2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Çok güzel yazmışsın bende katılıyorum

Yani kisacasi bebeisleri besliyoruz kendimiz degil ayrintilimda bebisimin kilosu da gayet iyiy di bu arada pekmez ceviz kasar peynir tahin helvasi muz süt hurma bebegi besleyen en onemli besinlerdir ..gunluk tuketmemiz gerk

Son düzenleme:
benim eşim de yengeç. herşeyi iyi de çok çabuk sinirlenip anında da söner :) o huyunu hiç sevmiyorum. trafikte falan hiç çekilmiyo :) bir de ev aşkı beni benden alıyo :) ben bir aslan olarak çadır kurup dağlarda yaşıyabilirim eve girmektense :) o konuda da çok zıttız :) ama aslan yengeç iyi anlaşır sıkıntı olmaz :)

Çok şükür kusma falan yok canım ne yapacağım bilmiyorum hiç nasıl kesilecek bu iştah(

Bende 55 le hamile kaldım şimdi 60-61 arası gidiyorum ve çok çabuk acıkıyorum durmadan ne yesem diye geçiriyorum aklımdan bence ayda 1 kilo normal bu aylardan sonra zaten faha fazla kilo alınır :)
Bu au kesin beni azarlar doktor bakalım ne olacak bende senin gibiyim kızımda hamile iken bu ayda tam 8 kilo almışım yine idareli gidiyorum âmâ yinede fazla bu kilo ://

Aynen öyle canım bende öyleyim sen kaç kilo aldın kızımda ven 30 kilo almıştım bunda 5 ayda 5 kilo âmâ doktora göre fazla bu kilo

yok hiç bişey olmuyo korkmayın :) ben oğlumda 21 kilo almıştım. 7. ay tekrar 53 düm :) yine aynı performansı beklediğimden rahatım :)

Kizlar meraba bir sikintim var KİL DONMESİ
koyruk sokumumda cok fena apse yapti oturup kalkmak 4gundur hayal hep yan yan yatip duruyorum karnim kocaman oldu gorenler 6bucuk 7 felan saniyo buyuk kizimdada aynisi olmustu karnim. Bu karin ve bu agri ile cileye dondu gunlerim sogan ve isirgan otu kurlerini yaptim ama apse disari atmadi kendini bi fikri olan varmi yardimci olursaniz sevinirim

Çok teşekkürler :) Hiç korkma, o parlama mevzusunu bir de idrar sızıntısı mı ne diyorlar ya onu çok duyuyorum ben. Kimde duysak sağlam doğdu, doktorlar tedbirli davranıyor haklı olarak. Birşey çıkarsa görmemiş söylememiş gibi olmamak için... bıcırığını görücen uzun uzun, ona odaklan :)

Ben dört kere ameliyat geçirdim. Ne kadar sıkıntılı olduğunu iyi bilirim. Doktora danışıp idareten kara merhem gibi birşeyle bekleseniz daha iyi olur diye düşünüyorum. Ama vücuttaki fazla enfeksiyon da bebeğe zararlı, o yüzden bi baktırmanızda fayda var. Neticede tavsiyem hiçbir şekilde ameliyat olmamanız. Bende başarılı olmadı, sürekli nüksetti. Nihayetinde Gümüş nitrat tedavisini ilk uygulayan doktora gittim ve ondan sonra bir daha hiç tekrar etmedi. Benden tecrübeli olduğumuz için kardeşim direk aynı doktora gitti ve bir kerede kurtuldu... o yüzden müdaheleye gerek duyarsanız ve hala çalışıyorsa kendisini şiddetle tavsiye ederim :) çok geçmiş olsun.

Ben de aslanım :) ama babamla erkek kardeşim yengeç ve ikisine de aşığım tabi :) bakalım, normali beklersem ilk kızım 41 haftada doğmadığı için bunun da öyle olacağını ve aslan olacağını düşünüyorum, sabredemezsem de yengeç :)

:)))))) Biz de denemeden aldığımız için ilk arabayı sığdıramamıştık, rezalet :))) Allah ikimize de koca koca jipler mipler nasip etsin o zaman inşallah :))))))) yeterince çekmişiz küçük arabadan desene :) migros sanal market olmasa eve tuvalet kağıdı alamıcam arabaya sığmıyo diye,, o duruma geldim yani çocuktan sonra :)

Tam 38 oluyo sanırım. Beklenen tarihim 1 Ağustos çünkü. Ama bence bu da normal doğmayacak, yani resmen içim rahat etsin diye bekleyeceğim :)) çünkü benim ilki ne indi, ne sancı yaptı, ne suyu azaldı... o kadar keyfi yerindeydi ki doktor imkansız normal gelmesi dedi :) suni sancı falan dedim, suni sancı için bile biraz sancınız çıkması lazım dedi, o kadar yoktu yani hatırladığım kadarıyla 41. Haftada bile 20 çıkıyodu nst de... :))) şimdi de aynı derecede rahat geçiyor çünkü, kramp yok, karın ağrısı yok, nerdeyse hiçbişey yok hamileliğe dair birebir aynı ilk hamileliğimle..

Benimki cok hafif agrilarla bi kac kez olmustu ama dr bile gitme geregi duymadim simdiye kadar sanki hamileligimi beklermis gibi bu sefer okadar siddetliki anlatamam hamile olmasam gozumu bile kirpmadan gider yatarim ameliyata o derece yani. Karamerhem gebelikte kullaniliyomu ki acaba bi bilgimde yok o konuda. cok tesekkur ederim cnm insallah bi derman bulurum biran once

ay evet, evcimenizdir, allahtan eşim de benden, bize de dışarı çık deme memnun oluyoruz gerçi aslan önder bir burç, bizim gibi duygusal olmaz çocuk, kendini kurtarır belki

İyi akşamlar kizlar bugün biraz fazla oturdum isyerinde bacaklarim sismis cok erken basladi yine ödemler

İyi akşamlar kizlar bugün biraz fazla oturdum isyerinde bacaklarim sismis cok erken basladi yine ödemler
sabah resmen hamur gibi mayalanmış olarak uyanıyorum, ödem de laf mı, poğaça gibi kabarıyorum maşallah.
sabah yüzüğüm parmağıma girmedi o derece, ve günde en az 3-4lt su içiyorum, ama gece çok saçma yatıyorum, sola yatmayınca ödem oluyor sanırım napıcam böyle bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…