2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Evet hareketliyim gün içinde. Yerimde durmam pek. Yoruluyor demek bebiş de :) ay çok merak ediyorum artık bebişi büyüdükçe merak artıyor sanki :)

Siz de haklısınız cıbıl cıbıl gezicek bebişler bence :) klimanın olduğu odada durmazsanız pek sıkıntı olmaz heralde; dediğiniz gibi filtre bakımını da yaptırırsınız, sürekli aynı hava dönmesin diye de bol bol cam açarsınız... ben de hep kısa kollu yenidoğanlar aldım, uyurken uzun kol giydirsem bile uyanıkken giydirmem.. sıcak gerçekten pek iyi değil..

Ben de neredeyse 21. haftaya gireceğim halla hissedemedim. Çok hareketli de geçmiyor günüm ama anlamadım. Haftaya randevum var, soracağım doktora.

Elim bütün gün karnımda beni hissetsin diye, bir de sesleniyorum kızıma, "hadi anneye bir selam ver, hadi bir tekme at bakalım anneye de merak etmesin seni" vs. bir sürü şey söylüyorum. Daha doğmadan baskı yapmaya başladım çocuğa, eşim de gülüyor "rahat bırak kızımı, strese sokma. Şimdiden başladın elalemin çocuğu diye kıyaslamaya " diyor da dayanamıyorum ben de. İnsan ister istemez geriliyor biraz.

Merak etme 22 ye kadar yolu var. Esin dogru soylemis rahat birak bebisi :) bu arada ben icerden cok net hissetmeme ragmen henuz disaridan elle hissedemedim pek bu sebeple once icerden hissedersin zaten.

Valla tecrübeli anne değilim ama herşey yolunda olursa insallah 15 güne cıkarım hem hava da güzel olur,durmam 40 gün gibi duruyor :)

Bi aksilik olmazsa ben de durmam bu defa.. kırk gün bekledim geçen sefer, aklımı oynatmadığıma şükrediyorum. Annem bile iyi dayandın beklemezdim hiç dedi :))) hadi o zaman kıştı da mecbur kaldık biraz da, ama bu defa umutluyum :)))

Çikolaya veya akide şekeri gibi birşey yiyip 10-15 dk sonra uzanın sırtüstü ve bekleyin,, genelde faydası oluyor...:)

BeyazBulut yapma ya benimkisi de surekli tekmeliyor :) kızdır kız... insallah bu teoriyi curuturuz cumartesi tum teorileri curuten bir haber vermek istiyorum sizlere :)

Bence kız seninki ya,, sanki sen mutlaka kız annesi olmalısın gibi hatta :)) kesin çok eğlenirsiniz siz. Bana da hep öyle derlerdi öyle oldu :)))) bu olmazsa ikinciye artık ,, yaşamadım ama oğlan da ayrı bi aşktır kesinlikle :))

ben de bebeğin vücut ısısının yükselmemesi gerek diye biliyorum. geçen kuzenime soruyorum ağustos sıcağı 35 derecede gündüz bile uzun mu giyicek bu çocuk diye. aa evet tabi kızım üşür daha minnacık olucak dedi bana :)) ben de gündüz kısa tulumlar düşünüyorum. üşürse kolayı var nasılsa :)

Canim ilk zamanlar bebek cok sık emerse dışarda gezmek biraz zor olabilir. ancak yenidigan bebek karni toksa 3 saat uyudugu icin gezmelerini o saate denk getirirsin zaten bebek arabasini nedense cok severler ilk zamanlarda. ev otuemalarinda zaten sorun olmaz ortam uygunsa bebegi rahat ettirmek önemli. mesela ven 20 günlük dogum yapmıştım cenazemiz oldu köye gidip gelmekten biraz yorulmustum ama yinede kış ortasinda sirun cikmamisti. havalar sicakken gezmek süper olur.ama yaninda yardımcı lazim esya yüzünden :)

Kayseride oturan arkadaslar huma hastenesine giden varmi ayrıntılı ultrasyon ne kadar orda bilen varmı
Ben memorial e gidiyorum doktorum perinatologa gitmemi tavsiye etti ve iki isim verdi kayseride genelde bu isimlere gidiyor gebeler. Fiyatı 300 benim gideceğimin

Merhabala adanada hangi doktora gidiyorsunuz acaba

Merak etme 22 ye kadar yolu var. Esin dogru soylemis rahat birak bebisi :) bu arada ben icerden cok net hissetmeme ragmen henuz disaridan elle hissedemedim pek bu sebeple once icerden hissedersin zaten.

Zaten ben elimi karnıma tekmesini hissederim diye değil, "bak elim sürekli üzerinde, şimdi kımıldanırsan kesin hissederim ona göre" dediğimi hissetsin diye koyuyorum. Hani "annen burada, bak ben yanındayım, vur gol olsun" falan gibi

Merhabala adanada hangi doktora gidiyorsunuz acaba

Merhaba, Medline Hastanesinde Doç. Dr. Ayşe Parlakgümüş'e gebelik takibimi yaptırıyorum. Eski Başkent Hastanesi doktoru. Hacettepe Üniversitesi mezunu. Tecrübeli soğukkanlı bi doktor beni motive ediyor. Aynı zamanda perinatolog riskli gebelik uzmanı.

teşekkür ederim benim riskli gebelik olmadığından çok şükür perinatolog gitmeme gerek yok sanırım. bende metro hastanesi ferhat erola gidiyorum aslında memnunum doktorumdan bir sıkıntım yok ama fikir edinmek istedim sadece teşekkür ederim

40 gün evde durulur mu olmaz öyle. Bazıları fazla evham yapıyo kendilerini eve kapatıyo ama nedense böyle insanların çocukları dikkat edin daha çok hastalanıyo. Bir arkadaşım çocuğum küçük gelemem çıkamam diye eve kapattı kendini. Müdahale etmek istewmedim ama dayanamadım eve kapandın da ne oldu çocuk sürekli hasta görmüyor musun dedim en son :) Yaa bari içim rahat ediyo diyo. hatasında ısrarcı. Çocuk nasıl alıştırırsan öyle gider. Ben aralıkta doğum yapmama rağmen atıyodum arabasına oğlumu saatlerce yürüyüş yapıyodum. Hiç de hasta olmuyodu. Soğuktan hasta olmaz çocuk. Terleyip soğursa üstünde bu sıkıntı. 1 2 hafta çok uygun bence.

Ferhat hocanın da adını çok duygum metro hastaneside kadın doğum ve bi çok alanda iyi. önemli olan doktorun söyledikleri size mantıklı geliyor mu sizi rahatlatıyor mu sorun ve sorulara gerekli çözümleri sunuyor mu bunlar yoksa ister ordinaryus olsun önemli değil ilk hamileliğimde prof.dr. a gidiyordum o da perinatologdu ama çok önemli bi detayı kaçırdı ve kendi hislerimle önce Allah sonra başka bir doktor sayesinde bebeğim kurtuldu çok şükür. hayırlı sağlıklı doğumlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…