Günaydın, kaçıncı haftandasın? Yazının altında göremedim de. Doktorun haklı benim doktorumda dedi 24 yada 25. Haftalarda yukarı çıkması beklenir diye. Stres yapma bence çünkü gerçekten etkiliyor bebişleri onlarda stres olmasınlar yorulma bol bol dinlen ve çook su içmeye gayret et. Mesela benim vajinaya kan yeterince gitmemiş besleyememiş, serumla vajinadaki kan dolaşımını artıralım dediler bunun yerine bol suda aynı işi görüyor. İlişkiden uzak riskli şeyler yapmadan geçirelim günlerimizi mutlu olmaya çalışalım eminim riski anlatırız
Neden ölçmedi senin vajina uzunluğunu bilemedim her doktor farklı muayene ediyor demekki. Yada çok risk görmediyse ondan da ölçmemiş olabilir mi ?
MerhabalarCanım gönlünü ferah tut,herşey yolunda gidip pamuk kızını kucağını alacaksın
Ben de hareketle ilgisi filan olduğunu düşünmüyorum. Ona bakılırsa iki hafta önce ben 17km dağ yürüyüşü yaptım. Dere tepe tırmandım hopladım zıpladım. Leke bile gelmedi. Yine bu hafta sonu tırmanış yaptım. Yani bunların etkilemesi gerekirdi dediklerine bakılırsa. Ha hasbelkader düşük filan yapsam insanların yerinde oturmadı ondan oldu diyeceğini biliyorumAynen öyle ben de düşünmüyorum. İlk hamileliğimde düşükten sonra biri "Bir dahakine daha dikkatli olursun." demişti. Halla o lafın acısı içimde, söyleyeni de Allah'a havale ettim. Yapıcak bir şey yok, insanlar konuşuyor işte.
Kızlar günaydın bir şey danisacagim. Ben Tiny Love anakucagi almak istiyordum da ebebekte indirime girmiş bugün. 499'dan 459'a inmiş. Nasıl fiyatı ya hala çok pahalı geliyor? Siz ne dersiniz?
Hiç birini gözümle inceleme şansım yok maalesef. Erzurum'da bulamıyorum incelemek için. Ama internetten bi' bakayım dediğine :)canim malzeme kaliteleri acisindan fark var midir bilemiyorum tiny love gozumle gormedim ama prego gaby yi de bir incele derim. jokerde baktim ben hosuma gitti kumasi falan. bununla cok benziyorlar birbirlerine. prego donuyor falan farkli yone sallanabiliyor beni en cok o cezbetti :)
Teşekkürler cnmschwarzkopf kullaniyorum cnm memnunum her cesidini denedim bugune kadar
İnsanın başına gelmeden anlamıyormuş gerçekten. Kesinlikle katılıyorumTabi ki icini ferah tut. Bundan sonra dikkat edip durumu kotarirsin merak etme Allah yardimcin olsun. Su donemde bebegin disinda hicbirsey icin kendini paralama milletin ne dedigine de takilma.
Kızlar günaydın bir şey danisacagim. Ben Tiny Love anakucagi almak istiyordum da ebebekte indirime girmiş bugün. 499'dan 459'a inmiş. Nasıl fiyatı ya hala çok pahalı geliyor? Siz ne dersiniz?
Ben de hareketle ilgisi filan olduğunu düşünmüyorum. Ona bakılırsa iki hafta önce ben 17km dağ yürüyüşü yaptım. Dere tepe tırmandım hopladım zıpladım. Leke bile gelmedi. Yine bu hafta sonu tırmanış yaptım. Yani bunların etkilemesi gerekirdi dediklerine bakılırsa. Ha hasbelkader düşük filan yapsam insanların yerinde oturmadı ondan oldu diyeceğini biliyorumÇünkü insanların ağızları durmaz. İleri geri konuşuyorlar işte.
Güzel bir alternatif canım. Ben de listeme aldım ürünücanim malzeme kaliteleri acisindan fark var midir bilemiyorum tiny love gozumle gormedim ama prego gaby yi de bir incele derim. jokerde baktim ben hosuma gitti kumasi falan. bununla cok benziyorlar birbirlerine. prego donuyor falan farkli yone sallanabiliyor beni en cok o cezbetti :)
Canım ben magazada prego ve sunny baby ana kucaklarina baktim prego daha pahalı olmasına ragmen sunny baby nin ic pedi dolgun ve daha yumusak ve internette bir ust modeli yuzde 31 indirimde onu alacağız buyuk ihtimal. Sunny baby 405 cosy modeli olarak geciyor..Kızlar günaydın bir şey danisacagim. Ben Tiny Love anakucagi almak istiyordum da ebebekte indirime girmiş bugün. 499'dan 459'a inmiş. Nasıl fiyatı ya hala çok pahalı geliyor? Siz ne dersiniz?
Ben de hareketle ilgisi filan olduğunu düşünmüyorum. Ona bakılırsa iki hafta önce ben 17km dağ yürüyüşü yaptım. Dere tepe tırmandım hopladım zıpladım. Leke bile gelmedi. Yine bu hafta sonu tırmanış yaptım. Yani bunların etkilemesi gerekirdi dediklerine bakılırsa. Ha hasbelkader düşük filan yapsam insanların yerinde oturmadı ondan oldu diyeceğini biliyorumÇünkü insanların ağızları durmaz. İleri geri konuşuyorlar işte.
Neden öyle düşündünüz acaba kalitesi mi düşük? Size danıştigim iyi oluyor ya bana kalsa alırdım görmeden alacağım için zaten çoğu şeyi:)Aynen canım.
Ben de tiny love düşünüyordum. Geçtiğimiz hafta e-bebek'te inceledim ama zaten 459 tl'ydi fiyatı. Hatta cumartesi yine baktım yine 459'du diye hatırlıyorum. Yorumları falan olumlu ama ben nedense inceledikten sonra o kadar parayı hak etmediğini düşündüm. Şuan alternatif arıyorum.
Çok teşekkür ederim ona da bi bakayım hemen :)Canım ben magazada prego ve sunny baby ana kucaklarina baktim prego daha pahalı olmasına ragmen sunny baby nin ic pedi dolgun ve daha yumusak ve internette bir ust modeli yuzde 31 indirimde onu alacağız buyuk ihtimal. Sunny baby 405 cosy modeli olarak geciyor..
ben instagramdan kullanan birine de sordum memnun musunuz diye. memnunmus. indirim denk gelirse diye bekliyorum bakalimNeden öyle düşündünüz acaba kalitesi mi düşük? Size danıştigim iyi oluyor ya bana kalsa alırdım görmeden alacağım için zaten çoğu şeyi:)
drucilla Prego gaby de güzelmiş aslında baktım da simdi hemen hemen aynı özellikleri.
Canım ben magazada prego ve sunny baby ana kucaklarina baktim prego daha pahalı olmasına ragmen sunny baby nin ic pedi dolgun ve daha yumusak ve internette bir ust modeli yuzde 31 indirimde onu alacağız buyuk ihtimal. Sunny baby 405 cosy modeli olarak geciyor..
canım simdi seninkinin modeline baktim seninki ev tipi modeli onun icin soo baby nin evtipi ana Kucağını onerebilirim indirimde su andaÇok teşekkür ederim ona da bi bakayım hemen :)
ben oğlumda sebamed kullandım.yine onu kullanıcam nemnunum.kardeşimin oğluda dermatit olmuştu dru sebamed önerdi ve oda çok memnun kalmıştı.bebek ürünlerinde gerçekten güzel.pişik kremini falanda kullanmıştım.Teşekkürler cnmsoru sormayı becerememism ben bebiş için şampuan araştırıyorum not:schwarzkopf bnmde tercihmdir genellikle
Evet benimki otomobile baglanan model. Ev tipi degil..canim bu oto koltugu degil mi ama ben mi yanlis baktim?
Neden öyle düşündünüz acaba kalitesi mi düşük? Size danıştigim iyi oluyor ya bana kalsa alırdım görmeden alacağım için zaten çoğu şeyi:)
drucilla Prego gaby de güzelmiş aslında baktım da simdi hemen hemen aynı özellikleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?