2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

ya ben sık fırçalayamıyorum. normalde bulantım kusmam olmadığı halde iki hamileliğimde de midemi kaldırıyor diş fırçalamak.. çözemedik sorunu var mı sizde de öyle bişey? doğumdan sonra hemen temizletmeye gidicem tekrar

teşekkürler :) gerçekten manyaktı bu,,, plakasını alamadım, ona üzülüyorum
Çok geçmiş olsun canım. Çok üzücü bu durumdayken böyle bi travma yaşaman. ama neyseki ucuz atlatmışsın. sen plkasını alamasan da o belasını bulur yakında. Çünkü hep yapıyodur bunu hem insanların ahını alıyodur hem kendini riske atıyodur. Çekirge bir sıçrar iki sıçrar... geçen ay öyle bi canavar vardı bizim kurumda çalışan. yükümlüydü kamu görevi yapıyodu. 1 gün öncesinde eşimle kurumun balkonunda telefonda konuşurken aşağıya bakıyodum. otoparktan bir çıkışı vardı resmen felaket çağırıyo demiştim eşime onu görünce. ertesi gün kaza yaptı hem arkadaşı hem kendi vefat etti. Yani bazen kaza geliyorum diyor.. senin bahsettiğin de bu tiplerden..

bende de var. Neredeyse hiç midem bulanmadı koku etkilemedi ama dişimi fırçalarken öğürüyorum. Ben de bi sıkıntılı benim zannediyodum. Paradontax kullanıyorum ben sen hangi diş macununu kullanıyosun. sorun bizde değil onda mı acaba :)

aynı şey bende de oluyor, hamileliğimin başından beri midem bulanıyor, afedersin kötü oluyorum dişimi fırçalayana kadar gidip elmalı olan diş macunundan aldım acaba mentol mü rahatsız ediyor diye, ama çok farketmedi

hoşgeldin aramıza.. Baktım da takvimlerimiz aynı. neden doğum 1-2 ağustos gibi?? sezaryen mi planladınız.

bana da en tadı olmayan macunu buluyor eşim, bir de hassas dişler için yumuşacık fırçalar var.. ama dediğin gibi çok da farketmiyor... ilk bebekten beri üstümde kaldı ondan sonra hemen temizletmeye gitmiştim, rengi açılmıştı resmen yine öyle yapıcam mecbur :)))

ben de her diş fırçaladığımda çıkartıyorum , o yüzden çok nadiren fırçalıyorum. umarım dişlerimiz çürümez

hahaha :) ben de tek kendim sanıyodum :)))) hepsini denedim ben,, lr'ın mikrosilverini denedim en son, o da eh işte,,, nispeten tatsız ama yine de tiksiniyorum :))))

ayyy yazık işte canına di mi... olan arkadaşına olmuş... bu da psikopat gibiydi, eşim arabayı görünce bilerek yapmıştır dedi, gazlayalım gibisinden, var ya hani erkeklerin tuhaf tuhaf hareketleri... muhtemelen kendi bile şaşırdı bariyere girmediğime, yanımdan geçerken tuhaf tuhaf baktı geçti en son... en yakın zamanda ağırbaşlı normal bi araba alıcaz zaten... spor araba görünce içinde kendileri gibi hasta ruhlu birileri var sanıyolar heralde... sırf o yüzden hiç hazzetmediğimiz halde arabanın arkasına bebek var yazısı koyup gezdik biz kızımdan sonra uzun süre... biraz olsun dikkat ederle belki diye...
çok teşekkürler bu arada, Allah hepimizi korusun, emanet taşıyoruz neticede...

Tüm yazıları okuyamadım ama idarar kültürünü merak eden arkadașlar için açıklayım, tekrarlayan enfeksiyonum olduğundan ben her ay yaptırıyorum. İdrar testinizde enfeksiyon çıkarsa direk antibiyotiğe bașlamayın. İdrar kültürü yaptırın, bu sayede hangi bakterinin enfeksiyona sebeb olduğunu ve bu bakterinin hangi antibiyotik türlerine direnç ve duyarlılığı olduğunu öğrenip on x uygun bir antibiyotik kullanıyorsunuz. Her antibiyotik her enfeksiyonu bitirmez bundan dolayı gereksiz yere de bebeğe antibiyotikle zarar verebiliriz. Son olarak da eğer idararda enfeksiyon çıkmadı ve sizin de șikayetiniz yoksa ama rutin testler sırasında idrar kültürünüzde bakteri görüldüyse mutlaka bir kać yerden görüș alın. Sizde enfeksiyona sebeb olmayan bağırsak floranıza ait bir bakteri olabilir ve yine gereksiz yere antibiyotik kullanbilirsiniz.

Selam ikinci bebeği olacak ve sezeryan olan anneler doktor şimdiden sezeryan günü verdi mı?

Selam ikinci bebeği olacak ve sezeryan olan anneler doktor şimdiden sezeryan günü verdi mı?
Daha şimdiden gün veremez belki erken doğum olacak bilemeyiz son ay belli olur hatta son 15 20 günde doktorunuzla kararlaştırırsınız devlet hastanesi ise bilemem tabi

yok cok sukur bende mideyle ilgili problem olmadi. ama sensodyne ve paradontax gibi dis macunlarinin arkasinda gunde 3 kereden fazla kullanmayin yaziyor. o yuzden ben de manyak gibi dis fircalamiyorum acikcasi gunde 2

Yumurta yemekten biktimmmmm arkadaslar yani bu yumurya es deqer baska bisey warmi yada nebilim haslamasakta pisirsek ayni vitamin olurmu napacam ya midem bulaniyo artik

Evet bütçeyi baya zorlayıcı dorukta yaptırın detaylı ultrosonunuzu 175 tl bilginiz olsun

Yumurta yemekten biktimmmmm arkadaslar yani bu yumurya es deqer baska bisey warmi yada nebilim haslamasakta pisirsek ayni vitamin olurmu napacam ya midem bulaniyo artik
canım bende haşlanmış yiyemiyorum midem bulanıyor ağzımda büyüyor sanki ama terayağda kırıyorum çok güzel oluyor o şekilde tüketiyorum.

Öyle insanlar var evet. Ben de mini cooper çok istiyorum ama eşim almıyo. rahatsız ederler diye. İnanılır gibi değil ama böyle malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…