2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
teşekkürederim. aynen sakin kalmamız lazım ama bu iş temposuyla biraz zor hepimiz için Allah beterinden korusun sen yine ucuz atlatmışsın

Amin,, ben de bazen tamamen unutuyorum hamile olduğumu; ilkinde de böyleydi. Tabi göbek şiştikçe unutmak zorlaşıyor, haliyle daha temkinli oluyor insan :)))

1 2 haftaya baslarsin hissetmeye merak etme zaten ilk hamilelikte 19 ile 22 arasinda basliyorsun hissetmeye. Kaslari belli bir guce o aralikta erisiyor.

Günaydın kızlar nasılsınız
Hareketlerini hissetmek istiyorum 18+1olduk erken mı daha ??????

yakinda baslar canim az daha sabir :)) gun icinde cok hareketli misin? ben kendimi cok yordugum gunler bebekte de tik yok mesela :)

evet bundan sonra hizli buyuyecekleri icin daha sert tekmeler yolda :)) evdeki cocugun gelen bebegi kiskanmasi cidden zor is. simdiden koymus tavrini sizinki :))

hava mis,, iş dönüşü de böyle kalsın inşallahhhhh :) resmen bahar geliyo,, pek bi seviniyorum güneşi gördükçe ama yazın pişman olmayız inşallah :)))))) ağustosta emzirmek nası bişey acaba, yaz çocuğunda tecrübeli annemiz kim vardı burada :)))

Canım Emir güzel bir isim, ben de beğeniyorum. Olabilir aslında, düşünücez galiba bir süre daha.:)
isimsiz çocuk yok der eskiler gönlünüze sinen bir şey illaki olacaktır.bizde çok eski olmasın kısa olsun çok yeni isimleride sevmiyoruz dedik eski türk isimlerine baktık içimize Emir sindi ama daha çok hayırlısı ile kucağımıza alalım inşaallah hepimiz.

herkese merhaba,
benimde aklıma bu çocuk ne giyecek sorusu var doğduktan kaç gün sonra vücut ısısı normale döner klimayı kaçıncı günden sonra açabilirim ben adanada yaşıyorum hava felaket sıcak oluyor. ilk 1 ay yenidoğanları giyer herhalde ince ama uzun kollu fikri ve tecrübesi olan var mı ?

Günaydın kızlar nasılsınız
Hareketlerini hissetmek istiyorum 18+1olduk erken mı daha ??????

günaydınnn ,

kişiden kişiye değişiyor ben 18 olduğumda hissediyordum azar azar:) ama 22.haftaya kadar yolu var...Yakındır başlar seninki de ,

valla bahar gelince benimde keyfim yerine geliyor...İçim açılıyor resmen... bende yazı çok severim ama bu yaz nasıl olacak o sıcaklarda görecegiz :))) saglıkla kucagımıza alalım da,gerisi gelir bir sekilde diyorum artıkkk

Benim arkadasim gecen sene dogum yapti bebegi sicak ortamda tutmayin demis dr cunku kendini hala anne karninda hissedip nefes almayi birakabiliyormus ama bunun suresi 1 haftamidir 10 gun mu bilmiyorum. Bunun en guzel cvbini drlar bilir ama klima yetiskinler icin bile zararli birsey tabi adana kavurucudur nasil ne yaparsin hicbir fikrim yok.

bence doğru yapıyorsunuz. ben de "kızımız"dan ziyade kardeşin kelimesine yoğunlaşmaya çalışıyorum. bunun daha öncelikli olduğunu düşünsün istiyorum. tabi çok sorumluluk yüklemek de yanlış,, yani çok fazla sen de ona bakıcaksın bana yardım ediceksin vs dememek lazım. onun yerine annecim kardeşin çok ağlarsa napıcaz diyorum mesela, banyo yaptırırız diyor :))) kendince çözümler buluyor. yaramaz olur mu acaba diyorum, sen korkma ben onun ayaklarını tutarım kaçamaz diyor... tamamen mantık çerçevesinde olmasa bile kendini işin içine katması hoşuma gidiyor.. ama tabi o da şimdiden kıskançlık gösterebiliyor... bazı şeyleri ona vermeyeceğini söylüyor, küçükken az sevicem büyüdükçe daha çok sevicem diyor mesela :) yine de biz çirkin olucak bu kız galiba diyoruz, yok yok biraz güzel olsun diyo :)))))))) zor işimiz tabi ama dengeyi fazla bozmazsak uzun sürmeyecektir sıkıntılar diye düşünüyorum... umarım yani :))))

aycicegi10 ben de klima kullanmayı düşünmüyorum. beni bile çok rahatsız eder hep... bir de sebep olduğu solunum rahatsızlıkları olabiliyor, yenidoğan için pek sağlıklı olacağını zannetmiyorum o yüzden. ama arch2401 'ın da dediği gibi çok sıcak ortam da iyi değil. camı çerçeveyi açıp mümkün olduğunda serinletmeye çalışıcaz evi.. zaten bir ay sıkıntı, eylülden sonrası rahat...

Amin,, öyle veya böyle geçiyor zaman.. şimdi ilk doğumunu dşünüyorum kızımın, bir yaşı bile o kadar uzak bir zaman gibi geliyordu ki... oysa göz açıp kapatana kadar 3 oldu... pek de şikayet etmedim, sızlanmadım ama şimdi diyorum ki keşke o kadar bile sıkıntı yapmasydım,,, daha da çok çıkarabilseydim tadını... ki ben resmen göğsümde büyüttü kızımı; yine bile doyamamışım... o yüzden sağlıkla doğsunlar da, öpüp koklayalım da, yaz da geçer bi şekilde, kış da ...

bnmde oğluşum oluyo bide kızım var 4 yaşına girecek raabim kucamıza almayı nasip etsin işlhh
18 hatalık olduk bn 16 da tekmelerini hissetmeye başladım ikinici biraz erken vuruyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…