2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Günaydın kızlar:)
Gece gece aklıma takıldı yahu. Şimdi karınlar büyüyünce alaturka tuvalet kullanmaya devam edebilecek miyiz yoksa klozet mi kullanmak gerekir? Tecrübeler ne diyor bu konuda.

wala ben ilk hamileliğimde kapalıçarşıda çalıştığım için mecburen girdim 8 ay,, ama çok sıkıntılı tabi (

canım ben de seninle aynı tedirginliği yaşıyorum inan, dün gittim doktora, çok normal olduğunu 20-22 arası hareketleri hissetmenin normal olduğunu söyledi, ikinci üçüncü hamileliklerde bu süre 16-18 haftaya kadar düşer dedi.
bekleyeceğiz artık

Canım çok çok geçmiş olsun.. üzülme lütfen. Bak diğer dr kötü şeyler söylememiş. Dualarımız seninle. İnşaAllah bi hayırlı kapı açar Rabbim... Ağlamak istiyorsan kendini tutma bence rahatlarsın. İçine atıp stres yapmak çok daha fazla yıpratıyo insanı.

ahh aynı durumdayız bende hiç hamile degil gibiyim bende bugun 18+1 oldum ama tık yok işin garibi 15. haftadan sonra hissediyodum sanki..2 hafta once doktoruma sordugumda 20 21.haftada hissedersin demişti..biraz daha bekletecekler bizi galiba

İnanıyorum ki,kötü haber almayacaksın Persembe günü... Dualarımız seninle... Kendini de bebeğini de üzme:)
Hersey cok güzel olacak... Güzel haberlerini bekliyoruz.

Günaydın kızlar:)
Gece gece aklıma takıldı yahu. Şimdi karınlar büyüyünce alaturka tuvalet kullanmaya devam edebilecek miyiz yoksa klozet mi kullanmak gerekir? Tecrübeler ne diyor bu konuda.
Canm alaturka tuvalet bizim dr un önerdiği şey. Doğuma kadar kullanmayı tavsiye ediyor.

Canım capadaki doktorlar çok iyi madem doktorun da ismimi ver demiş bir gün dene inşallah hayırlı sonuçlar alırsın

Kızlar emzirme önlüğü kullananlar tavsiye ediyormu kizimda almamistim şimdi alsam mı diyorum ama merak ettiğim şey sırt kısmı kapatiyormu merak ediyorum

Cnm Rabbim sana bagislasn evladini insallah hic bisey olmaz Allah in izniyle cnm bnde 37 oglumu sezaryenle aldilar protein kacagin cok gezdik herkez bebek seni zehirler dedi aldr yasin cok kucuk dediler ama kendi doktorum takiptesin bisey olmicak dedi gun asiri gittim her gun 3 kere tansiyonumu olctum 37 ye kadar bekledim ins sag saglim kucagina alrsn bebeisinin hepimizin dualri seninle

Canm bir iki dr a daha gorunmen, bu arada moralini yüksek tutman en güzeli. Rabbim gönlüne göre versin hiç stres yapma. Allah neler gösterir bilinmez. Dua edelim cokca

Kızlar emzirme önlüğü kullananlar tavsiye ediyormu kizimda almamistim şimdi alsam mı diyorum ama merak ettiğim şey sırt kısmı kapatiyormu merak ediyorum
Ben kizim da uzun süre kullandım cook rahat her yerde emzirebiliyorsun. Ben emzirme odalarında bile önlük kullananlardanim. Tercih meselesi ama çok rahat ettim. Epey büyük oluyor bebeği yanları falan kapatıyor. Ama sırt acik

Canm alaturka tuvalet bizim dr un önerdiği şey. Doğuma kadar kullanmayı tavsiye ediyor.

evet, benim doktorum da kadınların vücudu normal doğumu unutmuş gibi, çömelmiyosunuz, eğilerek yer silmiyorsunuz, alaturka tuvalete girmiyosunuz,,,, haliyle doğum pozsyonuna hiç girilmediği için çocuklar artık normal gelmiyorlar demişti :))))))

Kızlar iyi ki varsınız iyi dilekleriniz ve dualarınız için tekrar Allah razı olsun.
Dün hastane çıkışında daha bu haberleri öğrenmemiştim tabi,pazara uğramıştım bayağı uygun şeyler vardı, sabahlıklı ve dantelli lohusa takımı sordum 80 tl idi,gecelikler 20 tl den başlıyordu,kızıma aldıklarımı da yüklerim şimdi,inanıyorum ki herşey iyi olucak önce Allah ın izni sonra sizin dualarınız ile

bana hediye gelmişti, hiç kullanamadım ama sırtı kapatmıyordu yanlış hatırlamıyorsam. benim kızım nefret ediyordu üstünün örtülmesinden, o yüzden emzirirken dahi örtmeye imkan yoktu. isterseniz önce normal bi ince battaniye vs ile emzirmeyi denersiniz, duruyorsa alırsınız sonradan emzirme önlüğü...

bence de çok iyi olucak :)

aminn canım, buarada sana da çok geçmiş olsun, çok şükür atlatmışsın, Allah bir daha yaşatmasın, kaça çıkmıştı acaba proteinin hatırlıyor musun? İstanbul da mısın,hangi doktora gidiyordun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…