Bayanlar istanbul avrupa yakasinda normal dogum yaptirabilecek bir doktor oneriniz var mi? 6.aya girecegim ama hala duzgun bir doktor bulamadim. Ben soylemezsem hic bir testi yapmiyorlar. Kan degerleri testimi dahiliyede kendi istegimle yaptirdim birsuru vitamin degerim dusmus dahiliye doktoru vitamin verdi. Kendi doktorumun dedigi bisey yok. Bir de normal dogum icin vakti yokmus baskasina aktaracak dogumun olacagi gun. Kilo takibimi de yapmiyor offffavrupa yakasinda ozel bir hastane ariyorum. Allianz ve acibadem sigortam var. Doktorunuzdan memnunsaniz lutfen onerin bana da..
Okulda herkes benim ne kadar hareketli olduğumu hızlı yürüdüğümü herşeyi hızlı yaptığımdan bahsediyormuş o yüzden kanaması oldu diyorlarmış. Bende kendi kendime ağır hareket etmem gerektiğini Düşünüp vah tüh demiştim. Hiç plesenta ilk başta bu şekilde yerleşmiş diye düşünmemiştim. Teşekkür ederim vicdan olarak rahatladımyinede ağır hareket etmekte fayda var
Cok tesekkur ederim. Vitaminleri sordum dahiliye doktoru verdiyse kullan dedi baska bir yorumu olmadi. Keske ilgili bir doktor bulabilsem hic dusunmeden degistirecegim ama ben mi coksey bekliyorum bilemiyorum hala bulamadim.Selamlar, doktor tavsiyesi için bir şey diyemem ama dahiliyecinin yazdığı vitaminin uygunluğunu kendi doktorunuza da sorun bence. Vitamin için decavit kullanıyorum ben, doktorum yazdı. Bir de bence de acil olarak başka bir doktora gidin.
Cok tesekkur ederim. Vitaminleri sordum dahiliye doktoru verdiyse kullan dedi baska bir yorumu olmadi. Keske ilgili bir doktor bulabilsem hic dusunmeden degistirecegim ama ben mi coksey bekliyorum bilemiyorum hala bulamadim.
Ben de senin hareketlerinle plasantanın yer değiştireceğini düşünmüyorum açıkçası. Çünkü çok aktif hamilelik geçirenler var. Plesantanın yerleşme yeriyle alakası olabilir. Bu tarz konuşmalar yapan insanlara da kızıyorum açıkçası. Sen vicdanını rahat tut, kulaklarını kapat bence.Bir de kendine dikkat et.
Magnezyum ve kalsiyum eksikligi cnm takviye almalisin.Kızlar sizin de kalça ağrınız oluyor mu? Bazı geceler kalça kemiğim ve bacaklarımın üst kısımları çok ağrıyor. Bir tek ben mi yaşıyorum acaba bu durumu başka var mı?
Ben de sinir oluyorum o tip insanlara,, 15 kilo çocuk taşıyorum ben kucağımda, napıcam hamileyim kızım kucaklayamam seni mi dicem 3 yaşında çocuğa... sağlıklı bir hamilelikte sırf bu tip hareketlerden dolayı aksi bir durum yaşanacağına ben de inanmıyorum. Hiç suçlama kendini yanila rosa
schwarzkopf kullaniyorum cnm memnunum her cesidini denedim bugune kadargünaydın hayrlı haftalar kızlar sağlıkla inşaallah :) perşembe devlet hast.ne randevu aldım ilk gidicez daha bebeğimi özledim güzelce görürüz inşaallah :)
şampuan arayışı içine girdim önereceğiniz marka var mı????? aldığınız , kullandığınız vs.
Magnezyum ve kalsiyum eksikligi cnm takviye almalisin.
bende bir risk olduğunu soylemedi dr. ama biz de biraktik artik yapmiyoruz... eltim5 ay once erken dogum yapti...onunda riskli degildi ama 32. haftada iliski sırasında suyu gelmiş...her sey olabiliyor...risk yok diyerek de dikkat siz davranmamak lazim...bilemiyorum simdi iliskiye girmeselerde o gun bebegin suyu gelecek miydi...allah bilir.Sana da çok geçmiş olsun aynen inşallah birdaha yaşamayız anı olarak kalır..
Bende internette araştırma yaparken ilişkinin risk oluşturduğunu okudum doktorumda uyardı zaten bebişler için dikkat etmemiz gerekiyor kocalarla köşe kapmaca oynayacağız artık
Hepimizin bebisleri inşallah sağlıkla gelsinlerMerhaba
Masallah :) Saglıkla dogsun insallah...
Bende de enfeksiyon olmustu ,tek kullanımlık fitil verdi.Onun dısında birsey vermedi,ertesi gün gecti.. iç çamaşırın %100 pamuklu olsun , sentetik polyester fln giyme. Bnm SAT ile ultrason arasında 9 gün fln var,o cok onemli değil.Seninkisi hele 3 gün hiçbir önemi yok.
Günaydın, kaçıncı haftandasın? Yazının altında göremedim de. Doktorun haklı benim doktorumda dedi 24 yada 25. Haftalarda yukarı çıkması beklenir diye. Stres yapma bence çünkü gerçekten etkiliyor bebişleri onlarda stres olmasınlar yorulma bol bol dinlen ve çook su içmeye gayret et. Mesela benim vajinaya kan yeterince gitmemiş besleyememiş, serumla vajinadaki kan dolaşımını artıralım dediler bunun yerine bol suda aynı işi görüyor. İlişkiden uzak riskli şeyler yapmadan geçirelim günlerimizi mutlu olmaya çalışalım eminim riski anlatırızGunaydın ,
Bnmde aynı sekilde,plesenta aşağıdaymıs.Gecen 23 Subattaki kontrolde söylemişti,cumartesi yine gittim hala cıkmamıs yukarı.24.hafta da faln cıkması bekleniyor dedi,bir dahaki kontrol de umarım cıkar...Çok stres yapıyorum o yüzden... Her wc ye gittimde korkuyorum valla kanama vs olmus mudur diye ? Benm vajina uzunlugumu ölcmedi hiç.Sadece dikkat etmem gereken seyleri söyledi. Bnm niye ölcmedi acaba?
Tedbir bizden takdir Allahtanbende bir risk olduğunu soylemedi dr. ama biz de biraktik artik yapmiyoruz... eltim5 ay once erken dogum yapti...onunda riskli degildi ama 32. haftada iliski sırasında suyu gelmiş...her sey olabiliyor...risk yok diyerek de dikkat siz davranmamak lazim...bilemiyorum simdi iliskiye girmeselerde o gun bebegin suyu gelecek miydi...allah bilir.
Bende de oluyor sol kalcamdan belime dogru bi agri ama dayanilmicak gibi degil benim ki.Yoruldugumda çok oturduğumda flan oluyor normal diye düşünüyorum .Bi de kiloyu kalçadan alıyorum sanki ben.. ona bağlıyorum ne alakaysaKızlar sizin de kalça ağrınız oluyor mu? Bazı geceler kalça kemiğim ve bacaklarımın üst kısımları çok ağrıyor. Bir tek ben mi yaşıyorum acaba bu durumu başka var mı?
Günaydın, kaçıncı haftandasın? Yazının altında göremedim de. Doktorun haklı benim doktorumda dedi 24 yada 25. Haftalarda yukarı çıkması beklenir diye. Stres yapma bence çünkü gerçekten etkiliyor bebişleri onlarda stres olmasınlar yorulma bol bol dinlen ve çook su içmeye gayret et. Mesela benim vajinaya kan yeterince gitmemiş besleyememiş, serumla vajinadaki kan dolaşımını artıralım dediler bunun yerine bol suda aynı işi görüyor. İlişkiden uzak riskli şeyler yapmadan geçirelim günlerimizi mutlu olmaya çalışalım eminim riski anlatırız
Neden ölçmedi senin vajina uzunluğunu bilemedim her doktor farklı muayene ediyor demekki. Yada çok risk görmediyse ondan da ölçmemiş olabilir mi ?
Günaydın, kaçıncı haftandasın? Yazının altında göremedim de. Doktorun haklı benim doktorumda dedi 24 yada 25. Haftalarda yukarı çıkması beklenir diye. Stres yapma bence çünkü gerçekten etkiliyor bebişleri onlarda stres olmasınlar yorulma bol bol dinlen ve çook su içmeye gayret et. Mesela benim vajinaya kan yeterince gitmemiş besleyememiş, serumla vajinadaki kan dolaşımını artıralım dediler bunun yerine bol suda aynı işi görüyor. İlişkiden uzak riskli şeyler yapmadan geçirelim günlerimizi mutlu olmaya çalışalım eminim riski anlatırız
Neden ölçmedi senin vajina uzunluğunu bilemedim her doktor farklı muayene ediyor demekki. Yada çok risk görmediyse ondan da ölçmemiş olabilir mi ?
Bende de oluyor sol kalcamdan belime dogru bi agri ama dayanilmicak gibi degil benim ki.Yoruldugumda çok oturduğumda flan oluyor normal diye düşünüyorum .Bi de kiloyu kalçadan alıyorum sanki ben.. ona bağlıyorum ne alakaysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?