- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Oh iyi bari hediye vermişler:) Duvar rafları iyi oluyor ben seviyorum hem cici duruyor hem de askısı varsa baya işlevsel:)) hadi bakalım heyecanla bekliyoruz fotoğraflarizahmet edip 1 tane duvar rafi verdiler
1 ay sonra gelicek bakalim. once odayi boyamamiz lazim. gelince koyarim fotolari :))
evet belli olmuyor gercekten bir anda karar degistirebiliyor insan.
20 . Haftadayim 5 gundur hissediyorum 1 2 haftaya hissetmeye baslarsiniz.Günaydın bayanlar. Bugün 18+1 oldum ama hala hissedemiyorum bebeğimi. Resmen göğüslerim dıșında hiç bir belirtim kalmadı. Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorumSizce bu durum normal mi? Bir kaç hafta daha mı beklemeliyim hissetmek için? Doktor kontrolüme de daha 2 hafta var.. Benim gibi olan bașkaları da var mı?
ben şimdi bile oturmakta zorlanıyorum açıkçası dışarda kullanıyoruz mecburen o tarz tuvalet ama zorGünaydın kızlar:)
Gece gece aklıma takıldı yahu. Şimdi karınlar büyüyünce alaturka tuvalet kullanmaya devam edebilecek miyiz yoksa klozet mi kullanmak gerekir? Tecrübeler ne diyor bu konuda.
Cok guzel duvar kagitlari var canım sadece bebek odalarına özel bir de onlara bakzahmet edip 1 tane duvar rafi verdiler
1 ay sonra gelicek bakalim. once odayi boyamamiz lazim. gelince koyarim fotolari :))
evet belli olmuyor gercekten bir anda karar degistirebiliyor insan.
En iyisini yapmissiniz cnm gecen konusmustuk özel uretim cok daha iyi oluyor. 1 ay sure vermeleri cok normal ve aldigin fiyat da makul sen teslime 1 hafta kala firmayi bir ara ve haftaya geliyorsunuz degil mi fln de :) özel uretim yapan yerlerin tek sikintisi genelde verdikleri tarihten 1 2 hafta sonra getirirler. tabi gununde de gelebilir yuzde 25 ihtimalbiz de bastan cilekten begenmistik hatta karar da vermistik pesin fiyati 3200du odanin. ama sonra esimin ailesi odaya katkida bulunacagini soylediginde vazgectik ve kendi uretimini yapan bir yer sectik. aynen dedigin gibi bizim aldigimiz yer de tekstil ve her turlu aksesuari ekstradan satiyor, biraz pahaliya geldi. ama uzerinde renk,raf, model degistirme gibi imkanlarin oluyor avantaji bu.
acikcasi meltem mobilyayi biz begenmedik ve modokodaki satis temsilcisinin davranisi yuzunden orayi direk elemistik.
canim insallah sanada bir sey olmaz bebegine de...ablami 7 aya kadar bekletmislerdi...hayirlisi canim insallah...Herkese iyi aksamlar kizlar, gecmisi okuyamadim ama herkes iyidir insallah
Benim bugun nefroloji kontrolum vardi ve hic iyi seyler soylemedi dr once 28 haftalikken sonlandirmamiz geekicek riske gremeyiz bekleti,birde sonuclarin cikinca konusalim dedi. Sonuclarim cikti ve proteinim 3000 ne yukselmis 10 gunde cok yuksek gebeligi sonlandirmamiz lazim bobrek yetmezligi riskin cok yuksek dedi daha sonra baska bir doktorla gorusup persembe gunu tekrar 24 saatlik idrar bakmak icin cairdi gerekirse biyopsi yapailiriz bobrekten dedi. Kizlar benim ve bebegim icin dua edin olur mu
yok canım... 20 haftadan kuvuk oldugu icin el dooplerinde duyulmazmis bakmadilar...perrsembe insallah hatsnede olcamNe yaptın gittin mi nasıl miş bebiş...
Cok guzel duvar kagitlari var canım sadece bebek odalarına özel bir de onlara bak
En iyisini yapmissiniz cnm gecen konusmustuk özel uretim cok daha iyi oluyor. 1 ay sure vermeleri cok normal ve aldigin fiyat da makul sen teslime 1 hafta kala firmayi bir ara ve haftaya geliyorsunuz degil mi fln de :) özel uretim yapan yerlerin tek sikintisi genelde verdikleri tarihten 1 2 hafta sonra getirirler. tabi gununde de gelebilir yuzde 25 ihtimal
Ben öğretmenim okulda mecbur Doğuma kadar kullanmıştım ilk gebeliğimde ama evde zor gelmişti maalesefOna koca karınla acaba eğilmek kolay oluyor mu ki? Hiç hayal edemedimMadem kullanılıyormus deneyip görelim bakalım.
alaturka ileriki aylarda vok zor oluyor ama dogum için comelmek faydaliymis...benim evimde alafranga var...ama alaturka olsaydi onu kullanirdimm..tabi riskli bir durum yoksa gebelkte kullanilir...eskiden alafrangami varmis...Günaydın kızlar:)
Gece gece aklıma takıldı yahu. Şimdi karınlar büyüyünce alaturka tuvalet kullanmaya devam edebilecek miyiz yoksa klozet mi kullanmak gerekir? Tecrübeler ne diyor bu konuda.
Aslında alaturka iyi. Ama son aylar zor olabilir. Hatta normal doğum ve sonrası kegel egzersizi öneriyorlar. Doğalı alaturka ama çoğu yerde artık alafranga kullanılıyor. Sonuçta düşününce annelerimizin çoğu alaturka kullandılar çok da sorun olmaz..Günaydın kızlar:)
Allah im bağış lasin sana inşallah düşer bor an önce dualarim seninle...Herkese iyi aksamlar kizlar, gecmisi okuyamadim ama herkes iyidir insallah
Benim bugun nefroloji kontrolum vardi ve hic iyi seyler soylemedi dr once 28 haftalikken sonlandirmamiz geekicek riske gremeyiz bekleti,birde sonuclarin cikinca konusalim dedi. Sonuclarim cikti ve proteinim 3000 ne yukselmis 10 gunde cok yuksek gebeligi sonlandirmamiz lazim bobrek yetmezligi riskin cok yuksek dedi daha sonra baska bir doktorla gorusup persembe gunu tekrar 24 saatlik idrar bakmak icin cairdi gerekirse biyopsi yapailiriz bobrekten dedi. Kizlar benim ve bebegim icin dua edin olur mu
Duvar kagidini usta yapmalı zaten cnm kolay birsey degil ama onlar sıpadanak yapiyorlar. Heveslendiyse boyasin tabi :)odayi esim boyayacak, duvar kagidi da dusunduk ama becerebilir miyim acaba diye cesaret edemedi :)) valla ne bileyim bizim de icimize sindi, bir de daha once bu tarz bi bebek odasi gormemistim, klasik bebek odalarindan biraz farkli ve sade. teslim tarihi icin de nisan ortasi hazir olur dediler ama zaten ben nisan sonu mayis basi gibi istiyordum, odayi boyamamiz nisani bulucak cunku. o yuzden 1-2 hafta gec kalsa da cok problem olmaz benim icin.
Bazı doktorlar her zaman en kötü ihtimale göre konuşup riske girmek istemiyorlar. İnşallah diğer doktorunuzun dediği gibi o kadar karamsar değildir tablo.Kızlar yazdıklarınız okudum hepinizden tek tek Allah razı olsun,ağlattınız beni, dünden beri tutuyorum zaten kendimi evde eşimin ve oğlumun yanında ağlamak istememiştim.
2012 yılında böbrek hastalığı teşhisi konuldu idrarda protein kaçağım olduğu için,biyopsi yapılmıştı ve çok şükür böbreklerde birşey çıkmamıştı fakat protein kaçağının sebebi de bulunamadı, kontrol altındayım 5 yıldır. 2014 yılında hamile kaldım doktorumun tavsiyesi ile 2015 yılında da oğlum doğdu 37 haftalıkken çok şükür sağlıklı bir şekilde atlatmıştık,bu arada bezmialeme gidiyorum, doktorum prof. dr. Reha Erkoç tu, ama temmuz ayında ayrıldığını söyledler hastaneden,yerine uzm. bir dr bakmaya başladı,ona dewam ediyorum mecburen, Reha bey ikinci çocuğu yapabileceğimi söylediği için karar vermiştik, çok şükür ki kızımız bizi bekletmeden geldi,fakat bu uzman dr hep olumsuz yönlerini söyleyerek hastalığımın, zaten yeterince beni strese sokmuşken birde dün gebeliği sonlandırmamız gerektiğini yoksa böbrek yetmezliği riskimin çook fazla olduğunu bide bunun üstüne biyopsi yapıcağını söyleyerek stresimi katladı,son kez perşembe bakıp karar verelim dedi,ben tabiki böyle birşeye tamam diyemem Allah ta kimseyi böyle bir durumla sınamasın, eski doktoruma ulaşıp sonuçlarımı gösterdim artık çalışmadığı için takibe alamayacağını fakat sonuçlarımın çokta karamsar olmadığını söyledi ona çok güveniyorum içim biraz ferahladı, ayrıca çapa da iki tane riskli gebelikleri takip eden nefroloji doktorunun ismini verdi, randevu almak tabiki imkansız oraya, sürekli dolu,Reha bey kapıda bekleyip benim ismimi verirsin, yardımcı olurlar dedi, perşembe bezmialeme gidip 24 saatlik idrarı bıraktıktan sonra çapa ya gidip şansımı denicem, inşallah yanlarına girebilirim ve takibimi üstlenirler,cumarteside kızımızı görmeye gidicez ve bende hala hissedemiyorum, bu kadar stresten dolayı birşey olmasından çok korkuyorum, inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşabiliriz bebeklerimizeperşembe gittiğimde sonuçları mutlaka yazarım.
Insallah güzel haberlerini bekliyoruz. Icini ferah tut bak dr un cok kotu degil demis demek ki umut var.Kızlar yazdıklarınız okudum hepinizden tek tek Allah razı olsun,ağlattınız beni, dünden beri tutuyorum zaten kendimi evde eşimin ve oğlumun yanında ağlamak istememiştim.
2012 yılında böbrek hastalığı teşhisi konuldu idrarda protein kaçağım olduğu için,biyopsi yapılmıştı ve çok şükür böbreklerde birşey çıkmamıştı fakat protein kaçağının sebebi de bulunamadı, kontrol altındayım 5 yıldır. 2014 yılında hamile kaldım doktorumun tavsiyesi ile 2015 yılında da oğlum doğdu 37 haftalıkken çok şükür sağlıklı bir şekilde atlatmıştık,bu arada bezmialeme gidiyorum, doktorum prof. dr. Reha Erkoç tu, ama temmuz ayında ayrıldığını söyledler hastaneden,yerine uzm. bir dr bakmaya başladı,ona dewam ediyorum mecburen, Reha bey ikinci çocuğu yapabileceğimi söylediği için karar vermiştik, çok şükür ki kızımız bizi bekletmeden geldi,fakat bu uzman dr hep olumsuz yönlerini söyleyerek hastalığımın, zaten yeterince beni strese sokmuşken birde dün gebeliği sonlandırmamız gerektiğini yoksa böbrek yetmezliği riskimin çook fazla olduğunu bide bunun üstüne biyopsi yapıcağını söyleyerek stresimi katladı,son kez perşembe bakıp karar verelim dedi,ben tabiki böyle birşeye tamam diyemem Allah ta kimseyi böyle bir durumla sınamasın, eski doktoruma ulaşıp sonuçlarımı gösterdim artık çalışmadığı için takibe alamayacağını fakat sonuçlarımın çokta karamsar olmadığını söyledi ona çok güveniyorum içim biraz ferahladı, ayrıca çapa da iki tane riskli gebelikleri takip eden nefroloji doktorunun ismini verdi, randevu almak tabiki imkansız oraya, sürekli dolu,Reha bey kapıda bekleyip benim ismimi verirsin, yardımcı olurlar dedi, perşembe bezmialeme gidip 24 saatlik idrarı bıraktıktan sonra çapa ya gidip şansımı denicem, inşallah yanlarına girebilirim ve takibimi üstlenirler,cumarteside kızımızı görmeye gidicez ve bende hala hissedemiyorum, bu kadar stresten dolayı birşey olmasından çok korkuyorum, inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşabiliriz bebeklerimizeperşembe gittiğimde sonuçları mutlaka yazarım.
Kızlar yazdıklarınız okudum hepinizden tek tek Allah razı olsun,ağlattınız beni, dünden beri tutuyorum zaten kendimi evde eşimin ve oğlumun yanında ağlamak istememiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?