2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Çok saol canım. Aynen en azından bebeklerimiz için stresten uzak durmamız gerek. Havalar da biraz düzeldi, akşamları yürüyüşe başlamayı düşünüyorum artık. Hem spor endorfin salgılatıyor, bebeklerimize faydalı olur bence. Çok saol şans dileğin için canım. Hepimizin şansı bol olur inşallah.

la rosa Kpss nin beklediği den çok daha iyi olacağına Emin'im. Bende oğluma hamileyken karar vermiştim sadece onun için istemiştim ve çok uğurlu geldi bebeğim. Denemek için girdiğimde 64, oğlum karnımdayken girdiğimde 87 aldım ve atandım. Emin'im senin sonucunda çok iyi olucak..

Canım inşallah ya. Moral oldu yazdıkların :) Benimki de inşallah güzel geçer, oğlum ve bizim için hayırlısı neyse o olsun.

Maşallah çok güZel haberler geliyor :) darısı başımıza:)) çok heyecanlandım yaa, biran önce vakit gelsin.

Cinsiyet konusu netleşti mi canım?

E bizi niye buna inandirdilar
Zaten normal dogumdan korkuyorum ama kendimi telkin etmeye calisiyorum.

Doktorum bana 3 ana 3 ara ögün ye dedi. Ona uymaya calisiyorum. Hamilelikten once de disarida yemeyi sevmezdim,o yuzden yine oyle devam ediyorum. Midem de hassas oldugu icin her seyden yiyemiyorum.
Suyu 3 litre icmeye calisiyorum. Ilk 3 ay hic doymadim,surekli aciktim,normalde aksam 8den sonra bir sey yemem ama valla gece 10da bile ekmek arasi yapip yapip yedim Ama simdi o aclik gecti cok sukur.
Allah bize de insallah senin bebisin gibi bebis nasip etsin.

Kızlar ya. Biz 1-2 aydır isme Berk olarak karar vermiştik, baya da alışmıştık. Ama Berk'in İngilizce anlamı çok kötüymüş. Sözlükten bir bakayım dedim, bir sürü argo karşılık. Çok kötü oldu bu. Eşim de "Değiştirelim, ileride bu yüzden zor durumda kalmasın." diyor. Şimdi yeni isme nasıl alışıcaz.

Böyle Berk gibi tek heceli kısa ve modern isimler aklınıza gelirse paylaşabilir misiniz?

İnşallah canım
2 gündür sabah aç karna içiyorum sanki daha iyi geldi
Aslında önceki gebelik lerimde de aynı ilacı kullanmıştım ve hiçbir sorun yasamamistim bunda baya kötü oldum doktor tok karna da icebilirsin dedi
Neyse ben aç karna devam edeyim

Öğretmen arkadaslar malum doğum agustosa denk geliyor ve doğum öncesini aktaramiyoruz ne yapmayı planliyorsunuz ?
Bulunduğunuz illerde heyet raporu almak kolay mı? Çünkü heyet almadan normal rapor süresi yetmiyor
Birde para karşılığı heyet raporu veren hastaneler varmiş bilginiz var mı?
Ben eğer ilk dönemi raporla kapatabilirsem 2. Dönem ücretsiz izne ayrilmak istiyorum
Para durumunu ayarlayabilirsem

canım KPSS de büyük başarılar dilerim, çok güzel yapmışsın :)

Ray topigindeki arkadaslar da aynisini soyluyor cok zor geciyor ya hamileliklerimiz. Nazli niyazlilara sinir oluyorlar

İlk hamileliğimde sürekli yatan biri olarak bana görümcem aslında çalışmak çok daha zor evde yatmak gibi değil diye bir cümle kurmuştu. Ne diyeceğimi bilememiştim çünkü çektiğim o sıkıtıdan sonra kimse kimsenin halinden yaşamadan tam anlamıyla anlayamaz demiştim. Bu hamileliğimde de başından beri söylediğim tek şey sağlığım bebegim iyi olsun ben doğuma kadar çalışırım oldu.

Evet doktordan çıktık 16+6 haftalığız 180 gr olmuşuz. Veee kızımız geliyormuş çok çok sevindim. Bir oğlumuz var bir de kızım olsun çok istemiştim rabbim nasip edecek inşallah. Israrla sordum değişir mi kız mı kesin mi diye? Artık alışverişe başlarız artık. :) kucağımıZa aldığımız günleri de göstersin inşallah Rabbim şükürler olsun.

mrb kızlar haftasonundan beri giremedim misafirlerimi ağırladım pertim çıktı ve nazara geldik sanırım 2 tane nur topu gbi çıban çıktı akşamına yengem elbise almış bana hamile elbisesi biraz göbiş vardı oğlşta büyünce karnım çıktı iyice çok tatlı durdu ama dediğim gbi nazara geldik her ay katılamıyorum güne 3 çeşit kuralı var-MIŞ ben bilmiyordum bilsem o kadar yormazdım kendmi 6 çeşit yaptık kuzenmle güzel geçti ama yorgunlupu yetti
bebeişin harektlerini duymak istyorum nezamn duyarız kii 18.haftaya grdik hamdolsunnn

Amin canım İnşaAllah. Yemek yemeyen çocuk çok zor çünkü arkadaşlarımdan biliyorum. Psikolojisi bozulmuştu bi arkadaşımın kızı yemiyo diye. Pedagog muydu tam hatırlamıyorum biri demiş ki aç bırak o gelsin istesin. Kız diyo ki 1 bardak sütle akşam etti ve ağzına yemek adını almadı. Çok kötü bi durum. Anne çocuğu yediği kadar doyuyo çünkü
Normal Doğumdan kesinlikle korkma. Kötü bişey olsa ben yine normal ister miydim. duam yine normal Doğum yapabilmek. Önce sağlık sonra sağlıklı Doğum nasip etsin Rabbim. Hatıralarımızda acı bir hatıra olarak kalacak bir normal doğumdansa sezaryeni de tercih ederiz tabiki herşeyin hayırlısı o yüzden...

Mert de çok güzel. Hem de benziyor kolay alışırsın arda, Kağan, Alp benim favorilerimdi. Kağanı seçtim canım oğlumun ismi.

Mert de çok güzel. Hem de benziyor kolay alışırsın arda, Kağan, Alp benim favorilerimdi. Kağanı seçtim canım oğlumun ismi.

Canım Alp'le, Kaan kuzenlerimin adı, Mert'i de eşim istemiyor, ama bence üçü de çok güzel. Zor bir süreç bizi bekliyor anlaşılan. Böyle alıştıktan sonra zor oluyormuş.

Berke falan yapın Can'ım anlamı güzelse Berk e benzediği için alışmak daha kolay olur Aleyna nın hiç anlamı yok bildiğim Arapçada bağlaç

Berke falan yapın Can'ım anlamı güzelse Berk e benzediği için alışmak daha kolay olur Aleyna nın hiç anlamı yok bildiğim Arapçada bağlaç

Canım onu da düşündük ama onun da ilk 4 harfi olduğu için aynı anlama gelicek diye vazgeçtik. Alternatif bakıcaz artık :)

Kızlar sterilizasyon aleti Hakkı'nda ne düşünüyorsunuz ? Buharla çalışan veya mikrodalgada çalışanı varmış hangisi daha kullanışlıdır sizce? Emzikleri anladım da biberonların sadece emme kısmı mı yoksa alt kısmı da sterilize edilir mi, cam plastik farkı olur mu?

herkese merhabalar... ben size bir soru soracağım yine... krem kullanmama rağmen göbeğim pul pul kuruyup dökülmeye başladı böyle olanlar var mı acaba

ben varım ve bunu soracaktım ne zamandır iyi denk geldi yazmış olman sebebi nedir bilmiyorum cildiyeye gittim krem verdi iki tane kullanıyorum ama tam geçmedi yinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…