canım ben de çok kararszdim girip girmeme konusunda ozelde öğretmnlik ypyrdum senin yorumun bana bi heves getrdi bn de gttim bgn basvurdum KPSS ye hakkimizda hayrlisi olsun inş bebislerimiz bze şans getrsinKızlar günaydın
Geçen cuma çoook kötü bir gün geçirdim, sizler de destek oldunuz çok sağolun. Bazen her şey üst üste geliyor ya da ben biraz hamilelik hormonlarıyla her şeye biraz daha hassas bakıyorum bilmiyorum. :) Ama şu an iyiyim çok şükür.
Cuma ve cumartesi akşama kadar bebek hareketlerini hiç hissedemedim, baya kötü etkilendim, bir de aile ve iş yerindeki sorunlar üst üste geldi.O akşam doktoru aradım, sorunlarımı anlattım endişelenicek bir şey olmadığını söyledi. Zaten bir daha da aynı sorunları yaşamadım çok şükür. Cumartesi akşamüstü de nihayet baya kuvvetli tekmeler hissetmeye başladım da rahatladım. Zaten ondan sonra hiç durmadı tekmeler :) Acaba diyorum benim moralim bozuk olunca o da daha sakin mi oluyor? Ben mutluyken daha çok hareket ediyor sanki. O yüzden moralimi daha yüksek tutmaya çalışıyorum.
Dün de gittim KPSS başvurusunda bulundum. :) Öğretmen atamaları için ilk denemem olucak. Tamamen oğluma daha fazla vakit ayırabilmek için böyle bir karar aldım. Aslında benim asıl mesleğim öğretmenlik ama staj dışında hiç yapmadım.Sanırım artık kürkçü dükkanına dönme vaktim geldi :) Bu arada alan sınavı 20 Temmuz'da, yani kısmetse karnım burnumda sınava giricem :) Annem de diyor "Sınavdan çıkıp doğuma gidersin artık." Bakalım, oğlum bana şans getirir inşallah.
Sizleri çok öpüyorum kızlar! Neşeler bize yakın, sıkıntılar bizden uzak olsun.
Kızlar kan ilacı olarak ne kullanıyorsunuz?
Ferrum Fort acayip sancı yapıyor Afedersiniz ne kabız ne ishal ikisi arası birsey oluyor
Ben günde 2 tane kullanıyorum
Birde aç karna mı tok karna mı iciyorsunuz?
Bu da etkiler mi acaba?
Canim ben tok içtiğim halde bana da yaptı başka doktor yazmıştı kendi doktorum niye 2 içiyorsun dedi bende bilmiyorum öyle yazdı dedim sonra kan surubu yazdı başka ilaçlarda denedim ama kötü etkiledi bor tek şurup yaradı mutlaka doktorunla konuşKızlar kan ilacı olarak ne kullanıyorsunuz?
Ferrum Fort acayip sancı yapıyor Afedersiniz ne kabız ne ishal ikisi arası birsey oluyor
Ben günde 2 tane kullanıyorum
Birde aç karna mı tok karna mı iciyorsunuz?
Bu da etkiler mi acaba?
bebisin tekmeleri olabilirKızlar karnımda dalgalanma oluyor bunun sebebi nedir
canım ben de çok kararszdim girip girmeme konusunda ozelde öğretmnlik ypyrdum senin yorumun bana bi heves getrdi bn de gttim bgn basvurdum KPSS ye hakkimizda hayrlisi olsun inş bebislerimiz bze şans getrsin
tebrikler canım güzel kızını sağlıkla al kucağına :)Evet doktordan çıktık 16+6 haftalığız 180 gr olmuşuz. Veee kızımız geliyormuş çok çok sevindim. Bir oğlumuz var bir de kızım olsun çok istemiştim rabbim nasip edecek inşallah. Israrla sordum değişir mi kız mı kesin mi diye? Artık alışverişe başlarız artık. :) kucağımıZa aldığımız günleri de göstersin inşallah Rabbim şükürler olsun.
Evde gereksiz yer kapladigini dusunuyorum en guzeli kaynatmak. Bence ama cok arastirmadım.Kızlar sterilizasyon aleti Hakkı'nda ne düşünüyorsunuz ? Buharla çalışan veya mikrodalgada çalışanı varmış hangisi daha kullanışlıdır sizce? Emzikleri anladım da biberonların sadece emme kısmı mı yoksa alt kısmı da sterilize edilir mi, cam plastik farkı olur mu?
Yok iste cumartesi gitmistik enson o zaman muallakta kalmisti dr... onumuzdeki cumartesi 3boyutlu ultrasonda bakilacak. Kızdır o kız :) aslinda beni supheye dusuren annemin kizim seni karninin tipi oglan gibi demesiydi 16. Haftada ilk defa elledi karnimi ve aaa top.gibi bu dedi. Sonra 3 boyutluda dr bu kiz degil oglan diyormus bunun ruyasini gormustum 15. Haftadayken... burda bir arkadas da kizda kasik agrir oglanda bel fln yazmisti hatta ben de ona yazmistim ya belim agriyor ruya gordum vb vb... insallah kizdir fln gibisinden uzerine dr incelemeyi bitirince ultrason probunu karnimdan cekti tam o anda seytan durttu kız degil mi dedim. Yoo erkek dememismiydik dedi ki ustelik dr um kiz oldiguna cok sevinmisti 12. Haftada 14 de ultrasonu koyar koymaz kiz demistik dimi hala kiz gozukuyor demisti. Biz de daha sormadik aradan 4 hafta gecince bu mesele yasandi. Evirdi cevirdi erkek de olabilir fln dedi o sirada ben biraz fazla tepki mi gosterdim bilmiyorum tabi... tam goremiyorum fln kizdir heralde gibisinden manevra yapar gibi oldu ama esimin cikinca ilk lafi dr hic emin degil sana soyleyeyim oldu. Ki bana da hic emin gozukmedi. Ama be yuzde 70 kizdir diyorum hala... umudum o yonde cumartesi kesin ogrenecegiz artik. Allahtan hayirlisi olsun.Maşallah çok güZel haberler geliyor :) darısı başımıza:)) çok heyecanlandım yaa, biran önce vakit gelsin.
Cinsiyet konusu netleşti mi canım?
konu gözüme çarptı daAy bu panda konusu cok enteresan... ben cok belgesel izliyorum simdi dunya uzerinde bunlardan cok az sayida var ve hepsi koruma altinda barinaklarda 2010 dan beri de cok cok az yavru dogmus bunlardan yalnizca 3 tanesi mi ne yasiyor. Birde bunlar hamile kalinca butun yuk dişide erkek disarda dolanip duruyor bambu kemiriyor fln disi icerde kivraniyor ultrasona ve muayeneye maruz kaliyor hergun... neyse o kocaman hayvandan boyle fare buyuklugunde birsey cikiyor neden o kadar bagirdigini anlamadim dogumda... Dag fare dogurdu derler ya... iste o bebegi de bazen dislarmis sevmezmis fln o zaman ölüyormus yavru... suan sayilari gercekten cok az.
allah gönlüne göre verir inşallah canım :) haftaya kesin birşey öğrenirsiniz bence, detaylı ultrasonda. kızdır o kız :)Yok iste cumartesi gitmistik enson o zaman muallakta kalmisti dr... onumuzdeki cumartesi 3boyutlu ultrasonda bakilacak. Kızdır o kız :) aslinda beni supheye dusuren annemin kizim seni karninin tipi oglan gibi demesiydi 16. Haftada ilk defa elledi karnimi ve aaa top.gibi bu dedi. Sonra 3 boyutluda dr bu kiz degil oglan diyormus bunun ruyasini gormustum 15. Haftadayken... burda bir arkadas da kizda kasik agrir oglanda bel fln yazmisti hatta ben de ona yazmistim ya belim agriyor ruya gordum vb vb... insallah kizdir fln gibisinden uzerine dr incelemeyi bitirince ultrason probunu karnimdan cekti tam o anda seytan durttu kız degil mi dedim. Yoo erkek dememismiydik dedi ki ustelik dr um kiz oldiguna cok sevinmisti 12. Haftada 14 de ultrasonu koyar koymaz kiz demistik dimi hala kiz gozukuyor demisti. Biz de daha sormadik aradan 4 hafta gecince bu mesele yasandi. Evirdi cevirdi erkek de olabilir fln dedi o sirada ben biraz fazla tepki mi gosterdim bilmiyorum tabi... tam goremiyorum fln kizdir heralde gibisinden manevra yapar gibi oldu ama esimin cikinca ilk lafi dr hic emin degil sana soyleyeyim oldu. Ki bana da hic emin gozukmedi. Ama be yuzde 70 kizdir diyorum hala... umudum o yonde cumartesi kesin ogrenecegiz artik. Allahtan hayirlisi olsun.
Evt uremeleri cok zor ureseler de her yavru yasamiyor. Soylari bu sebepten tehlike altinda. Tabi ekolojik dengeyi bozdugumuz icin dogal yasam alanlari da yok oluyor.konu gözüme çarptı da
pandaları yılda 1-3 gün içinde ilişki yaşayabiliyorlarmış ve bununda başarılı olması lazım
hatta bi tanesi çiftleşme dönemine girmişti yan yana geldi ilişki olamadı ve pandaya döllenme yapıldı.
Canım Alp'le, Kaan kuzenlerimin adı, Mert'i de eşim istemiyor, ama bence üçü de çok güzel. Zor bir süreç bizi bekliyor anlaşılan. Böyle alıştıktan sonra zor oluyormuş.
Anacım ne hayaller kurmustum koluma takip alisverise cikacaktım. Oglan cocugu gelmezki oyle seylereallah gönlüne göre verir inşallah canım :) haftaya kesin birşey öğrenirsiniz bence, detaylı ultrasonda. kızdır o kız :)
Sarp
Can
Cem
Pars
Tan
Saol canım tavsiyeler için. Ben Can ve Sarp'ı önerdim de eşim istemiyor.Diğerlerini de bir düşünelim bakalım.
2.gebeliğimde hap fayda etmeyince son 2 ay şurup içtim o da İçmesi midemi bulandirdi kustum ama bu seferde hap fayda etmezse doktor mecbur şurup yazacağım dediCanim ben tok içtiğim halde bana da yaptı başka doktor yazmıştı kendi doktorum niye 2 içiyorsun dedi bende bilmiyorum öyle yazdı dedim sonra kan surubu yazdı başka ilaçlarda denedim ama kötü etkiledi bor tek şurup yaradı mutlaka doktorunla konuş
Canım onu da düşündük ama onun da ilk 4 harfi olduğu için aynı anlama gelicek diye vazgeçtik. Alternatif bakıcaz artık :)
Öğretmen yok mu yaaa aramızdaaaaaÖğretmen arkadaslar malum doğum agustosa denk geliyor ve doğum öncesini aktaramiyoruz ne yapmayı planliyorsunuz ?
Bulunduğunuz illerde heyet raporu almak kolay mı? Çünkü heyet almadan normal rapor süresi yetmiyor
Birde para karşılığı heyet raporu veren hastaneler varmiş bilginiz var mı?
Ben eğer ilk dönemi raporla kapatabilirsem 2. Dönem ücretsiz izne ayrilmak istiyorum
Para durumunu ayarlayabilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?