Bizimkiler annelerine duskun herldeBenim oğlum da öyle. Babası hadi ikimiz gezmeye gidelim annen arkadaşlarıyla görşsün dese de ben annemi bırakmam diyo:) benle bayanlar arası oturmayı tercih ediyo :)
teşekkürederim. aynen sakin kalmamız lazım ama bu iş temposuyla biraz zor hepimiz içinAllah beterinden korusun sen yine ucuz atlatmışsın
1 2 haftaya baslarsin hissetmeye merak etme zaten ilk hamilelikte 19 ile 22 arasinda basliyorsun hissetmeye. Kaslari belli bir guce o aralikta erisiyor.Benimki de ben uyurken de uyuyor, uyanıkken de uyuyor nasıl doyamadıysa bu uykuya bir türlü hissettirmedi kendini.
Sabah yatakta karnımda aç tabi bebek direk elime geldi azıcık rahatsız ettim ama yok maşallah tembel bizimki.
Ultrasonda da kıpır kıpır neden hissettirmiyor ki hala
yakinda baslar canim az daha sabir :)) gun icinde cok hareketli misin? ben kendimi cok yordugum gunler bebekte de tik yok mesela :)Benimki de ben uyurken de uyuyor, uyanıkken de uyuyor nasıl doyamadıysa bu uykuya bir türlü hissettirmedi kendini.
Sabah yatakta karnımda aç tabi bebek direk elime geldi azıcık rahatsız ettim ama yok maşallah tembel bizimki.
Ultrasonda da kıpır kıpır neden hissettirmiyor ki hala
evet ben de yukarı çıktığını hissediyorum artık ama. Bazen de kasıklarımda oynuyo. Geçen gün burda konuşulmuştu ayakları sanırım diye kanaat getirdim yazılanlardan. Ama muhteşem bi his o tekmeler hiç durmasın doğuma kadar :) 21 haftalık olduk artık daha güçlü tekmeler de gelir inşaAllah :) eşim de hissediyo artık elini koyunca. çok heyecanlanıyo. Beni anlıyo mu diyo konuşuyo garibim :) tabi dedim anlamaz mı :) ders çalıştırmaya başlayalım :) sesine alışır en azından sen konuş diyorum bana da iyi geliyo söyledikleri :) sonuçta karın benim karnım değil mi :) söylenen
Tabi Kağan uyanınca yokmuş gibi davranıyoruz ufak ufak kıskançlık krizlerine girmeye başladı çünkü abimizkarnımı seviyo dertleşiyo kardeşiyle falan bi kere ne dedi anne dedi. Annecim seni seviyorum abimi de seviyorum dedi dedim. Heyyyy ona söyle bitek onun annesi değilsin dedi bana :):) Annecim dedi demem onu rahatsız etti resmen. Biliyorum abicim ikimizin de annesi diyo dedim sonra çark :) Oyun oynadığımızn farkında ama benim söylediklerim onu çok etkiliyo o yüzden çooook dikkat etmem lazım. ben daha pasif bi konumda kalmaya çalışıyorum önemli olan onların kardeşlik bağı gibi davanıyorum. Doğru yanlış bilmem ama annelik içgüdüm böyle yapaarsam kardeşini daha çok seveceğii söylüyo.
Günaydın kızlar nasılsınız
Hareketlerini hissetmek istiyorum 18+1olduk erken mı daha ??????
isimsiz çocuk yok der eskiler gönlünüze sinen bir şey illaki olacaktır.bizde çok eski olmasın kısa olsun çok yeni isimleride sevmiyoruz dedik eski türk isimlerine baktık içimize Emir sindi ama daha çok hayırlısı ile kucağımıza alalım inşaallah hepimiz.Canım Emir güzel bir isim, ben de beğeniyorum. Olabilir aslında, düşünücez galiba bir süre daha.:)
Günaydın güzel hamişler
Ben de geldim .
ikinci bebeğim geliyor benim de ikinci prensesim
Günaydın kızlar nasılsınız
Hareketlerini hissetmek istiyorum 18+1olduk erken mı daha ??????
hava mis,, iş dönüşü de böyle kalsın inşallahhhhh :) resmen bahar geliyo,, pek bi seviniyorum güneşi gördükçe ama yazın pişman olmayız inşallah :)))))) ağustosta emzirmek nası bişey acaba, yaz çocuğunda tecrübeli annemiz kim vardı burada :)))
Benim arkadasim gecen sene dogum yapti bebegi sicak ortamda tutmayin demis dr cunku kendini hala anne karninda hissedip nefes almayi birakabiliyormus ama bunun suresi 1 haftamidir 10 gun mu bilmiyorum. Bunun en guzel cvbini drlar bilir ama klima yetiskinler icin bile zararli birsey tabi adana kavurucudur nasil ne yaparsin hicbir fikrim yok.herkese merhaba,
benimde aklıma bu çocuk ne giyecek sorusu var doğduktan kaç gün sonra vücut ısısı normale döner klimayı kaçıncı günden sonra açabilirim ben adanada yaşıyorum hava felaket sıcak oluyor. ilk 1 ay yenidoğanları giyer herhalde ince ama uzun kollu fikri ve tecrübesi olan var mı ?
evet ben de yukarı çıktığını hissediyorum artık ama. Bazen de kasıklarımda oynuyo. Geçen gün burda konuşulmuştu ayakları sanırım diye kanaat getirdim yazılanlardan. Ama muhteşem bi his o tekmeler hiç durmasın doğuma kadar :) 21 haftalık olduk artık daha güçlü tekmeler de gelir inşaAllah :) eşim de hissediyo artık elini koyunca. çok heyecanlanıyo. Beni anlıyo mu diyo konuşuyo garibim :) tabi dedim anlamaz mı :) ders çalıştırmaya başlayalım :) sesine alışır en azından sen konuş diyorum bana da iyi geliyo söyledikleri :) sonuçta karın benim karnım değil mi :) söylenen
Tabi Kağan uyanınca yokmuş gibi davranıyoruz ufak ufak kıskançlık krizlerine girmeye başladı çünkü abimizkarnımı seviyo dertleşiyo kardeşiyle falan bi kere ne dedi anne dedi. Annecim seni seviyorum abimi de seviyorum dedi dedim. Heyyyy ona söyle bitek onun annesi değilsin dedi bana :):) Annecim dedi demem onu rahatsız etti resmen. Biliyorum abicim ikimizin de annesi diyo dedim sonra çark :) Oyun oynadığımızn farkında ama benim söylediklerim onu çok etkiliyo o yüzden çooook dikkat etmem lazım. ben daha pasif bi konumda kalmaya çalışıyorum önemli olan onların kardeşlik bağı gibi davanıyorum. Doğru yanlış bilmem ama annelik içgüdüm böyle yapaarsam kardeşini daha çok seveceğii söylüyo.
Benim arkadasim gecen sene dogum yapti bebegi sicak ortamda tutmayin demis dr cunku kendini hala anne karninda hissedip nefes almayi birakabiliyormus ama bunun suresi 1 haftamidir 10 gun mu bilmiyorum. Bunun en guzel cvbini drlar bilir ama klima yetiskinler icin bile zararli birsey tabi adana kavurucudur nasil ne yaparsin hicbir fikrim yok.
valla bahar gelince benimde keyfim yerine geliyor...İçim açılıyor resmen... bende yazı çok severim ama bu yaz nasıl olacak o sıcaklarda görecegiz :))) saglıkla kucagımıza alalım da,gerisi gelir bir sekilde diyorum artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?