2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
canım nereden aldınız ve ne kadar tuttu ben meltem mobilyadan düşünüyordum ama diğer markalarla net 2-3 kat fark var

Günaydın kızlar:)
Gece gece aklıma takıldı yahu. Şimdi karınlar büyüyünce alaturka tuvalet kullanmaya devam edebilecek miyiz yoksa klozet mi kullanmak gerekir? Tecrübeler ne diyor bu konuda.

Merhaba,

Seni çok iyi anlıyorum ama hemen kötü düsünme,yanılmıs olabilir.Bence hemen bir perinatoloji uzmanına git,kadın dogumcuyla vakit kaybetme.Riskli gebelikler uzmanı çok daha iyi yorumlar ve yardımcı olur.Istanbul da mısın bilmiyorum ama İst.teysen benim doktorum perinatoloji uzmanı, herhangi bir sorunla karsılasılıp kendisine gelen yüzlerce hasta var.İstersen detaylarını verebilirim...Ama lütfen önce moralini yüksek tut.

canım nereden aldınız ve ne kadar tuttu ben meltem mobilyadan düşünüyordum ama diğer markalarla net 2-3 kat fark var
Neden Meltem mobilya acaba? Biz geçen eşimle gittik gezdik de burada tavsiye edenleri görünce... Hiç bir artısini göremedik Mdf mobilyaya resmen uçuk paralar istiyorlar. Boyasi uluslar arasi standartlara uygunmus sadece. O kadar para isteyip bir de içine bir yatak takımı bir cibinlik bile vermiyorlar. Ha güzel olmasına güzel cici modeller var ama ne bileyim yani artısı nedir? Cilek mobilya daha ucuz mesela oraya göre:/

Günaydın kızlar:)
Gece gece aklıma takıldı yahu. Şimdi karınlar büyüyünce alaturka tuvalet kullanmaya devam edebilecek miyiz yoksa klozet mi kullanmak gerekir? Tecrübeler ne diyor bu konuda.
Normal doğumu isteyenler alaturka tuvaleti kullanıyorlar hatta Doğuma kadar çömelerek oturdum bağdaş kurdum diyenleri çok duydum erken Doğum riskiniz yoksa kullanılabilir tuvalete rahat çıkmak için de alaturka tuvalet baya etkili oluyor

Ona koca karınla acaba eğilmek kolay oluyor mu ki? Hiç hayal edemedim Madem kullanılıyormus deneyip görelim bakalım.

bebishroom'dan aldik fiyati 5 bin tuttu. biraz pahali aldik ama en icimize sinen o oldu. kendi uretimini yapan firmalar boyle malesef. ha bir de biz uzun yillar kullansin istiyoruz, sıkılınca degistiririz dusuncesinde degiliz. o yuzden de biraz kiymak durumunda kaldik paraya :) gerci yarisini esimin ailesi verdi :)

işte farkı kalitesi ve sağlıklı olması yani mdf olanlarda boyalarında kursun vs. kimyasallar yok su bazlı boyalar ve mdf oldugu için daha sağlam tasınmalarda falan deforme olmuyormuş bayan 15 seneye kadar bile kullanılır dedi ama o kadar sürede ben bile sıkılabilirm kısacası bilemedim hiç

canım benim dualarımız seninle bir kaç doktorla daha görüş inşallah vardır bir yolu

Yani sağlıklı boyalarla üreten başka markalar da var ama bilemedim :/ Yatak belki kullanılmaz da sade bi model olursa dolabı filan kullanılır bence ya neden sıkılasiniz ki :)

biz de bastan cilekten begenmistik hatta karar da vermistik pesin fiyati 3200du odanin. ama sonra esimin ailesi odaya katkida bulunacagini soylediginde vazgectik ve kendi uretimini yapan bir yer sectik. aynen dedigin gibi bizim aldigimiz yer de tekstil ve her turlu aksesuari ekstradan satiyor, biraz pahaliya geldi. ama uzerinde renk,raf, model degistirme gibi imkanlarin oluyor avantaji bu.
acikcasi meltem mobilyayi biz begenmedik ve modokodaki satis temsilcisinin davranisi yuzunden orayi direk elemistik.

canım benim dualarımız seninle bir kaç doktorla daha görüş inşallah vardır bir yolu

Bari yanında hediye verselerdi tekstili Güle güle kullansın bebiş inşallah gelince fotoğraflarını bekleriz :))

Ben baştan beri oda takimi düşünmüyorum ama yine de araştırıyorum. Belki alırız filan bi anda fikrimiz değişir:)))

günaydın kızlar...nasılsınız..benim kız içimde pıtır pıtır çok net değil ama hissediyorum.ayrıca kalpte parlaklık çıktı haftaya kontrolum var umarım gecmıs olsun

Canım selam ben oğlumda boba kanguru aldım çok memnun kaldım yenidoğan aparatı var yenidoğan dan iyibaren kullnılıyor kanguru şnternettem incelemeni tavsiye ederim

Saol canım tavsiye için. Dün normalde kesin alırım diyordum ama bir kaç forum okudum bazı doktorlar tavsiye etmiyormuş kanguruyu. O yüzden biraz şüpheye düştüm açıkçası.

Çok teșekkür ed
Cevabınız için çok teșekkürler. Nette biraz araștırdım herkes 18 de hissetmiș, ben hissetmeyince artık endișe etmeye bașlamıștım. Tekmelerini yine de sabırsızlıkla bekliyorum miniğimin :) yolun yarısına geldik az kaldı zaten...

Canım hiç umudunu kaybetme. Riskli gebelikler için çok iyi doktorlar var, bir de onlara git onlarla konuş. İnanıyorum ki bir yolu var. Sen ve bebeğin dualarımızdasınız canım.

zahmet edip 1 tane duvar rafi verdiler
1 ay sonra gelicek bakalim. once odayi boyamamiz lazim. gelince koyarim fotolari :))
evet belli olmuyor gercekten bir anda karar degistirebiliyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…