2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
zahmet edip 1 tane duvar rafi verdiler
1 ay sonra gelicek bakalim. once odayi boyamamiz lazim. gelince koyarim fotolari :))
evet belli olmuyor gercekten bir anda karar degistirebiliyor insan.
Oh iyi bari hediye vermişler:) Duvar rafları iyi oluyor ben seviyorum hem cici duruyor hem de askısı varsa baya işlevsel:)) hadi bakalım heyecanla bekliyoruz fotoğraflari

20 . Haftadayim 5 gundur hissediyorum 1 2 haftaya hissetmeye baslarsiniz.

Günaydın kızlar:)
Gece gece aklıma takıldı yahu. Şimdi karınlar büyüyünce alaturka tuvalet kullanmaya devam edebilecek miyiz yoksa klozet mi kullanmak gerekir? Tecrübeler ne diyor bu konuda.
ben şimdi bile oturmakta zorlanıyorum açıkçası dışarda kullanıyoruz mecburen o tarz tuvalet ama zor

zahmet edip 1 tane duvar rafi verdiler
1 ay sonra gelicek bakalim. once odayi boyamamiz lazim. gelince koyarim fotolari :))
evet belli olmuyor gercekten bir anda karar degistirebiliyor insan.
Cok guzel duvar kagitlari var canım sadece bebek odalarına özel bir de onlara bak

En iyisini yapmissiniz cnm gecen konusmustuk özel uretim cok daha iyi oluyor. 1 ay sure vermeleri cok normal ve aldigin fiyat da makul sen teslime 1 hafta kala firmayi bir ara ve haftaya geliyorsunuz degil mi fln de :) özel uretim yapan yerlerin tek sikintisi genelde verdikleri tarihten 1 2 hafta sonra getirirler. tabi gununde de gelebilir yuzde 25 ihtimal

canim insallah sanada bir sey olmaz bebegine de...ablami 7 aya kadar bekletmislerdi...hayirlisi canim insallah...

Cok guzel duvar kagitlari var canım sadece bebek odalarına özel bir de onlara bak

odayi esim boyayacak, duvar kagidi da dusunduk ama becerebilir miyim acaba diye cesaret edemedi :)) valla ne bileyim bizim de icimize sindi, bir de daha once bu tarz bi bebek odasi gormemistim, klasik bebek odalarindan biraz farkli ve sade. teslim tarihi icin de nisan ortasi hazir olur dediler ama zaten ben nisan sonu mayis basi gibi istiyordum, odayi boyamamiz nisani bulucak cunku. o yuzden 1-2 hafta gec kalsa da cok problem olmaz benim icin.

Gece gece aklıma takıldı yahu. Şimdi karınlar büyüyünce alaturka tuvalet kullanmaya devam edebilecek miyiz yoksa klozet mi kullanmak gerekir? Tecrübeler ne diyor bu konuda.
alaturka ileriki aylarda vok zor oluyor ama dogum için comelmek faydaliymis...benim evimde alafranga var...ama alaturka olsaydi onu kullanirdimm..tabi riskli bir durum yoksa gebelkte kullanilir...eskiden alafrangami varmis...

Aslında alaturka iyi. Ama son aylar zor olabilir. Hatta normal doğum ve sonrası kegel egzersizi öneriyorlar. Doğalı alaturka ama çoğu yerde artık alafranga kullanılıyor. Sonuçta düşününce annelerimizin çoğu alaturka kullandılar çok da sorun olmaz..

Kızlar yazdıklarınız okudum hepinizden tek tek Allah razı olsun,ağlattınız beni, dünden beri tutuyorum zaten kendimi evde eşimin ve oğlumun yanında ağlamak istememiştim.
2012 yılında böbrek hastalığı teşhisi konuldu idrarda protein kaçağım olduğu için,biyopsi yapılmıştı ve çok şükür böbreklerde birşey çıkmamıştı fakat protein kaçağının sebebi de bulunamadı, kontrol altındayım 5 yıldır. 2014 yılında hamile kaldım doktorumun tavsiyesi ile 2015 yılında da oğlum doğdu 37 haftalıkken çok şükür sağlıklı bir şekilde atlatmıştık,bu arada bezmialeme gidiyorum, doktorum prof. dr. Reha Erkoç tu, ama temmuz ayında ayrıldığını söyledler hastaneden,yerine uzm. bir dr bakmaya başladı,ona dewam ediyorum mecburen, Reha bey ikinci çocuğu yapabileceğimi söylediği için karar vermiştik, çok şükür ki kızımız bizi bekletmeden geldi,fakat bu uzman dr hep olumsuz yönlerini söyleyerek hastalığımın, zaten yeterince beni strese sokmuşken birde dün gebeliği sonlandırmamız gerektiğini yoksa böbrek yetmezliği riskimin çook fazla olduğunu bide bunun üstüne biyopsi yapıcağını söyleyerek stresimi katladı,son kez perşembe bakıp karar verelim dedi,ben tabiki böyle birşeye tamam diyemem Allah ta kimseyi böyle bir durumla sınamasın, eski doktoruma ulaşıp sonuçlarımı gösterdim artık çalışmadığı için takibe alamayacağını fakat sonuçlarımın çokta karamsar olmadığını söyledi ona çok güveniyorum içim biraz ferahladı, ayrıca çapa da iki tane riskli gebelikleri takip eden nefroloji doktorunun ismini verdi, randevu almak tabiki imkansız oraya, sürekli dolu,Reha bey kapıda bekleyip benim ismimi verirsin, yardımcı olurlar dedi, perşembe bezmialeme gidip 24 saatlik idrarı bıraktıktan sonra çapa ya gidip şansımı denicem, inşallah yanlarına girebilirim ve takibimi üstlenirler,cumarteside kızımızı görmeye gidicez ve bende hala hissedemiyorum, bu kadar stresten dolayı birşey olmasından çok korkuyorum, inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşabiliriz bebeklerimize perşembe gittiğimde sonuçları mutlaka yazarım.

Allah im bağış lasin sana inşallah düşer bor an önce dualarim seninle...

Duvar kagidini usta yapmalı zaten cnm kolay birsey degil ama onlar sıpadanak yapiyorlar. Heveslendiyse boyasin tabi :)

kizlar simdi su an hissediyorum...balik gibi kayıyor...kasinti gidiklanma falanda degil...
kilolu olmak bebegin suyunun fazla olmasi kesenin genis olmasi da bebegin hareketlerinin gec hissedilmesi ne sebepmis

Bazı doktorlar her zaman en kötü ihtimale göre konuşup riske girmek istemiyorlar. İnşallah diğer doktorunuzun dediği gibi o kadar karamsar değildir tablo.

Insallah güzel haberlerini bekliyoruz. Icini ferah tut bak dr un cok kotu degil demis demek ki umut var.

Canım bak diğer doktor çok da karamsar değil sonuçlar demiş. Bazı doktorlar en kötü olasılığı söylüyor. İnşallah hastanede işin rast gider doktora ulaşırsın. Kızın da iyidir merak etme. Sen kendini çok üzme de o da etkilenmesin annesi. Her şey iyi olucak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…