2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
canım ben de çok kararszdim girip girmeme konusunda ozelde öğretmnlik ypyrdum senin yorumun bana bi heves getrdi bn de gttim bgn basvurdum KPSS ye hakkimizda hayrlisi olsun inş bebislerimiz bze şans getrsin

Canim ben tok içtiğim halde bana da yaptı başka doktor yazmıştı kendi doktorum niye 2 içiyorsun dedi bende bilmiyorum öyle yazdı dedim sonra kan surubu yazdı başka ilaçlarda denedim ama kötü etkiledi bor tek şurup yaradı mutlaka doktorunla konuş

canım ben de çok kararszdim girip girmeme konusunda ozelde öğretmnlik ypyrdum senin yorumun bana bi heves getrdi bn de gttim bgn basvurdum KPSS ye hakkimizda hayrlisi olsun inş bebislerimiz bze şans getrsin

Canım çok sevindim :) İnşallah hayırlara vesile olur. Bebişlerimiz bize şans getircek inşallah.

tebrikler canım güzel kızını sağlıkla al kucağına :)

Evde gereksiz yer kapladigini dusunuyorum en guzeli kaynatmak. Bence ama cok arastirmadım.

Maşallah çok güZel haberler geliyor :) darısı başımıza:)) çok heyecanlandım yaa, biran önce vakit gelsin.

Cinsiyet konusu netleşti mi canım?
Yok iste cumartesi gitmistik enson o zaman muallakta kalmisti dr... onumuzdeki cumartesi 3boyutlu ultrasonda bakilacak. Kızdır o kız :) aslinda beni supheye dusuren annemin kizim seni karninin tipi oglan gibi demesiydi 16. Haftada ilk defa elledi karnimi ve aaa top.gibi bu dedi. Sonra 3 boyutluda dr bu kiz degil oglan diyormus bunun ruyasini gormustum 15. Haftadayken... burda bir arkadas da kizda kasik agrir oglanda bel fln yazmisti hatta ben de ona yazmistim ya belim agriyor ruya gordum vb vb... insallah kizdir fln gibisinden uzerine dr incelemeyi bitirince ultrason probunu karnimdan cekti tam o anda seytan durttu kız degil mi dedim. Yoo erkek dememismiydik dedi ki ustelik dr um kiz oldiguna cok sevinmisti 12. Haftada 14 de ultrasonu koyar koymaz kiz demistik dimi hala kiz gozukuyor demisti. Biz de daha sormadik aradan 4 hafta gecince bu mesele yasandi. Evirdi cevirdi erkek de olabilir fln dedi o sirada ben biraz fazla tepki mi gosterdim bilmiyorum tabi... tam goremiyorum fln kizdir heralde gibisinden manevra yapar gibi oldu ama esimin cikinca ilk lafi dr hic emin degil sana soyleyeyim oldu. Ki bana da hic emin gozukmedi. Ama be yuzde 70 kizdir diyorum hala... umudum o yonde cumartesi kesin ogrenecegiz artik. Allahtan hayirlisi olsun.

konu gözüme çarptı da
pandaları yılda 1-3 gün içinde ilişki yaşayabiliyorlarmış ve bununda başarılı olması lazım
hatta bi tanesi çiftleşme dönemine girmişti yan yana geldi ilişki olamadı ve pandaya döllenme yapıldı.

allah gönlüne göre verir inşallah canım :) haftaya kesin birşey öğrenirsiniz bence, detaylı ultrasonda. kızdır o kız :)

Evt uremeleri cok zor ureseler de her yavru yasamiyor. Soylari bu sebepten tehlike altinda. Tabi ekolojik dengeyi bozdugumuz icin dogal yasam alanlari da yok oluyor.

Saol canım tavsiyeler için. Ben Can ve Sarp'ı önerdim de eşim istemiyor. Diğerlerini de bir düşünelim bakalım.

Rica ederim canim:)
Benim esim de sarp i istemiyor
Ben kuzeyi de cok severim ama tek heceli dedin diye yazmadim. Fikriniz degisirse aklinizda olsun

2.gebeliğimde hap fayda etmeyince son 2 ay şurup içtim o da İçmesi midemi bulandirdi kustum ama bu seferde hap fayda etmezse doktor mecbur şurup yazacağım dedi

Bebeğinizi nasıl hissediyorsunuz? Tekme gibi mi, gaz sancısı gibi mi? Normalde hissettiğiniz bir şeye benziyor mu? Ben ya henüz hissedemedim ya da bebeğimin kendini duyurma çabalarını anlık gaz sancılarına benzetiyorum. Azıcık tarif hiç fena olmazdı.

Öğretmen yok mu yaaa aramızdaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…