2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Dualarımız senınle. En kısa zamanda ıyı haberlerını alalım ınsallah.hersey yoluna gırecek

Cnm dua ederiz tabiki inşallah sonucun iyi çıkar rabbim yardimcin olsun

balbocegim2 Dualarımız seninle. İnşallah ilaçla dedikleri gibi son haftaları görüp bebegini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah. Sakın üzülüp moralini bozma. Bu gibi durumlarda moral bozmak durumun kotulesmesinden başka işe yaramıyor. Sen en iyi umuda tutunup pozitif ol. Allah sana inşallah bebeğini bağışlasın.

Bu emzik nasıl sizce? Birde rengi erkek bebek için uygun mu? Benim çok hoşuma gitti ama fikrinizi almak istedim
Avent in emzikleri daha iyi oluyor bir de 6 ay kadar silikon uclu olani sonra kaucuk olani kullanmak lazımmiş. Avent emzikleri bir de kendinden kapaklı onun disinda avent soothie lerden de memnunlar. Bir de oioi uykucu kuzucuk var o da 6 aydan sonra kullaniliyor. Buradan duydugumsa bebegin bazen istedigi emzigi kendi sectiğiymis avent almayip nuk u begeniyormuş mesela.

Eklentiler

• images (5).webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 42
  • e686457e2cfe406d8868c9615bc3c62f.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 39
  • images (6).webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 43
Evet benim kızım almadı mesela bu tarz olanları damaklı emzik emdi birde kauçuk emzik çok kullanışsız en ufak kıyafete yastığa deysin ne var ne yok topluyor üstüne birde kaynatma işlemi yapınca deforme oluyor yapış yapış bir hal alıyor bana pek sağlıklı gelmedi biz hep silikon kullandik

Evet kauçuk emzik kullanmanın sıkıntılı olduğunu duymuştum bence. Hijyen problemi oluyormuş.

Benim kızda damaklı kauçuk nuk emdi sadece daha sık değiştiriyorduk emziği sıkıntı olmadı hiç

Benim kızda damaklı kauçuk nuk emdi sadece daha sık değiştiriyorduk emziği sıkıntı olmadı hiç
Kauçuk emiyorsa sık değiştirmek en mantiklisi başka türlü sağlıksız oluyor gibi geldi bana ben hiç memnun kalmamistim ağzından düşüyor mesela carsafdaki tüyler yapışıyor nasıl bir yapısı varsa illa yıkamak gerekiyor çıkmıyor silikonda aynı sıkıntıyı yasamamistik

Bu ayıcıklı Avent emzik vardı benim de aklımda. Ama birkaç olumsuz yorumunu okudum arka tarafı biraz ağır olduğu için bebeğin ağzında durmuyormus falan diye o yüzden alternatif arayışına girdim ben de. Oğlumda da çok bir sürü kaliteli emzik aldım gitti wee baby emzik tuttu :)

Kuzu olan iyiymiş fil ve ayi agir

Ahh kızlar benim büyük kızım hixbir memeyi kabul etmemisti günlerce agladi gaz sebebiyle sonunda bilsigin dandik bakkal memesini emip susmustu:) tam 2 sene emdi ve kardesi dogunca biraktirdik ancak büyük yuvarlak emdigi icin damaklar biraz öne büyüdü( ortanca kızimda hiç vermedik cok rahatti. küçük kizimda kesinlikle ne emzik ne biberon 3 ay ugrastik istemedi inatçı keçi. bakalim 4. cü ne yapacak bende cok severim kelebek li emzikleri bebekte hem uyuturken kolaylik olur bu sefer azimle denicem ama hayirlisi bakalım. yani yuvarlagi pek tercih etmeyin damakli daha iyi sanirim

Damakli ile yuvarlak arasındaki fark nedir ? Google görsellere baktım ama anlamadım hiç

Hastanede ilk gün tutarsa tutuyor bence doktor vermeyin demişti bize biz yine dinlemedik verdik arada. :)

Biz sarilik icin 1 gün yattik hemşire hic sormadan emzik vermis ama benim kızım inatya diger bebekler cok cok emerken o istememis atmış ()) yuvarlak olan emzik agzin tam ortasında ve daha sert bence damakli agiz sekline daha uygun olabilir diye düşünüyorum. meme ucu gibi sekil almasi daha kolay bebek icin. kızım en büyük boy yuvarlagi emiyordu kocaman :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…