Evet hareketliyim gün içinde. Yerimde durmam pek. Yoruluyor demek bebiş de :) ay çok merak ediyorum artık bebişi büyüdükçe merak artıyor sanki :)yakinda baslar canim az daha sabir :)) gun icinde cok hareketli misin? ben kendimi cok yordugum gunler bebekte de tik yok mesela :)
evet bundan sonra hizli buyuyecekleri icin daha sert tekmeler yolda :)) evdeki cocugun gelen bebegi kiskanmasi cidden zor is. simdiden koymus tavrini sizinki :))
Burası gerçekten yazın bi felaket klimayı bende hiç sevmiyorum alerjenim. korkum hemen pişik falan olur mu acaba diye klima filtrelerini iyice bi temizletsem pencereyi de hafif açık tutarsam biraz doğal serinlik yaratabiliriz belki adanada kasım ayına kadar klima açıyoruz malesef ama çocuklar için fedakarlık yapmak lazım. öneriler için teşekkür ederim
Benimki de ben uyurken de uyuyor, uyanıkken de uyuyor nasıl doyamadıysa bu uykuya bir türlü hissettirmedi kendini.
Sabah yatakta karnımda aç tabi bebek direk elime geldi azıcık rahatsız ettim ama yok maşallah tembel bizimki.
Ultrasonda da kıpır kıpır neden hissettirmiyor ki hala
Merak etme 22 ye kadar yolu var. Esin dogru soylemis rahat birak bebisi :) bu arada ben icerden cok net hissetmeme ragmen henuz disaridan elle hissedemedim pek bu sebeple once icerden hissedersin zaten.Ben de neredeyse 21. haftaya gireceğim halla hissedemedim. Çok hareketli de geçmiyor günüm ama anlamadım. Haftaya randevum var, soracağım doktora.
Elim bütün gün karnımda beni hissetsin diye, bir de sesleniyorum kızıma, "hadi anneye bir selam ver, hadi bir tekme at bakalım anneye de merak etmesin seni" vs. bir sürü şey söylüyorum. Daha doğmadan baskı yapmaya başladım çocuğa, eşim de gülüyor "rahat bırak kızımı, strese sokma. Şimdiden başladın elalemin çocuğu diye kıyaslamaya " diyor da dayanamıyorum ben de. İnsan ister istemez geriliyor biraz.
Valla tecrübeli anne değilim ama herşey yolunda olursa insallah 15 güne cıkarım hem hava da güzel olur,durmam 40 gün gibi duruyor :)
Ben de neredeyse 21. haftaya gireceğim halla hissedemedim. Çok hareketli de geçmiyor günüm ama anlamadım. Haftaya randevum var, soracağım doktora.
Elim bütün gün karnımda beni hissetsin diye, bir de sesleniyorum kızıma, "hadi anneye bir selam ver, hadi bir tekme at bakalım anneye de merak etmesin seni" vs. bir sürü şey söylüyorum. Daha doğmadan baskı yapmaya başladım çocuğa, eşim de gülüyor "rahat bırak kızımı, strese sokma. Şimdiden başladın elalemin çocuğu diye kıyaslamaya " diyor da dayanamıyorum ben de. İnsan ister istemez geriliyor biraz.
BeyazBulut yapma ya benimkisi de surekli tekmeliyor :) kızdır kız... insallah bu teoriyi curuturuz cumartesi tum teorileri curuten bir haber vermek istiyorum sizlere :)
Siz de haklısınızcıbıl cıbıl gezicek bebişler bence :) klimanın olduğu odada durmazsanız pek sıkıntı olmaz heralde; dediğiniz gibi filtre bakımını da yaptırırsınız, sürekli aynı hava dönmesin diye de bol bol cam açarsınız... ben de hep kısa kollu yenidoğanlar aldım, uyurken uzun kol giydirsem bile uyanıkken giydirmem.. sıcak gerçekten pek iyi değil..
Canim ilk zamanlar bebek cok sık emerse dışarda gezmek biraz zor olabilir. ancak yenidigan bebek karni toksa 3 saat uyudugu icin gezmelerini o saate denk getirirsin zaten bebek arabasini nedense cok severler ilk zamanlarda. ev otuemalarinda zaten sorun olmaz ortam uygunsa bebegi rahat ettirmek önemli. mesela ven 20 günlük dogum yapmıştım cenazemiz oldu köye gidip gelmekten biraz yorulmustum ama yinede kış ortasinda sirun cikmamisti. havalar sicakken gezmek süper olur.ama yaninda yardımcı lazim esya yüzünden :)Kızlar doğumdan sonra ne zaman evden dışarı çıkmak uygun olur. BDV'de biri yazmış, "Eve hapsoldum doğumdan sonra, çok sıkıldım." falan diye de doğumdan kaç gün sonra bebeği alıp dışarı bir yerlerde gitmek uygun olur acaba? 1-2 hafta sonra çıksak uygun mu? 40 gün evde durmak çok zor olur sanki psikolojik olarak.
Ben memorial e gidiyorum doktorum perinatologa gitmemi tavsiye etti ve iki isim verdi kayseride genelde bu isimlere gidiyor gebeler. Fiyatı 300 benim gideceğiminKayseride oturan arkadaslar huma hastenesine giden varmi ayrıntılı ultrasyon ne kadar orda bilen varmı
Hadi önce sen sonra ben vereyim hbaeriBeyazBulut yapma ya benimkisi de surekli tekmeliyor :) kızdır kız... insallah bu teoriyi curuturuz cumartesi tum teorileri curuten bir haber vermek istiyorum sizlere :)
Merhabala adanada hangi doktora gidiyorsunuz acabaherkese merhaba,
benimde aklıma bu çocuk ne giyecek sorusu var doğduktan kaç gün sonra vücut ısısı normale döner klimayı kaçıncı günden sonra açabilirim ben adanada yaşıyorum hava felaket sıcak oluyor. ilk 1 ay yenidoğanları giyer herhalde ince ama uzun kollu fikri ve tecrübesi olan var mı ?
Merak etme 22 ye kadar yolu var. Esin dogru soylemis rahat birak bebisi :) bu arada ben icerden cok net hissetmeme ragmen henuz disaridan elle hissedemedim pek bu sebeple once icerden hissedersin zaten.
Humadami cnm iki isim verdi akif bey varmis ona gidecem bendeBen memorial e gidiyorum doktorum perinatologa gitmemi tavsiye etti ve iki isim verdi kayseride genelde bu isimlere gidiyor gebeler. Fiyatı 300 benim gideceğimin
Merhabala adanada hangi doktora gidiyorsunuz acaba
teşekkür ederim benim riskli gebelik olmadığından çok şükür perinatolog gitmeme gerek yok sanırım. bende metro hastanesi ferhat erola gidiyorum aslında memnunum doktorumdan bir sıkıntım yok ama fikir edinmek istedim sadece teşekkür ederimMerhaba, Medline Hastanesinde Doç. Dr. Ayşe Parlakgümüş'e gebelik takibimi yaptırıyorum. Eski Başkent Hastanesi doktoru. Hacettepe Üniversitesi mezunu. Tecrübeli soğukkanlı bi doktor beni motive ediyor. Aynı zamanda perinatolog riskli gebelik uzmanı.
Verdiği isimler sanırım üniversite hocası ama kendi muayenehanelerinde detaylı ultrason yapıyolar özel bi hastaneye bağlı değiller diye biliyorumHumadami cnm iki isim verdi akif bey varmis ona gidecem bende
40 gün evde durulur mu olmaz öyle. Bazıları fazla evham yapıyo kendilerini eve kapatıyo ama nedense böyle insanların çocukları dikkat edin daha çok hastalanıyo. Bir arkadaşım çocuğum küçük gelemem çıkamam diye eve kapattı kendini. Müdahale etmek istewmedim ama dayanamadım eve kapandın da ne oldu çocuk sürekli hasta görmüyor musun dedim en son :) Yaa bari içim rahat ediyo diyo. hatasında ısrarcı. Çocuk nasıl alıştırırsan öyle gider. Ben aralıkta doğum yapmama rağmen atıyodum arabasına oğlumu saatlerce yürüyüş yapıyodum. Hiç de hasta olmuyodu. Soğuktan hasta olmaz çocuk. Terleyip soğursa üstünde bu sıkıntı. 1 2 hafta çok uygun bence.Kızlar doğumdan sonra ne zaman evden dışarı çıkmak uygun olur. BDV'de biri yazmış, "Eve hapsoldum doğumdan sonra, çok sıkıldım." falan diye de doğumdan kaç gün sonra bebeği alıp dışarı bir yerlerde gitmek uygun olur acaba? 1-2 hafta sonra çıksak uygun mu? 40 gün evde durmak çok zor olur sanki psikolojik olarak.
teşekkür ederim benim riskli gebelik olmadığından çok şükür perinatolog gitmeme gerek yok sanırım. bende metro hastanesi ferhat erola gidiyorum aslında memnunum doktorumdan bir sıkıntım yok ama fikir edinmek istedim sadece teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?