Canım ya yazarım sorun değil benim için. Sadece size rahatsızlık vermek istemiyorum. Kimseye de bahsetmedim, doktor dahil. Baştan söyliyim okumak istemeyen okumasın, çünkü biraz hassas bir şey direk geçin bence.
Sabah iç çamaşırımda bazı lekeler gördüm, beni çok kötü etkiledi. Çünkü ben geçen yaz düşük yaptım ve aynı o şekilde başladı. 10-15 dakika tuvallette ağladım falan. Kötü şeyleri hatırlattı. Ama daha sonra fark ettim ki benim düşündüğüm gibi kan değil. Bu arada bebek hareketlerini hissetmemem de etkiledi. Bu decavit'in yan etkilerinde bağırsak hastalıkları yazıyor. Çok detay vermek istemiyorum. Onunla alakalı bir şey olabilir. Ama hiçbir şey yapmadım. Eşim, doktor dahil yaşadığımı kimseye söylemedim. Söylicek de gücüm yok. Biliyorum en azından doktora söylemem gerek ama çok moralim bozuk yapamıyorum. Olay genel hatlarıyla bu.
Kızlar bugun kan sonuclarımı gosterdim doktora kanım cok dusuk hem ilac hemde haftada bir igne yaptrcam 9 cikti kalsiyum vitaminlerm de baya düsuk bir suru ilac oldu
kızlar bende hamileliğin başından beri bitmek bilmeyen bir akıntı var genelde renksiz bazen sarı oluyor , hergün geçer diye bekliyorum ama yok 1 gün bile geçmedi.Doktoruma söylemiştim kaşıntı koku yoksa sorun yok demişti ama sürekli devam ediyor ve bugünlerde daha fazla ve su gibi hergün günlük ped kullanmak zorundayım böyle bi sorun yaşayan var mı aranızda
evet canım akıntı hep var bende de, doktorunun dediğini benim doktorum da söyledi. o yüzden çok da önemsemiyorum, bol su içmeye özen göster bence, kaşıntı yanma falan yoksa böyle devam edicez sanırım.
Kızlar ben şimdi çıktım kontrolden. İçeride küçük bi kasılma var onun için ağrın oluyor dedi. Bi süre devam edebilirmiş dinlenicem. Bu arada iki aydır kız demişti kesin erkek dedi cinsiyete. Şoktayım bir oğluşum vardı alışmıştık kız fikrine. Neyse hayırlısı olsun. Bu arada yarınki yolculukta yasak gidemiyorum. Ama genel olarak durum iyi bi sorun yok.
Dün yanlışlıkla 2 tane decavit içmişim, onun yan etkilerini yaşadım dün gece. Vücüdumda bazı değişiklikler oldu, bazılarını buraya yazamam. Bugün de hiç bebek hareketi hissetmiyorum, çok kötüyüm. Normalde sabahları hareketli olurdu, bu sabah hiçbir şey olmadı. Dünden beri bazı değişiklikler var. Doktoru bile arayıp soramıyorum. Çok kötü oldum.
bence stres yapma güzelim, doktoruna ulaş ve sor, ayrıca bebeği de heran hissetmeyebilirsin zaten, o konuda endişelenme bile, kafana takıldı diye öyle hissediyor olabilirsin.
en iyisi doktoruna danış..
Kızlar ben şimdi çıktım kontrolden. İçeride küçük bi kasılma var onun için ağrın oluyor dedi. Bi süre devam edebilirmiş dinlenicem. Bu arada iki aydır kız demişti kesin erkek dedi cinsiyete. Şoktayım bir oğluşum vardı alışmıştık kız fikrine. Neyse hayırlısı olsun. Bu arada yarınki yolculukta yasak gidemiyorum. Ama genel olarak durum iyi bi sorun yok.
Canım doktoruma sormak isterim ama soramam. Direk yüzyüze sormam lazım, asistanı çıkarıp. Ya zor bi durum. Çok kötüyüm, zaten konuşacak durumda değilim. Bir de başka sıkıntılarım da oldu üst üste geldi.
canım benim kendini çok kötü hissetmişsin sen, bu kadar yıpratma lütfen, ben hiç bir ilacın bu kadar kısa sürede çok kötü bir etki yapacağını düşünmüyorum. ama madem bu kadar etkilendin, çık hemen doktoruna git derim ben.. nolur üzme kendini. kafan rahat etsin, git görün konuş..
evet bi sağa bi sola çeviriyorsunuz,, ama zaten şöyle birşey var, sadece düz kafa için değil kusmuğunu tükürüğünü vs yutmaması için, yani boğulma olayını engellemek için de uyurken öyle yatırmak lazım. yani her halikarda hafif yan yatması daha sağlıklı. o yüzden @drucilla dediği gibi bence de çok acelesi yok
aynen ben de onu soracaktım, genelde bebeğin yan yatması uygun olur diye biliyorum, kusmuğu o zaman etkilemez kussa bile. yan yatma yastıkları yaz onlardan almak faydalı.
Bu arada doktordan döndüm. Kız gibi ama emin değilim dedi. Periontologa yolladı randevu için. Periontolog da baktı ama cinsiyet söylemedi. Sadece sattan 1 hafta önde dedi. Yani 18 haftalık aslinda:) Ayrıntılı ultrason randevusu aldım. 4 Nisan saat 10. Ayrıca 3lu test yapıldı. Biraz gerildim açıkçası bir şey çıkmaz umarım. Pazartesi sonuçları alacağız. Bu günlük maceramız bu kadar.
İyi akşamlar kızlar sanki her gün birbirinin aynısı heyecanımı kaybediyorum sanki yapacak hiçbir şey bulamıyorum sıkılıyorum havalar sa kötü burada kar yağıyor
Hayirli olsun oglunuz bizimde yarin kontrolumuz var doktoe 13 haftada kiz gibi demisti bizimde degisirmi diye merak ediyorum acikcasi. Size nasil kiz dedi bacak arasini gormusmiydu acaba bi kizim var dunyalar tatlisi bakalim bu ne olacak hayirlisi artik
İyi akşamlar kızlar sanki her gün birbirinin aynısı heyecanımı kaybediyorum sanki yapacak hiçbir şey bulamıyorum sıkılıyorum havalar sa kötü burada kar yağıyor
bende bazen çok mutlu hissediyorum bazen çok mutsuz. hiç mi ortası olmaz anlamıyorum. hormonlarla başımız dertte. havalar da etkiliyor tabi güneşi görsek eve girmeyiz de bir süre böyle bunalım geçecek galiba. sıkma canım sende kendini.
Teşekkürler:) İnşallah bi sıkıntı cikmayacaktir ama insan bi geriliyor. Zaten hamilelik baya endişeli bir sürecmis genel olarak :) Bu testler de bölüm sonu canavarı adeta:)))
Evde misin canım? Arada dışarı çıkıp yürüsen? Bizim buralar da çok soğuk ama yine de yürüyüş yapıyorum. Bir kaç bir şey alıp dönüyorum akşam yemeği icin. Hem de açılmış hava almış oluyor insan:) Sonra gelip yemek yapıyorum. Geciyor bir şekilde vakit.
Hayirli olsun oglunuz bizimde yarin kontrolumuz var doktoe 13 haftada kiz gibi demisti bizimde degisirmi diye merak ediyorum acikcasi. Size nasil kiz dedi bacak arasini gormusmiydu acaba bi kizim var dunyalar tatlisi bakalim bu ne olacak hayirlisi artik
bende bazen çok mutlu hissediyorum bazen çok mutsuz. hiç mi ortası olmaz anlamıyorum. hormonlarla başımız dertte. havalar da etkiliyor tabi güneşi görsek eve girmeyiz de bir süre böyle bunalım geçecek galiba. sıkma canım sende kendini.