2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Slm kizlar az once bende beyaz sumuksu bir akinti geldi bu sizdede oluyormu lutfen acil cevab verin

Benim kızımın ilk altı haftasını nasıl geçirdiğimi bilseniz ... şok olmuştum doktor hamilesiniz deyince, e ben şöyle şöyle geçirdim son aylarımı hep dedim; öğrenene kadar yaptığınız herhangi bişey zarar vermiş olsa zaten şu an hamile olmazdınız dedi.. öğrenene kadar muafız yani

Benim bacaklarımda ödem var . Sanki ayaklarımda bi yarım numara kadar büyüdü. Çok erken değil mi daha.Tuzu tamamen kesmenin de yanlış olduğu yazıyor internette, ben zaten az kullanıyorum. Çok su içmeye başladım ama bu konuda yapabileceğim başka birşey var mı?

Cok tesekkur ederim hepinize cok moralim duzeldi Allah razi olsun Rabbim hepimize hayirli saqlikli ewlatlar nasip etsin insaAllah

Slm kizlar az once bende beyaz sumuksu bir akinti geldi bu sizdede oluyormu lutfen acil cevab verin
Bende de var kontrole gittiğimde tahlil yaptırdım enfeksiyon çıktı malesef Tek doz bi ilaç verdi doktorum şimdi azaldı gibi..Ama artık sürekli takipteyim..Ilerlemesin Allah korusun..Insallah sende yoktur öyle bişey ama yine de bi tahlil yaptır derim..Aklin kalmaz en azından..

İ
nşallah öyledir yarın gidecem..

Ya bitane kadon varmis iste yakin birisinin öldüqunu duymus cocuk zeka enqelli doqmus falan bosuru sey dediler moralim bozuldu ya simdi bendede korku olusti yakinlarimi kaybetme korkusu bebeqime bisey olmasin Allah'im nolur
Ole bir sacmalik olmaz... bizim ruh halimiz onlarin sadece huyuna suyuna yansiyor o kadar... zeka olayi bambaska faktorlerle alakali...

Canim oyle deneyimlendim ki bu iste tecrube cok onemli bunu anladim isminin onundeki etiketten cok oncelikle bir dr un insanligi meslek ahlaki mesleki deneyimi ve kendini gelistirmis olmasi cok onemli degme perinatologlara gittim ki simdiki dr umun tirnagi etmezler. Cok dogru yazmissin

özele mi gidiyorsun ve hangi şehir
ama sonuç için tekrar gitmen gerekmiyor mu o gün mü çıkıyor

Merhaba

Ben suan için ayda 1 gidiyorum.
sadece 2li yaptırdım,3lü ve 4lüye gerek görmedi.
hımm ben 3 lü yü de yaptırdm işte
4 lü ve tetonoz sırada sanırım
yine arası çok açılmadan gidicem bu durumda
en çok 2 li mi baz alınıyor
bir de şeker yüklemesi yapılacak mı sana canm
özel mi devlet mi?

Canım hangi tahlilde belli oldu enfeksiyon olduğu bende hamileliğimin başından beri beyaz akıntı ver yardımcı olurmusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…