2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar merhabalar ya bende mi sorun var bilmiyorum ama günde en az 10 kez tuvalete gidiyorum. geçen idrar tahlilide yaptırdım bi problem çıkmadı. geceleri 3 defa kalkıyorum gündüz de 7-8 defa gidiyorum galiba çok su içiyorum ondan mı acaba sizde de oluyormu

Bazen 10 bile az diyebilirim, evi barkı tuvalete taşıyacağım yakında. Günlük alışılandan fazla su içmeye başladıysan olabilir, misal 2 litre içiyorsan düzenli olarak 2 litre içmeye başlayınca bir süre sonra düzelir, en azından hamilelik dışı dönemde su tüketimimi arttırdığımda bir süre sonra alışıyordu bünye. Ama tabi bebek büyümeye başladıkça idrar kesesine de daha fazla baskı yaptığı için bu durum artabilir de. Hamilelikte çok sık rastlanıyor ve doğal kabuk ediliyor. Uykuya 1-2 saat kala su içmeyi kesersen belki gece uykuların daha az bölünür.

Gunde 3 litre ictigim icin ben de surekli lavabodayim. Gece yatmaya yakin su icmeyi birakmama ragmen gece en az 1 kere kalkiyorum.

Ohhh çok sevindim. Gözünaydın. Sonuçlarında beklediğinden güzel olur İnşaAllah:)

Radyologdan almıştım gün. Adam çok yoğun. İşinde çok iyi. 1 ay önce gün almıştım. Doktorum don dakka gol attı perinatolog istiyorum olmazsa olmaz bu dedi. Perinatolog buldum mecbur. Ona gidicem şimdi.

Bende aynı durumdayım canım bugün kontrolüm vardı dr ye sordum idrarda yanma ve koku yoksa endişelenme dedi bebek büyüyor mesaneye baskı yapıyor onun etkisiymiş

Kizlar bisey sorucam ya ? Bebeklerimizin beyni zekasi ole stresten etkilenirmi hemen ?

Kizlar bisey sorucam ya ? Bebeklerimizin beyni zekasi ole stresten etkilenirmi hemen ?
Zekasının etkileneceğini düşünmüyorum fakat annenin hamilelikte yaşadığı stres bebeğin Doğumdan sonraki ruha halini etkiliyor.gazlı sıkıntılı durmayan susmayan bi bebek oluyor.bunu bizzat yaşadım

Ya bitane kadon varmis iste yakin birisinin öldüqunu duymus cocuk zeka enqelli doqmus falan bosuru sey dediler moralim bozuldu ya simdi bendede korku olusti yakinlarimi kaybetme korkusu bebeqime bisey olmasin Allah'im nolur

Ya bitane kadon varmis iste yakin birisinin öldüqunu duymus cocuk zeka enqelli doqmus falan bosuru sey dediler moralim bozuldu ya simdi bendede korku olusti yakinlarimi kaybetme korkusu bebeqime bisey olmasin Allah'im nolur

Hamilelikte ilk yapılması gereken önce dışardan gelen her türlü yoruma kulakları tıkamak siz kimseyi dinlemeyin bol bol.dua edin Allahın izniyle bebeğinize bişey olmaz

Cok tesekkur ederim olumsuz hicbiseyi duymamak lazim ama iste ister istemez moral bozuluyo bide hormonlar bozuk olunca dusunmeden edemiyo insan insaAllah hepimiz saqlicakla aliriz bebekleri kucaqimiza

Ama nereden biliyolar onunla alakalı olduğunu,, bana çok mantıklı gelmedi. Siz stres yapmayın hiç,, açlık sefalet ve hatta savaşın içinde binbir türlü travmaya maruz kalan kadınlar dahi sağasağlam çocuklar doğuruyorlar... inanın öyle olsa sayısız engelli insan olurdu yeryüzünde o takdir-i ilahidir... siz elinizden geleni yapın, gerisi Allah'ın emri... benim doktorum şöyle demişti daha önce; elbette tedbirli olucaksın, ama bir çocuk dünyaya gelmeyecekse ne yaparsak yapalım getiremeyiz; doğacağı varsa da sen ne yaparsan yap, zıpla hopla merdivenlerden atla kendini yerlere vur vs, o yine korunup doğacaktır. Binlerce doğum yaptırmış bir "tıp" insanın ağzından bu kadar itikat dolu birşey işitmek çok etkilemişti beni. O yüzden siz de vesveseye kapılmayın hiç

Ben de öyleyim, ilkinde de böyleydi.. çok sıkıcı bi durum gerçekten.. su içmeden de yatamıyorum... çözüm bulamadım haliyle

Dediklerinize katiliyorum

2 tane yakin arkadasim var.
1i hamile oldugunu bilmeden bursadan antalyaya tatile gitti,kac km yol ustelik.
2 senedir cocugu olmuyor diye stres atmaya gitmislerdi tatile. Orda denize girmis,geceleri eglencelere gitmis,atlamis ziplamis. Bir de donuste dugune gitmis,orda da halaylar oynamalar. Ve tum bunlari yaparken megerse hamileymis ve haberi yok ama rabbim ona cok tatli ve saglikli bir evlat nasip etti.

Digeri de hamile oldugunu bilmeden kaplicalara tatile gitmis ve sicak sulara girmis cikmis ve onun da suanda cocugu 3 yasinda.

Rabbim nasip ettiyse o bebisler saglikla dunyaya gelir ama rabbim yazmadiysa da hic kimse olduramaz. Rabbim saglikli hayirli evlat versin hepimize.

Radyologdan almıştım gün. Adam çok yoğun. İşinde çok iyi. 1 ay önce gün almıştım. Doktorum don dakka gol attı perinatolog istiyorum olmazsa olmaz bu dedi. Perinatolog buldum mecbur. Ona gidicem şimdi.

Bu alanlar insanın kafasını karıştırıyor. Perinatoloji ayrı bir dal değil; kadın doğum uzmanı olmaya hak kazanmış bir doktor gerekli sınavlardan sonra 3 yıllık bir eğitim alıp Perinatolog oluyor. Benim doktorumun mesleki alanlarında perinotoloji ve jinekoljik onkoloji vs vs yazıyor. Sanıyorum o nedenle ayrı bir doktora göndermiyor ayrıntılı ultrason için falan da.. ama kendinden hiç perinatolog diye bahsettiğini duymadım ben, hiçbi yerde de yazmıyor.. zaten riskli gebeliklerin takibi için alınan bir uzmanlık... ama sanki yeni yeni trendler oluşuyor, teknoloji ve tıp ilerledikçe bazı açılardan da iyice kafamız karışıyor gibi :))))

bugün ayrıntılı ultrasona girdim.Çok şükür her şey yokundaymış.Minicik bir midesi, böbrekleri var kızımın.Bas aşağıya durduğu için yüzünün net halini göremedik, bir de baya hareketliydi.Çok fazla ultrasona girmeyi doğru bilmiyorum ama insan özlüyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…