2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Benim de ilk gebeligim. Rabbim insallah saglikla tamamlamayi nasip etsin.
Ilk aylar cok az da olsa kahverengi lekelenmem olmustu ve doktor istirahat vermisti ve is yapma demisti. Igne vermisti. Bir daha olmadi cok sukur. Ilk 3 ay onemli demisti. 4.5 ay olacak nasipse haftaya,ben hala ev isi yapmiyorum,sadece yemek yapiyorum. Bazen 4.5 ay oldu,ev isi de yapsam mi diyorum ama hem esim izin vermiyor,o yapiyor hem de ya farkinda olmadan kendimi yorarsam diye vazgeciyorum. Cok yol yurumuyorum. Dinlenerek ve hafif islerle geciriyorum zamani. Tabiki bir sey olacaksa ne doktorun yapacagi bir sey var ne de bizim. Tek koruyacak olan rabbim. Ama biz de tedbiri elden birakamiyoruz iste. Allahim herkese saglikli dogumlar nasip etsin.

Canım aynen ya. Ben de araştırdım şimdi. Vazgeçtim ikea'dan, zaten içime sinmeyen bir şeyler vardı. Genelde bir şey için şu hissi yaşıyorsam sonra o işten hayır gelmiyor. Çilek'in sitesine baktım, güzel şeyler var evet. Mesela bu beşik hoşuma gitti.

http://m.cilek.com/beyaz-sallanan-bebek-karyolasi-(70x130-cm)_103470?d=8480

Fiyatlar da ikea'nınkine yakın. Bir de yerine gidince pazarlık da yapılır, daha da iner. İkea'da montaj, transfer de ayrı ücretlendiriliyor. Burda Masko var canım, büyük mobilyacılar çarşısı. Bir haftasonu gidip orayı gezmeyi düşünüyorum. Eşime de söyledim gidelim dedi. Bakalım fikir, plan değişti o zaman :)

Evet Nisan sonuna kadar karar verebiliriz umarım:)) Yoksa pahalı alacağız. Eşim pek bakmıyor erken diye ama :/
çok erken diye düşünmesin aslında ya, hele ki oda yaptırmaya karar verirseniz en az 1 ay zaten teslimat süresi var. 1 ay da kokusu çıksın diye bekleticeksin. 2 ay öyle geçicek. e sen nisan sonunda 6. ayına girmiş olacaksın, eşyaları yerleştirmeye başlayacak zaman gelene kadar da 8 aylık olacaksın zaten :)

Merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım sizler de bebisler de hepiniz iyisinizdir. Çok uzun zaman oldu yazamadim. Arada bi kac kez gördüm ama okuyamadım pek yazdıklarınızı. Çarşamba sabah kanamam oldu doktora gittik hemen plesanta previa dedi kısmen kapatmış plesanta dedi fazla ayakta kalma agir kaldirma dedi o günden beri hep dikkatli oldum mümkün olduğunca yattım. 1 doz proluton depot yapıldı çarşamba günü birazda crp yüksek çıkmıştı enfeksiyon kanamayı tetikleyebilir diye antibiyotik verdi. Bu sabah midem bulandı ogurme oldu o sırada mide karin kasildi tabi tekrar kanama oldu. Çarşambaya göre daha az oldu kanama ama hemen gittim tekrar. Ultrason la bakıldı tekrar marjinal previa dedi bu hafta da dinlen dedi. Çarşamba 1 doz daha proluton yapılacak. Bu arada cinsiyet erkek. Bizden haberler böyle

Bende internetten baktığımda çok beğenmiştim ikeanın beşiği ve dolabını ama mağaza gidip baktığımda hayal kırıklığı yaşadım diyebilirim çok küçük oyuncak gibi beğenemedim ve iyiki bakmadan almamışım dedim.
ayrıca çilek mobilyada beşikler falan çok güzel ve indirimde bu sıra ben beşiğimi ordan almayı düşünüyorum ddeğilde şifonyer olarak koçtaşta falan uygun birşeyler bulurum galiba

Benimki 16 haftalıkken bitti şükür
Bulantı var ama kusmuyorum
İnşallah seninkide tez zamanda geçer inşaallah
Merhaba canım hayırlı olsun daha yeni haberim oldu Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı evlat olsun çok sevindim inan ki

Aynen canım. Ben de hayal kırıklığı yaşadım çok. Beşiği ben de Çilek'den düşünüyorum, diğer mobilyalarını da inceleyip bir karara varmaya çalışıcam.

Bekleyelim bebişlerimizi 4-5 hafta daha atlatırsak güzel haberlerini alırız inşallah
Beni de hastaneden taburcu etti evde dinlen dedi sevindim demekki riskli durumda değilim çok şükür. İnsan tedirgin oluyor haklısın risk artıyor mu azalıyor mu düşüncelerden kendini alamıyor. Allaha bırakalım Rabbim bu bebeği dünyaya getirecekse her ne olursa olsun bir şekilde gelecektir

seninle aynı düşüncedeyim bende ilk başlarda babytech beşiklerini çok araştırdım hatta bir arkadaşım 4 yıl önce almış ve halla kullanıyor çok memnun. daha sonra çilek mobilyada çok ilgimi çekti büyüyen beşik tarzı birşey almak istiyorum çilek mobilyada çok hoşuma gidiyor hem fiyat olarakda uygun. ilk dönemler için sağolsun kuzenim kraftın donny otomadik beşiğini verdi çok kullanışlı oda hem büyünce mama sandalyeside oluyor hemde kendi kendine sallanabiliyor öneririm mutlaka.

seninle aynı düşüncedeyim bende ilk başlarda babytech beşiklerini çok araştırdım hatta bir arkadaşım 4 yıl önce almış ve halla kullanıyor çok memnun. daha sonra çilek mobilyada çok ilgimi çekti büyüyen beşik tarzı birşey almak istiyorum çilek mobilyada çok hoşuma gidiyor hem fiyat olarakda uygun. ilk dönemler için sağolsun kuzenim kraft donny otomatik beşiğini verdi çok kullanışlı oda hem büyünce mama sandalyeside oluyor hemde kendi kendine sallanabiliyor öneririm mutlaka.
Eki Görüntüle 1973823 Eki Görüntüle 1973824

o ne demek ya.. ne empati, ne edep yoksunu bi yorum! yanlış anlama, kim bilmiyorum söyleyen ama ben o lafı duyduğum insanla bi daha görüşmem. hayatta kendime böyle bir alışkanlık edndim uzun süredir ve inan bu tarz insanları kendimizden uzaklaştırdıkça hem her işimiz rast gitmeye başladı, hem de daha huzurlu ve mutluyuz ailecek...

Insallah cnm sakin kalir

kalamadı malesef,, ağlamadı ama bu sefer de susmadı hiç! neticede obsesif olduğunu düşünüyor bu doktor. belirgin ileri zeka, amma velakin sınır koyma, arkadışlık kurma problemi ve obsesyon sorunlarımız varmış.. eylüle randevu verdi... iki hafta sonra pazar günü için de Tüzder'den test randevusu aldık... bakalım artık...

ben de babytech alıcam.. gerçekten en kibar, en abartısız ama güzel görünenler de onlar zaten

Kızlar sizin de kalça ağrınız oluyor mu? Bazı geceler kalça kemiğim ve bacaklarımın üst kısımları çok ağrıyor. Bir tek ben mi yaşıyorum acaba bu durumu başka var mı?

Aynen, normal o.. ilkinde de olmuştu benim,, özellikle bi süre uzandığımda kalkarken çok oluyor,, birkaç adım atınca da geçiyor..

Günaydın hanımlar
Bugün ilk tetonoz aşımı oluyorum. Inşallah ağrısız gecer
Ben de oldum az önce :) şişer kızarır 1 hafta acır vs dedi ama tık Yok MaşaAllah) onun yerine kan sayımı tsh falan bakmak istedi sağlık ocağı. 3 tüp kan aldı. O damarımı patlatmış :) çok acımıyo ama mosmor. Allahtan canı tatlı bi insan değilim güldüm geçtim sadece :)

Kac yasinda cnm kızn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…