2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım çalışıyorum yarım gün sonra eve g yat derken saat 4 5 oluyor burda hava erken kararıyor birde soğuk olduğu için çok Bayır olduğu için kendime yük gibi geliyor çıkmak sanırım çok boşluktan kaynaklaniyor benimki

Ben de boşum ayni senin gibi :) Canını çok sıkma. Orgu filan or, bebek eşyası bak, kitap oku. Quiet book diye bir şey var. Bu aralar ona bakıyorum. Bebeğe ilk hediyem olacak kendimce :) İnternette bi araştır istersen bunu. Hoşuna gider belki.

Canım ben de bursadayım jimer özlüce deniz güleryüz çakmak a gidiyorum doğal doğum yanlısı bir doktor çok memnunum

Hayırlı olsun:) insallah pazartesi de güzel haberleri alırsın ☺☺

Hayırlı olsun ogluşun:) bol bol dinlen,yorma kendini...

yani esarp boyutunda muhtemelen benim baktiklarim da oyleydi. tekliyse pahaliymis o zaman. kafa duzlesmesi konusunda tecrubeli annelerden cevap bekliyoruz :))
Merhaba ben ikinci bebeğime hamileyim reflü yastığına hiç ihtiyaç duymadım ama bebekte sürekli kusme ve reflü problemş varsa bence o zaman karar verilip alınabşlşr önceden alınması gereken elzem birşey değil kafa düzleşmesinş önlemek te bebeğin sürekli yatış pozisyonunu değiştirmek sağa sola düz bu şekilde değişik pozisyonlarda yatırmak

Bakayim bi canım çok sağol :) şimdi benim ki dışarıda ona dert yandım geleyim çıkalım biraz dedi yalnız beni görsen sıkılıyorum diye telefonda söylerken bile ağladım :)

Hayırlı olsun:) insallah pazartesi de güzel haberleri alırsın ☺☺
Teşekkür ederiz inşallah:)
Bakayim bi canım çok sağol :) şimdi benim ki dışarıda ona dert yandım geleyim çıkalım biraz dedi yalnız beni görsen sıkılıyorum diye telefonda söylerken bile ağladım :)
Ahhhhh şu ağlamalar yok mu... Sulu göz olduk hepimiz :)))

amin ins Allah razı olsun .Songül Yapıcı dr.m

Sonunda girebildim foruma geçmişi okudum cinsiyet öğrenenler ve değişen ler olmuş valla bende endişelendim şimdi hayır cinsiyet ayirmam ama iki kizim olsun istemisimdir hep doktor kız deyince çok sevindik biz ailece bebek arabasını pembe aldık :)) erkek derse ufak çaplı bir şok yaşarız sanırım

Canım ben de bursadayım jimer özlüce deniz güleryüz çakmak a gidiyorum doğal doğum yanlısı bir doktor çok memnunum
Bizim dr.mzda rentıptan geçme ceylan hastanesinde bnde çok memnunum canım şimdilik inş böle devam ederiz Sizin muayene ve doğum ücretleri ne kadar hastanenizde ?

Bizim dr.mzda rentıptan geçme ceylan hastanesinde bnde çok memnunum canım şimdilik inş böle devam ederiz Sizin muayene ve doğum ücretleri ne kadar hastanenizde ?
Canım muayene ücreti 150 tl biz ücretli muayene oluyoruz sgk lıkarada 100 tl doğum sanırım 4500 civarı henüz konuşmadık

Bugün bilgisayardan açarken de hata veriyor sıklıkla forum, bir sorun var sanırım server'da.

Güncelleme falan yaptılar heralde, düzelmiş şükür :)

Ağrı sızı yoksa korkmayın bence,, aşağı yukarı tahmin ettiğim gibi olmuş,, bol su kesin :)))

Teşekkürler :) bugün fazla bişey almadım :) takımlar uçmuş gerçekten, en pahalısı da bumperlar nedir sanki, çok abartı... Diktirince de astarı kendinden pahalıya gelebilir deerdeerlove diye bi hesap var instagramda, çok cici şeyler yapıyolar, oraya sorucam. Bi de yedek olarak havuzlu handan aziz bebe'ninkini almıştı eşim, o çok daha uygundu; 100-120 diye kalmış aklımda... fırsat olursa bir de oraya bakmak lazım.

Müslin de son resimdekini aldım ben. Uygun geldi fiyatı alayım da aklımdan çıksın dedim :)

Eklentiler

• IMG_1669.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_1671.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_1672.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_1674.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
Güle güle kullanin:) Çok cici olmuş rengi de. Ayıcıklı da güzelmiş ama :)

Kabızlık şişkinlik çekenler var mi arkadaşlar bol şu iciyorum ama bi kaç gündür mahvediyor..bugün de bi beze olustugunu farkettim dayanilmicak bi ağrısı yok ama ilk defa başıma geliyor ilerlemesin diye napmam lazim ki..biraz pis bi konu kusura bakmayın nolur

ben o hesaba gecen gun sordum 90x130 yatak icin bumperlar 250tl nevresim 125 tl yatak ortusu 125 tl fiyat verdi. fena fiyat vermedi aslinda mothercare ile kiyaslayinca. bide tum besigi dolasiyor bumper sadece basucunda degil. yatak ortusune falan zaten gerek yok heralde besik icinde kullanilan bisey degil.

gule gule kullan aldiklarini :)

canım sabahları özellikle ılık su iç kahvaltı sonrası da kuru kayısı tüket faydası oluyor geçmiş olsun

siskinlik bende de var ve sanirim hamilelik suresince devam ediyor. kabizlik icin gun kurusu (sari olanlar degil kahverengi olan tatli kayisi), kuru incir tavsiye ederim guzel calistiriyor :) beze derken nasil bisey zorlamaktan mi basur gibi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…