- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Evet Nisan sonuna kadar karar verebiliriz umarım:)) Yoksa pahalı alacağız. Eşim pek bakmıyor erken diye ama :/mobilyalarda şu aralar %10 kdv indirimi var. nisan sonunda bitecek ve fiyatlar artacak haberiniz olsun :)
Amin canım inşallah benim ilk hamileliğim pek bilemedim kendimi koruyamadım hızlı hareket ettim yorulduğumu hiç hissetmedim ama bana ders oldu gayet kendimizi koruyarak oturup kalkmak merdivenlerden çıkmak, ağır iş yapmamak gerektiğini öğrendim
Biz hissetmesekte bebeğimiz herşeyi hissetmiş
Ben de ikeanın mobilyasına internetten bakıp beğenmiştim ama yerinde inceleme fırsatım oldu, hatta fotoğraflarını da paylaşmıştım burada, çok dayanıksız geldi bana. Beşik filan uzun süre kullanılmaz bence. Hem küçük 60×120 hem de dayanıksız gibi geldi biraz sallayınca filan. Dediğiniz gibi dolaplar da baya küçüktü. O yüzden vaz geçtim. Hiç kafama yatmadı ikeadan oda yapmak. Sadece stuva serisinin belki takım şeklinde olan dolapları alınabilir. Onlar daha kullanışlı duruyordu. Onlara bakın isterseniz.
Ben babytech diye bir firmanın ahşap besiklerini buldum İnternette. İnceleme fırsatım henüz olmadı. Olacağını da pek sanmıyorum ama internetten baktigim kadarı ile beğendim. Büyüklüğü uygun geldi 70×130. Ahşap, boyaları sağlıklı, bebekler için uygun. İçinde uyku setini de veriyorlar. Sallanabiliyor. İster asansörlü çeşidi var ister de iki kademeli park yatak şeklinde olanı. 1000 lira kadar filan bir fiyatı var. Yanina da geniş bir şifonyer almayı düşünüyorum. O şekilde odası olana kadar idare eder gibi geliyor. Ya da bu sekilde yapmak yerine oda alacağım bebeğe, yanımıza 6 ay idare edecek besik alacağım. Oda da alırsam cilek mobilyadan alırım muhtemelen.
çok erken diye düşünmesin aslında ya, hele ki oda yaptırmaya karar verirseniz en az 1 ay zaten teslimat süresi var. 1 ay da kokusu çıksın diye bekleticeksin. 2 ay öyle geçicek. e sen nisan sonunda 6. ayına girmiş olacaksın, eşyaları yerleştirmeye başlayacak zaman gelene kadar da 8 aylık olacaksın zaten :)Evet Nisan sonuna kadar karar verebiliriz umarım:)) Yoksa pahalı alacağız. Eşim pek bakmıyor erken diye ama :/
Güzel bir şey bulursanız bizimle de paylaşır mısınız? Fikir olur çünkü gezme fırsatım pek yok bebek mağazası. Annemler Ankara'da onlar benim için bakarlar olmadı.
Bende internetten baktığımda çok beğenmiştim ikeanın beşiği ve dolabını ama mağaza gidip baktığımda hayal kırıklığı yaşadım diyebilirim çok küçük oyuncak gibi beğenemedim ve iyiki bakmadan almamışım dedim.Kızlar ya şu mobilya konusu çok kafamı karıştırıyor. Haftasonu IKEA'ya gittik. Normalde netten beğenmiştim, dolap falan ufak geldi. Oda konusunda çok kararsızım. Acaba şimdi ufak bir şeyler alıp, 1-2 sene sonra mı daha iyi bir oda yapsak, yoksa şimdiden daha iyi şeylere mi baksak.
Özellikle dolap ve şifonyerin uyumu konusundaki yorumlarınızı merak ediyorum. Dolapta kararsızım ayrıca, biraz ufak geldi. alternatif arıyorum.
Merhaba canım hayırlı olsun daha yeni haberim oldu Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı evlat olsun çok sevindim inan kiBenimki 16 haftalıkken bitti şükür
Bulantı var ama kusmuyorum
İnşallah seninkide tez zamanda geçer inşaallah
Aynen canım. Ben de hayal kırıklığı yaşadım çok. Beşiği ben de Çilek'den düşünüyorum, diğer mobilyalarını da inceleyip bir karara varmaya çalışıcam.Bende internetten baktığımda çok beğenmiştim ikeanın beşiği ve dolabını ama mağaza gidip baktığımda hayal kırıklığı yaşadım diyebilirim çok küçük oyuncak gibi beğenemedim ve iyiki bakmadan almamışım dedim.
ayrıca çilek mobilyada beşikler falan çok güzel ve indirimde bu sıra ben beşiğimi ordan almayı düşünüyorum ddeğilde şifonyer olarak koçtaşta falan uygun birşeyler bulurum galiba
Bekleyelim bebişlerimizi 4-5 hafta daha atlatırsak güzel haberlerini alırız inşallah21.haftadayım bende.Zaten ilişkiyi fln yasakladı,onun yanında yorulmayacaksın,cok uzun hızlı yürüyüsler yasak,ani hareketler yasak vs vs.. Günde 3- 3,5 LT su iciyorum,onu söyledim iyi dedi.Böyle devam et dedi.
Bana sey dedi bir de, plasenta dik olarak rahim kanalına dogru durmuyor ,sekil itibari ile egik dedi,dik inseydi daha tehlikeliydi bu kötünün iyisi dedi.Ben cok anlamadım ama öyle yorumladı kendisi :) Herhangi bir yatak istirahatine gerek görmedigi için içim daha rahat demek cok kötü deil diyorum ama en ufak bir seyde de korku baslıyor tabii ,elde değil... ınsallah bir sonrakinde yukarı cıkmıs olur.Cunku haftalar ilerledikce ,agırlıkları da arttıkca riski artar diye düsünüyorum... Saglıkla kucagımıza almak nasip olsun insallah...
Sagoll canımMerhaba canım hayırlı olsun daha yeni haberim oldu Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı evlat olsun çok sevindim inan ki
seninle aynı düşüncedeyim bende ilk başlarda babytech beşiklerini çok araştırdım hatta bir arkadaşım 4 yıl önce almış ve halla kullanıyor çok memnun. daha sonra çilek mobilyada çok ilgimi çekti büyüyen beşik tarzı birşey almak istiyorum çilek mobilyada çok hoşuma gidiyor hem fiyat olarakda uygun. ilk dönemler için sağolsun kuzenim kraftın donny otomadik beşiğini verdi çok kullanışlı oda hem büyünce mama sandalyeside oluyor hemde kendi kendine sallanabiliyor öneririm mutlaka.Ben de ikeanın mobilyasına internetten bakıp beğenmiştim ama yerinde inceleme fırsatım oldu, hatta fotoğraflarını da paylaşmıştım burada, çok dayanıksız geldi bana. Beşik filan uzun süre kullanılmaz bence. Hem küçük 60×120 hem de dayanıksız gibi geldi biraz sallayınca filan. Dediğiniz gibi dolaplar da baya küçüktü. O yüzden vaz geçtim. Hiç kafama yatmadı ikeadan oda yapmak. Sadece stuva serisinin belki takım şeklinde olan dolapları alınabilir. Onlar daha kullanışlı duruyordu. Onlara bakın isterseniz.
Ben babytech diye bir firmanın ahşap besiklerini buldum İnternette. İnceleme fırsatım henüz olmadı. Olacağını da pek sanmıyorum ama internetten baktigim kadarı ile beğendim. Büyüklüğü uygun geldi 70×130. Ahşap, boyaları sağlıklı, bebekler için uygun. İçinde uyku setini de veriyorlar. Sallanabiliyor. İster asansörlü çeşidi var ister de iki kademeli park yatak şeklinde olanı. 1000 lira kadar filan bir fiyatı var. Yanina da geniş bir şifonyer almayı düşünüyorum. O şekilde odası olana kadar idare eder gibi geliyor. Ya da bu sekilde yapmak yerine oda alacağım bebeğe, yanımıza 6 ay idare edecek besik alacağım. Oda da alırsam cilek mobilyadan alırım muhtemelen.
seninle aynı düşüncedeyim bende ilk başlarda babytech beşiklerini çok araştırdım hatta bir arkadaşım 4 yıl önce almış ve halla kullanıyor çok memnun. daha sonra çilek mobilyada çok ilgimi çekti büyüyen beşik tarzı birşey almak istiyorum çilek mobilyada çok hoşuma gidiyor hem fiyat olarakda uygun. ilk dönemler için sağolsun kuzenim kraft donny otomatik beşiğini verdi çok kullanışlı oda hem büyünce mama sandalyeside oluyor hemde kendi kendine sallanabiliyor öneririm mutlaka.Ben de ikeanın mobilyasına internetten bakıp beğenmiştim ama yerinde inceleme fırsatım oldu, hatta fotoğraflarını da paylaşmıştım burada, çok dayanıksız geldi bana. Beşik filan uzun süre kullanılmaz bence. Hem küçük 60×120 hem de dayanıksız gibi geldi biraz sallayınca filan. Dediğiniz gibi dolaplar da baya küçüktü. O yüzden vaz geçtim. Hiç kafama yatmadı ikeadan oda yapmak. Sadece stuva serisinin belki takım şeklinde olan dolapları alınabilir. Onlar daha kullanışlı duruyordu. Onlara bakın isterseniz.
Aynen öyle ben de düşünmüyorum. İlk hamileliğimde düşükten sonra biri "Bir dahakine daha dikkatli olursun." demişti. Halla o lafın acısı içimde, söyleyeni de Allah'a havale ettim. Yapıcak bir şey yok, insanlar konuşuyor işte.
Insallah cnm sakin kalir
seninle aynı düşüncedeyim bende ilk başlarda babytech beşiklerini çok araştırdım hatta bir arkadaşım 4 yıl önce almış ve halla kullanıyor çok memnun. daha sonra çilek mobilyada çok ilgimi çekti büyüyen beşik tarzı birşey almak istiyorum çilek mobilyada çok hoşuma gidiyor hem fiyat olarakda uygun. ilk dönemler için sağolsun kuzenim kraft donny otomatik beşiğini verdi çok kullanışlı oda hem büyünce mama sandalyeside oluyor hemde kendi kendine sallanabiliyor öneririm mutlaka.
Eki Görüntüle 1973823 Eki Görüntüle 1973824
inşallah canım hepimiz sağ sağlim alalım kucaklarımıza :)Gözün aydın canim. Darısı başımıza ins.
Kızlar sizin de kalça ağrınız oluyor mu? Bazı geceler kalça kemiğim ve bacaklarımın üst kısımları çok ağrıyor. Bir tek ben mi yaşıyorum acaba bu durumu başka var mı?
Ben de oldum az önce :) şişer kızarır 1 hafta acır vs dedi ama tık Yok MaşaAllahGünaydın hanımlar
Bugün ilk tetonoz aşımı oluyorum. Inşallah ağrısız gecer
Kac yasinda cnm kıznkalamadı malesef,, ağlamadı ama bu sefer de susmadı hiç! neticede obsesif olduğunu düşünüyor bu doktor. belirgin ileri zeka, amma velakin sınır koyma, arkadışlık kurma problemi ve obsesyon sorunlarımız varmış.. eylüle randevu verdi... iki hafta sonra pazar günü için de Tüzder'den test randevusu aldık... bakalım artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?