2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bende sırf bu yüzden yaparım diyorum şimdi herkes yapıyor arkadaşlarının albümlerde vs görüp bana niye yapmadınız demesin diye yapacam inşallah o günleri görürsek :)

Bende sırf bu yüzden yaparım diyorum şimdi herkes yapıyor arkadaşlarının albümlerde vs görüp bana niye yapmadınız demesin diye yapacam inşallah o günleri görürsek :)

İnşallah :) aslında benim herşeyi kendi yapan arkadaşlarım da oldu , o zaman daha eğlenceli ve ekonomik oluyor. Ama tabi onlar becerikli kadınlar, ben de her sene kendim yapıcam süslemeleri vs diyorum ama hem beceri yok hem vakit :)))

Allah yavrularınızı kucağınıza sağlıkla almayı nsaip etsin inşallah
yaşlar kaçtı

Amin hepimizinki inşallah sağlıkla sıhhatle gelir. Şu an ben 35 eşim 37 çocuk kararını verdiğimiz zaman tam otuzumdaydim. Normal süreç sonrası tedaviler ve de bir sene sonrasında başladı. Hakikaten zor Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.

Cnm ne oldu neden ayrılıyorsun birbirimize destek olmak burdayız gitme sıkıntını derdini anlat icini dök kimse icin degmez cnm

Model yazabilir misin canım, araştıralım
Bebevonun kameralı olanı çok modeli yok bildiğim kadarıyla görüntülü karşılıklı konuşma özellikli ninni çalıyor aklınıza gelebilecek tüm özellikler var 2 sene önce motorolayı 300e almıştım jokerden sadece görüntü özelliği vardı oda berbattı birde mesafe çok az çekiyordu. Sonra biri tavsiye etti hiç duymamıştım bu markayı daha önce bulup aldım 210a çok memnun kaldım ilk çocukta tecrübesiz saçma sapan şeylere çok para verdim ama bu kamera bana iyi ki dedirtti maşallah diyim birde bozulmasın

2.kanamada alttan muayene edip rahimde açılma yok sadece braz beklicez dedi ama aşsagda oldgu icin korkuyorum inş saglikla gelir dünyaya oğlum
Canim acilma maalesef biranda oluyor onlem amacli serkulaj a yanasmiyor mu dr un? Erkek cocuklar maalesef cabuk dusuyorlar ben iki oglumu kaybettim 4.5 aylik hamileyken 1 er sene arayla... simdi bir kiz bebek bekliyorum ve 12. Haftada serklaj oldum. Bol bol dinlen progestan al hergun sabah aksam Allah yardımcın olsun.

28 den 31 e 3. Hamilelik... 2 kayip... 3 yilim gitmis toplamda... artik bir ara kendimle dalga geciyordum 3 yildir hep hamileyim diye... yilimin 5 ay i hamilelikle geciyor...geri kalan 7 ayi kaybimi unutup vucudumu toparlayip tekrar hamile kalmakla geciyor diye... Allah im tekrar yasatmasin.

haklisin canim. ben de seni opuyorum
A AysheDuru kirdiysam kusuruma bakma

hormonlar cidden bi garip. hamileligimin basindan beri surec tersine isliyor, millet duygusallasirken ben gulme krizlerine girmeye basladim. bu aksam yemekte esimle cok gulduk yine bi gulme krizine girdim. sonra bi baktim gulerken agliyorum sinirim bozuldu aglasam mi gulsem mi karar veremedim sustum

Ben de tv de panda görüp "pandaların nesli tükeniyor" diye ağlıyorum. Sonra da eşimin bakışları komiğime gidiyor gülüyorum. Hormonlar çok ilginç :))

Allah gulmekten ayırmasın aglama gül :) zaten ömrü de uzatiyormuş

ahaha seninki daha iyimis :)) cok alakasiz olcak ama pandalar da ne sapsal hayvanlar
Ay bu panda konusu cok enteresan... ben cok belgesel izliyorum simdi dunya uzerinde bunlardan cok az sayida var ve hepsi koruma altinda barinaklarda 2010 dan beri de cok cok az yavru dogmus bunlardan yalnizca 3 tanesi mi ne yasiyor. Birde bunlar hamile kalinca butun yuk dişide erkek disarda dolanip duruyor bambu kemiriyor fln disi icerde kivraniyor ultrasona ve muayeneye maruz kaliyor hergun... neyse o kocaman hayvandan boyle fare buyuklugunde birsey cikiyor neden o kadar bagirdigini anlamadim dogumda... Dag fare dogurdu derler ya... iste o bebegi de bazen dislarmis sevmezmis fln o zaman ölüyormus yavru... suan sayilari gercekten cok az.

ay evet minnacik tuysuz pespembe bisey oluyorlar dogduklarinda. yazik ya vallahi dunyanin gidisatina acayip uzuluyorum bir yandan da insanogluna sinirleniyorum. yakinda uzerinde yasanacak bir dunya kalmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…