Gözün aydınKızlar dr a gittim hersey yolunda radyolog dikisi olcmemis sadece altini olcmuş 23 mm olarak duruyor rahimagzi cok sukur
Kızlar merhabalar ya bende mi sorun var bilmiyorum ama günde en az 10 kez tuvalete gidiyorum. geçen idrar tahlilide yaptırdım bi problem çıkmadı. geceleri 3 defa kalkıyorum gündüz de 7-8 defa gidiyorum galiba çok su içiyorum ondan mı acaba sizde de oluyormu
Kızlar merhabalar ya bende mi sorun var bilmiyorum ama günde en az 10 kez tuvalete gidiyorum. geçen idrar tahlilide yaptırdım bi problem çıkmadı. geceleri 3 defa kalkıyorum gündüz de 7-8 defa gidiyorum galiba çok su içiyorum ondan mı acaba sizde de oluyormu
Ohhh çok sevindim. Gözünaydın. Sonuçlarında beklediğinden güzel olur İnşaAllah:)Kizlarr selamm. Cok sukur dun biyopsimi oldum. ilk deneyimimde yasadigim sikintilari yasamadim cok sukur. Bebegimde annesini tekmeleriyle rahatlatti 4 saat karnimin ustune yatinca kendini hissettirdi sonunda :)) biyopsi guzel gecti fakat sonrasi agrili ve bol kusmali gectibebekten dolayi cok fazla ilacta veremediler uykusuz bir grceden sonra sabahi ettim cok sukur ve bugun kismetse taburcu olucaz 11 nisanda da ayrintilimiz var ins ordanda da hayirli haberlet aliriz. En kotusyde oglumdan ayri kalmakti ewe gitmeyi dort gozle bekliyorum ama cok sukur en zorunu atlattim. Hepinizdende Allah razi olsun dualariniz sayesinde hersey yolunda:)) bizden haberler bi kadar kizlar gorusmek uzere.. .
Radyologdan almıştım gün. Adam çok yoğun. İşinde çok iyi. 1 ay önce gün almıştım. Doktorum don dakka gol attı perinatolog istiyorum olmazsa olmaz bu dedi. Perinatolog buldum mecbur. Ona gidicem şimdi.Yorumları okudum çok üzüldüm eşini kaybeden kardeşimize Allah sabırlar versin.. Bebeğine rabbim hayırlı ömürler nasip etsin çok zor bir durum(
bel ağrısı bende de var kızlar yatakta sağdan sola dönerken aniden kalçamın üzerindeki bölgeye ağrı giriyor sinir sıkışması gibi, kalıyorum o pozisyonda kımıldayamıyorum. Magnezyum eksiği olabilir mi acaba?
Birde ayrıntılı ultrason için perinatologlara ve radyologlara yönlendiriyorlar. Şuan bulunduğumuz yere yakın perinatolog yok ama radyologlar var. Siz hangisine gideceksiniz ?
Bende aynı durumdayım canım bugün kontrolüm vardı dr ye sordum idrarda yanma ve koku yoksa endişelenme dedi bebek büyüyor mesaneye baskı yapıyor onun etkisiymişKızlar merhabalar ya bende mi sorun var bilmiyorum ama günde en az 10 kez tuvalete gidiyorum. geçen idrar tahlilide yaptırdım bi problem çıkmadı. geceleri 3 defa kalkıyorum gündüz de 7-8 defa gidiyorum galiba çok su içiyorum ondan mı acaba sizde de oluyormu
Zekasının etkileneceğini düşünmüyorum fakat annenin hamilelikte yaşadığı stres bebeğin Doğumdan sonraki ruha halini etkiliyor.gazlı sıkıntılı durmayan susmayan bi bebek oluyor.bunu bizzat yaşadımKizlar bisey sorucam ya ? Bebeklerimizin beyni zekasi ole stresten etkilenirmi hemen ?
Kızlar dr a gittim hersey yolunda radyolog dikisi olcmemis sadece altini olcmuş 23 mm olarak duruyor rahimagzi cok sukur
Hamilelikte ilk yapılması gereken önce dışardan gelen her türlü yoruma kulakları tıkamak siz kimseyi dinlemeyin bol bol.dua edin Allahın izniyle bebeğinize bişey olmazYa bitane kadon varmis iste yakin birisinin öldüqunu duymus cocuk zeka enqelli doqmusfalan bosuru sey dediler moralim bozuldu ya simdi bendede korku olusti yakinlarimi kaybetme korkusu bebeqime bisey olmasin Allah'im nolur
Ya bitane kadon varmis iste yakin birisinin öldüqunu duymus cocuk zeka enqelli doqmusfalan bosuru sey dediler moralim bozuldu ya simdi bendede korku olusti yakinlarimi kaybetme korkusu bebeqime bisey olmasin Allah'im nolur
Ama nereden biliyolar onunla alakalı olduğunu,, bana çok mantıklı gelmedi. Siz stres yapmayın hiç,, açlık sefalet ve hatta savaşın içinde binbir türlü travmaya maruz kalan kadınlar dahi sağasağlam çocuklar doğuruyorlar... inanın öyle olsa sayısız engelli insan olurdu yeryüzündeo takdir-i ilahidir... siz elinizden geleni yapın, gerisi Allah'ın emri... benim doktorum şöyle demişti daha önce; elbette tedbirli olucaksın, ama bir çocuk dünyaya gelmeyecekse ne yaparsak yapalım getiremeyiz; doğacağı varsa da sen ne yaparsan yap, zıpla hopla merdivenlerden atla kendini yerlere vur vs, o yine korunup doğacaktır. Binlerce doğum yaptırmış bir "tıp" insanın ağzından bu kadar itikat dolu birşey işitmek çok etkilemişti beni. O yüzden siz de vesveseye kapılmayın hiç
Radyologdan almıştım gün. Adam çok yoğun. İşinde çok iyi. 1 ay önce gün almıştım. Doktorum don dakka gol attı perinatolog istiyorum olmazsa olmaz bu dedi. Perinatolog buldum mecbur. Ona gidicem şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?