Çok sevindim iyi olmana... Kesinlikle onların bizim duygularımızı hissettigine inanıyorum o yüzden elimizden geldikce stressiz ve huzurlu olmalıyız :) hareketlerini hissetmeme konusu da zaman zaman değişiyor bazen duruyor bazen sıklıkla hareket ediyor,ileri de o hareketler uyutmayacak insallah biziiii :)
KPSS konusunda da basarılar diliyorum,ögretmenlik kadınlar için en iyi mesleklerden biri valla :) Bol şans...
la rosa Kpss nin beklediği den çok daha iyi olacağına Emin'im. Bende oğluma hamileyken karar vermiştim sadece onun için istemiştim ve çok uğurlu geldi bebeğim. Denemek için girdiğimde 64, oğlum karnımdayken girdiğimde 87 aldım ve atandım. Emin'im senin sonucunda çok iyi olucak..
Maşallah çok güZel haberler geliyor :) darısı başımıza:)) çok heyecanlandım yaa, biran önce vakit gelsin.Maasallah cnm cok guzel haberler :) aynen öyle bak gordun mü zaten hic ihtimal vermemistim esinle ilgili endiselerinebizimkide 387 gr cikti cumartesi yakın gidiyoruz. Kilo bizim icin 2 kat onemli biliyorsun riskli durumumuzdan cok sukur bidircigim da 10 gunluk bir depar atti insallah annesini uzmeyecek :)
Yok kilo sadece görsele zarar :) ben ilkinde 21 kilo almıştım normal Doğum yaptım kiloyla ilgili bi sıkıntım olmadı. Doktorum sen zayıfsın ye herşeyi diyodu. Son ay ye dedik de sen de abarttın ama 21 kilo nedir dedi gülüştük. Aynı istikamette devam ediyorum şu an 7 kilo aldımpişman değilim yine olsa yine yerdim hepsini rejim yapan arkadaşlarımın bebekleri hep yeme konusunda sıkıntılı ben de öyle olmasın diye kısmıyorum öyle inandım çünkü . Oğlum doğduğunda çocuk doktoru emme refleksini kontrol etmek için parmağını ağzına sokmuştu. Bu nasıl bi yenidoğan parmağımı yicekti diye espri yaptı yine aynı tür çocuk istediğim için yemeye aynen devam
İnşallah canımBen mustela kullanıyorum. Doktorum 3 krem içinden en çok bunu önerdi.
Bebe yağında çoğu markada paraben var deniyor, vazelin zaten petrolden yapılan bir ürün ben bebeğe uygulanmamalı diye düşünüyorum. Badem yağını da kaşlarım güçlensin diye kullanmıştım ben, tüylenme yapar diye düşünüyorum. Eğer yağ kullanacaksanız bence tüylenmeye etkisini bir araştırın, çatlamayayım derken bir de yok yere tüylenmek var işin ucunda
Kan ilacı aç karnına içilir. Hatta en güzeli sabah kalktıktan sonra içmek, en az yarım saat de üzerine bir şey yememek. Hatta bu çok bilinmiyor ama kalsiyum, demir emilimini azaltıyor. O yüzden demir eksikliği çekiyorsaniz ilaçtan sonra yarım saat süresince süt, yoğurt, peynir falan yemeyin. Ama C vitamini demir emilimini arttırır, o yüzden portakal, limon ya da kivi atarsanız ağzınıza kahvaltıdan önce demire destek olursunuz. Bir de demir arttıran et, kuru baklagil gibi yemeklerle yoğurt ve türevlerini tüketmemeye özen gösterin, demir açısından hiçbir işe yaramıyor çünkü yediğiniz yiyecek. Yanına bol limonlu yeşil salata öneriliyor Tabi midenizi yakmamaya da dikkat edin, bu aralar mideler hassas. Ben ömrüm boyunca defalarca kez kan ilacı kullandığım için püf noktaları biliyorum, ama ne yalan söyleyeyim hamileyken dikkat etmeye başladım.
Neyse genel bir uyarıdan sonra sorunuza geliyorum. Ferifer 100 mg kullanıyorum, günde bir kez. İlacı içtikten hemen sonra acil lavaboya sıkışıyorum ama sonra gün içinde bir etkisi olmuyor. Günde iki kez demir ilacı içmek kesinlikle etkiliyordur sisteminizi. Bağırsaklara acayip etki ediyor çünkü, eğer bu yaptığı etki sizi rahatsız etmiyorsa bir nevi iyi diyebilirim, çünkü hamilelikte kabız en büyük sorunlardan, ben ilacımı kabızı engelledi diye daha bir seviyorum kullanımı zor olsa daSancının nedeni de belki gaz olabilir, ilaçla bağlantılı bir sancı ben yaşamadım henüz bir şey diyemem o yüzden. Doktorunuza danışın bence, memnun kalmazsanız ilacınızı değiştirsin, sizin rahat etmeniz önemli bu dönemde, strese neden oluyorsa etkileri başka bir ilaç kullanmakta fayda var. Geçmiş olsun, sağlıkla rahatlıkla atlatalım şu dönemi inşallah
canım KPSS de büyük başarılar dilerim, çok güzel yapmışsın :)Canım benim çok saol :) Aynen canım, akşamları oturup eşimle sınavlara hazırlanıyoruz :) Onun da mesleki başka bir sınavı var, öğrenciler gibi olduk iyice :) Ama bir yandan da iyi oluyor dediğin gibi kafa dağılıyor.
Dediğin gibi hayatımızdan stres ve yorgunluğu azaltmamız lazım, doğum sonrası bebek karakterini bile etkiliyormuş.
Çok saol canım. Oğlumun kısmetine inanıyorum, inşallah hayırlısı olur.canım KPSS de büyük başarılar dilerim, çok güzel yapmışsın :)
Ray topigindeki arkadaslar da aynisini soyluyorcok zor geciyor ya hamileliklerimiz. Nazli niyazlilara sinir oluyorlar
Amin canım İnşaAllah. Yemek yemeyen çocuk çok zor çünkü arkadaşlarımdan biliyorum. Psikolojisi bozulmuştu bi arkadaşımın kızı yemiyo diye. Pedagog muydu tam hatırlamıyorum biri demiş ki aç bırak o gelsin istesin. Kız diyo ki 1 bardak sütle akşam etti ve ağzına yemek adını almadı. Çok kötü bi durum. Anne çocuğu yediği kadar doyuyo çünküE bizi niye buna inandirdilar
Zaten normal dogumdan korkuyorum ama kendimi telkin etmeye calisiyorum.
Doktorum bana 3 ana 3 ara ögün ye dedi. Ona uymaya calisiyorum. Hamilelikten once de disarida yemeyi sevmezdim,o yuzden yine oyle devam ediyorum. Midem de hassas oldugu icin her seyden yiyemiyorum.
Suyu 3 litre icmeye calisiyorum. Ilk 3 ay hic doymadim,surekli aciktim,normalde aksam 8den sonra bir sey yemem ama valla gece 10da bile ekmek arasi yapip yapip yedimAma simdi o aclik gecti cok sukur.
Allah bize de insallah senin bebisin gibi bebis nasip etsin.
Kızlar ya. Biz 1-2 aydır isme Berk olarak karar vermiştik, baya da alışmıştık. Ama Berk'in İngilizce anlamı çok kötüymüş. Sözlükten bir bakayım dedim, bir sürü argo karşılık.Çok kötü oldu bu. Eşim de "Değiştirelim, ileride bu yüzden zor durumda kalmasın." diyor. Şimdi yeni isme nasıl alışıcaz.
Böyle Berk gibi tek heceli kısa ve modern isimler aklınıza gelirse paylaşabilir misiniz?
Mert de çok güzel. Hem de benziyor kolay alışırsınarda, Kağan, Alp benim favorilerimdi. Kağanı seçtim canım oğlumun ismi.
Berke falan yapın Can'ım anlamı güzelse Berk e benzediği için alışmak daha kolay olur Aleyna nın hiç anlamı yok bildiğim Arapçada bağlaçKızlar ya. Biz 1-2 aydır isme Berk olarak karar vermiştik, baya da alışmıştık. Ama Berk'in İngilizce anlamı çok kötüymüş. Sözlükten bir bakayım dedim, bir sürü argo karşılık.Çok kötü oldu bu. Eşim de "Değiştirelim, ileride bu yüzden zor durumda kalmasın." diyor. Şimdi yeni isme nasıl alışıcaz.
Böyle Berk gibi tek heceli kısa ve modern isimler aklınıza gelirse paylaşabilir misiniz?
Berke falan yapın Can'ım anlamı güzelse Berk e benzediği için alışmak daha kolay olur Aleyna nın hiç anlamı yok bildiğim Arapçada bağlaç
herkese merhabalar... ben size bir soru soracağım yine... krem kullanmama rağmen göbeğim pul pul kuruyup dökülmeye başladı böyle olanlar var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?