2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
günaydınnn ,

kişiden kişiye değişiyor ben 18 olduğumda hissediyordum azar azar:) ama 22.haftaya kadar yolu var...Yakındır başlar seninki de ,
Topige yazdım ve çok dua ettim öğleden. Sonra 30 sn fazla birşeyler hissettim 1saat önce de aynı yerde aynı hareketler oldu annesinin merak ettiğini anladı paşa heralde

Ah ah sorma birde benim eşim anlık karar verir hadi kalkin bugün denize gidwlim der 1 saat icinde herkes hazirolda bekler. tabi olan bana olur :) eskiden calisiyordum. 2. cocukta işi bırakınca resmen delirmistim. insan hergün temizlik yemek mi yapar diye hâlâ ev hanimi olmak zor geliyor. bazen hicc is yapmadan keyif yapiyom nasil olsa yarin yine herşey ayni olcak diye :)) çalışan anneler sakın mecbur kalmadikca işi burakmayin yoksa boşluk icinde kaliyor insan. çocuk lar herseye değer ama 4. cude psikoloji nolcak bolmem sürpriz oldu bu

Ah ah sorma birde benim eşim anlık karar verir hadi kalkin bugün denize gidwlim der 1 saat icinde herkes hazirolda bekler. tabi olan bana olur :) eskiden calisiyordum. 2. cocukta işi bırakınca resmen delirmistim. insan hergün temizlik yemek mi yapar diye hâlâ ev hanimi olmak zor geliyor. bazen hicc is yapmadan keyif yapiyom nasil olsa yarin yine herşey ayni olcak diye :)) çalışan anneler sakın mecbur kalmadikca işi burakmayin yoksa boşluk icinde kaliyor insan. çocuk lar herseye değer ama 4. cude psikoloji nolcak bolmem sürpriz oldu bu

Ya benim bildigim 2. Trimesterde dolgu fln yapildigiydi... ama 10 gun once bir disimde hafif bir curuk farkettim agrisi da felaketti bir hafta surdu su icsem agridi... Kardesim dis hekimi hemen aradim abla ellemesek daha iyi olur dedi. Bu sebeple sanirim sabretmemiz gerekiyor

Üçlü tarama testim cikti anlayan varmi AFP-60.0
BETA HCG-11733.0
ESTRIOL-1.05

O değerler tek başına birşey ifade etmiyor bildiğim kadarıyla. Önemli olan risk oranı.. benimki 1/27000 küsur çıkmış mesela. İkilide de 1/3600 demişti. Onun dışındaki değerleri söylemedi bile doktor.

Selam arkadaşlar doktor bebeğin pozisyonundan dolayı ense kalınlığını olcemedi birde plasenta aşağıda dedi.. bende tedirginim şuan hiç böyle bişey yaşayan varmi

Canım belirli bir haftadan sonra tehlikeli değil diş tedavisi diye biliyorum. Başka bir doktora danış istersen

Bize de sokmayın demişti. Demek ki doktorlar farklı yaklaşıyor olaya. Ama benim de bildiğim kadarıyla girilmemesi daha iyi. Çünkü önemli olan suyun sıcak veya soğuk olması değil. Vücut ısılarının henüz dengelenememesi, değişikliklerin tolere edilememesi. Mesela banyo için bile ev sıcak da olsa, suyu tam da ayarlasanız 3-5 dakika, maksimum 10 dakikadan fazla sürmemesi gerekiyor.

teşekkür ederim geç mi kaldım acaba diye sordm bende dün yaptırmıştım da kan ve ayrıntılı ulstrason mu. başka bir şeye bakıyorlar mı 3 lü de
3lu taramada yalnızca kana bakılıyor. Nöral tüp defekti, trizomi 18 ve down sendromu testleri yapılıyor. Sonucumda bunlar vardi. Ayrıntılı ultrason bu taramadan ayrı bir şey:)

3lu taramada yalnızca kana bakılıyor. Nöral tüp defekti, trizomi 18 ve down sendromu testleri yapılıyor. Sonucumda bunlar vardi. Ayrıntılı ultrason bu taramadan ayrı bir şey:)
ayrıntılı ultrason ne için
2 li testte de down a baktı
o zaman 4 lü de ne var
en kesin sonuç hangisinde

Ben yaptırdım ilk hamileliğimde. Zaten doktorum risksiz hamilelikte dolgunun da kanalın da hiçbi riski yok, hatta orada oluşacak bir enfeksiyon çok daha riskli demişti. Yalnız bazı diş doktorları sakıncası yoktur diye rapor götürmeden ellemiyor, aklınızda olsun. Zaten bence tanıdık birine gitmekte fayda var durumumuz hassas olduğu için

ayrıntılı ultrason ne için
2 li testte de down a baktı
o zaman 4 lü de ne var
en kesin sonuç hangisinde
Dortlude de aynı şeylere bakıyorlar:)) Sürekli aynı şeylere bakilip duruyor ama bakılan şeyler farklı. 3lu de 3 değişkene 4lu de 4 değişkene bakılıyor sanırım. Ama hepsinde zeka testleri yapılıyor. Doktor bana ayrıntılıya gelirken zeka testlerini de yanında getir dedi. Ayrıntılı ultrasonda da sanırım bebeğin iç organlarına, uzuvlarina filan bakılıyor herhangi bi anomali var mı diye. Göbekbagindaki kan akışına filan da bakılıyor. Göbek bagindaki kan akışı yeterince tazyikli değilse sanırım bebeğin boynuna dolanma riski filan oluyormuş vs. Böyle şeylere bakılıyor bildiğim kadarıyla.

Iyi akşamlar kızlar nasılsınız herşey yolundadır umarım uzun zaman oldu giremedim. Bizde geçen hafta gittik kontrole 4 li teste gerek yok dedi doktorum. Bu hafta çarşamba 2. Düzey ultrasound var. Cinsiyeti yine tam göremedik. Buarada bende bebeğinin tekmelerini hissedebiliyorum artık

Selam arkadaşlar doktor bebeğin pozisyonundan dolayı ense kalınlığını olcemedi birde plasenta aşağıda dedi.. bende tedirginim şuan hiç böyle bişey yaşayan varmi
Benimki aşağıda canım. Doktor istirahat etmemi söyledi. 2 hafta sonra kontrol edecek çıkmışmı yukarı diye

Tamam canım sağol birde benim bebeğimin gelişimi felan herşey yolunda dedi Yalnız hiç hareket etmiyordu.. oda kafama takılıyor

hadi gozun aydin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…