2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İnsanın başına gelmeden anlamıyormuş gerçekten. Kesinlikle katılıyorum
Evt cnm insanin basina gelmeden anlamasi mumkun degil. Ikinci gebeligimde 2016 eylul annelerindeydim oralarda ilk haftalarda bebegini kaybedenler oldu sonra grup icinden bazi kisiler buraya yazmayin moralimiz bozuluyor fln diye tepki gosterdi belki onlarda kendilerince haklilardi ama sonra ne oldu biliyormusun o tepki gosterenlerden iki kisi bebegini kaybetti hemde 4. 5. Aylarda... bu sebeple kimseyi yermemek lazım basa gelmeden anlasilamaz Allah kimseye yasatmasın.

Insallah cnm sakin kalir

Evt cnm kiz evlat cok guzel birsey Allah herkesin gonlune gore versin. Sonuclarin temiz cikmasina cok sevindim. Oglusun hayırlı olsun saglikla sihhatle insallah

Kızlar sizin de kalça ağrınız oluyor mu? Bazı geceler kalça kemiğim ve bacaklarımın üst kısımları çok ağrıyor. Bir tek ben mi yaşıyorum acaba bu durumu başka var mı?
Ben varım ara ara agrim oluyor genelde sag kalcam ağrıyor. Benim bebek geriye doğru mu büyüyor nedir

Gözün aydın canim. Darısı başımıza ins.

Kızlar ya şu mobilya konusu çok kafamı karıştırıyor. Haftasonu IKEA'ya gittik. Normalde netten beğenmiştim, dolap falan ufak geldi. Oda konusunda çok kararsızım. Acaba şimdi ufak bir şeyler alıp, 1-2 sene sonra mı daha iyi bir oda yapsak, yoksa şimdiden daha iyi şeylere mi baksak.

Özellikle dolap ve şifonyerin uyumu konusundaki yorumlarınızı merak ediyorum. Dolapta kararsızım ayrıca, biraz ufak geldi. alternatif arıyorum.

Eklentiler

• besik.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 51
  • dolap.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 61
  • şifonyer.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 50
Ben varım ara ara agrim oluyor genelde sag kalcam ağrıyor. Benim bebek geriye doğru mu büyüyor nedir

Ya aslında ben de bazen korkuyorum. Acaba endişelenecek bir şey var mı diye? Mesela bir ara çatı ağrısı falan olabilir mi diye düşündüm? Ama doktora söylediğimde çok ciddi bir şey gibi davranmadı sanki. O yüzden çok takmıyorum. Son aylarda daha da artmaz inşallah :)

Arkadaslar bebek arabalari hakkinda fikir verir misiniz?
Ana kucakli olanlari var. 3 tekerlekli olanlari var. Sizler hangisini aliyorsunuz?
Bu ana kucaklari kacinci aya kadar kullaniliyor ve gerekli mi sizce?

Bazen yuruyemeyecek duruma geliyorum. Dr a ben de sordum olur hamilelikte dedi çok normal karşıladı. Eklemler yumusuyor bebek büyüdükçe ordaki sinirlere baski yapiyor aslında bebegin büyüdüğüne işaret. Icimizi rahat tutalim..

Evet içinde çocugu uzun süre unutmamak gerekiyormuş. Ben iş yaparken filan mutfakta yanımda dursun diye almayı düşünüyorum. Bir de titreşim özelliği olması cezbediyor. Gaz problemine iyi geliyormuş. O yüzden bir tane edinmek istiyorum doğumdan önce. Doğumdan sonra büyük şeylerle uğraşmak istemiyorum. Küçük şeyler etraftan tamamlanıyor çünkü bir şekilde. Kıyafet olsun, bez olsun, şampuan olsun vs ama büyük şeyleri aceleyle almak istemiyorum. O yüzden şimdiden bakıyorum ki bari güzel bir şey olsun. Kumasini merak ediyordum zaten öğrendiğim iyi oldu. Teşekkür ederim:)

Aynen canım ben de 1-2 kez özellikle gece yürüyemicek duruma geldim. Ama biraz netten araştırdım sinirlere baskı olduğu konusunda 1-2 yorum vardı. İçimizi rahat tutmak bence de en iyisi.

Canım eğer fırsatın olur da büyük bebek mağazalarını gezebilirsen baya faydalı olur senin için de. Ben çünkü nette görüp "Aa bunu da kesin alırım." dediğim şeyden gezip görünce vazgeçtim. Benim de aynen böyle bir anakucağına ihtiyacım var ama şuan araştırıyorum içime tam sineni bulamadım.

Ben de ikeanın mobilyasına internetten bakıp beğenmiştim ama yerinde inceleme fırsatım oldu, hatta fotoğraflarını da paylaşmıştım burada, çok dayanıksız geldi bana. Beşik filan uzun süre kullanılmaz bence. Hem küçük 60×120 hem de dayanıksız gibi geldi biraz sallayınca filan. Dediğiniz gibi dolaplar da baya küçüktü. O yüzden vaz geçtim. Hiç kafama yatmadı ikeadan oda yapmak. Sadece stuva serisinin belki takım şeklinde olan dolapları alınabilir. Onlar daha kullanışlı duruyordu. Onlara bakın isterseniz.

Ben babytech diye bir firmanın ahşap besiklerini buldum İnternette. İnceleme fırsatım henüz olmadı. Olacağını da pek sanmıyorum ama internetten baktigim kadarı ile beğendim. Büyüklüğü uygun geldi 70×130. Ahşap, boyaları sağlıklı, bebekler için uygun. İçinde uyku setini de veriyorlar. Sallanabiliyor. İster asansörlü çeşidi var ister de iki kademeli park yatak şeklinde olanı. 1000 lira kadar filan bir fiyatı var. Yanina da geniş bir şifonyer almayı düşünüyorum. O şekilde odası olana kadar idare eder gibi geliyor. Ya da bu sekilde yapmak yerine oda alacağım bebeğe, yanımıza 6 ay idare edecek besik alacağım. Oda da alırsam cilek mobilyadan alırım muhtemelen.

Anakucagi konusu benimde kafamı kurcalıyor aksammi almasammi htiyacmiz olurmu çokta para vermek istemiyorum çünkü oturma ya başlayınca pek esprisi kalmıyor anakucaklarinin

Güzel bir şey bulursanız bizimle de paylaşır mısınız? Fikir olur çünkü gezme fırsatım pek yok bebek mağazası. Annemler Ankara'da onlar benim için bakarlar olmadı.

mobilyalarda şu aralar %10 kdv indirimi var. nisan sonunda bitecek ve fiyatlar artacak haberiniz olsun :)

cigdemselvi amin.. Bende daha önceden kayıp yaşadıgım için cok iyi biliyorum,basına gelmeyenler anlamaz.. kimseninde basına vermesin Allah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…