2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canım ya ben de galiba biraz çıkıp gezicem. Hem onun için hem benim için iyi olur çünkü. Zaten lohusa depresyonundan çekiniyorum, bir de 40 gün evde durursam ben patlarım gibi geliyor :) Fazla evham hiçbir konuda iyi değil. :) Tabi umarım her şey planladığımız gibi gider.

Tabii cnm kış olsa birazda mecburiyetten eve kapanıyorsun ama yazın başka,atıveririz artık kendimizi sokaklara :)) Ayyyy gelsin o günler bi an önce ya

Evet yaaa yazin biz sürekli denize piknige gideriz. tamda dogum zamani tontisim yuzebilirmi acaba :) diger coxuklarda vücuda sürülen sinek savardan kullanmistim ama saglikli oldugunu hic dusunmuyordum mecbur kaliyordum çünkü benim yasadigim yer yesilirmagin çok yakini o yüzden sivriler cok oluyo dogal birseyler bulmak lazım

Sıcaklar neysede sivrileri napicaz asıl

az önce okudum kitapta, sivrisinekler ısı ve karbondioksite gittiklerinden hamilelerde de ikisi bolca olduğu için hamile olmayanlara göre 2 kat daha fazla sivrisinekleri üzerlerine çekerlermiş :) hayırlı uğurlu olsun

çocuğa da yapacak bişey yok artık müslin bezler giricek orda devreye :)

Kızlar ne güzel kitaplar okuyorsunuz siz ya İlginç bilgiler geliyor kitaplardan. Ben de keşke vakit bulabilsem de başlayabilsem. Test kitaplarına odaklanmaktan istediğim hamilelik kitaplarını okuyamıyorum. Arada öğrendiklerinizi söyleyin böyle de bizler de okumuş kadar olalım.

evde olunca vakit bol başka türlü zaman geçmiyor :)) la rosa

mesela 5. ayda, 18. haftadan itibaren, şunlarla karşılaşırsanız endişelenmeyin doğum sonrası azalarak kayboluyorlarmış :)

görme kalitesinde bozukluk,
burun kanaması -- ben yaşıyorum mesela :),
deride renk değişiklikleri ve lekelenmeler,
avuç içlerinde ve tabanlarda kaşıntılı kızarıklıklar,
bacaklarda morluk ve hareler,
et benlerinde artış -- doğumdan sonra küçülürmüş genelde,
kaşıntılı kabartı ve döküntüler -- bunu da dün birisi sormuştu sanki. genellikle hamilelik öncesi sorunsuz kullandığınız bir ürüne hassas hamile cildinin tepki vermesi olabilirmiş.

bir de fetüs hareketleri ile ilgili şunlar yazıyor, foto çektim yazmak zor geldi ordan okuyuverin bi zahmet bebeğim kıpraşmıyor diye endişelenen anne adayları :)

sizin gezmeleri çok merak ediyorum 3 çocukla nasıl zor oluyodur. Ben bitaneyi topla götür getir yoruluyorum ikinciyi düşünüyorum nasıl yapıcam diye. Siz 4 taneyle yapıcaksınzı bu işleri. Allah yardımcınız olsun gerçekten. Heman gücü versin :)

Canım çok güzel bilgiler :)

Ben de burun kanaması, arada görüntü bulanıklığı ve avuç içinde kaşıntıyı yaşıyorum.

Fetüs hareketleriyle ilgili yazı da çok güzel. Kitabını çok beğendim canım. Alabilir miyim bilmiyorum ama adı neydi :)

hamilelik alt üst ediyor işte bünyeyi malesef. kitabın ismi; bebeğinizi beklerken sizi neler bekler.

Hayrli olsn pasan cnm

6 aydan once vucut isilarini ayarlayamadiklari icin denize giremezler cnm.

6 aydan once vucut isilarini ayarlayamadiklari icin denize giremezler cnm.
Oğlum iki aylıkken yazlığa gittik. Yazlıkta uzun kalacağımız için hava değişikliği olurmu diye endişelenirkenBizim dr'umuzun dediği şuydu. Eğer denize yakın yerde uzun süre kalma gibi bi durumunuz varsa mutlaka kalın. Oranın iyotlu havası bile yeter. Eğer isterseniz denizede girebilir demişti. Bizim yazlık akdenizde oranın havasıda deniz suyu sıcaklığıda sıcak olunca bi kaç kez denize birlikte girmiştik. Hiç sesi çıkmıyordu oğluşumun. Her sabah erkenden kalktıkları için alıp deniz kenarına gidiyordum. Çok hüzel bir yazdı. Hiçte hastalanmadı ve hala da öyledir çok şükür.

Ahah hakkaten eşin de doğru söylemiş canım, çok mu üstlerine gidiyoruz ki
Bizimkiler sakin bebişler olacak diyelim
Doğunca da böyle uslu olsunlar annelerini üzmesinler

Fesleğen yağı damlatın ensesine demişlerdi bize çarşıdan tanıdık aktarlar, pek gerek kalmadı ama parlak bi fikir gibi gelmişti. Hatta bit pire vs için de iyiymiş. Limon yağı ve lavanta yağı da öyle. Sinek kovucular gerçekten çok tehlikeli; onlardan süreceğinize bence bırakın ısırsın :) bir kere DEET ve permethrin içeriyor. Diğer yan etkilerinin yanısıra, çok sık olmasa da konuşma bozukluğundan,havale ve hatta komaya varana kadar sinir sistemini etkileyen sonuçlara da sebep olabiliyor tabletler de aynı şekilde, hatta çok daha zararlı olan pymamine forte isimli bir kimyasal kullanılıyor ki, panzehiri olmayan bir maddedir kendisi diyeyim kısaca

Amin çok teşekkür ederim Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :) sizin cinsiyetler belli olmuştur hemen belli olduğu gibi alışverişe başladınız mı ?
canımm başka bi konular da yazışmıştık seninle çok önceden çok sevindim hemde üçüzün olacakmış rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. ben bişi sormak istiyorum sana benim de kese var birini kalp atışlarını duyduk diğerini duyamadık daha sen kıçıncı hafta da duydun ve hepsini aynı anda duyabildin mi

Kızlar öğlenden beri dayanılmicak dereceden diş ağrısı çekiyorum ilaç içme taraftarı değilim ama 5 gibi parol içtim bana mısın demedi.geçen haftada aynısını yaşadım 2 gün uyuyamadım diş doktoruna gittik bişey yapamadı röntgen çekemediğinizden için dışardan görünen bişey Yok ama ben ağrıdan ağlıyorum dayanamıyorum karanfil koyuyordum dilime azalmıştı son zamanlarda hiç kalmamıştı bugün tekrar başladı napcam bi fikir verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…