2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Selamlar, doktor tavsiyesi için bir şey diyemem ama dahiliyecinin yazdığı vitaminin uygunluğunu kendi doktorunuza da sorun bence. Vitamin için decavit kullanıyorum ben, doktorum yazdı. Bir de bence de acil olarak başka bir doktora gidin.

Ben de senin hareketlerinle plasantanın yer değiştireceğini düşünmüyorum açıkçası. Çünkü çok aktif hamilelik geçirenler var. Plesantanın yerleşme yeriyle alakası olabilir. Bu tarz konuşmalar yapan insanlara da kızıyorum açıkçası. Sen vicdanını rahat tut, kulaklarını kapat bence. Bir de kendine dikkat et.

Cok tesekkur ederim. Vitaminleri sordum dahiliye doktoru verdiyse kullan dedi baska bir yorumu olmadi. Keske ilgili bir doktor bulabilsem hic dusunmeden degistirecegim ama ben mi coksey bekliyorum bilemiyorum hala bulamadim.

Kızlar sizin de kalça ağrınız oluyor mu? Bazı geceler kalça kemiğim ve bacaklarımın üst kısımları çok ağrıyor. Bir tek ben mi yaşıyorum acaba bu durumu başka var mı?

Cok tesekkur ederim. Vitaminleri sordum dahiliye doktoru verdiyse kullan dedi baska bir yorumu olmadi. Keske ilgili bir doktor bulabilsem hic dusunmeden degistirecegim ama ben mi coksey bekliyorum bilemiyorum hala bulamadim.

Bence çok şey beklemiyorsun. Çok normal şeyler. İnşallah aradığın doktoru bulursun.

günaydın hayrlı haftalar kızlar sağlıkla inşaallah :) perşembe devlet hast.ne randevu aldım ilk gidicez daha bebeğimi özledim güzelce görürüz inşaallah :)
şampuan arayışı içine girdim önereceğiniz marka var mı????? aldığınız , kullandığınız vs.

Ben de sinir oluyorum o tip insanlara,, 15 kilo çocuk taşıyorum ben kucağımda, napıcam hamileyim kızım kucaklayamam seni mi dicem 3 yaşında çocuğa... sağlıklı bir hamilelikte sırf bu tip hareketlerden dolayı aksi bir durum yaşanacağına ben de inanmıyorum. Hiç suçlama kendini yani la rosa

Aynen öyle ben de düşünmüyorum. İlk hamileliğimde düşükten sonra biri "Bir dahakine daha dikkatli olursun." demişti. Halla o lafın acısı içimde, söyleyeni de Allah'a havale ettim. Yapıcak bir şey yok, insanlar konuşuyor işte.

schwarzkopf kullaniyorum cnm memnunum her cesidini denedim bugune kadar

bende bir risk olduğunu soylemedi dr. ama biz de biraktik artik yapmiyoruz... eltim5 ay once erken dogum yapti...onunda riskli degildi ama 32. haftada iliski sırasında suyu gelmiş...her sey olabiliyor...risk yok diyerek de dikkat siz davranmamak lazim...bilemiyorum simdi iliskiye girmeselerde o gun bebegin suyu gelecek miydi...allah bilir.

Hepimizin bebisleri inşallah sağlıkla gelsinler Ben de bebekligimden beri var bu enfeksiyon o yuzden tedirgin oldum biraz..Artik takip etcez ilerlemesin bobreklere sicramasin Teşekkür ederim nasıl rahatlattin beni :)

Günaydın, kaçıncı haftandasın? Yazının altında göremedim de. Doktorun haklı benim doktorumda dedi 24 yada 25. Haftalarda yukarı çıkması beklenir diye. Stres yapma bence çünkü gerçekten etkiliyor bebişleri onlarda stres olmasınlar yorulma bol bol dinlen ve çook su içmeye gayret et. Mesela benim vajinaya kan yeterince gitmemiş besleyememiş, serumla vajinadaki kan dolaşımını artıralım dediler bunun yerine bol suda aynı işi görüyor. İlişkiden uzak riskli şeyler yapmadan geçirelim günlerimizi mutlu olmaya çalışalım eminim riski anlatırız
Neden ölçmedi senin vajina uzunluğunu bilemedim her doktor farklı muayene ediyor demekki. Yada çok risk görmediyse ondan da ölçmemiş olabilir mi ?

Tedbir bizden takdir Allahtan

Kızlar sizin de kalça ağrınız oluyor mu? Bazı geceler kalça kemiğim ve bacaklarımın üst kısımları çok ağrıyor. Bir tek ben mi yaşıyorum acaba bu durumu başka var mı?
Bende de oluyor sol kalcamdan belime dogru bi agri ama dayanilmicak gibi degil benim ki.Yoruldugumda çok oturduğumda flan oluyor normal diye düşünüyorum .Bi de kiloyu kalçadan alıyorum sanki ben.. ona bağlıyorum ne alakaysa

21.haftadayım bende.Zaten ilişkiyi fln yasakladı,onun yanında yorulmayacaksın,cok uzun hızlı yürüyüsler yasak,ani hareketler yasak vs vs.. Günde 3- 3,5 LT su iciyorum,onu söyledim iyi dedi.Böyle devam et dedi.
Bana sey dedi bir de, plasenta dik olarak rahim kanalına dogru durmuyor ,sekil itibari ile egik dedi,dik inseydi daha tehlikeliydi bu kötünün iyisi dedi.Ben cok anlamadım ama öyle yorumladı kendisi :) Herhangi bir yatak istirahatine gerek görmedigi için içim daha rahat demek cok kötü deil diyorum ama en ufak bir seyde de korku baslıyor tabii ,elde değil... ınsallah bir sonrakinde yukarı cıkmıs olur.Cunku haftalar ilerledikce ,agırlıkları da arttıkca riski artar diye düsünüyorum... Saglıkla kucagımıza almak nasip olsun insallah...

21.haftadayım bende.Zaten ilişkiyi fln yasakladı,onun yanında yorulmayacaksın,cok uzun hızlı yürüyüsler yasak,ani hareketler yasak vs vs.. Günde 3- 3,5 LT su iciyorum,onu söyledim iyi dedi.Böyle devam et dedi.
Bana sey dedi bir de, plasenta dik olarak rahim kanalına dogru durmuyor ,sekil itibari ile egik dedi,dik inseydi daha tehlikeliydi bu kötünün iyisi dedi.Ben cok anlamadım ama öyle yorumladı kendisi :) Herhangi bir yatak istirahatine gerek görmedigi için içim daha rahat demek cok kötü deil diyorum ama en ufak bir seyde de korku baslıyor tabii ,elde değil... ınsallah bir sonrakinde yukarı cıkmıs olur.Cunku haftalar ilerledikce ,agırlıkları da arttıkca riski artar diye düsünüyorum... Saglıkla kucagımıza almak nasip olsun insallah...

Benim de aynen kalçalarım büyüdü azcık :) Ben de cumartesi AVM'deydim, gezerken biraz yoruldum o da tetiklemiş olabilir. Dinlenicem bir kaç gün geçer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…