- 18 Ocak 2017
- 783
- 972
- 103
Çok güzel yazmışsın bende katılıyorumKizlar kilo alimina cok dikatt etmeniz gerek ben 56 le hamis kaldim suan 59 kiloyum kilo alimin cok iyi dedi doktorum . Ben ozlelikle ekmek hamur isleri ve kizartmalarda uzak durmaya calisiyorum cunku bunlar sadece anneye kilo yapiyo bebegin kilo almasina hic bir faydasi yok .
Protein ozlelikle sabah aksam süt ve her yemegimde yogurt tuketmeye calisiyorum ve bunun o kadar faydasi varki hem tok tutuyo hem bebisi besliyo tabi bende hemen hemen acikiyorum aciktigimda kuruyemis veya meyve kuru meyvede oluyor tabi gecistiryorum bunlarda bebegi besleyen yiyeceklerden ve benim tek kurtaricim hurma tavsiye ederim gunde 4 adet oglen arasi yiyorum ve tok tutuyor fazlasa zarar tabi dogumu hizlandiriyo yani düşük tehlikesi ve rahim yetmezligi olanlar yememeli
benim eşim de yengeç. herşeyi iyi de çok çabuk sinirlenip anında da söner :) o huyunu hiç sevmiyorum. trafikte falan hiç çekilmiyo :) bir de ev aşkı beni benden alıyo :) ben bir aslan olarak çadır kurup dağlarda yaşıyabilirim eve girmektense :) o konuda da çok zıttız :) ama aslan yengeç iyi anlaşır sıkıntı olmaz :)ay yengeç candır :)) ben de eşimde aynı gün doğumluyuz, ikimiz de yengeç, bebişimiz de denk gelseydi komik olacaktı :) ama aslan olacak gibi duruyor, gerçi kader kısmet, sağlıkla ve zamanında gelsin de önemli değil gerisi.
Çok şükür kusma falan yok canım ne yapacağım bilmiyorum hiç nasıl kesilecek bu iştahOooo bence cok bile almissin canim qerci o istah meselesi kusman falan yoksa alman normak :) ben 59la hamile kaldim kusmalar falan 52 ye dustumsuan 54um 5 ayda 2 kilo aldim yani insaAllah bebeqim saqlikli olsunda kilo problem deil yiyemiyorum oek bisey hic istahim ykk
Bu au kesin beni azarlar doktor bakalım ne olacak bende senin gibiyim kızımda hamile iken bu ayda tam 8 kilo almışım yine idareli gidiyorum âmâ yinede fazla bu kilo ://Bende 55 le hamile kaldım şimdi 60-61 arası gidiyorum ve çok çabuk acıkıyorum durmadan ne yesem diye geçiriyorum aklımdanbence ayda 1 kilo normal bu aylardan sonra zaten faha fazla kilo alınır :)
Aynen öyle canım bende öyleyim sen kaç kilo aldın kızımda ven 30 kilo almıştım bunda 5 ayda 5 kilo âmâ doktora göre fazla bu kiloBen de gece gündüz sürekli bir şeyler yemek istiyorum, üstelik kendimi durdurmak gibi bir şey de yok. Hep sıska bir insan olduğum için ne var ne yok yerdim hiç kendimi durdurma ihtiyacı hissetmedim şimdiye kadar. O yüzden galiba bu konuda hiç tecrübem yok. Yemesi el oyalayacak şeyler yapmaya çalışıyorum. Meyve yediğim zaman küp küp kesip mümkün olduğunca oyalanıyorum, az yağlı mısır patlatıyorum, bir şeylerle oyalanırken canım yemek çekmediği için zaman zaman kurabiye falan yapıyorum ama sonradan kurabiyeleri yemek gerekiyor, o da o yüzden başa bela. Eskiden yapar yapar ucundan tadına bakardım sadece, şimdi otursam bir tepsi kurabiye yiyeceğim, açlıktan delirdim vallahi
Ahh canım inan senin gibi bende salmak istiyorum âmâ salarsam doktor beni yer çiğ çiğ:))ben durdurmuyorum şahsen :) :) saldım gitti :) 59 dum şu an 68
yok hiç bişey olmuyo korkmayın :) ben oğlumda 21 kilo almıştım. 7. ay tekrar 53 düm :) yine aynı performansı beklediğimden rahatım :)Anladım canım anladım :)
18 kilo hakkaten bana da fazla geldi ama 12-15 arası iyi gibi düşünüyorum :)
Zaten emzirme döneminde çok fazla kalori yakıldığı için verilir diye düşünüyorum bakalım neler olacak yırtılmayalım da inşallah o kadar kiloyla
A AysheDuru cok gecmis olsun...allah korumuş...
yarin ayrintili var...en korktuğum bu...daha önce kizinda da kalbinde parlama görünmüştü... insallah sorunsuz geçer...devlet hastanesinde yaptircam 1 ay önceden gun verdiler...eğer üstün körü bakarsa özel de tekrar yaptiririm...
bebeklerine ciciler esyalar alan arkadaslarimiz gule gule kullansinlar inşallah...
herkes iyidir umarim...
Kizlar meraba bir sikintim var KİL DONMESİ
koyruk sokumumda cok fena apse yapti oturup kalkmak 4gundur hayal hep yan yan yatip duruyorum karnim kocaman oldu gorenler 6bucuk 7 felan saniyo buyuk kizimdada aynisi olmustu karnim. Bu karin ve bu agri ile cileye dondu gunlerim sogan ve isirgan otu kurlerini yaptim ama apse disari atmadi kendini bi fikri olan varmi yardimci olursaniz sevinirim
Her doktor uygulamıyor sanırım, şimdiden konuşun içiniz rahat etsin :)Benim doktorum henüz açmadı bu konuyu bende normal denemek istiyorum ondan sordum
Ben de aslanım :) ama babamla erkek kardeşim yengeç ve ikisine de aşığım tabi :) bakalım, normali beklersem ilk kızım 41 haftada doğmadığı için bunun da öyle olacağını ve aslan olacağını düşünüyorum, sabredemezsem de yengeç :)ay yengeç candır :)) ben de eşimde aynı gün doğumluyuz, ikimiz de yengeç, bebişimiz de denk gelseydi komik olacaktı :) ama aslan olacak gibi duruyor, gerçi kader kısmet, sağlıkla ve zamanında gelsin de önemli değil gerisi.
Benimki kadar küçük değildir bence :) suzuki swift kullanıyorum. karton kutu kadar bildiğin bagajı. bebek arabasını resmen dağıtıyoruz tüm tekerlerini çıkarıyoruz sonra tekrar topluyoruz indiğimiz yerde. eşim ya bu arabayı çöpe atıcam ya arabanı yakıcam diyo bana. zaten çok da kullanamadık bu sorun yüzünden bebek arabasını. araba hala aynı olduğuna göre aynı dertler tartışmalar bizi bekler :) sahile yürüyüşe gidiyoduk hadi aşkım arabayı al diyorum. ne gerek var ya koşsun eğlensin çocuk diyo :) uyur diyorum ben oğlumu biliyorum. arabaya binicek uyucak. yok.. istemiyo. kaç kere ona tamam deyip arkadan kendim taşıdım arabayı. o kadar da ağır ki meret. ayy aklıma geldi o günler.
erken değil mi 17 si. arkadaşım 2. sezaryenini oldu geçen hafta 39+1 di sezaryen günü. o da ssvd olsun çok istedi ama yine aynı problemler olunca sezaryen oldu. suyu azaldı çatısı da darmış sanırım biraz.
Benimki cok hafif agrilarla bi kac kez olmustu ama dr bile gitme geregi duymadim simdiye kadar sanki hamileligimi beklermis gibi bu sefer okadar siddetliki anlatamam hamile olmasam gozumu bile kirpmadan gider yatarim ameliyata o derece yani. Karamerhem gebelikte kullaniliyomu ki acaba bi bilgimde yok o konuda. cok tesekkur ederim cnm insallah bi derman bulurum biran onceBen dört kere ameliyat geçirdim. Ne kadar sıkıntılı olduğunu iyi bilirim. Doktora danışıp idareten kara merhem gibi birşeyle bekleseniz daha iyi olur diye düşünüyorum. Ama vücuttaki fazla enfeksiyon da bebeğe zararlı, o yüzden bi baktırmanızda fayda var. Neticede tavsiyem hiçbir şekilde ameliyat olmamanız. Bende başarılı olmadı, sürekli nüksetti. Nihayetinde Gümüş nitrat tedavisini ilk uygulayan doktora gittim ve ondan sonra bir daha hiç tekrar etmedi. Benden tecrübeli olduğumuz için kardeşim direk aynı doktora gitti ve bir kerede kurtuldu... o yüzden müdaheleye gerek duyarsanız ve hala çalışıyorsa kendisini şiddetle tavsiye ederim :) çok geçmiş olsun.
ay evet, evcimenizdir, allahtan eşim de benden, bize de dışarı çık deme memnun oluyoruzbenim eşim de yengeç. herşeyi iyi de çok çabuk sinirlenip anında da söner :) o huyunu hiç sevmiyorum. trafikte falan hiç çekilmiyo :) bir de ev aşkı beni benden alıyo :) ben bir aslan olarak çadır kurup dağlarda yaşıyabilirim eve girmektense :) o konuda da çok zıttız :) ama aslan yengeç iyi anlaşır sıkıntı olmaz :)
ilk hamileliğinde kaç kilo ile bitirmiştin canım?Bu au kesin beni azarlar doktor bakalım ne olacak bende senin gibiyim kızımda hamile iken bu ayda tam 8 kilo almışım yine idareli gidiyorum âmâ yinede fazla bu kilo ://
sabah resmen hamur gibi mayalanmış olarak uyanıyorum, ödem de laf mı, poğaça gibi kabarıyorum maşallah.İyi akşamlar kizlar bugün biraz fazla oturdum isyerinde bacaklarim sismis cok erken basladi yine ödemler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?