2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Tansiyon aleti almak istiyorum varmı tavsiye edeceğiniz bir marka koldan ölçer dijital istiyorum

Teşekkür ederim çok sağolsun. Şükür Rabbim nasip etti isteyen herkese de nasip etsin inşallah. hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi insallah...
Canım hoşgeldin, aramıza katılan ikiz bebişlerimiz de hoşgelmiş. Sağlıklı bir gebelik ve Doğum dilerim :)

Canım Ne oldu, iyi misin. Tatlım bize anlat ki belki yardımcı olacağımız birşeyler vardır, çok üzüldüm yazdıklarına

Günaydın kızlar:) Herkese iyi günler dilerim. Dün giremedim hiç. Kayinvalidem günüm var diye çağırdı sadece 10 kişi gelecek dedi. Ev bir doldu 25 kişi hahaha :)) Şok olduk. Yemekler zor yetişti. Kurabiye yapmıştım herkes çok beğendi tarif istendi ama komik olan tarafı akşam baktım bir malzemeyi eksik katmışım meğerse Hiç çaktırmıyorum:))) Bu da benim tarifim nihahaha

Moralini bozma canım bazen testler yanlış olabiliyormuş yüksek riskli çıkan bir çok hamilenin çocuğunun sağlıklı doğduğunu duydum ben..inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız bebeklerimizi

Hayırdır Can'ım ne oldu, neden gidiyprsun

Yok yok ben açıklama gereği duydum sadece,, hani burada nasıl olsa kimse kimseyi tanımıyor diye herşeyi paylaşıyoruz ya, o da yanlış anlaşılmasın diye :) ben hiiiç alınmam öyle şeylere yani :) biz de seni seviyoruz wala, tanışmadan da bağ kurulabiliyor demek ki :)))

Benim de yüksek riskli canım. Doktorum direk amniosentez önerdi. Ben de direk doktorumu değiştirdim :) zaten güvenimi sarsmıştı. Bu doktorum amniosentez olmaz, düşük riski var ve büyük ihtimalle öyle bişey Yok dedi bu yüzden bu risk alınmaz dedi. Çok kafama takıyorum diyorsan nifty yaptır dedi. O an cesaret edemedim. Ya kötü sonuç çıkarsa diye. Kaldı ki öyle de olsa aldırmayacağım için akışına bıraktım. Bence sen de öyle yap. İnternette araştırma yaparsan bu testi riskli çıkıp amniosentezi veya nifty si de pozitif çıkan 1 kişi bile görmedim. Tarama testleri senin bebeğinden alınan bi kan su vs. İle yapılmıyor. Olabiliritesi var deniyor. Bu değerlerde 50 kadın varmış da birinin bebeği down sendromlu doğmuş da bilmem ne.. çok büyük saçmalık. Ki öyle bile olsa Rabbimden gelen başım gözüm üstüne kusur aramak haddim değil dedim ve unuttum o testi. Sadece ikili yaptırdım ben bence sende böyle yap. Yoksa geçmez bu 4 ay. 2lisi 4lüsü amniosentezi dahi riskli çıkıp sağlıklı bebek doğuranlar var. Hiçbirşeyi Yok sapasağlam doğacak denilip engelli doğanlar var...Rabbimin işine kimse karışamaz. İnsan ister istemez bi şok yaşıyor evet. Ama çabuk toparlanmalı yolumuza bakmalıyız. Anneyiz biz. Bebeğimizi üzemeyiz diğmiiii

Yok ne demek :) ben alınmam hayatta öyle şeylere de belki bakış açınızda azcık fark yaratabilirim diye izah etmek istedim sadece kendi fikrimi :) bir de ben de her sene yoruldum yeter bi daha yok diyorum, sonra 3 ay önceden pasta seçmeye başlıyoruz :))))) bu arada Z zeynebim111 i merak ettim ben ya, hala ses yok, arada yazdı da kaçırdım mı acaba haberi olan var mı?

Haklısın, beklemek çok zor. Anneliğin yapısı bu galiba, endişe etmek. :)
Aynen öyle. Endişe etmek ve bitmeyen bir endişe... oğlum 4 yaşında hala gözünün içine bakıyorum öksürse moralim bozuluyor. Ateşli havale geçirdiği için hele ateşi çıkarsa yandık... resmen kafamı çevirmeden ona bakıp dua ediyorum iyileşene kadar. Uykuda titrer Ya ateşli çocuk öyle bişey olursa, resmen kan vücudumdan çekiliyor hissediyorum tansiyonum düşüyo direk. Annelik çok kutsal birşey başka hiç kimse ve hiç birşey için bu kadar yıpratmaz insan kendini.. annem ateşim çıktığında bana acı acı bakardı abartıyorsun derdim kadına. Çok evhamlısın... aynı onun gibiyim şu an :) Eminim boyum kadar olsa da o benim bebeğim olarak kalacak ve bu koruma içgüdüm hiç geçmeyecek

gunaydin herkese. ne zaman bahar gelicek ya

evet ben de okudum bisey mi kacirdim acaba diye ama bir tek o mesaj var.
iyisindir umarim Z zeynebim111

ahaha begenmisler ya bosver eline saglik ama eksik malzemeyi merak ettim :))

Aaa Doğumgünü en önemsediğim olaydır benim. A AysheDuru nın da dediği gibi oğlum hala bakıp heyecanlanıyor o resimlerine. Aynen dediğin gibi güzel bi mekan tutup çoook abartı bi doğumgünü yapmıştım :) mekan sahibi ablacım bu çocuğun sünnetine beni de davet eder misin nasıl olucak çok merak ediyorum demişti. :) Hiç pişman değilim Harika bi hatıra olarak kaldı o gün bize. Yine olsun yine yaparım çünkü ben seviyorum böyle kutlamaları. Başkası yapınca da seviyorum eğleniyorum. Hiç abartıldığını da düşünmedim bugüne kadar. Ya da gösteriş yapıldığını. İnsanlar mutlu günlerini bizimle paylaşıyor ve bizi en güzel şekilde ağırlamak için çaba sarfetmişler bu güzel bişey bence. Tercih meselesi tabi.. ama çocuğun resimlerinin basılı olduğu veya keçe kokulu taş vs süsler dağıtılmasına bende karşıyım. Çünkü ben mesela evde öyle gereksiz süsler püsler tutamam haliyle çöpe atıyorum yazık oluyor. Çok ısrar edilmediyse almamaya gayret ediyorum çaktırmadan. Yani çok yakınlarımız dışında çocuğumun resimlerinin sağda solda dolaşması çöpe atılması vs rahatsız ediyo beni. Ben oğlumda çikolata tercih ettim bebek süsü vardı üstünde yediler attılar oh mis :)
Baby shower yapmayı da düşünmüyorum. Bizde bebek doğmadan kutlama yapılmaz evhamlı insanlarız biz :)) yurtdışında yapılma amacı vs bi derece güzel ama bize gelirken saçma gereksiz bi kutlamaya dönüşmüş. Bu yüzden gereksiz görüyorum. Mevlüt yapıcaz zaten enerjimizi ona bırakalım bence. Aynı işlevi görüyor ve zamanlaması çok daha iyi kutlama için :) herkesin kendi fikri tabi heves eden varsa yaptırsın içinde kalmasın.

gunaydin herkese. ne zaman bahar gelicek ya

evet ben de okudum bisey mi kacirdim acaba diye ama bir tek o mesaj var.
iyisindir umarim Z zeynebim111

ahaha begenmisler ya bosver eline saglik ama eksik malzemeyi merak ettim :))
Hamuruna şeker katmayı unutmuştum:)))) Pudra şekeri eksik olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…