2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
bence yanında ıslak mendili olanları da tenzih etme :) öyle şey mi olur ya. wc den çıkıp elini yıkamamak nedir. bırak bilinçli yıkamamayı su olmasa elimi yıkamasam üzüntüden hastalanırım :)

umarım sadece anlık bişeydir yanlış görmüştür ne bileyim İnşaAllah geçer bidahaki randevuya kadar.

dis doktorum da bana "kalsiyumu somurdugu icin degil hamilelikte curuge sebep olan bakteri 9 katina ciktigi icin dislerde problem yasaniyor. her yedigin seyden sonra, ozellikle kusmalardan sonra, mutlaka dislerini fircala. oyle gunde 2 kez falan degil" demisti :)

Vajinal kultur diyeceksin cnm. Bir de saglik ocaginda crp baktir o da vucud icerisinde enfeksiyon var mi onu gosteriyor. Virus vb...
Merhaba ben hamileliğimin başından beri crp baktırıyorum ve hep normal değerden biraz yüksek çıkıyor doktorum idrar ve kültür bütün testleri yaptırdı onlar normal ama crp hep biraz yüksek doktorum gebelikte biraz yüksek olması normal dedi sizce de normalmidir.

Günaydın kızlar. 2 gündür sol tarafımda sırta doğru ağrı var farkettim ki orada yara çıkmış nasıl çıktığını bilmiyorum bir iki kez kaşımıştım ama o kadar yara olacak kadar müdahale etmedim. Dün aklıma geldi bu kadar ağrı ve yanma olunca zona mı oluyorum acaba ya cildiyeden randevu aldım inşallah değildir ama zonaysa zor bir hastalık nasıl atlatırım bilmiyorum. Bütün hastalıklar beni hamilelikte mi buluyor anlamıyorum. İlkinde de derin ven trombozu geçirmiştim. Bundan sonrası için rahat bir hamilelik olur inşallah hepimiz için.

günaydın kızlar dün iş çıkışı eşimle baya gezdik bebek odalarına beşiklere falan baktık. fiyatlar çok uçuk geldi bana çilekte bir tane beğenmiştim ama int sitesinden fiyatı çok farklı anlayamadım. newjoy da çok güzel beşikler var ben takım olarak almayı düşünmüyorum ama bu büyüyen beşikler çok hoşuma gitti 7 yaşına kadar falan kullanabilir gibi. sonra da zaten istediği odayı alırız. ayrıca oyun çadırı alıcam çok güzel onlarda. beğendiğim bir kaç şeyi paylaşmak istedim. sizlerde düşünceleriniz söylerseniz çok sevinirim.

Eklentiler

• Blue Birdy2.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 49
  • pierre-cardin-bonnie-bebek-odasi-takimi.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_2750-QuickPreset_1047x700.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 48
  • oyun-cadiri-34.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 46
İlk resimdeki.cok hoş yeriniz varsa uygun olabilir

Gecen hafta crp baktirdim benimki de yuksek cikti bir miktar. Dr um onemli degil dedi vajinal kulturumde ureme olmustu antibiotik basladik. Antibiyotige baslamis oldugumdan crp degeriminde dusecegini soyledi. Crp ile ilgili bildigim bu kadar.

Gecen hafta crp baktirdim benimki de yuksek cikti bir miktar. Dr um onemli degil dedi vajinal kulturumde ureme olmustu antibiotik basladik. Antibiyotige baslamis oldugumdan crp degeriminde dusecegini soyledi. Crp ile ilgili bildigim bu kadar.
anladım canım normal galiba gebelikte bu tür şeyler geçmiş olsun

Biz İstikbal'den aldık, hoşumuza o gitti. Bakmadıysanız oraya da bakın isterseniz. Çilek'te çok model bulamadık biz, gerçi siz büyüyebilen model bakmışsınız biz daha küçük bir şey istiyorduk. Ama ilk resimdeki çok hoş gerçekten. Hem kullanışlı hem şık.

Çok geçmiş olsun zaten biz ne kadar dikkat li olursak olalım karşı tarafın dıkkatsızlıgı kazaalrda ıkı tarafada yetiyor ! Verilmiş sadakanız varmış

Canim ben yazmistim... Allah korusun. Sen bir fakir fln sevindir ben nazara cok inanirim kursun fln döktür birseyler yap yani... buyuk badire atlatmissin goze getirenin gozu ciksin... cok cok geçmis olsun

Çok geçmiş olsun canım hemen sadaka ver dula fakire sen ne kadar dikkatli olursan ol millet olmayınca Rabbim beterinden korusun bi duş al kuzuna sarıl sakinleşmeye çalış

Çok geçmiş olsunAllah korumuş verilmiş sadakaniz varmış

çok geçmiş olsun ben bu ruh hastaları yüzünden yan koltukta bile oturamıyorum resmen fobim oldu.

Çok geçmiş olsun A AysheDuru hasta dolu her yer. Sen ne kadar dikkat edersen et her an bir canavarla karşılaşabiliyorsun trafikte. Büyük geçmiş olsun.

çok teşekkürler aynen dediğiniz gibi yaptım Allah kabul ederse. daha yeni kendime gelebildim wala... fena tırsmışım :) insan anında bebeği düşünüyor, ne garip şey can taşımak...

Oraya hiç bakmadık orayada bakalım :)

yok cnm bişey olmaz inşallah korkma, ben 15 kilo kaldırıyorum hergün :) doktor da napıcaksın almıcak mısın çocuğu kucağına diyor :) korkucak bişey olsa yasaklardı...

Eni darsa 60 cm gibi yatağı büyüttüğünde çocuğa zor oluyo 2 sene beşik şeklinde sonrasında büyüttük ev değiştireceğimiz için 2 sene öyle kullandık şimdi eni 1 m yatak aldım ihtiyaç halinde beraber de yatabiliyoruz . Şöyle de bi durum var kimi çocuk deli yatar yatağa sığmaz arkadaş 6 sene çocuğunu park yatakta yatırdı sıkıntı olmadı misal benimki 2 yaşında beşiğin ön barını kırdı zıplamaktan çarpmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…