolüme de daha 2 hafta var.. Benim gibi olan bașkaları da var mı?
Canım çok tatlı güle güle kullanın
aldiklarinizi bebisleriniz de siz de gule gule iyi gunlerde kullanin.
Mutella masallah bitirmissin alisverisi
Bişey kalmamış sizin de fazla,, epey halletmişsiniz,,, güle güle kullanın :)
Bebise aldığın eşyalar coooook güzel:)) Güle güle kullansın inşallah hep mutlu olsun. Baya baya tamamlamışsin yaaa bir şey kalmamış:)
hepsi cok güzeller güle güle giysin kuzucuk :)
ben de joile park yatağı merak ettim, çünkü ben de ondan almayı planlıyorum :) kaça ve nereden aldın canım, ebebekte 600 civarıydı
Evet canım çatlakları önlüyor.fındık ve kayısı yağı kullanma sebebi ne
yani çatlağı mı önlüyor onları duymadım hiç
:) şansa bak, gönlüne göre olmuş sonuçta, ufaklığın şansı hep bunlar, ömrünün sonuna kadar da böyle devam etsin inşallah canım. Bakayım ben de hemen modele
Çok teşekkür ederiz teyzeleer
Bal kızım da tekmelerini gönderiyor sizlere
Şöyle kii, biz ne zaman bi eşyada bi markaya karar versek e-bebek ona akıl almaz indirimler getiriyor ve hemen alıveriyoruz biz de
Bu park yatak da şöyle oldu, ben aslında beşik istiyordum ama odası olacağı için ve erkenden ayırmayı planladığım için iki tane beşik saçma olacaktı hem sonrasında kullanımı olsun diye düşündük. Çok içime sinmese de en mantıklısı bu dedik ve karar verdik.
Ama e bebek-te (mağazada) 2 modeli var bunların ;
-Tek alt açmalı olanı
-Alt açma+pusetimsi şeyli olanı
Biz pusetimsi şeyli olanı almaya karar verdik, çok beğenmedim o puset gibi şeyi ama anneciğim alacak olunca hevesini kırmak istemedim. O zaman fiyatı 1000 TL idi.
Bekledik ve 2 hafta sonra falan bir pazar günü bana acil telefon geldi. Biliyorsunuzdur benim öğrencilerim hasta ve okula gidemeyen çocuklar. Biri rahatsızlanmış hastaneye yatırmışlar ve acil kan gerekiyor. Ben nasıl sıkıştıminanılmaz yoğun telefon görüşmeleri yapıyorum 2 telefonla aynı anda görüşüyorum falan ama hala tuvalete gidemedim eşim de pc'den ulaşıyor insanlara. Neyse kan bulunmak üzere tam hah dedim bi tuvalete gideyim. Ta taaaaa Eşim demesn mi Joie %50 indirim yapmış internet mağazasında tükenmek üzere park yataklar diye
Kan bulundu haberi gelir gelmez biz hangisini bulduysak aldık ve aldığımız yatak beğendiğimiz model değilBir başka (bence daha güzeli) modelini almışız. ana kucağı gibi bi zımbırtısı var ve kesinlikle pusetimsi şeyden daha sağlam ve kaliteli duruyor. Kullanımını bilmiyorum henüz ama yine de tavsiye ederim zaten puseti var çocuğun arabaya takılacak olanı.
Excursion Change & Bounce Park Yatak
Fiyatı şu an 800 lira biz 600'e aldık.
Bebek arabasını da %50 indirimden almıştım. Ama akşam 8 sabah 8 gibi süreler veriyorlar dikkat et.
Çok uzattım kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?