Ben Chicconun çantalı setini aldım. Pişik kremi, ıslak mendil, şampuan, bebek yağı ve bebek sabunu vardı içinde. Gelir gelmez tarihine baktım 2020 Son kullanma tarihi alırken bakarsan tarihine sorun olmaz.
Kızlar isim konusunda şimdiden karar verip eşimi ikna etmek istiyorum. Masal, Duru, Gülce, Birce bunlardan hangisi güzel sizce. Erkek olsaydı ismimiz hazırdı ne güzel Toprak koyacaktık. Kız ismine karar vermek daha zor sanki.
Kızlar isim konusunda şimdiden karar verip eşimi ikna etmek istiyorum. Masal, Duru, Gülce, Birce bunlardan hangisi güzel sizce. Erkek olsaydı ismimiz hazırdı ne güzel Toprak koyacaktık. Kız ismine karar vermek daha zor sanki.
bana da erkek ismi koymak daha zor geliyor hala bulamadım
canım masal ve duru dan çok çok var . objektif bi yorum istersen eğer gülce ve birce de biraz sert geliyor kulağa. eşinle ortak karar versene ne bu acele kendim bulayım onu ikna edeyim diyorsun
ben kız olursa nil defne seçenekler arasında olabilir diye düşünmüştm
bende hamileliğin ilk aylarında beyaz akıntı oldu onu mu diyorsun canm
doktora söyledm çoksa ve koku varsa bakıyorlar. saydığı belirtiler yoktu baktırmadm geçti
doktoruna danış istersen canm
Canim benim bi arkadasim yaptirmisti doktor ona sekerin normal ama sen istersen yapalim istemezsen sen bilirsin demisti ama o yinede yaptirmisti heralde bisey olursa sorumluluk senin mi ne demisti doktor bende tereddutteyim daha o qune qelemedim 18 haftayiz bebeqimle :)
Canim benim bi arkadasim yaptirmisti doktor ona sekerin normal ama sen istersen yapalim istemezsen sen bilirsin demisti ama o yinede yaptirmisti heralde bisey olursa sorumluluk senin mi ne demisti doktor bende tereddutteyim daha o qune qelemedim 18 haftayiz bebeqimle :)
canım benmde daha var o güne
içilen su baya şekerli diye bebeğe zararlıymış sanırım
eltim hemşire o da hastanesinde yaptırmamış. doktor iyi bi karar demiş ona ama hastalarını o şeklde yönlendirmiyormuş tabi sorumluluk açısından sanırım.
bi arkadaşımda yaptırmış bi şey çıkmış eğer yaptırmasa bebek çok şişman doğarmış önlem almış olduk dedi kafam karıştı yaa ama geneli de yaptırma diyor.
Ewet tetenozdan walla ben biraz pimpirikliyim canim heralde bu seker yukleme konusunu iyice sormadan yaptirmam qibi ayyy insan herseyden endiseleniyo ya demi simdiden nasil korumaya calisiyoz bebeklerimizi :)
bende hamileliğin ilk aylarında beyaz akıntı oldu onu mu diyorsun canm
doktora söyledm çoksa ve koku varsa bakıyorlar. saydığı belirtiler yoktu baktırmadm geçti
doktoruna danış istersen canm
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canm
ben bazen unutyorum hamile olduğumu
ama hafif pıt pıt vuruyor artık bekliyorum vurcak mı diye
ilk bebek mi
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canm
ben bazen unutyorum hamile olduğumu
ama hafif pıt pıt vuruyor artık bekliyorum vurcak mı diye
ilk bebek mi
Ewet arkadasim ilk bebek :) benim tiroidle cok yuksekti doktor bu deqerlerle senin cocuqun olmaz demisti hatta bende korunuyodum bosver dedim korunmasakta olur nasil olsa olmaz dedi dedim moralim sifirdi tabi ama korunduqum halde cok yuksek bi deqerle hamile kalmisim Rabbim'e bin sukur :) bende qeceleri pit pit hissediyorum Rabbim.isteyen herkese yasatsin insaAllah :) senindemi ilk
Ewet arkadasim ilk bebek :) benim tiroidle cok yuksekti doktor bu deqerlerle senin cocuqun olmaz demisti hatta bende korunuyodum bosver dedim korunmasakta olur nasil olsa olmaz dedi dedim moralim sifirdi tabi ama korunduqum halde cok yuksek bi deqerle hamile kalmisim Rabbim'e bin sukur :) bende qeceleri pit pit hissediyorum Rabbim.isteyen herkese yasatsin insaAllah :) senindemi ilk