2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Evet babyshower olayı annenin kendi organize ettiği bir şeye dönüştü bizde zaten. Normalde anne hiçbir şeye karışmıyor, arkadaşları hazırlıyor. Bir de gerçekten Allah korusun sonrasında acı bir hatıraya da dönüşebilir. Doğmamış çocuğa don biçmek denir ya hani :))) ben de ilkinde kuş yuvalarında yumurta şeklinde sabun dağıtmıştım, ikincide unuttum son anda kavanozda şeker dağıttık. Üçüncüde de Rapunzel temalıydı, çizgi filmde hep resim yapıyor rapunzel diye küçük resim defteri ve suluboya dağıttık çocuklara :) boncuğum öğrensin istiyorum biraz da hediye vermeyi,,, hem de diğer çocuklar da mutlu olsun... bu sene artık iyice aklı erdiği için MyGym de yapacağım yalnız, aklınızda olsun, bir kere izledim de müthiş eğleniyor çocuklar :)

Eklentiler

• IMG_1621.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_1622.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 55
Ahahaa bana da çok oluyo o :)) geçen arkadaşım eşşeği dinliyorduk oğlumla. Bi yandan da eşlik ediyoduk Bi başladım ağlamaya :) çocuk şok oldu yazık.. köyünden ayrı kalan Barış Manço o an çok acıklı geldi. Komik ama gerçek yapıcak bişey yok.
Dün de TV izliyoruz. Bana masal anlatma diye bir film vardı. 300 spartalının bi sahnesini uyarlamışlar. Nasıl gülüyorum ama. Eşim de önce güldü eşlik etti ama sonra aşkım korkuyorum sus artık demeye başladı :) çılgınlar gibi güldüm ne vardıysa :) eşimin korkma sebebini sorduğumda ise daha fena güldüm:) oğlumda ben bilmem eşim bilir izliyorduk, ben yine böyle çılgınlar gibi gülerken tuvaletimi tutamadım ve rezilliğin daniskası bi durum yaşadım eşimin gözleri önü Kağan da en son böyle güldüğünde yaşadıklarımı hatırladım dediiiii bana ((
çok gülme o yüzden tavsiye etmiyorum ya da baktın iş çığırından çıkıyo wc de Gül :) çok var bu gibi durumlar yaşayan malesef :) ömür boyu utanç ve kra leke olarak taşırsın yoksa :) hele benimki gibi gülmeyi seven bi kocan varsa ömürlük malzeme verirsin adama:)

İşte böyle yararlı şeyler dağıtılınca hediyeleşmek güzeldir :) süper fikirler bunlar.

yaa noldu nedir bu yazı canım benim haber ver bize lütfen bişeymi oldu?

Tansiyon aleti almak istiyorum varmı tavsiye edeceğiniz bir marka koldan ölçer dijital istiyorum
MErhaba canım daha önce özel hastahanede kardiyoloji bölümünde çalıştım genelde doktor lar dijital braun veya omron marka koldan manşonlu tansiyon aletleri öneriyorlar bilektwn ölçerler çok sağlıklı değil

Zeynebim nedense eşiyle sorun yaşadı gibi bir his oldu içimde. Bebeğinin iyi olduğunu umuyorum. Öteki sorun da neyse bir an önce hallolur İnşaAllah. Şu an zaten çok duygusalız bahsettiğimiz gibi. Buna bağlı sıkıntılar yaşıyordu okuduğum kadarıyla. Umarım halledebilirler ve kalan aylarını mutlulukla geçirir..

Kızlar selamlar,

Geçmişi okudum şimdi.

Canım ne sorunun varsa bizlerle paylaşabilirsin, bizim seni anlayabileceğimizi düşünüyorum. Sen şimdi biraz bir başka şeylere odaklan, kafanı dinle, sonra ne zaman istersen bizlerle de paylaşabilirsin. Z zeynebim111

Bana da oyle geliyor... aslında burası bir cesit terapi gibi keske paylaşsaydi enazindan manevi olarak destek olmaya calisirdik. Umarım hersey yoluna girer

Evt en guzeli eski usul olcenler ama yaninda biri olmasi lazim olcen ve olcmeyi bilen :)

Bende koldan ölçer istiyorum canım teşekkürler

Cook ama çok zor gerçekten. Geçmiş olsun, tam da kelime anlamiyla gerçekten de geçmişte kalsın hepsi. Hepimizin bebekleri saglik ve sihhatle gelsinler insallah.
Saçma saçma psikolojileri sırasıyla yasadım bende , çevremdeki dostlar üzülüyorlar bana aciyorlar diyorsun. Eğlenceli bir şey yapıyorsun suçluluk hissediyorsun sağlıklı mantıklı düşünemiyor insan. Bütün aldığın eğitimlerin aksine en cahil kategorisinde takılmak mantıklı geliyor tuhaf bir şekilde. Bizim tedavi için kullandığımız ilaçların da hatiri sayılır katkısı oluyordu tabiki bunlarda. Ama bir süre sonra bir bakıyordum kendimle dalga geçer pozisyona gelmişim bende, işte bu şahane bir gelişme diyordum neyse burada güzel şeyler konuşarak, güzel bir dönemden sonra, gene güzel bir sonu beraber göreceğiz inşallah hepimiz. Yani sonuç olarak güzel olacak her şey

Tunaydin kızlar bende zeynenim111 merak ettim. umarim iyidir. ben 4. bebegim olmasina ragmen hareketleri cok az hissediyorum. her gebelikte farkli sanırım. kizimda 14. hafta hissetmistim. saglikli olsunlarda insallah. bizdede dogum gün leri abartilmadan aile arasinda kutlanir. kayinvaldem.kayinpederim. eltim. kaynim ve tabiiki cocuklar hepsi ayri ayri kutlaniyor ama sadece biraraya gelip yemek yiyoruz. maksat hatirlanip birlikte olmak. tabii ben artik azaltmak istiyorum yilin 12 ayi dogum gunu kutlamak yorucu:)) ama kizlar sürekli bilgisayrdan açıp izliyorlar coj hoalarina gidiyor. oflum dogunca sünnet hic düşünmüyorum. bebekken yaptırmak istitoeum ama bakalim kocis ne der.ayyy cok ko ustum

amin canım Allah razı olsun .Progestan 200 mg günde 3 tane içiyorum dr.um serklajla ilgili bir sey söylemedi .Siz hangi sehirde hangi dr.a gitmiştnz acaba ?

Ben de şimdi güldüm Allah iyiliğini versin canım

Buarada ayrıntılı için aramadigim yer kalmadı canakkalede kadın doğum.cocuk hastanesi var yapmıyor 18 mart üni hastanesi yapmıyor koskaca üni hastanesi nasıl ayrıntılı yapmaz şaşırdım kaldım özel hastane yapmıyor bandırma özel hastanesi yapıyor 300 + muayne dedi yahu arkadaş Ankara'ya perinatolaga gidicek 400 vericek kadın doğuma okadar para vermek saçma geldi bulunduğum ilçedeki doktora kaldım gibi şimdilik onada hiç gitmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…