2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
amin canım Allah razı olsun .Progestan 200 mg günde 3 tane içiyorum dr.um serklajla ilgili bir sey söylemedi .Siz hangi sehirde hangi dr.a gitmiştnz acaba ?
Canım benim dr um academic hospital ertan özen istanbul. Onceden gittigim drlar hep yanlış yonlendirdiler maalesef. Aslinda ikinci hamileligimde 2 perinatolog ve ertan bey e devam ediyordum. Ertan bey hep bu yetmezlik uzerinde durdu ama perinatologlara guvenmeyi tercih ettim en buyuk hatam da bu oldu maalesef halbuki yanlizca ertan bey e devam etsem 2. Kaybim hic yasanmayabilirdi nasip kismet yapacak birsey yok.

Goruntuleme merkezlerine de bir sorup fiyat alın bence. Radyologlar da ayrintili yapiyor cunku

4 boyutlu için kadıköy sonomed den fiyat aldim. 550 tl allianzlilara 186 tl arkadaslar bilginiz olsun.

Allahım inş hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kızçeni almayi nasip etsin canım yaşayan bilir bn 4.5 aydr hamileliğimde hep korkuyla geçirdim Bursadayım bn 2.dktrumuz şimdilik çok memnunuz ikiz gebelikmiş aslında ama ilk dr. anlamamiş kanamayla ilki düstü die tahmin ediyor.2.dr.um 2.kanamamda hstnede renkli ultrason cekildi ve ordaki dr. yaşamaz burda büyümez düscek dedi 2 ayda dr.umda yardimiyla anca psikolojim düzeldi .2 hafta önce gttgmzde braz yukarı ckmiş çok şükür oğlumuz ama hala tehlike var dedi.Öğretmen olduğum icin okula 1 gün gdip 1 gün yatiyorum evde ama aşşağıda bnm gbi taşıyan varsa onların dr.ları ne dedi die braz da umut olur die burdan yazdım . oģlumu sağlıkla kucağıma alabilirim inş dua edin lütfen bizede .

Bence hiç bir sıkıntı olmayacak ama kalan günlerimizi daha huzurlu geçirecegiz işallah benimde 14 haftam aynı tarihlerde gözüküyor dogum ama ben sezeryan olucagımdan daha erken olur sanırım :)
Selamlar Canım,
Test sonucum nihayet geldi ve düşük risk çıktı.Çok sevinçliyiz ,tedirginliğim gitti.
Sonucu ekleyecektim ama kabul etmedi ,başaramadım.
Umarım senin sonucunda güzeldir.
24 Mart'ta doktor kontrolüm var ve 4 lü test yaptıracağım ve cinsiyetimiz kesinleşecek.
Bende son gelişmeler pek keyifli

Kızlar 4 lu tarama testı ıle detaylı ultrason aynı sey degıl dı mı? halk arasıda herkes bısey soyluyo ya kafam karıstı gerci ben taramaları 2 lıyı 3 luyu yaptırmadım ama detaylı ultrason yaptırmak ıstıyorum.

P pinarnaz17 canım ikili test yapmışmıydın? Sonucu nasıl çıkmıştı merak ettim doktor bende 4lü test istemedi de. Bir de tsh değeri yüksek olan sen miydin? Benim ki hala yüksek de

Çok sevindim canım, umarım tüm üyeler böyle güzel sonuçlarla dönerler. Tedirginliği bitmeyen bir hamilelik süreciymiş, hiç hayal ettiğim gibi laylaylom gitmiyor wallahi. Ama böyle güzel haberler almak mutlu ediyor. Darısı tüm bekleyenlerin başına

moral çok önemli bana kalırssa benimde hamileliğim yatarak geçti. ve oğlum hep aşağıdaydı hatta son zamanlara doğru nerdeyse çıkacak gibi bacak aramda hissettim ve doğum kanalında dedi doktor ona rağmen 37+0 da doğum yaotım sağlıkla kucakladım çok şükü bin şükür. Ama okadar aşağıdaydı ki bebek her gün sürekli doğacak diye beklediğim günleri biliyorum ama ben 20. hafta itibariyle sürekli yattım tuvalet banyo ve son haftalarda haftada 1 gün dışarda yemek harici. İnşallah sende sağlıkla vaktinde zamanında doğum yaparsın. Allah sabır versin. bol bol dua et.

Kızlar selam aklıma gelmişken yazayım dedim. Artık devlet hastanelerinde sadec ortopedi bölümü d vitamini testi yapabiliyormuş. En son dahiliyeye gitmiştim test için, doktor öyle dedi. Bilginiz olsun.

Selam kizlar, doktordan geldim ama sonuc degismedi hepsi biyopsi olmam gerektigini soyluyor 20. Haftaya kadar karar vermem gerektigini daha sonrasinda hicbirsey yapamayacaklarini riskimin cok yuksek oldugunu ve hicbir hastanenin beni takip etmek istemeyecegini soylediler. Biyopsiden cikan sonuca gore ilac vericekler ve boylece son haftama kadar gidebilecegime soylediler. Sali gunu gidicem capaya mecburen biyopsi olmaya karar verdim. Insallah hersey iyi olur kizlar dualarinizi eksik etmeyin. Buarada biyopsinin bebegime zarar vermiyecegini soylediler cumartesi kadin dogumcuma da sorucam insallah o da sikinti olmaz derde rahat rahat girerim biyopsiye o degilde ben dogumda oglumu nasil birakicam diye dusunurken simdi en az iki gece yine birakmam gerekicek cok zorr kizlarr kendimi hic dusunmuyorum sadece cocuklarim iyi olsun anne olmak gercekten cok zor bir kez daha anladim. Allah hepimize once saglik versin insallah opuyorum hepinizi cumartesi yazsrim yine kizimizi gordukten sonra

Dualarım seninle Rabbim feraha çıkarsın seni güzel haberler ver bize inşallah

İnşallah sonuçların temiz çıkar canım kalbini ferah tut

A
Allah sizden razi olsun böle anılarınızı duyunca bna moral oluyor yoksa çevremdeki fazla çok bilmis insanlar moralimi bozuyor inş Rabbim bna da bbgimi sağlikla shhtla kucagima almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…