Aaa Doğumgünü en önemsediğim olaydır benim. A AysheDuru nın da dediği gibi oğlum hala bakıp heyecanlanıyor o resimlerine. Aynen dediğin gibi güzel bi mekan tutup çoook abartı bi doğumgünü yapmıştım :) mekan sahibi ablacım bu çocuğun sünnetine beni de davet eder misin nasıl olucak çok merak ediyorum demişti. :) Hiç pişman değilim Harika bi hatıra olarak kaldı o gün bize. Yine olsun yine yaparım çünkü ben seviyorum böyle kutlamaları. Başkası yapınca da seviyorum eğleniyorum. Hiç abartıldığını da düşünmedim bugüne kadar. Ya da gösteriş yapıldığını. İnsanlar mutlu günlerini bizimle paylaşıyor ve bizi en güzel şekilde ağırlamak için çaba sarfetmişler bu güzel bişey bence. Tercih meselesi tabi.. ama çocuğun resimlerinin basılı olduğu veya keçe kokulu taş vs süsler dağıtılmasına bende karşıyım. Çünkü ben mesela evde öyle gereksiz süsler püsler tutamam haliyle çöpe atıyorum yazık oluyor. Çok ısrar edilmediyse almamaya gayret ediyorum çaktırmadan. Yani çok yakınlarımız dışında çocuğumun resimlerinin sağda solda dolaşması çöpe atılması vs rahatsız ediyo beni. Ben oğlumda çikolata tercih ettim bebek süsü vardı üstünde yediler attılar oh mis :)
Baby shower yapmayı da düşünmüyorum. Bizde bebek doğmadan kutlama yapılmaz evhamlı insanlarız biz :)) yurtdışında yapılma amacı vs bi derece güzel ama bize gelirken saçma gereksiz bi kutlamaya dönüşmüş. Bu yüzden gereksiz görüyorum. Mevlüt yapıcaz zaten enerjimizi ona bırakalım bence. Aynı işlevi görüyor ve zamanlaması çok daha iyi kutlama için :) herkesin kendi fikri tabi heves eden varsa yaptırsın içinde kalmasın.
Ahahaa bana da çok oluyo o :)) geçen arkadaşım eşşeği dinliyorduk oğlumla. Bi yandan da eşlik ediyoduk Bi başladım ağlamaya :) çocuk şok oldu yazık.. köyünden ayrı kalan Barış Manço o an çok acıklı geldi. Komik ama gerçek yapıcak bişey yok.haklisin canim. ben de seni opuyorum
A AysheDuru kirdiysam kusuruma bakma
hormonlar cidden bi garip. hamileligimin basindan beri surec tersine isliyor, millet duygusallasirken ben gulme krizlerine girmeye basladim. bu aksam yemekte esimle cok gulduk yine bi gulme krizine girdim. sonra bi baktim gulerken agliyorumsinirim bozuldu aglasam mi gulsem mi karar veremedim sustum
İşte böyle yararlı şeyler dağıtılınca hediyeleşmek güzeldir :) süper fikirler bunlar.Evet babyshower olayı annenin kendi organize ettiği bir şeye dönüştü bizde zaten. Normalde anne hiçbir şeye karışmıyor, arkadaşları hazırlıyor. Bir de gerçekten Allah korusun sonrasında acı bir hatıraya da dönüşebilir. Doğmamış çocuğa don biçmek denir ya hani :))) ben de ilkinde kuş yuvalarında yumurta şeklinde sabun dağıtmıştım, ikincide unuttum son anda kavanozda şeker dağıttık. Üçüncüde de Rapunzel temalıydı, çizgi filmde hep resim yapıyor rapunzel diye küçük resim defteri ve suluboya dağıttık çocuklara :) boncuğum öğrensin istiyorum biraz da hediye vermeyi,,, hem de diğer çocuklar da mutlu olsun... bu sene artık iyice aklı erdiği için MyGym de yapacağım yalnız, aklınızda olsun, bir kere izledim de müthiş eğleniyor çocuklar :)
Kızlar hepinize sağlıklı huzurlu gebelikler diliyorum. Ben aranızdan ayrılıyorum. Artık enerjimi umudumu herşeyimi kaybettim. Bu bebekten sonra dilerim rabbim olmayana verir. Hiç huzuru günler gecirmiyorum. Bundan sonrada böyle gider eminim. Dilerim benim yaşadıklarımı sizler yasamazsiniz. Hoşçakalın..
Omron cok iyi diye biliyorum. Ama ben sinbo marka bir tane edinmistim ucuz ama işimi goruyor 3 senedir kullaniyorum.Tansiyon aleti almak istiyorum varmı tavsiye edeceğiniz bir marka koldan ölçer dijital istiyorum
MErhaba canım daha önce özel hastahanede kardiyoloji bölümünde çalıştım genelde doktor lar dijital braun veya omron marka koldan manşonlu tansiyon aletleri öneriyorlar bilektwn ölçerler çok sağlıklı değilTansiyon aleti almak istiyorum varmı tavsiye edeceğiniz bir marka koldan ölçer dijital istiyorum
Bana da oyle geliyor... aslında burası bir cesit terapi gibi keske paylaşsaydi enazindan manevi olarak destek olmaya calisirdik. Umarım hersey yoluna girerZeynebim nedense eşiyle sorun yaşadı gibi bir his oldu içimde. Bebeğinin iyi olduğunu umuyorum. Öteki sorun da neyse bir an önce hallolur İnşaAllah. Şu an zaten çok duygusalız bahsettiğimiz gibi. Buna bağlı sıkıntılar yaşıyordu okuduğum kadarıyla. Umarım halledebilirler ve kalan aylarını mutlulukla geçirir..
Evt en guzeli eski usul olcenler ama yaninda biri olmasi lazim olcen ve olcmeyi bilen :)MErhaba canım daha önce özel hastahanede kardiyoloji bölümünde çalıştım genelde doktor lar dijital braun veya omron marka koldan manşonlu tansiyon aletleri öneriyorlar bilektwn ölçerler çok sağlıklı değil
Bende koldan ölçer istiyorum canım teşekkürlerMErhaba canım daha önce özel hastahanede kardiyoloji bölümünde çalıştım genelde doktor lar dijital braun veya omron marka koldan manşonlu tansiyon aletleri öneriyorlar bilektwn ölçerler çok sağlıklı değil
28 den 31 e 3. Hamilelik... 2 kayip... 3 yilim gitmis toplamda... artik bir ara kendimle dalga geciyordum 3 yildir hep hamileyim diye... yilimin 5 ay i hamilelikle geciyor...geri kalan 7 ayi kaybimi unutup vucudumu toparlayip tekrar hamile kalmakla geciyor diye... Allah im tekrar yasatmasin.
Koldan olcerlerinde dijitalleri var canım artık kola takılıyor ama bilekteki gibi makine olcuyorEvt en guzeli eski usul olcenler ama yaninda biri olmasi lazim olcen ve olcmeyi bilen :)
Canım hoşgeldin, aramıza katılan ikiz bebişlerimiz de hoşgelmiş. Sağlıklı bir gebelik ve Doğum dilerim :)
Koldan manşonlu olanlarda dijital canım yine kendin ölçebilirsin sorun olmuyorEvt en guzeli eski usul olcenler ama yaninda biri olmasi lazim olcen ve olcmeyi bilen :)
amin canım Allah razı olsun .Progestan 200 mg günde 3 tane içiyorum dr.um serklajla ilgili bir sey söylemedi .Siz hangi sehirde hangi dr.a gitmiştnz acaba ?Canim acilma maalesef biranda oluyor onlem amacli serkulaj a yanasmiyor mu dr un? Erkek cocuklar maalesef cabuk dusuyorlar ben iki oglumu kaybettim 4.5 aylik hamileyken 1 er sene arayla... simdi bir kiz bebek bekliyorum ve 12. Haftada serklaj oldum. Bol bol dinlen progestan al hergun sabah aksam Allah yardımcın olsun.
Ben de şimdi güldümAhahaa bana da çok oluyo o :)) geçen arkadaşım eşşeği dinliyorduk oğlumla. Bi yandan da eşlik ediyoduk Bi başladım ağlamaya :) çocuk şok oldu yazık.. köyünden ayrı kalan Barış Manço o an çok acıklı geldi. Komik ama gerçek yapıcak bişey yok.
Dün de TV izliyoruz. Bana masal anlatma diye bir film vardı. 300 spartalının bi sahnesini uyarlamışlar. Nasıl gülüyorum ama. Eşim de önce güldü eşlik etti ama sonra aşkım korkuyorum sus artık demeye başladı :) çılgınlar gibi güldüm ne vardıysa :) eşimin korkma sebebini sorduğumda ise daha fena güldüm:) oğlumda ben bilmem eşim bilir izliyorduk, ben yine böyle çılgınlar gibi gülerken tuvaletimi tutamadım ve rezilliğin daniskası bi durum yaşadım eşimin gözleri önü Kağan da en son böyle güldüğünde yaşadıklarımı hatırladım dediiiii bana((
çok gülme o yüzden tavsiye etmiyorumya da baktın iş çığırından çıkıyo wc de Gül :) çok var bu gibi durumlar yaşayan malesef :) ömür boyu utanç ve kra leke olarak taşırsın yoksa :) hele benimki gibi gülmeyi seven bi kocan varsa ömürlük malzeme verirsin adama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?