2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım heyet raporu alabilirsin aslında inan hersey olacagina varıyor icecek suyu yiyecek ekmegi varsa iki tasin arasinda olsa dogar merak etme. Icini ferah tut Allah yardimcin olsun.

Kızlar bı görüntüleme merkezi buldum radyoloji uzmanı yapıyormuş ayrıntılı yanliz radyolog bakıp elimize kağıdı tutuşturup gonderirmi yoksa yorum yaparmı kemiği kalbi gibi sonuçta kağıt verip gondericekse bı anlamı yok benim için kime gsterivem ben onu

Ikinci duzey ileri tarama testi esittir 4 boyutlu ultrason demek 4 lu tarama baska birsey oluyor. Benim dr um 3 lu ve 4 luye gerek duymadi mesela.

Canım heyet raporu alabilirsin aslında inan hersey olacagina varıyor icecek suyu yiyecek ekmegi varsa iki tasin arasinda olsa dogar merak etme. Icini ferah tut Allah yardimcin olsun.
20 gün aldım zaten ama okullar kapanana kadar çalismak zorundayım inş sağlikla alırım bbgmi kucagima

Ben radyologa yaptiriyorum cnm cd resim rapor vb hepsi verilecek tek tek anlatilacak. Ama gittigin yere bir sor istersen.

Cnm insallah biyopsi sonucun iyi cıkar..Dualarımız seninle... Moralini de yüksek tut...Herseyin en iyisi neyse o olsun senin için ,sizin için...

balbocegim2 hic korkma biliyorsun ben de operasyon gecirdim. Hicbirseycik olmaz bebisine. Insallah temiz sonuclarin cikar. Verilen.ilaclari da harfiyen kullan ameliyat sonrasi en dikkat edecegin sey enfeksiyon bu sebeple antibiyotigini fln ihmal etmeyeceksin.

Kendimi orguye vurdum. Geçmeyen zamanlar geçiyor, kafamı dağıtıyorum. Tavsiye ederim aslında güzel bir terapi. Ayrıca el emeği şeylere bayılıyorum:)
Eline sağlık canım güle güle giysin minnak

Canım çok geçmiş olsun ama şöyle düşün son aylara kadar gitme umudun var öyle ya da böyle bebeğini sağlıkla kucağına aldığında çektiğin tüm sıkıntılar uçup gidecek..

Allah yardımcın olsun canım. Güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle..

Amin canım ,çok teşekkür ederim.Evet tüm bekleyenlerin darısı başına herkesin yüzü bir an önce gülsün.
Haklısın hamilelik başlı başına çok meşakkatli bir süreçmiş.
Sende lütfen kendi çok yıpratma ,herşey güzel olacak ve meleklerimizi sağlıcakla kucağımıza alacağız

Kendimi orguye vurdum. Geçmeyen zamanlar geçiyor, kafamı dağıtıyorum. Tavsiye ederim aslında güzel bir terapi. Ayrıca el emeği şeylere bayılıyorum:)
Harika gözüküyor,ellerinize sağlık iyi günlerde kul
Çok geçmiş olsun.En kısa zamanda yüzünüzü güldürecek haberler alırsın canım inşallah dualarımız seninle

Bu emzik nasıl sizce? Birde rengi erkek bebek için uygun mu? Benim çok hoşuma gitti ama fikrinizi almak istedim

Eklentiler

• Screenshot_2017-03-16-16-53-54.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 43
Arkadaşlar,
Aranızda 4 lü test yaptıran var mı?Ücret bilgisi paylaşırsa sevinirim.

CANım çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah herşey yolunda gider dualarımız seninle

İyiki burası var kafamdaki bütün sorulara hep cevap buldum 2007de iyiki üye olmuşum dedigim tek site herkes birbirini tanimadan tek amaçları yardımcı olmak için çabalıyor atrafimda pek insan yok maalesef kimseye bişey soramiyorum sorduklarimda morelimi bozuyor yedi kat el tanıdıktan daha iyidir derler ya aynen öyle

eline saglik gule gule giysin minnak :)

allah yardimcin olsun canim insallah iyi haberler alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…