- 4 Eylül 2014
- 288
- 245
- 33
canım nereden aldınız ve ne kadar tuttu ben meltem mobilyadan düşünüyordum ama diğer markalarla net 2-3 kat fark varbiz yapacagiz insallah. haftasonu siparisi verdik hatta. dediginiz gibi nisan sonu fiyatlar artacak. o yuzden simdiden fiyati sabitlemek istedik. ha 1 ay sonra ha simdi cok da farki yok bence. bir de zaten kendi uretimi olan bir yere yaptirirsaniz 1 ay teslim suresi var. 1-1.5 ay da havalansa anca iste :)
kesinlikle katiliyorum cok kotuler. internetten dagi penti falan oralara baktim ama onlarda da pek birsey yok. suwen e bakmadim belki orda olabilir.
Herkese iyi aksamlar kizlar, gecmisi okuyamadim ama herkes iyidir insallah
Benim bugun nefroloji kontrolum vardi ve hic iyi seyler soylemedi dr once 28 haftalikken sonlandirmamiz geekicek riske gremeyiz bekleti,birde sonuclarin cikinca konusalim dedi. Sonuclarim cikti ve proteinim 3000 ne yukselmis 10 gunde cok yuksek gebeligi sonlandirmamiz lazim bobrek yetmezligi riskin cok yuksek dedi daha sonra baska bir doktorla gorusup persembe gunu tekrar 24 saatlik idrar bakmak icin cairdi gerekirse biyopsi yapailiriz bobrekten dedi. Kizlar benim ve bebegim icin dua edin olur mu
Neden Meltem mobilya acaba? Biz geçen eşimle gittik gezdik de burada tavsiye edenleri görünce... Hiç bir artısini göremedikcanım nereden aldınız ve ne kadar tuttu ben meltem mobilyadan düşünüyordum ama diğer markalarla net 2-3 kat fark var
Normal doğumu isteyenler alaturka tuvaleti kullanıyorlar hatta Doğuma kadar çömelerek oturdum bağdaş kurdum diyenleri çok duydum erken Doğum riskiniz yoksa kullanılabilir tuvalete rahat çıkmak için de alaturka tuvalet baya etkili oluyorGünaydın kızlar:)
Gece gece aklıma takıldı yahu. Şimdi karınlar büyüyünce alaturka tuvalet kullanmaya devam edebilecek miyiz yoksa klozet mi kullanmak gerekir? Tecrübeler ne diyor bu konuda.
Ona koca karınla acaba eğilmek kolay oluyor mu ki? Hiç hayal edemedimNormal doğumu isteyenler alaturka tuvaleti kullanıyorlar hatta Doğuma kadar çömelerek oturdum bağdaş kurdum diyenleri çok duydum erken Doğum riskiniz yoksa kullanılabilir tuvalete rahat çıkmak için de alaturka tuvalet baya etkili oluyor
canım nereden aldınız ve ne kadar tuttu ben meltem mobilyadan düşünüyordum ama diğer markalarla net 2-3 kat fark var
işte farkı kalitesi ve sağlıklı olması yani mdf olanlarda boyalarında kursun vs. kimyasallar yok su bazlı boyalar ve mdf oldugu için daha sağlam tasınmalarda falan deforme olmuyormuş bayan 15 seneye kadar bile kullanılır dedi ama o kadar sürede ben bile sıkılabilirm kısacası bilemedim hiçNeden Meltem mobilya acaba? Biz geçen eşimle gittik gezdik de burada tavsiye edenleri görünce... Hiç bir artısini göremedikMdf mobilyaya resmen uçuk paralar istiyorlar. Boyasi uluslar arasi standartlara uygunmus sadece. O kadar para isteyip bir de içine bir yatak takımı bir cibinlik bile vermiyorlar. Ha güzel olmasına güzel cici modeller var ama ne bileyim yani artısı nedir? Cilek mobilya daha ucuz mesela oraya göre:/
canım benim dualarımız seninle bir kaç doktorla daha görüş inşallah vardır bir yoluHerkese iyi aksamlar kizlar, gecmisi okuyamadim ama herkes iyidir insallah
Benim bugun nefroloji kontrolum vardi ve hic iyi seyler soylemedi dr once 28 haftalikken sonlandirmamiz geekicek riske gremeyiz bekleti,birde sonuclarin cikinca konusalim dedi. Sonuclarim cikti ve proteinim 3000 ne yukselmis 10 gunde cok yuksek gebeligi sonlandirmamiz lazim bobrek yetmezligi riskin cok yuksek dedi daha sonra baska bir doktorla gorusup persembe gunu tekrar 24 saatlik idrar bakmak icin cairdi gerekirse biyopsi yapailiriz bobrekten dedi. Kizlar benim ve bebegim icin dua edin olur mu
Yani sağlıklı boyalarla üreten başka markalar da var ama bilemedim :/ Yatak belki kullanılmaz da sade bi model olursa dolabı filan kullanılır bence ya neden sıkılasiniz ki :)işte farkı kalitesi ve sağlıklı olması yani mdf olanlarda boyalarında kursun vs. kimyasallar yok su bazlı boyalar ve mdf oldugu için daha sağlam tasınmalarda falan deforme olmuyormuş bayan 15 seneye kadar bile kullanılır dedi ama o kadar sürede ben bile sıkılabilirm kısacası bilemedim hiç
Neden Meltem mobilya acaba? Biz geçen eşimle gittik gezdik de burada tavsiye edenleri görünce... Hiç bir artısini göremedikMdf mobilyaya resmen uçuk paralar istiyorlar. Boyasi uluslar arasi standartlara uygunmus sadece. O kadar para isteyip bir de içine bir yatak takımı bir cibinlik bile vermiyorlar. Ha güzel olmasına güzel cici modeller var ama ne bileyim yani artısı nedir? Cilek mobilya daha ucuz mesela oraya göre:/
canım benim dualarımız seninle bir kaç doktorla daha görüş inşallah vardır bir yoluHerkese iyi aksamlar kizlar, gecmisi okuyamadim ama herkes iyidir insallah
Bari yanında hediye verselerdi tekstilibiz de bastan cilekten begenmistik hatta karar da vermistik pesin fiyati 3200du odanin. ama sonra esimin ailesi odaya katkida bulunacagini soylediginde vazgectik ve kendi uretimini yapan bir yer sectik. aynen dedigin gibi bizim aldigimiz yer de tekstil ve her turlu aksesuari ekstradan satiyor, biraz pahaliya geldi. ama uzerinde renk,raf, model degistirme gibi imkanlarin oluyor avantaji bu.
acikcasi meltem mobilyayi biz begenmedik ve modokodaki satis temsilcisinin davranisi yuzunden orayi direk elemistik.
Canım selam ben oğlumda boba kanguru aldım çok memnun kaldım yenidoğan aparatı var yenidoğan dan iyibaren kullnılıyor kanguru şnternettem incelemeni tavsiye ederim
Cevabınız için çok teșekkürler. Nette biraz araștırdım herkes 18 de hissetmiș, ben hissetmeyince artık endișe etmeye bașlamıștım. Tekmelerini yine de sabırsızlıkla bekliyorum miniğimin :) yolun yarısına geldik az kaldı zaten...Ben de aynıyım, 18 bitmek üzere ama tık yok. Sadece karnım oldu bir dünya. Çocuğa da baskı yapmıyorum rahat etsin istediği zaman tekmelesin diye ama hevesle bekliyorum bir yandan daİlk zamanlar her kontrole kadar panikle beklerdim bebek iyi mi diye şimdi benim de tesellim hem kasıklarıma ve belime vuran ağrılar hem de karnımı görüyor olmak. Siz de panik yapmayın, doktor bana 20. haftadan önce hissetmezsin dedi.
Önümüzdeki aylarda tekmeden uyuyamadığımız günlerde bu endişeleri çok arayacağız gibi geliyor
Herkese iyi aksamlar kizlar, gecmisi okuyamadim ama herkes iyidir insallah
Bari yanında hediye verselerdi tekstiliGüle güle kullansın bebiş inşallah gelince fotoğraflarını bekleriz :))
Ben baştan beri oda takimi düşünmüyorum ama yine de araştırıyorum. Belki alırız filan bi anda fikrimiz değişir:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?