o ne demek ya.. ne empati, ne edep yoksunu bi yorum! yanlış anlama, kim bilmiyorum söyleyen ama ben o lafı duyduğum insanla bi daha görüşmem. hayatta kendime böyle bir alışkanlık edndim uzun süredir ve inan bu tarz insanları kendimizden uzaklaştırdıkça hem her işimiz rast gitmeye başladı, hem de daha huzurlu ve mutluyuz ailecek...
Merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım sizler de bebisler de hepiniz iyisinizdir. Çok uzun zaman oldu yazamadim. Arada bi kac kez gördüm ama okuyamadım pek yazdıklarınızı. Çarşamba sabah kanamam oldu doktora gittik hemen plesanta previa dedi kısmen kapatmış plesanta dedi fazla ayakta kalma agir kaldirma dedi o günden beri hep dikkatli oldum mümkün olduğunca yattım. 1 doz proluton depot yapıldı çarşamba günü birazda crp yüksek çıkmıştı enfeksiyon kanamayı tetikleyebilir diye antibiyotik verdi. Bu sabah midem bulandı ogurme oldu o sırada mide karin kasildi tabi tekrar kanama oldu. Çarşambaya göre daha az oldu kanama ama hemen gittim tekrar. Ultrason la bakıldı tekrar marjinal previa dedi bu hafta da dinlen dedi. Çarşamba 1 doz daha proluton yapılacak. Bu arada cinsiyet erkek. Bizden haberler böyle
Cok uzerine gitme cnm sakın... simdi yeni kardes de geliyor duygu dunyasi muhakkak karismistir bıdığın meraklanma hersey yoluna girer.kalamadı malesef,, ağlamadı ama bu sefer de susmadı hiç! neticede obsesif olduğunu düşünüyor bu doktor. belirgin ileri zeka, amma velakin sınır koyma, arkadışlık kurma problemi ve obsesyon sorunlarımız varmış.. eylüle randevu verdi... iki hafta sonra pazar günü için de Tüzder'den test randevusu aldık... bakalım artık...
kalamadı malesef,, ağlamadı ama bu sefer de susmadı hiç! neticede obsesif olduğunu düşünüyor bu doktor. belirgin ileri zeka, amma velakin sınır koyma, arkadışlık kurma problemi ve obsesyon sorunlarımız varmış.. eylüle randevu verdi... iki hafta sonra pazar günü için de Tüzder'den test randevusu aldık... bakalım artık...
merhaba kusura bakmayın yeni gördüm , benim cumartesi kontrolüm vardı doktorum göremedi plesantaya yapışmışta olabilir dedi . bebeğe bişey olurmu dedim yok sapasağlam onda hiçbişey yok dedi . bakalım ayrıntılı ultrason var onda tekrar çıkıcakmıMrb kacinci haftadasiniz bn 13teyim bana da amniyotik bant var dediler bu mesajdan sonra aradan 1 ay gibi bi süre geçmiş sanırım farkli bi doktorla görüştünüz mu bu konu hakkinda ve ya doktor bi yorum ve ya öneri de bulundumu bn 3 hafta sonrasina perinatolojiye yonlendirildm gercekten bu endişe insanı mahveder
Insallah cnm dikisin altindan olcuyorum demisti 5 mm dikis ipi var insallah onu olcmedigi icin boyle cikmistir diye kendimi avutuyorum.
Merhaba canım nasılsın ben Belgin hanzedan ile doğal doğum yaptım 2.5 yıl önce çok memnun kaldım istanbulda olsam yine onunla yapardım ama malesef bursadayım süper bir doktor özel muayenehanesi var özel sağlık sigortası geçiyor bildiğim kadarı ile birde anadolu yakasında gülbihal bülbül ve pınar tokatlıoğlu var onlarda doğal doğumcuBayanlar istanbul avrupa yakasinda normal dogum yaptirabilecek bir doktor oneriniz var mi? 6.aya girecegim ama hala duzgun bir doktor bulamadim. Ben soylemezsem hic bir testi yapmiyorlar. Kan degerleri testimi dahiliyede kendi istegimle yaptirdim birsuru vitamin degerim dusmus dahiliye doktoru vitamin verdi. Kendi doktorumun dedigi bisey yok. Bir de normal dogum icin vakti yokmus baskasina aktaracak dogumun olacagi gun. Kilo takibimi de yapmiyor offffavrupa yakasinda ozel bir hastane ariyorum. Allianz ve acibadem sigortam var. Doktorunuzdan memnunsaniz lutfen onerin bana da..
Aynı durumdayiz canım cok sukur. Bekledigimden kolay geçti. Daha once de tetanoz aşısı çok oldum belki etkisindendirBen de oldum az önce :) şişer kızarır 1 hafta acır vs dedi ama tık Yok MaşaAllah) onun yerine kan sayımı tsh falan bakmak istedi sağlık ocağı. 3 tüp kan aldı. O damarımı patlatmış :) çok acımıyo ama mosmor. Allahtan canı tatlı bi insan değilim güldüm geçtim sadece :)
Selam arkadaşlat bende sebamed ve musteladan çok memnunum tavsiye ederim bizde de egzama oluyordu doktorumuz iki markayıda tavsiye ettiben oğlumda sebamed kullandım.yine onu kullanıcam nemnunum.kardeşimin oğluda dermatit olmuştu dru sebamed önerdi ve oda çok memnun kalmıştı.bebek ürünlerinde gerçekten güzel.pişik kremini falanda kullanmıştım.
Kac yasinda cnm kızn
merhaba, geçici bir süreçtir diye düşünüyorum. umarım daha iyi olur. merak ediyorum hangi davranışlarına istinaden böyle bi test yaptırma gereği duydunuz. 22 aylık bi oğlum var nerdeyse 2 yaşında dil gelişimi biraz zayıf kendini en iyi ifade ettiği şeyleri yeni birilerini gördüğünde tekrar tekrar söyleyerek iletişim kurma çabasına giriyor. mesela lambalar veya park. Kendi yaş grubuyla çok iletişim kurmak istemediğini gözlemliyorum bunlar normal mi endişelenmem gerek mi bilemiyorum. sizden fikir alsam
Kızlar benim hamileligimin başından beri alerjik bir durumum var hamilelikle başladı halada devam ediyor sürekli bir hapşırma hali mevcut toz polen soğan kokusu parfüm kokusu farketmiyor hapsirtiyor ve sulu burun akıntısı doktora filan hiç sormadım ekstra ilaç kullanmak istemiyorum çünkü ilk aylar migrenim fazlaca tuttuğu için arada minoset içtim oyuzden hiç söylemedim asıl sorun hapsirirken idrar kaçırmaya başladım bebek büyüdükçe oluştu bu normalmidir doğumdan sonra geçer degilmi kaçırmiyim diye bazen sıkıyorum galiba kendimi bu sefer de ağrı giriyor karnıma esimde sıkma kendini geçici bir durum o diyor ama çamaşır değiştirmekten gına geldi artık(
Allah senden de razı olsun cinsiyeti belli mi pekiSagoll canım
Aminnn
Cok teşekkür ederim Allah razi olsun
Merhaba canım nasılsın ben Belgin hanzedan ile doğal doğum yaptım 2.5 yıl önce çok memnun kaldım istanbulda olsam yine onunla yapardım ama malesef bursadayım süper bir doktor özel muayenehanesi var özel sağlık sigortası geçiyor bildiğim kadarı ile birde anadolu yakasında gülbihal bülbül ve pınar tokatlıoğlu var onlarda doğal doğumcu
Evet canım kız cinsiyetiAllah senden de razı olsun cinsiyeti belli mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?