2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Insallah cnm dikisin altindan olcuyorum demisti 5 mm dikis ipi var insallah onu olcmedigi icin boyle cikmistir diye kendimi avutuyorum.

Ayy bi de o var de mi inşallah bi sıkıntı çıkmaz yaaa 1 yaşına kadar ben bakmak istiyorum bebeğime inşallah rapor alabilirim
Bende 1 yaşına kadar kendim bakmayı istemiştim ama 2. Döneme başlayacağım maddi durumlardan dolayı kayınvalidem bakacak planlarda bakalım nasıl olacak

Günaydın kızlar cuma günü wc ye girdiğimde kan geldiğini gördüm ve çok korktum hemen doktora geldim plesenta previa dedi yani plesentanın aşağıya inmesiymiş. İlk gebeliğim ve 5. Ayda olduğumuz için çok üzüldüm ağladım araştırdım baya. Okulda 3. Katta çalışıyorum çok merdiven inip çıkmaktan tempodan olmuş dedi doktorum. Cumadan beri serum yiyorum hep yatıp dinleniyorum. Vajina uzunluğu 2.4 e kadar sıkıntı değilmiş benim şuan 5.2 çok şükür acil durum yokmuş. Benimle aynı durumda olan arkadaşım varsa korkmasın dinlenmeule toparlanabilen bir süreç. Tempodan uzak, stresten uzak hamilelik planlıyorum. Rabbim tüm hastanede yatanlara acil şifalar versin. Bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Kizlar ya insanda ister istemez endise kuruntu oluyo demi yani bu hormonlar yuzunden tek psikolojisi bozulan ben deilimdir umarim
Bende de aniden ağlamalar meydana geldi en ufak şeye gözlerim yaşarıyo. Eşim diyor bu kadar narin olma daha doğum yapacaksın o zaman nasıl dayanacaksın valla bilmiyorum Allah gücünü verir ona sığınıyorum

Canım dinlenerek bebeğin yerini bulacaktır. 25. Haftaya kadar bebişler yukarı çekiyormuş. rahim ağzı genişlemesi olmuş mu

Benim doktorum önce ultrason cihazıyla baktı uzunluğu 5.8 dedi sonra vajinal bakalım daha doğru olsun deyip baktı ve 5.2 görünüyor dedi. Bana sorarsan vajinal uaptır sanki daha güvenilir geldi bana da

Benim doktorum önce ultrason cihazıyla baktı uzunluğu 5.8 dedi sonra vajinal bakalım daha doğru olsun deyip baktı ve 5.2 görünüyor dedi. Bana sorarsan vajinal uaptır sanki daha güvenilir geldi bana da

Gunaydin, vajinal bakmanin bebise bir zarari yok degil mi?
Vajinal olanin sonucunun daha guvenilir oldugunu duydum,karindan yaniltici olabilyormus.
Sana kacinci haftada olcum yapildi?
18.haftada yaptiran duymadim da,acaba benimki tup bebek diye mi erken yapiyor acaba dedim.

Günaydın hanımlar dün bebiş gece saat ikiye kadar pıtır pıtır di hep ben hapsirdikca tepki verdi :))) bugün tık yok uyuyor galiba hava okadar guzelki herkesin pazarı bebisler kadar güzel ve mutlu gecsin

16.haftada bakmışti doktorum banada sormadım neden diye

Günaydın, vajinal ultrasonun bebeğe zarar verdiğini düşünmüyorum çünkü probu çok az itiyor hemen görüntü geliyor. Ordan da ölçümlerini rahatlıkla yapabiliyor. Benim plesentanın aşağı düşme tehlikesi olduğu için 19+3 ken baktı. Normali ne zaman çağırıyor bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…